Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Rizky X Feminizovana semena - Klikni zde pro originální téma
4iWn
Zdravim, chtel bych se zeptat co si myslite, ze je lepsi pouzit?
Jelikoz se chystam teprve na prvni grow, takze by asi byly lepsi rizky, ze? Nebudu se muset zabyvat fazi kliceni a malych sazenicek..
Ale ciste me mensi srovnani:
RIZKY:
PRO:
    vetsinou nizsi cena oproti fem. seminkum

PROTI:
    za vsim stoji clovek: dotycny me muze jakkoli podelat :(
    nemam jistotu, co dostanu


FEMINIZOVANA SEMINKA:
PRO:
    vetsi vyber
    kvalitni genetika

PROTI:
    vysoka cena


Jo a jeste co byste mi radsi doporucili? Bud teda rizky nebo fem. seminka (bud skunk# ze sensi seeds nebo brainstorm z dutch-passion)?

Jo a jeste tema o feminizovanych seminkach co jsem tu nasel: klikni :)
Soul Rebel
Proti femkam si jeste napis vysoka moznost zhermateni, zvetsujici se koeficientem tvoji neschopnosti a nedostatku pestitelskych zkusenosti (nevim jak umis)

Kazdopadne poďelu pri koupi rizku bych se asi moc nebal. Mrkni tu na G a treba objevis seriozni nabidku. A myslim, ze spousta matkaru tu ma hodne velky vyber genetiky, kor pro tebe, ktery zacinas. Nevim jestli hned prvni pest, co jedes musis valit nejakou luxusniu genetiku.

Jinak je podle me tenhle thread zbytecny... na zacatek rozhodne rezy;)
Lahvan_FlaskiCZ
semínka už nikdy nechci ani vidět.........
jak uz tady bylo receno, u feminizovanejch semen mas vetsi sanci zhrmeni, takze z toho nema cena rozjizdet njaky matecky. kdyz nema cenu rozjizdet matky, tak nejspis nebude probihat ani selekce a tudiz ti muzou kytky vyrust dost ruzne vysoky. zalezi na tom, jestli si chces vybrat model, "hrat" s kytkama a stelovat growroom nebo driv sklidit skrin s palicema;)
Calzone
Já myslím že u semen je mnohem větší šance na podělání. Trošku se mrkni po fóru kolik lidí tu přišlo o desítky či stovky Eur...
Jde o to od koho řízky koupíš, čti doporučení, pročítej příspěvky prodejce, koukej na karmu apod. Pokud možno kup řízky osobně. U semen máš taky šanci, že ti nevyklíčí, řízky máš už hotové...
4iWn
Diky za odpovedi, takze vyhraly rizky :)
Murph
Asi trošku blbá otázka,ale můžou řízky nabízet v growshopech?
Hopík44
No asi nemůžou ale někde nabízejí!
dan
záleží na tom co od prvního pěstu čekáš.. jestli se na tom chceš naučit a nejde ti o to udělat g/w (stejně neuděláš), tak by bylo ideální si koupit X semínek a až budou kvítí větší, tak stejnou(podobnou) genetiku na řízkách(doplnit defakto skříň o řízky na vyplnění prostoru). ano, roste to jinak, ano, možná bude rozdil v růstu (záleží na načasování přidání řízků k semínkám), ale o tom to je. vyzkoušíš si obě metody, defakto nasbíráš zkušenosti a druhou sklizeň pojedeš podle toho, co Ti víc vyhovuje.

nevýhoda semínek je genetika, klíčivost a samozřejmě delší doba růstu. otázka je, jestli je pro Tebe pěstování byznys anebo to děláš s láskou ke květinám a chceš to mít vymazlený do malička. "vysoká možnost zhermatění".. defakto je to o štěstí, ale jestli máš ph metr, teploměr a vlhkoměr, tak nevím, čím bys mohl kvítí "podpořit" v zhermatění.

co se týká nákupu řízků, vůbec bych se toho nebál. tady najdeš určitě hodně odzkoušených a spolehlivých matkáren. kámen úrazu může být přeprava a stres z ní.

první grow je vždycky oťukávání, tak proč toho nevyužít.
tetanospasmin
proti semínkům by hovořila i neuniformita; přece jenom jsou to polyhybridy
s řízky je to všechno snažší a rychlejší; navíc máš máš 100% že co klon, to rostlina, což u semínek nemáš...
buggo
určitě řezy... měl jsem zkušenost s fem semínkama od DP.. koupil jsem snad 24semínek vyjelo z toho tak 12 kytek a nějakej mutant a to co jsem jel dál zhermilo takže od tý doby nechci semínka ani vidět a jak tady někdo už psal plno matkařů ti tady nabídne a podělu se neboj kdybych ti měl doporučit tak hlava, coach, medicineman a dálší nemůžu tady vypast všechny :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma