Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kdy na květ? - Klikni zde pro originální téma
darkous
Kdyz jsem si porizoval rezy tak meli 14 dnu + uz je mam ja 8 dni na rustu ale vubec si nejsem jistej kdy je mam prepnout na kvet.

Jinak teplotu mam ve skrini idelani 25-27°C, vlhkost jsem nemeril ale mam tam zvlhcovacku a jeste na kytky rozprasuju destovou vodu.

Svitim 250w sodikovou lampu...

Vim ze je tu kolem toho spoustu dotazu ale kazdej rika neco jineho a hlavne kazdej ma jiny kyti tak jestli by byl nekdo ochotnej kdo ma zkusenosti s Mandala seeds a poradil mi jak je to u druhu:


HASHBERRY

MANDALA# 1


Od kazdeho mam dva kusy.

Informacne viz. FOTO!

1) HASHBERRY
2) HASHBERRY


Dekuji.
darkous
A jako dalsi je tu:

3) MANDALA#1
4) MANDALA#1

Hy3nA
hele takle ti nikdo nemuže poradit, protože nemáš rozměry skříně tady napsaný, a to je docela zásadní věc na rozhodnutí, kdy přepnout, až doplníš, budiž ti poraděno :D:D :teef:
darkous
Sorry, ta skrin ma rozmery

120,100,60 (v,d,s)
Hy3nA
tak to buď v klidu imho to mužeš nechat ještě na rustu... nebo se ošidiš o vynos a to znatelně
darkous
uz je to 13 den co mam rezy a co jsou na rustu vsechny krome jedne uz maji pres 15 cm nemel bych je uz prepnout na kvet ? podotykam skrin je na vysku 120cm.

Jinak fotky nejsou pze max upload je 300kb na fotku a to uz je teda hodne malo.
Hy3nA
prozkoumej jiné 250w thready, ty kytky když přepneš na květ ti vyjede třeba o polovinu, tak si spočitej, kdy je přepnout(nezapomeň na květináč) + připočítej nějaký místo pro vybojku (aby nebyla přímo u vršku a nespálila je)..

+ vždycky mužeš ohybat atd..
Hanulkááá
Ahojky:) a tohle jsi četl? http://grower.cz/forum/showthread....ghlight=mandala
darkous
Dikec ten thryd jsem celt ale jaksi jsem to nezaregistroval :) ja hlava vyhulena :P
exe cut
přepni to....
když to uděláš ted,tak budou kolem 40cm...ale dá se to taky ovlivnit přísunem dusíku...míň dusíku,menší růst,ale neznamená to vyřadit ho!mělo by to zásadní vliv na nakvétání,kdy ho kytka potřebuje...
dark156
ahoj vsem.mam takovi napada potreboval bych vedet vase nazory.tak. rad bych prepnul na kvet az tak kolem metrove visky aby ve finale mela tak180.cm je to mozne?jde mi o to aby byl vynos co nejvetsi.obroste to palicema cele?samourejme bych svitil jak shora tak ze spod.budu teprve virabet pestirnu k tomu odpovidajici.jen nevim jestli je to vubec mozne.a jaka by na to byla nejvhodnejsi odruda.mam na mysli tak5.mozna6.kytek.diky
Hadej
Ja bych si moc pral kotel dusiku:), ale nejak nevim kde ho vzit, mozna je to tim ze ted po ranu jsem mimo este, ale nejak me nic nenapada... Ale byl bych ja moc vdecny za radu...
van blade
citace:
Původní příspěvek od Hadej
Ja bych si moc pral kotel dusiku:), ale nejak nevim kde ho vzit, mozna je to tim ze ted po ranu jsem mimo este, ale nejak me nic nenapada... Ale byl bych ja moc vdecny za radu...


mm dusík.. zkus tohle: http://www.linde-gas.cz/internation.../Docbyalias/221
to bude určitě vono :teef:

EDIT: hele zkus si tipnout, co znamená N_P_K na flaškách vod hnojiv...
Hadej
Ja chtel dusik do vzduchu... ten linde je wostrej no:D
homer simpson
nazdarek mnel bych dotaz, nekdo tady zvas spomínel mriežku mam otazku ta sa dave presne v den prepnutia alebo až po tem dix za radu
Pr45k
dark156: tak po prvé je to zbytočné lebo aj tak ti budu palice rasť len tam kde to presvieti lampa... a keby si svietil aj zo spodu... hmm to som dosť zvedavý za ktorým slnkom sa rastliny budú ťahať :) myslím že je to blbosť ale každopadne toto je čisto len teoria ak chceš tak to skús :)
Pr45k
darkous:prepol by som to tak pri 20cm max 22cm...spodok aj tak neskôr oholiš tak to je jedno aký bude velký hlavne nech to maš potrebne rozkonárené a po prepnutí ti vlastne hlavne vetvy kde budu tie naj šišky začnú ešte len rásť čiže... ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma