Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Můj první INDOOR - Klikni zde pro originální téma
Shooter1
Zdarec chlapy!
Chtěl jsem se s vámi podělit o můj 1 Indoor! HASHBERRY
Takže:
Skříň jsem si vlastnoručně vyrobil za cca týden. Rozměry : Vx125cm, Šx80cm, Hx60cm. Nainstaloval jsem 2 větráčky typu DC BRUSHLESS 12V, 0,3 A. Nahoře odtah dole přítah.
Koupil jsem si stínítko cca 400Kč; 250Wsodík 400Kč; tlumivka, startér a kondenzátor za 400Kč; agro hlínu je to vlastně zahradnickej substrát 50l asi 100 (je dost výživnej); potom hnojiva: Kristalon start NPK 19-6-20 + 3MgO, Kristalon plod a květ NPK 15-5-30 + 3MgO, Substral NPK 20-20-20 vše za 300Kč; perlit 50Kč; fólie stříbrná 100Kč. Jo ještě 2 velké desky na growbox 2000Kč! Takže mě vše stálo cca 4000Kč a možná ještě víc, nepočítám semínka!
Někdy si chci koupit 400W ,ale je to můj 1 indoor, takže ještě bude dost času.

1den jsem nechal odstát vodu asi 24h.
2den jsem vložil rockwool do vody, a semínka do malé skleničky s vodou
3den jsem semínka a rockwool vyndal a dal do malých květináčků
za týden, to je dnes, jsem je přesadil do větších květináčků (v7,š8,5,h8,5) chci je tam nechat tak 2týdny a pak přesadit do větších tak litrových možná i dvou litrových!
Budu sem vkládat foto každej týden tak se těště i já se těším!
Kdyby jste se chtěli na něco zeptat nebo něco okomentovat tak pište!

1. Začínají růst
2. Dnešní květinky
3. Kytička
4. Moje growbox
5. growbox
6. Tlumivka, zapalovač, kondenzátor
7. Zásuvka
8. Světlo 250W
9. Hnojiva
Souhlasím s indi88 mám taky všechno venku
nejenom teplo ale i vlhko asi nebude pro elektriku nejlepší
mám to všechno nad skříní udělej si nádstavbu nebo malé podkroví:-)

taky jsem používal obyč hlínu+perlit a teď jsem koupil
growmix 50l za 330.- a na těch pár kytek to není tak velká investice
za to pohodlí pro mazlíky :-)

jinak moc hezké
darkous
Opravdu je lepsi mit vsechnu elektriku venku, hlavne pokud mas treba problemy s teplotou jelikoz sama ta vsechna elektrika dela teplo nevim jak je to kdyz mas starter tlumivku atd ale ja mam preradnik a ten dela mega teplo takze mit ho ve skrini by byla vrazda pro kyti.
Henry
Mas tam nejakej ventilator na ofuk kyticek? Esi maj tendenci si lehat, tak jsi je mel mozna zasadit hloubeji do hliny a foukat, at jim zesili stonecky.... Jinak rozhodne souhlas s prispevky vyse, elektriku ven, at te to jednoho krasnyho dne pekne nenakope. Cuz a at se Ti dari.
vampu
zdravim,chci se optat,jakou mas teplotu v boxu!?ani nahodou se mi nechce verit, ze tam mas teplotu kolem 26-28!250ku jen tak dvouma pc vetrakama neuchladis,jeste ke vsemu kdyz mas predradnik v bedne a zadnej ofuk!kytkam zdar
SATISFACTION
odtah treba urcite vykonnejsi, a pachpvy filter nebudes davat? bude to v kvete naozaj citit aspon nejaky maly si vyrobis aj sam kup aktivne uhlie a navodov je tu dost na vyrobu treba to tu prekuk riadne
A tiez by som im dal nejaky korenak nech sa vivinu poriadne korene 250ml stoji len nejakych 290kc a opa sa ti odvdacia sa ti baby za to :)
Mr.MEN
Máš to good!
Aš na tu hlínu a kristalon kup si něco fakt lepšího, kristalon by se opravdu na tyhle kytičky používat neměl:) To ostatní se pak dopiluje časem:). Jinak hodně zdaru...
Shooter1
To: Henry
Mám ještě jeden ventilátor u kytiček! Na takovou věc bych nikdy nezapomněl.

S tou elektřinou bych to měl v nějaké době vyřešit díky!
Shooter1
To: vampu
Mám v growboxu s větrákama asi 22,5°C, bez větráků asi 30°C! To nejsou obyčejný větráky z PC To jsou nějaký extra větráky aby uchadily nějaký extra mašiny. Jsou to tak 20x silnější větráky než z PC!

To: SATISFACTION
Pachovej filtr to by asi nešlo poněvadž bydlím v paneláku! A nějaký hnojky na kořeny si koupím dík za radu! Ale díky za radu

To: SCATCHE
No víš svítím přes den a nesvítím přez noc! Zapínám větráky (časovač) 6:00 a vypínám v 18:00 hod! Ale dík za radu budu přemýšlet.

To: WiKouPaL
Tak o té hlíně to slyším poprvé!
Určitě si koupím co co říkáš!
Lepší větráky dávat nebudu mám teplotu v boxu 22,5°C
Odrazovou fólii mám stříbrnou z growshpou

Dík všem píšte pište pište! Čím víc info, tím to budu mít lepší.
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Shooter1


Pachovej filtr to by asi nešlo poněvadž bydlím v paneláku! A nějaký hnojky na kořeny si koupím dík za radu! Ale díky za radu


no právě proto, že bydlíš v paneláku, tudíš nemužeš mít skříŇ někde v místnosti, kam se tolik enchodí by byl pachivej filtr potřeba aby ti tam kytky nesmrděly a někoho na to neupozornily.
Shooter1
To: Hy3na
Až budu mít prachy, (přepnu nakvět), tak si to nějak vyřeším dík
Shooter1
Konečně jsem si koupil něco na růst kořenů jmenuje se to: ROOT STIMULATOR. 250ml stojí 290 Kč. Dávkování 1:1000 tj ml/L! Použul jsem to teď ve čtvrtek 18.10 a uvidíme jak to bude fungovat.

Díky Satisfaction
Shooter1
Hele mohli by mi někdo pomoct najít nejlevnější zvlhčovač? Jsem ho hledal, ale asi špatně. Našel jsem do 800Kč, ale musel bych připlatit poštovný 200Kč. A tolik nemám.
Shooter1
Tak přidávám po týdnu moje kytičky. Rostou docela rychle. některé mají už 3 patro. Počkám ještě 3 dny a pak přesadím do větších květináčů.

Jak jsem řekl v minulým příspěvku, začal jsem používat hnojivo na růst kořenů
Shooter1
Přikládám zde foto po týdnu! Myslím, že kyti mají 22dní! Ještě je nechci kazit nějakým hnojivem rozhodnu se až za týden! Docela pěkné že? Jo a odstranil jsem 4 patro na rozvětvení! Začínají být pěkně cítit holky!
Shooter1
Jo zapomněl jsem vám něco říct! Koupil jsem si asi ve středu 24.10 hlínu growmix s perlittem 50l za 330Kč a rozesadil jsem holky do větších květináčů (4l).1květináč za 40Kč. Zatím se jim tam daří! Nechám je růst tak asi 3 měsíce nebo míň a přepnu na květ! Už se jí nemůžu dočkat!
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Shooter1
. Zatím se jim tam daří! Nechám je růst tak asi 3 měsíce nebo míň a přepnu na květ! Už se jí nemůžu dočkat!


jestli je necháš růst 3 měsíce, tak pak hledej skříňku na půdě :D:D:D
saiklon
nic nenechavej tri mesice na rust, za prwy by se ti tech par ge pekne prodrazilo, a za druhe souhlas s hy3nou.
Jinak kytiz vypadaj zdrave, nech je jeste tak tejden, max dva na vyjeti zastrihlejch vetvi a PREPNI TO!!
Shooter1
Koupil jsem si od EVY zvlhčovačku!
http://www.eva.cz/zbozi/domaci-spot...professor-z-14/
A chtěl bych se zeptat jestli ji mám nechat zaplou i v noci, nebo jen 1hod ano a 1hod ne. Jak to s ní je?

Hy3nA x saiklon
Nemyslím si že by měla růst tak krátkou dobu! Uvidíme jak to bude vypadat. Jo a rostlinky se mi trocha vytáhli. Ty největší mají mezi patrama tak 6cm je to špatně?
Radoslav
Tři měsíce jsou opravdu příliš dlouho. Když jedeš ze semen, tak by růstová fáze neměla být kratší než měsíc aby rostlina dospěla. Déle je však zbytečný ji nechávat v růstové fázi, protože musíš počítat s tím, že ti stále po přepnutí poroste. Když to po měsíci přepneš na květ, tak máš za další dva měsíce hotovou úrodu (celkem tři měsíce) a jedeš znovu, to bude rozhodně výnosnější.
saiklon
mezi patrama 6 cm je moooc, zkus jim snizit lampu, ale zase cekuj teplotu.. A s tim rustem nechod fakt dyl jak pet tejdnu, to poznas.. Zvlhcovacku je nejidealnejsi prez den nechat na bomby, a pprez noc nechat na minimalku, aspon takle to delam ja. hodne stesti :-)
Shooter1
Takže je to zase tejden co jsem sem vkládal fotky(29dní)! Trápí mě jedna věc a to: kytky jsou nějak moc vytáhlý i když mám světlo umístěný 15-20 cm nad květinkama. Myslíte že by to mohlo bejt tím světlem (výkon)? Vůbec nevím co s tím. Poraďte pls

A fakt je mám nechat jen 35dní na růstu? Jako já nevím jak to s tím bude. Některý jsou vytáhlý a některym jsem dnes odstříhl 3 patro. Jsem bezradnej. Jo a u jedné se začínají vytvářet zkurvený svilušky! Doprdele
buuuuu
Radoslav
v tvým případě by bylo 35 dní málo, pokud to tam máš už 29 dní. zatím to nech, potřebuješ pořádně rozvětvit. Nechápu jakto, že máš ty kytky tak vytáhlý, máš jistotu v genetice těch kytek, vypadá to jak nějakej venek.
Radoslav
I když možná že ne. on ten tejden dost udělá. jakou svítíš periodu? 18/6 nebo 24/0. já jsem svítíval 18/6, ale když jsem zjistil, co to dělá s kytkama, když jim svítíš nonstop, tak svítím 24/0. ta kytka tu tmu v růstovej fázi vůbec nepotřebuje.
hopin
Cau Shootere1..
Myslim, ze to bude vytahli tim jakou svitis periodu.
Jestli jsem to dobre pochopil, tak si psal ze mas casovac nastavenej na zap. 6.00 a vyp. 18.00 tj. perioda na kvet. Na rust se pouziva vetsinou 18/6 ja svitil 16/8 a taky to slo v poho.
Jinak zatim pekny at se dari :-)

jo a s tim rustem maji vsichni pravdu vic jak 5 tydnu je moc, pod lampou to roste fest. Prepinej ve vejsce tak 30-35cm. peace
Shooter1
tý pičo já su ale pěknej kretén a vůl!!!! Já jsem si neuvědomil že to mám spatně nastavený!!! KURVA!! Místo 18/6 jsem dával 12/12!! aaaaachhh joooo chybama se člověk učí! Mohl jsem to mít 10x větší!!! buuu
STRAŠNĚ MOC DĚKUJI HOPINE
hopin
Nemas vubec zac, tak at se ti dari v pokracovani...
Radoslav
Tak to tam hoď těch 24/0 aby se to vzpamatovalo. Neboj se toho, já bych to tak udělal, měl bych obavy, že to 18/6 nepozná.
Shooter1
Takže je to zase tejden! Kyti maj 35dní! Radoslave přepl jsem to na 24/0 docela mi to vyrostlo.Nevím co se tomu stalo, ale začali mi u 3 kytek vyrůstat kluci! Buť se lekli a hodili kulky a nebo nevím!
Dám jim ještě tejden na růst a pak je přepnu! Mám ty kluky asi vyhodit co? díky
Radoslav
Zdravím tě Shootere, ty kluky rozhodně vyhoď. Nevím teď přesně kolik máš kytek, ale tři kluci jsou docela v pohodě. Jinak to vypadá dobře, jen bych uvažoval o zaštípnutí ještě před přepnutím.
dark156
ahoj vsem.mam k vam zkusenym dotaz.rad bych si udelal pwstirnu no je to trosku zvlastni tvar hlavne ale asi 2.20mvysoka.a chci se zeptat je vubec mozne na indor.vypestovat kyti okolo 2m.vysky?tak aby meli palice od spoda az nahoru?samozrejme se spravnym osvetlenim a vsim co k tomu patri?diky.
darkous
To: dark156 Hodně záleží na tom jaké podmínky kyti dopřeješ, pokud bereme v potaz že je všechno jak má být tak jako další je genetika ne každá kytky je geneticky vysoká snad chápeš. No a jako poslední rozhoduje jak dlouho je necháš na růstu mno, ale počítej s tím že 250W lampa ti prosvítí 50cm když budeš mít 2m kytku tak ti jedna stačit nebude :)
dark156
ja vim rozhodne bych svitil i ze spoda myslim ze by to slo.slisel jsem o nakych semenech nevim gen.ani nazev.zw pry je z jedne 500az 800g.nevim co je na tom pravdy.potreboval bych typ na takovou nakou.v rustu bude tak dlouho dokud nenaroste po pozadovane visky.
shooter:
z kluků si zkus udělat dvoudecku mlíka ;-)
a jinak bych taky zastřihl bude to rozvětvenější a tim pádem povícero paliček
snaž se je nějakym způsobem hnat do boku ty budoucí paličky, třeba půlměsíčkama
jinak zdravá barva docela ;-)
Shooter1
Co jsou to půlměsíčky?
Hy3nA
http://www.klecka.cz/growshop/Ostat...moon-27-mm.html
Shooter1
Zdarec chlapy mám takovej menší problém. U několika kytek se oběvilo TOTO.
<--------

Můžete mi někdo poradit co s tím? Zalévám odstátou vodou, ale do zvlhčovačky liju normálně vodu z kohoutku. Třeba z toho, nevím.

Začal jsem si dělat filtr podle této stránky: http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
Myslím, že je to docela v pohodě filtr, ale nevím kde sehnat 1KG aktivního uhlí. Bydlím v Olmiku.
Radoslav
Vypadá to trochu jak od přehnojení, ale pokud se to nějak nešíří, tak bych z toho vědu nedělal. Pokud jsou ostatní listy na kytce zdravý, tak ten zkroucenej utrhni a máš po problému.
Shooter1
Zdarec hoši ten čas, ale letí! Už je to zase týden. Kyti mají na růstu 40 dní. Dnes je přepnu na květ. Bohužel se nám přihlásili 2 samci tak jsem je killnul. Takže mám jen 8 kyti a doufám, že z nich něco bude.
Mohli by jste mi poradit kde v Olmiku seženu 1Kg aktivního uhlí a jaký mám použít hnojivo na květ? Někteří říkají ono a druzí tamto. Tak jo díky
Radoslav
Kup si třísložkové hnojivo od Advance Hydroponics a máš hnojiva na všechny fáze růstu rostliny. Na poslední týden si kup Final Solution. Dále to můžeš doplnit Enzymi a grow/bloom akcelerátorem. Cena pár stovek.
shooter1:mas to krasne zdrave hej drzim palce at se nevyskytnou dalsi samci:rasta:jinak na hnojivech neni dobre setrit urcite se to vyplati investovat par kilecek navic ja pouzivam plagron na rust i kvet a jsem max spokojeny k+protebe
Shooter1
To: Radoslav
Dnes jsem si koupil 3složkový hnojivo od Hydroponics a nečekal jsem takovou cenu. 650Kč mazec! to než zase vydělám, ale zase jsem rád, že jsem si něco koupil.

650 Kč 3 složkový hnojivo od Hydroponics
290 Kč Root stimulátor na kořeny, ale to už jsem si koupil dřív!

To je vše co mám a až budou další prachy, tak si zase něco koupím :-))
Radoslav
Seš borec :). Jsem psal - pár stovek :), tím jsem myslel, že nejde o tisíce. Až vyděláš zase pár peněz, tak nějak čtrnáct dní před koncem pěstu nejpozději, tak si objednej ten Final Solution (cca 300,-) a budeš mít kloudnou sestavu, která tě za ty prachy určitě nesklame. Pak si můžeš časem dokoupit Phyt-amin na postřik, grow/bloom akcelerator a nějaký enzymy. U všeho stačí 250ml, nevím teď už přesně, ale vše je do 500,-.
current93
treba ten final solution kup v ol. growshopu, neco tam maji drazsi, ale hnojky rozhodne ne (kdyz uvazis postovny)....jinak pekny...jeste, ze se ti vzpamatovaly. GL
ono to vypadá při nákupu draze ale počítej s tím že to vydrží dost dlouho takže není to tak velká investice. já přikoupil enzymes+ a pythamin vyplázl jsem 500.- ale vím že to mám na rok.
základ je to 3slož. hnojivo alespoň to a zbytky si přikoupíš časem.
ať se daří :-)
Shooter1
Čauec zase týden. Je to 7 dní na květu a vyrostlo to asi o 4 cm do výšky. To je docela moc ne? Jo a už jsem to 2x pohnojil Hydroponkama!
Náměty připomínky na velkej růst do výšky hned pište!
Shooter1
Tak co ?? Nikdo mi neporadí?
Radoslav
Zdar. Co se ti na tom nezdá, vždycky když přepneš na květ, tak se kytka dá do většího růstu. Může ti to udělat i jednou tolik, záleží na podmínkách a odrůdě. Jestli nemáš dost místa, tak to začni třeba pomocí drátků nebo kolínek ohýbat.
Jak máš vysoko lampu nad vrškama. Je to nějaký vytáhlý se mi zdá.
saiklon
cuz, hele zaklad je jak vysoko mas lampu, aby se ti netahli moc za svetlem, dalsi vec je ze kdyz je prepnes tak tim jak sou zvykly na pene svetlo ve svuj cas a ty jim ho nedas tak se zacnou tahnout. Ale jinak 4 cm za tejden je tak akorat.. takze no stress.
neboj kolem cca12 dne květu (jak kdy a jak co) se to zastaví.
Jinak se divím proč nemáš mřížku? teď bych ji ještě být tebou udělal, protože ti to poroste ještě o pár cm a spodky se vytáhnou nahoru a vrchy budeš mít v rovině!!!
já si mřížku nemohu dovolit s 15 kytkama(špatná manipulace) ale u tebe bych neváhal!!!!!! :rejp: :rejp:
4 dřeva a kousek silonu nebo drátu(1 hod práce)
jinak ať se daří:heart:
hopin
Hoj
Tak tak souhlasim s Duffym, mas se mi zda docela malej rozměr na vysku skrine. A kdyz se ti to nezda (bojis se ze to preroste), tak smontuj nejakou sit a mas nad kytickama prehled a nemusis se bat ze ti prerostou pokud tomu budes davat kazdy den trochu casu na propletani. Ja sem mel sitku hotovou za cca 1h jak rika duffy.
Chce to jen chtit.
Peace Smoke and fly!!!
Shooter1
Dnes 27.11 jsem si koupil v bioplantu kolínka a připevnil jsem je na rostlinky, takže doufám, že jsem nic nepodělal a budou růst. Ale furt mi vrtá hlavou proč mi ty rostliny rostou strašně moc do výšky, asi to bude tím, že jsem to nechal 30 dní na květu pak 14 dní na 24h a nakonec květ.

Jako uvidíme s tou mřížkou.

Teď jenom přemýšlím nad filtrem jak ho upevnit k větráků (našel jsem něco doma nějakej odvětrávač na sporák do paneláků) Jako je to dost hlučný, ale učinný. vypočítal jsem že mi to přefiltruje celou skříň 6x/min.
Foto dodám zítra.
Pro odvětrávání skříně je zapotřebí větrák, který je schopný vyměnit kompletně vzduch v pěstírně 20x až 30x za hodinu.vizFAG
:rejp: :rejp:
6x/min = 360x/hod
to ti ty kytky vyrve kámo!!!!:) :)

kolínkama nic "nepo:)š" (pokud tu kytku nezlomíš) já nemám síťku tak používám kolínka.
a ty světelné periody to je co??? pokus???:D :D :D
Radoslav
Tak s těma 30ti dnama na květ jsi mě taky překvapil. Já myslel, že to byl jen několika denní přehmat. Tak to jsem zvědavej. A to se během toho měsíce ani neobjevily žádný náznaky květu?
Shooter1
Zázrakem se nic neobjevilo! Až jsem to přepl na 24h tak za 7 dní se mi ozvali 2 samci. Jako jen 2 z 10 to je úplně super. A teď už začínají kvést jen samice. Jako kdyby jsem se přehmátl jen v několika dnech tak to si nenadávám tolik. Když jsem za to vysolil tolik.
Jako taky jsem zvědavej co z toho vyroste. Ale jak říkám chybama se člověk učí. Příště pojedu jen na řezy žádný semínka.
Radoslav
Nic si z toho nedělej, mě se teď podařilo při přepnutí na květ, že jsem nezkontroloval spínačky a bylo to 5 dnů potmě, ale taky se snad žádná pohroma dít nebude.

A kytky začínaj teda kvést?
Shooter1
Jo jo začínají růst 8 samic, ale pěkně pomalu. Už jse to 10 dní na květu!

1.2.3. filtr
4. květ samic z dneška 28.11
zdravím:D
teď ještě trošku povylezou ale jak se udělají první paličky tak se to zastaví
no v 10 dnu by už ty paličky měly být zřetelně vidět. doufám že se ti to rozjede tak jak má:)
ať se daří:)
Shooter1
Čauec Groweři! Píši vám po týdnu. Je to 14 dní na květu, ale paličky nevypadají jako kdyby chtěli růst, vůbec se jim do toho nechce. U některých se ještě paličky neobjevili to je asi špatné co? No už jsem to pohnojil tak 5x. No doufám, že z toho bude dohromady alespoň 50g nevypadá to zrovna nejlíp, ale je to moje blbost.
Přihazuju foto. Čau za týden!
Radoslav
Ještě je spousta času. Kolem 14 dne se začínají tvořit první paličky a to se mi zdá (aspoň na druhé fotce), že se ti trochu tvoří.
hopin
Čúsek...
vůbec se neboj sice jsi předtím udělal blbost s těmi periodami, ale kytky vydržej docela hodně. Chce to jen víc času tak se připrav na to že to mužeš mít docela dlouho na květu. Tak 14 dní ti to ještě docela poroste a pak by se to mělo zpomalovat a tvořit květy.
Kyti vypadaj zdravě, tak to má být.
A co ta síť???? Budeš ji řešit? Já myslím, že by si měl, ale co nejdřív.
Peace
Shooter1
Zdarec groweři hej vůbec nebudete chápat co se mi stalo!
Si jdeme s kámošem po venku kecáme o trávě a najednou zařve chlap: Hééj kolik je vám let? A hned přiskočil k nám. Ukázal nám tašku a mi na něho zírali. Říká: čichněte si hoši! hmmmm celá taška narvaná konopím!! Pak se ptal za kolik by to prodal říkám tak za 10-20 tisíc.
Tak kámoš od něho dostal číslo zítra se s ním domluvíme a za pár šupů si to od něho koupíme!! Tak tomu říkám mazec. Vůbec nebudu vědět co s tím!
drakar
tak to na 100% někde vyčoroval.:mad:
LordPepino
Shooter1:čau tak to ste mneli teda brutální kliku :) ale fakt to bude nejspíš čórka.... ale radši bych si nejdřív vzal vzorek aby to nebyl njákej shit... i když věřím tomu že určitě poznáš dobrý hulo už jen podle čuchu .)
saiklon
doufam, ze to nejsou treba moje vyčorovaný kytizz ze sklenicku. ZMRDI ZLODEJSKY!
ale koupil bych to taky, kord ted kdyz nemam co pukat :grrr:
:shooter:
PM smazu
Shooter1
No nevím jestli to vyčóroval. Dal nám palici na zkoušku! Kámoš se z toho hned zhulil. Řek nám cenu tak 2000Kč na 2 tašky!
Shooter1
Tak a teď vám řeknu co jsem dělal v úterý.
Sme se s kámošem domluvili, že budeme vařit mlíko. Tak jsem šel ráno koupit plnotučné mlíko. Došel jsem ke kámošovi a začli jsme vařit. Vařili jsme tak 15g listů ve vodě, asi půl hodiny, aby jsme se zbavili chemikálií a sraček. Pak jsme listy daly do 0,5l mlíka a začli vařit zase půl hodiny.
Mléko jsme nalili do hrníčků cca 100ml, osladili grankem a pili. No po půl hodine to na nás začlo působit. Vůbec si nepamatuju co jsem dělal a jak jsem se dostal domů.
Závěr: Nejhorší bylo, že stav trval tak 12 hodin a 5 hodin dojezdy. Jednu dobu jsem myslel že umřu. Jo a vymazalo mi to škopek jak nic. Takže už žádné pokusy......... bléééé. Jedině hulit, ale né moc protože letos dělám maturu a chci ji udělat.
Radoslav
15g listů? To museli bejt kurva dobrý listy :smoker:
Shooter1
Zdarec je to zase týden a má to 21 dní na květu. No trochu se to zvětšilo, ale bohužel se mi přihlásil další samec a u jedné ještě nic nevyrostlo, bude to nejspíš zmetek. Doufám, že to ještě vyroste.... no má to ještě dost času... tak čauec.
Radoslav
To bude v pohodě.
wile
heh, mlieko byva zradne :D
treba s nim opatrne, ale mam ho dost rad:)
Morochor
nebál bych se toho.......třeba white russian nám první dva tejdny na květu v podstatě jenom rost, další tři měl akorát pár chloupků, vypadalo to dost na hov.., ale pak se paldy začali nafukovat jako divý.......:)
faqer
Ad mlieko. Tiez som ho mal iba dva krat. Prvy a posledny:D Hold je to brutalny zazitok, ked sa netrafis do mnozstva.
Shooter1
Zdarec všichni! Čekám, čekám, čekám a docela to roste! Každej den se na ně dívám a držím jim palce ať ještě vyrostou! Pořád nemám čas si udělat síťku, být maturantem to dá ještě hodně práce. Tak přikládám svoje kytičky.
Shooter1
Nazdar hoši. Je den před Ježulou ( Ježíškem ) a já vám přikládám fotky. Vypadají fakticky pěkně, ale jejich paličky jsou ještě malé. Kyž ostříhávám spodní listy, tak se mi lepí na ruce krásně vodnící plyskyřice po vůni berry ( černý rybíz,ostružiny...) a vůbec nejde smýt.
Jo a jedna otázka: Mám ostříhat ty dlouhé listy co trčí na palicích? Docela totiž stíní těm spodním. Díky všem a za týden naschle
Crashik
To muj 1.indoor je proti tomu memu ubohý,buď na sebe pyšný sakra chlape!! :) A jakmile ti listy na paličkách vadí tak je ufikni,jde přece o palice :)
drakar
Ja listy ostrihal vsechny a taky palice dorostli ale asi je lepsi je jenom zastrihnout, jen ty co prekazej a jenom tak ctvrtinu listu tady se otom neco pise.http://grower.cz/forum/showthread.p...rihani+%2Blistu
http://grower.cz/forum/showthread.p...rihani+%2Blistu
Radoslav
Velký, usychající, žloutnoucí a překážející listy odštipuj pryč. V paličkách se lístky stejně budou tvořit nové a v květu už tolik listů nepotřebuješ. V podstatě bys měl dojít do takové fáze, že při sklízení na kytce budou jen palice. Kytka bude sama listy schazovat, takže když uvidíš, že nějaký začíná uvadat, čili kytka ho přestává vyživovat, tak ji s ním pomož a utrhni ho.
Shooter1
No tak všem se velice omlouvám, že jsem tu celou dobu nebyl. Foto je asi po 14 dnech. Už to vypadá velice dobře! Těším se až si to zahulím.
Na silvestra jsem dělal buchty z listů asi 17g. Bylo asi 12 ks! Jeden kus byl až až. Měli jsme to z kámošama. Tenhle pokus byl lepší než s tím mlíkem. Ale celou dobu jsem se modlil, aby nikdo nezazvonil a nepřišel mi nadat a co víc vzdyť to smrdělo po celým bytě!
Do konce schází 3 týdny, některé kyti už jsou z 20% hnědý (blizny).
Tak čauec za týden či dřív?
M4rt!n
No nádhera ! vypadaj jak můj první IN-OUTdoor (nejdriv sem je mel doma a kdyz vyrostli tak sup s nima na balkon) ale ja udělal chybu že jsem je skacel ještě když měli malý paldy

K+ a neudělej chybu jak ja (s tim kacenim)
Shooter1
Takže je to zase týden! A já nevím kam skočit jestli k učení nebo k mým miláčkům. Vypadají už nádherně a co víc! Do konce zbývají už jen 2 týdny. jupí to je za chvíli. Smrdí to ažažažažažažažaž! . Tak za týden čauec
To: M4t!n strašně moc děkuju za káčko
Tommy
Máš je fakt hodně přehnaný přeju dobrou sklizeň.Akorá dej dolu ty větší listy i když máš jen ten týden, ale nechal bych to eště možná pak jeden.Ty bílý chloupky by měli bejt z většiny nejlíp do poloviny hnědý tak zkus eště vydržet.Přeju ti dobrou sklizeň :))
Shooter1
Pozor pozor do konce květu zbývá zýden! Pak je killnu a pojedu další kolo! Můžete si tipnout kolik toho budu mít! Jako nehorázně to voní po celým bytě, skoro i na chotbě. Udělal jsem chybu, že jsem si pořídil na 1 pěst takovou mocně vonící kytku! Ach jooo už aby to bylo! zase za týden čauec
Tommy
Typuju si tak 60g.A to je moc dobře že to tak voní jak píšeš!
M4rt!n
Krása střídá nádheru :D
Je to uplně stejnej model co jsem měl minulý rok Out, sice malý sisky ale ucinek je sqělej (uvidíš)
Shooter1
Takže předposlení foto! Je to přesně 27 dní na květu! Ještě tomu nechám tak 3-4 dny. Takže celkem to máme 113 dní! WOW To jsem nečekal......... no jó vlastně udělal jsem chybu. Ale hlavní je, že to dobře dopadlo. Vypadá to nádherně. Máte vyfocenou kažkou kyti zvlášť.
Nejhorší je že mi mama už nedovolí dále pěstovat doma! asi začnu pěstovat venky. Zdarec mazec
Trafo
Ctu dobre, ze jsou tvoje slecny 27 dni na kvetu??? K tomu 3-4 dny neni to nejak kratka doba na kvet? Trafo
Shooter1
Já jsem to napsal špatně! Je to 57 dní na květu. Díky za opravu
Shooter1
Haló tak je to tady! Dnes 31.1 2008 jsem slkidil. Navážil jsem 110g takže to bude tak 50-60g. Stříhal jsem lístky asi 2 hodiny, řeknu vám to byl smrádek, až mě z toho bolela hlava. Už se těším až si to navážím. Vůbec jsem si nemyslel že by to mohlo takhle vyrůst.
Takže sečteno podtrženo 118 dní pěstu a z toho 58 dní na růstu a 60 dní na květu. Zdarec zase příště.
moc dobry to má kluk jeden...mňam :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma