Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
-=Příběh jednoho semínka =- - Klikni zde pro originální téma
Pejdil
Před rokem a půl jsem dostal od kámoše semínka NoName měl jsem z nich v pokoji pěkný 4 kytičky, celkem velký byly a nedopatřením měli semínka, zasazeny ve velkém bílém kyblíku :) Když začali NoName dokvétst tak sem si za okno dal ještě pár kytek ze semínek Papaya (chtěl sem si semínka namnožit takže sem nechal samce) v průběhu růstu jsem useknul zralé NoName, všude bylo pár semínek a mě v pokoji zůstaly stát ty kyblíky ze kterých koukaly jen holé kousky stonků (asi tim že sem línej něco uklízet) když dozrála i Papaya tak zase bylo hodně semínek všude po pokoji (znáte to :D ) nějaké i u stonků NoName. Blížila se zima a já byl matkou donucen konečně dostat z pokoje ten bordel co zbyl...všechno jsem postavil ven za barák pod malinkej přístřešek. Přez zimu jsem začal připravovat svou první indor a toho jedinýho jsem si všímal.Na jaře už jsem jel pod lampou a o venky jsem již zájem neměl. Přece jenom ale zůstaly za barákem přez zimu ještě ty kyblíky, tak jsem je musel jít uklidit a všiml jsem si že je tam plevel a mezi nim malinkatá zdravá kytička :) Tak co sní ? Přece jí nevyhodím, skončila tedy u mámi ve skleníku, od té doby jsem se o rostlinku přestal zajímat, řešil jsem lampy a všechny věci okolo. Po měsíci když jsem byl pomáhat na zahradě mi máma řekla že jí ve skleníku kytka pěkně roste tak sem se hned byl podívat a opravdu, krásná, vitální kytička bohužel byla jedna a já si říkal že to bude asi samec, opravdu velká a rostla rychle z čehož se mi skoro vždycky vyklubal samec, takže jsem na kytku nějakej čas zase zapomněl, no nějakej, abych řek pravdu tak až do včerejška, návštěva skleníku mi ale vzala dech, kroutila se tam kytka s nádhernými fialovými palicemi, dlouho sem koukal, až jsem se vzpomatoval tak sem zjistil že je už zralá a je akorád čas sklízet a směle jsem se do toho dal, s kámošem sme potom asi 3h zbavovali paličky velkých listů a pověsili na sušení :) Bohužel nevím jestli je to NoName nebo Papaya ale i tak kdo by tohle čekal ??? Přikládám fotky které myslím mluví za vše :D a doufám že se vám příběh líbil, omluvte chyby (určitě je jich dost) ale já se prostě nezměnim, jestli je chybovat lidské, tak to já chybuji nejmíň za 3 lidi :D

Pěstu zdar.
Pejdil
a ještě
strejdapomca
Máš to pěkně brutální. Krásné šišky
Mr.MEN
Ty jo good...
Že ses o to nestaral tak je to hustota:)... K+
Coooper
Máš to pěkné jenom se divím že se to tak pěkně rozvětvilo když ses o to moc nestaral:D K+
Pejdil
Coooper: Jo to je tim jak jsem se tam byl jednou kouknout tak byla ta kytka tak velká, že sem zlomil radši špičku (kdybych to neudělal tak by měla asi přez 3m :D no ale stejně to nechápu vůbec jsem to nečekal že to může vyrůst do takovéto krásy.
DooMer
noname? neni to nahodou durban poison ? at je to co je to je to krasne :leaf:
vencass
Papaya na 99% - taky jsem toho letos sklidil
Pejdil
vencass: taky si myslim, protože ten NoName sem teda ještě takhle fialovej neviděl, když sem ho měl minulej rok tak byl jenom bílej :D
Pejdil
Lidii, mohokrád děkuji za Káčka :D myslim že tohle se mi už nestane, aby kyti bez starani takhle krasne vyrostla :)
gregys
Zdravim.Maš to krásne len co je pravda.JA se letos také o to nestaral a vyrostlo tc pěkně,ale je to SHIT.PRAZdne paličky,vúbec to nekouři.Je to jenom pěkně vyrosrlé nic víc.Už to neudělám!!!
Pejdil
gregys: no jo závěr mi tu chybý :D
Takžeee:
Voní to zajmavě po ovoci a má to zvláštní chuť, zhuluje to pěkně na to že je to nestaraná venkovka, všichni si to jenom libujou :) sou to pěkně fialový paličky s krystalkama :), vůbec sem tohle nečekal, aspoň mám dobrej modýlek do masti... :)
MUZsRANAMI
gratulujem :) ... ten tvoj noname bude asi Early misty ... pozri moj album Moja prva EMka :D K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma