Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Coolnička 600 - Klikni zde pro originální téma
sk-at-er
Zdravim všechny . .
Tak sem se po předešlém oprcu nazahálel a rozhod se předělat vnitřek "coolničky" a zkusit štěstí znovu...
Přibyla diamantová fólie a fólie na podlahu ať to taky nějak vypadá:)Počet rostlin bude 6-9 podle toho jak to se vejdou..Hnojiva budou pro tentokrát biobizz (teda akorát bloom a top max) a protože mam ještě docela dost zbytků plagronu takže provedu takový malý porovnání hnojiv..
Ještě se rozhoduju jestli bude na růst lepší 600W Nlite SHPS nebo Philips Master SON-T Pia Green Power jelikož je mam k dispozici tak mu můžete v anketě pomoct ve výběru.
Osazenstvo bude snad do 10 dnů doma ale stejně je ještě co připravovat!
Připojuju fotky z upgradu
sk-at-er
Konečně sem tady s aktuálním pohledem do coolničky...
Přibylo stínítko PowerPlant, regulovanej Mezaxial (kvůli hluku) na stálej odtah ze skříně, termostat, kterej je připojenej na TDčko a při zvýšený teplotě okamžitě vechno vycucne pryč a 250 MH HPI-T plus na růst aby se tak moc rychle nevypařovala vlhkost, která se teď (v hodně narychlo splácanym fóliáku) drží od 90% na začátku periody do 70% na konci což je ještě v mezích i když by to mohlo bejt lepší.
Osazenestvo (za něž děkuji členovi guerilla) je 5xSWK a 4xJH si lebedí v royalty mixu už 5den a za pár dní je hodim do větších květináču už s all-mixem od biobizuu.
Dneska dostaly první postřik Phyt-aminem, tak uvidíme, jak se jim to bude líbit...
sk-at-er
Takže holky si za týden pěkně zvykly na hlínu, tak se mohly "přestěhovat do 3,5 litrovejch květináču, v kterejch si zas dýl jak týden pobudou než půjdou do finálních 11 litrovejch do kterejch už budu dávat do spod keramzit jako dranáž.
Jelikož SWK se oproti JH dost táhnout a já nerad špípu, tak sem je musel trošku zohybat ať se jim taky rozjedou nějaký postraní větve-škoda, že už mi došel cropmax ten by se tedka fakt dost hodil...
fenor
zdravim :mutant: ....s tim presazovanim je to dobre a
jestli je budes davat do tech jak rikas finalnich 11-ti litrovejch
kvetinacu tak kytku budou urcite rady a bude to na nich poznat .Boxik nadherne vyresen a zadny bordel jako jsem tu v jinych pestirnach videl . jinak preji zdarny konec
budu sledovat ...:mutant::D
sk-at-er
Přinášim nějaké foto z 13.dne růstu holkam se zatim docela daří. Kvůli nedostatku místa sem musel fóliák odstranit což se vcelku projevilo na vlhkosti ale snad to nějak zvládnou, protože na 14. dní nebo kolik je ještě necham na růstu je zvlhčovačka fakt luxus. Dostaly postřik Darinou4 a zejtra je chci přesadit do těch 11litrovejch květináčů.
Tak se bych rás slyšel nějakou radu, jestli je nechat ještě týden pod 250 MH a pak na tejden 600 než přepnu nebo už jim dát rovnou 600 HPS?Je fakt, že když tam dam hned 6-ti kouli tak se dá mluvit spíš o suchosti než vlhkosti:)
DropRaid
Caues sk-at-er , hele tedka je to kytkam uplne jedno alspon sporis elektrinu ;), myslim ze tu 250w muzes nechat klidne i tech 14dni a urco nic nezkazis! Ovsem muj nazor, jinak kyticky krasne zelene chvalim :-), hodne stesti hoja
sk-at-er
Tak jsem konečně kytky naposled přesadil ať se můžou ještě pěkně zakořenit než je přepnu. Před přesazenim dostaly postřik Vermesfluidem a přemejšlim, že je ještě proleju Cobimaxxxem ať se jim líp rozjíždí kořeny ale uvidim, jak budou vypadat nerad bych to hned ze začátku přehnojil, když jsou v All-mixu. Zatim je teda ještě necham pod tou 250kou ale aspoň pár dní růstu bych je chtěl nechat zvyknout na tu 6-ti kouli.
fenor
no teda 11ti litrovej kvetinac ....to se kyticky maji , jsou
paradne rozvetveny s nadherne zelenou barvou
dobre vyreseny vetrani .. ale az tam bude to 6ti kilo
tak to bude jen a jen lepsi ...

:wink: :wink:
sk-at-er
Před postřikem jsem vyndal kytky abych je moch pořádně nafotit.
Tohle jsou fotky těsně před koncem 15.dne....
sk-at-er
A zbytek osazenstva...
Aaron Lightner
Ahoj skatere!

Máš to fakt profi, je vidět, že ses snažil. Můžu se zeptat, jak to máš velký? A taky mi není úplně jasný, proč ty kytky přesazuješ natřikrát, měl jsem vždycky pocit, že přesazováním se kytka zbytečně voprudí a zpomalí se tím její růst; to děláš kvůli úspoře místa? Rozhodně přeju hodně štěstí a budu se zájmem sledovat další vývoj.

Aaron
Rhino
citace:
Původní příspěvek od Aaron Lightner
Ahoj skatere!

Máš to fakt profi, je vidět, že ses snažil. Můžu se zeptat, jak to máš velký? A taky mi není úplně jasný, proč ty kytky přesazuješ natřikrát, měl jsem vždycky pocit, že přesazováním se kytka zbytečně voprudí a zpomalí se tím její růst; to děláš kvůli úspoře místa? Rozhodně přeju hodně štěstí a budu se zájmem sledovat další vývoj.

Aaron

Zkusim odpovědět za skatera ;) .. To přesazování je z toho důvodu, že kytky hned při vsazení do velkýho květníku (11L např.) začnou růst do strany a pak dou, takže uprostřed zůstane nevyužitý místo.. Proto se to postupně přesazuje; kytka víc proroste středem..

Jinak skatere, je to pěkný. Takhle nějak to budu mít já, tak přeju dobrou sklizeň.. Mě se to líbí :)
sk-at-er
2 Aaron Lightner: přesně jak píše rhino-líp ty kořeny prorostou květináčem a když to hodíš hned od začátku do velkýho větináče dou ti napřed víc do kořenů než, že by rostly a to přeci nemůže nikdo chtít...jo ještě bych málem zapoměl na ty rozměry-stejný jako minule http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=31569

tohle je aktuální stav z 18.dne růstu ještě pod MH výbojkou, kterou už jsem vyměnil za 6kuli Philips SON-T Pia Green Power a konečně zapnul ofuk Honeywell, tak už se těšim až budou dost velký abych je moch přepnou-počítam ještě tak těch 10 dní růstu, že snesou
sk-at-er
Mam tu pár fotek z 21. dne růstu kytky začínaj trochu zesilovat pod 6kulí ale že by to byly nějaký stromy se říct nedá. Chtěl bych poradit od někoho, kdo už tady JH a SWK jestli už mam přepnout? abych se vůbec vešel, protože jak jsem na jedný z fotek naznačil moc místa už mi nezbejvá ale chtěl jsem jim těch 30. dní růstu dopřát aby se stihly pěkně rozrůst.
Ty dvě fotky z blízka jsou SWK...
sk-at-er
Tak dneska jsem otevřel box a při roztahování kytek sem objevil na dvou SWKáčkách takovýhle divný skvrny může to bejt přehnojenim?Všechny kytky dostaly hnojku akorát dvakrát a to v polovičním dávkování Combimaxx a Alga-Grow, jinak dostávaly akorát různé postřiky...
rekl bych spaleny od hnojiv ,ale jinak.nekapnul si pri hnojeni na listy?me se tohle stavalo pri pokapani listu zalivkou s hnojivy.asi bych tak malou vadu na krase neresil.
sk-at-er
Tak nízko u země to zase neni aby to mohlo bejt od pokapaní a hlavně nechci aby se to dál rozlejzalo!
Tady jestě pár fotek před roztaháním do stran aby se trochu ještě rozrostly...
sk-at-er
Tak tu máme asi poslední fotky z růstu ještě jim dam pár dní a pomalu přepnu. Chtěl jsem teda prostor vyplnit víc ale uvidíme jak se to vytáhne po přepnutí. Kytky dostaly několik zálivek s Plagronem A-Grow a určitě je to na nich bylo poznat, jak povyrostly. Ještě se rozmejšlim jestli nasadim hned po přepnutí výbojku N-lite SHPS nebo nechám ject ten GreenPower až do konce, co myslíte??
guerilla
Nedostatek zřejmě nějakého prvku (dost možná fosfor), když tak koukni sem http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
trosku to roztahej.ja bych vydrzel jeste tak 5 dni.
sk-at-er
už neni kam roztahávat jinak bych roztahával a místa do vejšky taky neni moc takže jim dam ještě den 18/6 pak nějakej den tmu a přepnu..
sk-at-er
Po 58 hodinách tmy sem konečně kytkám nasadil režim 12/12. Zatim se mi ale zdá, že jsem to přepnul moc brzo protože nejvíc povyrostly asi v tý tmě:)
No ještě uvidíme jak potáhne kdyžtak to bude aspoň pěkně prosvětlený.
sk-at-er
Tak tu se konečně začaly objevovat první zárodky palic a kvůli různýmu ohybání kytek už poněkud padaly takže jsem je opřel o bambusový tyčky. Holky dostaly první malou dávku bio-bloomu a top-maxu (od obojího 0,5ml/l) a ještě párkrát dostanou postřik darinou-4. Stejně se jeví jako nějak přehnojený takže jsem po dlouhý době váhání konečně objednal EC metr ať mám lepší přehled co dostávaj. Kytky jsem chtěl vyfotit všechny před postřikem (beru je do sprcháče na postřik - kvůli různejm plísním a tak to nechci v boxu riskovat) ale po pár fotkách jsem na to zapoměl tak aspoň něco....
sk-at-er
Konečně jsem se dokopal k výměně výbojky Philips GP za N-lite SHPS, tak doufám že to byla výměna za lepší ale uvidíme časem. Zdá se že už kytky přestaly úplně rost takže asi nebude problém z prosvícenim. EC metr pořád nemám tak zatím dávám pořád slabý dávky hnojiv Bio-Bloom a Top-Max + 1x za dva tejdny průplach Cannazymem.
sk-at-er
Dneska jsem se po otevření boxu nestačil divit kolik mi začalo žloutnout listů. Co jsem tak koukal do "nemocí" vypadá to nejspíš na listovou plíseň! Mohl by mi poradit někdo komu se to už v květu stalo jestli se to dá odstranit nějakou chemkou nebo tak? Ventilace samozřejmě běží na plnej výkon nonstop ale nemam "přes noc" zapnutí ofuky protože by byla teplota tak 16-17 °C. Podle mýho je to nejspíš z toho postřiku ale jistej si nejsem tak budu rád za každou radu, jak s tim pryč. Všechno na co jsem koukal bylo, jak to odstranit v růstu...
Machoman
Čau ted už je na nějakej postřik chemkou proti plísni celkem pozdě.Přidej nějakej ofuk,prostříhej to a tu ventilaci nech jet nonstop(i ofuky) teplota 16-17 je ještě vpohodě.
reggae_druid
kytí rostou hezky o tom žádná...
akorát bych doporučil častěji se je pokus kontrolovat a otrhávat zvadlé listí aby se plíseň nestihla rozšířit.
pokud je někdy nijak extra nezanedbáš,nemusíš se plísně bát...toť můj názor podložený fakty že to jde :)
jo,s tou ventilací má kolega pravdu,pokud jí máš opravdu vypnutou...

"s"měj se :) PEACE
sk-at-er
Ouklej tak dam vás ofuk už letí o sto šest a při dalšim zalejvání to oškubu od všech i s malym náznakem. Ventilace jede nonstop od 12. dne 12/12 pro jistotu - zatim jsem se setkal jen s plísní palic a ne listů takže zase nová zkušenost:)
Tady je ještě pár fotek těch mrzáků....
sk-at-er
Ouklej tak dam vás ofuk už letí o sto šest a při dalšim zalejvání to oškubu od všech i s malym náznakem. Ventilace jede nonstop od 12. dne 12/12 pro jistotu - zatim jsem se setkal jen s plísní palic a ne listů takže zase nová zkušenost:)
Tady je ještě pár fotek těch mrzáků....
sk-at-er
Konečně mi dorazil EC metr ale protože jsem se trošku zrakvil tak je přístup ke kytkám fakt na píču po jedný noze:)A ještě bude asi měsíc což fakt neni nic moc. Ale snad to snad nějak zvládnu doject. Palice zatim moc nebobtnaj ale plánuju ještě tak 40-50 dní, tak doufam že to ještě rozjedou. Za to nevim jestli to zvládnou 3 SWKáčka vzadu, kterejm za pár dní úplně zežloutly listy.
sk-at-er
Přidávam pár fotek z průplachu BN-Zymem jelikož mi došel Cannazym a nic jinýho jsem neměl po ruce, tak snad nepocejtěj moc změnu. Palice teprve začínaj bobtnat a doufam že dlouho budou protože s tim zatim fakt nejsem spokojen ale na ty potíže co na začátku květu začaly to ještě de.
sk-at-er
Začínam litovat toho, že jsem koupil BioBizz palice se moc nenafukujou a ikdyž na tom mam tentokrát taky svojí vinu s Plagronem i AHčkama to bylo vždycky lepší a tvrdší!!
Příště určitě zase zainvestuju do GS od Plagronu o proti tomu je TopMax úplnej shit, protože se mi ty palice potom fakt libíly. Nevim jestli ještě něčemu pomůžu ale přecejen to je dokonce ještě asi 40 dní tak jsem dneska začal zalejvat zas Plagronem a PK13-14.
U BioBizz jsem EC metrem naměřil při dávkování podle návodu EC 1. U Plagronu u dávkování podle návodu EC 2,8. Tak je to snad nepoloží po tý "vodičce", co jsem jim tam lil.
Na fotkách je nějaký makro + special guest Hempstar:)
sk-at-er
Tak se nám to konečně začalo nafukovat ale spíš jen Jack, SWKáčka už vypadaj, že by to klidně založily tak jsem dvě SWKáčkám začal podávat Ripen (vzadu v pravo) aby měl co do huby než dojede Jackouš a zbylý. Chtěl jsem vám ukázat "special guesta Hempstar", protože se pěkně rozjel po PK 13-14 a Alga-Bloom od Plagronu ale pořád ještě nemůžu chodit, tak jsem se tam nedostal:)
sk-at-er
Ještě přidávam 4 makra, jak to vypadá zblízka až bude čas tak je nějak vyndam a pořádně vyfotim.
Tak kdo poznal pana Herera?
Shandy
2. od spodu? :frog:
sk-at-er
Na přání jednoho člena jsem se po kolenou:)dostal do boxu a vyfotil Hempstara, jak pěkně kvete. Akorát doufam, že ještě hrozně nakyne, protože je to fakt nejlepší vůně, co jsem zatim ve skříni měl!
Ono
Ahoj! Rastlinky má veľmi pekné.;) Ako sa pozeráš s odstupom častu na dobu rastu? Prepol by si na kvet znova v rovnakej dobe, alebo by si ich nechal rásť dlhšie?
sk-at-er
citace:
Původní příspěvek od Ono
Ahoj! Rastlinky má veľmi pekné.;) Ako sa pozeráš s odstupom častu na dobu rastu? Prepol by si na kvet znova v rovnakej dobe, alebo by si ich nechal rásť dlhšie?


Určitě bych to nechal na růstu ještě o tejden dýl kdybych věděl, jak to ještě poroste. Na druhou stranu ale i takhle jsou spodky docela nahovno, takže budu muset obrat velký palice a nechat doject třeba 2 tejdny spodky aby byly k něčemu!
sk-at-er
Už jsem to nevydržel a jedno SWKáčko obral o horní palice:) Spodky jsem tam ještě nechal smažit aspoň na tejden. Na Jacka si budu muset jestě minimálně 14 dní počkat i když už jsem měl chuť jednoho sundat. Každopádně jsem všechny začal prolejvat Ripenem, tak to snad trochu urychlý.
Tady je pár fotek na porovnání...
sk-at-er
Nakonec jsem upustil od plánu nechat kytky ještě týden na čistý vodě a po pár průplachách Cannazymem se konečně dostal zbytek pod kosu.
Podle vzhledu výnos bude spíše pod průměrný ale podle ochutnávek ze 3 SWKáček, který šli pod kosu trochu dřív bude aspoň kvalitní čoud.
drakar
Cus, chci se zeptat jak pises v prispevku c.40 zes sklidil vrsky a spodky si nechal jeste smazit jak dorostly bylo to na nich znat oproti ostatnim? Uz jsem o tom cetl v Mandala faq tak sem premejslel ze bych to taky zkusil.Jinak K+.
sk-at-er
Jo, urcite na nich bylo znat, ze se trochu zvětšily ale spíše vytvrdly. Když jsem sundal ty hořešky, tak byly všechny ty spodky měkký a při kosení už to bylo znatelně lepší. Bohužel jsem se sklízel o den dřív a nemam z toho žádnou fotky, protože i takhle to byla fuška:) Díky za ká.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma