Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jak to vypada?? - Klikni zde pro originální téma
LoGiT
Zdravim, jedu prvni indoor a potreboval bych vasi kritiku k temto kytkam :) je to z rizku Ak-48, 30-40 cm vysoke,snazim se ohybat,svitim 250W, kytky se mi ale zdaji docela dost vytahle, co vy na to? v rustu byly kolem 20 dni a na kvetu jsou 8 dni.hnojim plagron start up, teplota kolem 25°C vlhkost kolem 40%.Kvetniky 6,5l a v brzke dobe koupim hnojku na kvet asi Plagron Alga Bloom.
Diky za vase ohlasy
Mičurin 666
Čaues,
listy vypadají zdravě, mají pěkně zelenou barvu, sežehnutých konečků listů je jen pár vespod, nic čim byses musel trápit. Příjdou mi ale dost vytáhlý a nevětvený, patra daleko od sebe. Jak vysoko máš tu výbojku? Pokud máš nějaký odvětrávání, dej ji níž, at se tolik netáhnou za světlem. I když v týhle fázi už by neměly tolik růst a začnou paličkovatět. Čím máš vylepenej growbox?
LoGiT
Caw, diky za prispevek.
Growbox mam vylepenej bilou reflexni folii.Ty sezehnute konecny vespod jsou od hnojiva :( ale neni jich zas nejak hodne. Vybojka byla cca 35cm od vrcholku, tak jsem ji snizil na 20 cm a teplota bez ofuku vybojky je nejakych 28°C, coz si myslim ze je OK. Mozna ze ta vyska tech rostlin je zpusobena tim ze jsem to do dnesniho dne hnojil Plagronem start up. Dnes jsem koupil Plagron alga Bloom tak snad uz tolik rust do vysky nebudou. Jeste jsem ubral vlhkosti a zvetsil silu vetru ofuku vrsku, to by je snad taky melo trosku pribrzdit:)
Mičurin 666
No pokud je ve fázi přechodu mezi květem a růstem hnojíš hnojkou na růst, tak se nedim, že rostou jako z vody.

Ve chvíli kdy přepínáš na květ bys jim měl dávat ještě plnou dávku (záleží na tom jak dávkuješ) hnojiv na růst a postupně přidávat hnojky na květ. Květovou hnojku postupně zvyšovat a po cca 7-14 dnech už hnojit na květ.
Pro rejpaly - vycházím z doporučení General Hydroponics přičemž u mě to funguje znamenitě ;-)
jestedman
dost malá vlhkost na růst, IMHO by se víc rozrostly
LoGiT
Mičurin tak uz hnojim hnojkou na kvet, ale ten prechod co si psal (kombinace rustoveho hnojiva a hnojiva na kvet) vynecham, pac uz nechci at se tahnou do vysky. Ale jinak diky za tip, na pristim growu urcite vyzkousim a verim v dobre vysledky:).
jestedman toho jsem si vedom ze vlhkost je mala:( ale nejak se mi ji nedari zvysit, akorat v noci mam kolem 80% ale pres den se to drzi kolem 40% :( ale chodim to pravidelne kropit rozprasovacem.
taky sem měl vlhkost okolo čtyryceti. tohle je dobrá investice která se (nejen) mě vyplatila ;) o 20 procent se to zvýší skoro určitě. nevim jak máš větrání pořešený...
s tim rozprašovačem je to pracný a neefektivní.
http://www.e-shop-compex.com/zvlhco...chu-sps818.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma