Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
miniskříňka@NA250w? - Klikni zde pro originální téma
FATAL
Tak nějak newim...
můžu hodit do skříňky 32!x85x80! 250w sodík, ale ta skříň je za A. úzká, a le tak na 4 kytky by to mohlo stačit ne? a za B. je to na dvěstěpadesátku docela nízký, těch 80 čísel. Řekl bych že to má cenu. Pls tak mi někdo řekněte jestli do toho mam jít a co byste doporučili za minizalejvací systém, přičemž nižší cena by byla asi lepší.
Tušil bych něakej scrog asi, vzhledem k ty vejšce, třeba horizontal a po krajích vertical - taková mísa z pletiva...
Tak mi něco podnětnýho napište, nějak nemam na to se rozhodnout....
netopeyr
No stačila by 150ka....ale dyš máš 250ku taq yí tam klidně dey yestli to uvětráš.... No zavlažovací systémy sem se snažil taqy dělat, a došlo mi že ye lepší třeba drip system, i bubbler....počáteční investice ye sice věší....ale česem se to vrátí protože nebudeš každou chvíly kupovat hlínu a míchat to....a taqy to rychleyš poroste....uvažuy votom ;) .
netopeyr
...


[Edited by netopeyr on 02-04-2002 at 09:28 PM]
netopeyr
Hele yá Ti to podle rozměrů navrhu....kolik kytek, yak větráky....yak udělat to zavlažování (případně hydro)...a yak vysoko scrog....atd. ;)

PS: moh bych to mít zeytra nebo pozeytří.... nakreslim Ti to v Corelu....(formát "cdr") A postnu Ti to....OK

FATAL
ok dik moc, musim někde vyhrabat corela.takze co mam, tu skříň, 250w komplet+stinitko z poulič. lampy, hromadu větráků do poče, a zbytek musim koupit, takže eště hafohafo wjeci. kytky už takovej problem nejsou,->>rizky snad dostanu:-)
Walhalla2000
80 cm je prilis nezky. Pocitej se mnou. kvetinac 20 cm, misto pro vybojku 15-20 cm, vzdalenost kytky od vybojky, aby neuhorela 10 cm (minimum - spis 20). to je v nejlepsim pripade 45 cm, spis ale 60 cm. to ti zbyva 20-35 cm na kytky. neni to trochu malo? je to malo...
Ford Prefect
Ja sice nemam zkusenosti s pestovanim v takhle malym prostoru, ale jit by to melo. Na overgrow vysel peknej clanek, kde se popisuje pestovani ve skrini s vyskou 75 cm, viz. http://overgrow.com/articles/10 . Autor pouzil sodik 150W ale pise, ze by to melo jit i s 250W. Pokud neumis anglicky, tak je tam spousta nakresu, podle kterych bys to mel zvladnout. Kazdopadne nejvetsi problem v tomhle pripade je chlazeni, ale evidentne to jde.
Hullto
... ale s Fordem Prefektem...

Teď mám doma jednu parádní Pure Power Plant a zkrotil jsem ji na 23cm a to má 19 dní do finiše. Je to sice pěkná bonsajka (své kreativní tendence jsem dost věnoval ohejbání), ale to je jedna z věcí, která na tom asi baví nejvíc...)))-)
...a uvažte je to 80- ti % sativa, dorůstá se údajně 150-180cm... takže všechno de, když se chce...)))-)

A co je nejdůležitější...??? ...výnos...
...očekávám z tý kytky 45g-5Og (budu informovat, i fota se "časem" objeví v galerce)... zatim čau...
...a FATALE, ty se po logické úvaze u cigárka do toho pusť...blaželjaju mnogo fortúny...))))-)
Walhalla2000
hulto

50 g na kytce 20 cm??? tak to se fakt strasne moc tesim na fota a blahopreju... to zni dabelsky... kdy uz bdou fota? :-)
netopeyr
Wale souhlasim stebou, že ye to míň než udává norma, nesouhlasim stebou že ye to "příliš málo"....kámoš uspěšně pyestuye v nočnim stolku (60cm)....a má tam 150W sodík....a bubbler a ScroG.... A věř mi, že to de....už to du kreslit....

[Edited by netopeyr on 03-04-2002 at 07:18 PM]
netopeyr
Tagže....navrh sem to pro bubbler na 25 litrů....ale dey tam co chceš (třeba květniky s hlínou)....taqky ye tam ScroG....ten bych tam dal, zaprvý Ti pomůže vohlídat veyšku kytky a zadruhý Ti zvýší výnosy....ty větráky vod PC sem tam nakreslil yenom dva....ale nevim yestli to bude stačit (asi ne)...tagže yich tam dey tolik až bude přiyatelná teplota. Yinak pro Tebe a vostatní zvědavce ye tu ten [url="http://mujweb.cz/www/netopeyr/Fatal'sGROWbox.cdr"]nákres[/url].
FATAL
Diky. Eště newim, ale bubbler sem chtěl zkusit, možná ale taky dripík. Mam jednu otázečku, v nákresu máš sklo, jaq by asi mělo bejt tlustý? Ten sodík bude hřát jaq svině taq aby hned neprasklo. Spíš teda asi tlustší, řekl bych?
netopeyr
Sklo Ti praskne dy se koná prudká změna teploty....(dyš do studený skleničky naleyeš horkou vodu) sodík se rozpaluye "relativně" pomalu....tagže sklo yakýkoliv seženeš....taqy v tom stínítku bude yediná díra na vodtah....tagžw tam bude docela luft, a zas moc topit to nebude....větrák se dá dobře sehnat na http://www.ges.cz ....yá mam ten 120x120x38, 161m3/h anemůžu si stěžovat....ten bych použil na vodtah ze stínítka, yinak na přívod dey ty větráky vod zdroye ;) ....
thcskin
chtel sem se zeptat po precteni vsech vasich nazoru a prizpevku...vyplati se mi vic outdoor nebo indoor???
thcskin
to s tou tvoji miniskrinkou zni zajimave navrh chces delat v corelu??Myslis ze bys to nemel prehlednejsi v appleu??
FATAL
to:netopeyr
zatim dikes, ozvu se jak to de, v tejdnu na tom budu neco delat...tak nejak sem si to taky predstavoval, jenom este nejsem na 100% procent presvedcenej o bubbleru, casem mozna dam naky fota...casem...
to:thcskin
jak jako vyplati?Jestli chces vydelat tak si postav velkou skrin nebo osad pole...








thcskin
jo tak do toho...:)to by se libilo kazdymu..nejde vo prachy ale vo hulo:)ne??
dementos
TO FATAL:čau...hele to maš tu skrin este v pohode, takovej mamut proti ty moji! :D Š40,H50,V75 a mam tam taky 250tku
a dva větráky. přes den je tam asi 29st takže pohoda. akorát sem rozmlátil to sklo kolem a nechal tam jenom tu trubku skleněnou co je tam ten plyn nevíte někdo jestly to ty kytky nespálí prej de z toho ňáký blbý UVzáření. :mad:
jo a je to rtuťovka.

Dej si tam spíš slabý sklo tak 2-3mm to by prasknout nemělo

čus


[Edited by dementos on 20-04-2002 at 11:07 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma