Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Ze by to nezhulovalo? - Klikni zde pro originální téma
Al-Ban
To je mi líto, Voslíku, a myslím, že sunseta to bude mrzet dvojnásob :(. Ty kytičky vypadaly fakt hezky, ale už se mi to taky jednou stalo (outdoor) a jak jsem tady již dříve četl, tak jsem nebyl sám (už nevím, kde se to rozebíralo), ale není asi žádné pravidlo, které by to určovalo. Příští rok jsem na tom samém místě vypěstoval naopak velice dobrou kytku, takže půdou to určitě nebylo. A i chutí, vůní a vzrůstem si ty dvě kytky byli dost podobný (téměř shodný) a přitom jedna účinkovala po jednom prásku a druhá nenastartovala ani po dvou narvaných fajfkách :(. Tak ti alespoň posílám jednu karmičku, aby tě to tak nemrzelo :).
sunset
MrVoslik:

S odpovedi jsem pockal na vecer, ale muzu te ujistit, ze ac jsem sam letos tenhle modylek nesetril a moc mi na nem nezalezelo, je to silny az az.:D

A je to mazec;)
sunset
Ale je to skoda, doufam ze aspon ty ostatni budou sqely!
Aloo
Zdar a KLÍDEK !!!!!!!!

zdar a ať žije mrskůůt !!!!

Fklidu, nebede zhulovat tamdleten, bude zhulovat tamten :)))))))))


Prdnu ti tam ešče jednu karmu, protože jich nemůžu vysolit patnáct, to by bylo přepetnáctkokarmováno:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Klid nee ????????????? kdybys byl někdy f p..i, tak brnkni, budu doma:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))

Zdar Aloo

P.S: Please, don´t fuck my mother !!!!

Hajavan
To je urcite blbost ze to nezhuluje sis s tim dal tolik prace a byla by na nic(a ja taky :)).

To je jenom tebou ze to nezhuluje. Jsem si taky myslel kdyz sem si doma vypestoval ze je to brak, ale pak se ukazalo ze to stoji zato.(proste sem si nedokazal priznat ze neco dokazu kloudnyho vypestovat)


P.S. Ja se ve ctvrtek stavim a Otestuju, ale myslim ze kdyz uz jsem asi tak 3 tejdny nehulil tak by me zhula i krabycka vod sirek :))
Aloo
Tebe by teda zhulila aji čupka ze streetu, co ???

Zkus si usušit pořádné koblih vod koňa a vyhul to, bude prdel:)))))))))

Zdar a ať žije mrskůůt !!!

Aloo
Aloo
Nechci dělat kozy, ale někde se píše, že vlhkost se ke konci snižuje z nějakejch 80% až na 20-30%.

Paldy se brání nepříznivým podmínkám pro šukačku tím, že vylučují " Lec get hááj" do okolí !!!

Hlavně si tím bryndají na lístečky:))))))))))))))))))))))))))))

Já zalívám furt naplno , nerosím, nemám žádné zvlhčování, neměřím, a tak dáál........

Aloo

je to jak když sere a maluje, co ?

debil
chlape stalo se uplne to samy.Ale byl SuperSKunk dohromady s Mazare ve skrini.SS vypadal krasne,vonel krasne,ale ani prd.Smokalot muze potrvrdit,proste vubec nic,zadny haaaaj.Kdezto Mazar,kterej mel uplne stejny podminky je strasnej,strasnej zabijak.Uplne me poznamenal.Mazar never.Tak fakt nevim
vajce007
Cafa, no my pestujem nekolik let ve skleniku a skoro pokazde se nam stane,ze jedna kyticka nefacha...a to treba vypada ze vsech nejlip...to sem jednou na vanoce tudle "nezhulovaci kytycku" vytah a malem sem si u stromku udelal ostudu...vubec nas to nezhulilo...nastesti sem mel pripravenyho druhyho speka a ten vse naharadil..:)
No ale taky sme o tom hodne premejslely ale neprisli sme na to proc....stejny seminka,stejna pece,stejny podminky a proste nezhuli to ani hovno...a to je to i votekly...ale stejne nic...nechapu
0X0da
Stalo se mi to samy, qwiti krasny, wonjawy a nic! Taky mi to trochu hermovalo, tak sem na priste udelal par vopatreni:
1. Qwalitni osivo
2. Nova lampa + UV
3. Vyssi Ph
4. Nizsi teplota
A vod ty doby si na silu rozhodne stezowat nemuzu!
Jestli sodik uz prestava bejt voranzowej a zacina bejt vyblitej do zluta, chce to novej. Pozor, vobcas to dela tlumifka, je proste vod vyroby trochu slabsi a poradne to nerozpali. A to dela hodne. Dobry je taky trochu prisvitit modrejma zarifkama, tak 1/10 vykonu sodiku, je to pak hustsi. Druhej mesic kwjetu je fakt dobry UV-B, z aktinickejch zarivek (voznaceni u filipse /03 nebo /05), to dela fakt divy! Priswjecoval sem tomu jednou ze strany a ta pulka je mnohem wjetsi narez. Fakt mnohem. Ma to jen vo trochu vic pryskyrice ale ta je mnohem silnejsi.
Ph to chce vyssi tak vod 6 do 7. Jak to ma pod 5.5 je to nachylny na hermafroditismus, kolem 5 je to uz sakra znat, navic to prestava delat tolik qwjetu a pryskyrice, pod 5 uz je kytka na chcipnuti, stejne jako nad 8.
Jo a teplota je mooc dulezita, gdyz to grilujes na 35 tak to stoji taky za prd, voptimalni je tak do 27...
No zawjerem: gdyz to strkas do mikrovlnky nebo na kamna tak to kolikrat stoji taky za ... Nektery modely zacnou bejt silny az po pomalym suseni a dukladnym prozrani
Ondrash
no mi stalo to o čem mluvíte ale u outdooru minulý rok.
jedna kytka na zahradě, pěkná a vzrostlá.. každodenní péče (i duševní :)) palice zbarvené do hněda.. vypadala zrale, tak jsem to sklidil..
a nic, jako bych huli seno, naproti tomu jsem měl v lese v dost jílovité půdě pár kytek a z těch bylo aspoň něco.. ty lesní byl jenom experiment - sázel jsem na tu zahradní :(... je to divné, ale kytky si občas dělají prostě co se jim zlíbí, třeba to je nějaké postižení, prostě jsou thc retardované...
Haman
No Voslíku stát se může všechno. Kámoš mi před pár dny dal asi 5g ze svýho indooru - je to Northen Lights x WW. Naprosto nádherný palice plný pryskyřice a fachá to dost mizerně. Dás si čtyři prásky cejtíš to, dáš si celýho jointa a cejtíš to stejně - a fachá to tak půl hoďky. Prostě Shit, ale proč? To ví jenom bůh.
Haman
Nejde o to že by to nebylo vhodný pro indoor, ale prostě né vždycky musí z křízení dvou hustejch modelů vzniknout něco dobrýho. Některý geny halt k sobě nepasujou.
borifield
Panove,ja ackoli uz pestuju nekolik let , tak se mi tohle nestalo,aby kompletne cela kytka nedala,to snad ani nejni mozny , jo treba palice nebo druha ale cela kytka ,hmm to bych z ni asi Mr.Voslik bejt tebou neco uvaril :-) a to pak si povime :) :) :)
mott
MrVoslik: tak ty my kyti jsou na tom stejne. Clovek neni sjetej ani po celym jointu, jenom cejti jak je vysmatej a premejsli jinak, nohy moc neposlouchaji... je to prima, ale zadnej brutal, kterej jsem od HP a K2 cekal. Myslim si ze je to tim ze jsem o 14 dni pretahl dobu sklizne, jestli to na to nema vliv.
borifield
Nemaluj čerta na zeď , až mi z toho přeskočil mráz po zádech.Doufám ,že tenhle problém tady někdo vyjasní (byl bych velice rád :) :) ).Jinak karmička na zahřátí for uuuu.
Haman
To je fakt hustý! Na těch tvejch fotkách vypadaly ty palice dosti brutálně tak by člověk čekal, že to bude taky brutálně fungovat. Můžu vědět od jaký seedbank si měl semínka?
borifield
a nebude to prostě tím že to jsou hermouši ? tam přece ta genetika zanechá pěknou paseku.to už se stalo hodně lidem i mě a taky to bylo tak jak píšeš.jednou se povedou jednou ne.akorát by mě zajímalo jestli se daj poznat jinak než pod mikroskopem ,kterej náhodou kámoš v laborce má :)
mott
Haman: sensi seeds a Nirvana
Koblihostrom
zdravím no mě se nezdá že by byli příčinou nezhulovatelnosti hermíci.Ba naopak když mi vyrašil nějaký hermík tak byl několikráte silnější než normál kyti,většinou jsem měl hermíky brutálně pokrytý pryskyřicí,a zhulovali fuckt festovně.Myslím že problém bude v genetice.No taky jsem se chystal ještě zasít a taky od sunseta,ale nechám to na out,a uvidíme jak to s tou kyti vlastně je
mott
MrVoslik a Haman:

tak to funguje, dal jsem to par lidem a byli nadseny, ze je to TOP. Jen to na me zabira dyl...
K2 - ryclej najezd, nedrzi tak dlouho
HP - linearni najezd a drzi a drzi...

Vida... zkuste svy modely nechat okostovat i jiny a uvidite co reknou ;)
Vydim to stejne jako mott. Pamatuju si na moji predchozi sklizen super skunku. Proste kdyz hulis castokrat ten stejnej model tak to na tebe asi ucinkuje min. Mel sem potom dost problemy se zhulit. Zasli sme do Punta na junglik umatal sem par brk, vsichni uz odmitali a ja este nedosah toho spravnyho rause.

Motte: Uvidis az votevres njakou sklenicku na horsi casy a po dlouhy dobe vochutnas svoje modylky poznas ze si vypestoval luxus :D
Havro
No a me se zase stalo, ze kytky nemeli poradnou tmu v dobe kvetu. Nemel jsem je ve skrini, ale jen za skrini, porad jsem vecer svitil svetlem a kdyz jsem kytky sklidil tak fakt uplny nic. Nezhulenko!
oton
nejsem žádnej znalec a ani ho ze sebe nechci dělat, ale myslim, že váš nezdar nepramení ani z nedostatku vlhkosti ani z jinejch příčin, myslim, že to je prostě nějaká degradace kytky, nevim jestli genetická či jiná ale je to to co se občas stane

moje tvrzení mi potvrzuje několik faktů, loni sem pěstoval na balkóně a ač sem pozdě sázel, snažil sem se dát kytičkám co nejlepší péči, hulení bylo fakt prýmový na danej model (osivo prej CALIFORNIA ORANGE) a z toho co sem nedal na balkón mi zbylo několik (3) kytiček, bylo mi líto je vyhodit tak sem je dal do malejch květináčků za vokno v paneláku a sral na ně, sral sem na ně fakt dost, jen sem je občas zalil, byly to takový malý zmrdi, řídký (no co za voknem může vyrůst) no a pak nějak nakvetly a pak sem je sklidil, na každý byla malá vrcholová palička, za všeh kytek tak na dvě brka,

ale co to bylo za mazec!, řek bych o 200%, možná víc, silnější než moje vypiplaný kytky na balkóně z pořádnýma palicema, byl sem z toho málem v komatu :-))

tim sem chtěl říc, že kromě skříňařů nemůžem nikdy v našich podmínkách dát kytce to nejlepší a myslim si, že na 90% je to prostě v kytce jaký z ní bude model a ne ve vlhkosti, hnojení a podobně, no a bohužel se občas stane, že kytka vyjde na prázdno i když by ste se samou péčí o ní posrali, prostě příroda je mocná čarodějka jak v dobrým tak ve zlým! :-)
mott
Lidi, tak odvolávám vše co jsem tu řekl. Po první prdu pískání v uších, po druhém hučení v hlavě, po třetím jízda, čtvrtý na posilnění, další jen pro silné povahy. Kdo má možnost, vyzkoušejte HP, je to hukot. K2 taky, ale trošku škrábe v krku...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma