Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
ST#3 Guerilla Grow - Klikni zde pro originální téma
Takze prisel chladnej podzim, cas sberu houbicek, pocitani ukradenejch poli, sklizeni neukradenejch a obcas i nedozratejch kytek.
Tendle rok me a mojeho spolupestile uz podruhy za zivot potesila maticka priroda a dokazala, ze se dokaze postarat o nasi milovanou :angel: kytku sama.
Zasazeno behem cervna, pote v prubehu mesice zalito. Behem prazdnin sme usoudili, ze zivot tohodle klonu je u konce. Par metru pod "polickem" byla praseci lazen a nad nim srnci pastva. Mozna meli zviratka dostatek potravy vsude okolo a smradlavy kytky je nelakaly.
Za tu dobu co tam je nevyrostla njak vysoko a dost mi vrta hlavou proc /zasazeno z klonu/. Substrat se mi zda vzhledem k umisteni hned u pole celkem dobrej, slunicka taky dostatek, mozna se v lete trosku stresovala z nedostaku vlhkosti.
Fotecky mohly bejt trosku kvalitnejsi, ale na muj automat uz bylo docela sero a vubec me nenapadlo to zkusit s bleskem, stejne bych tam musel bejt s tim vehiklem az dorana nez bych to vychytal.
Samicka vypada na to, ze se o ni pres leto nikdo nestaral, docela zdrave. Avsak plisen je houba vsemocna a i na tydle krasce se ukazala.
Poznatek z letoska je, ze se pole vykradaly a vykradat budou, ale porad se daj najit mista, kde vas i lesni zver necha sklidit :rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma