Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
My first indoor 400Wplantstar - Klikni zde pro originální téma
hopin
Zdravím vsechny co maj sklon k pestitelství.

Tak na začátek sem se rozhodl postavit skřínku o roz. 120v/45h/55š je dost malá,ale na větší skříň nemám misto.
Skřínka obsahuje:
-Skládačku KIT 400W sodik plantastar (růst/květ) + velké stínidlo.
-Větrák s klipsem na pasiv. ofuk prům. 15cm/2 rychlosti
-Větrák z mikrovlnky na chlazení výbojky
-Také bude obsahovat vět. sunon 160m3/h na odtah,ale příjde až zítra
-Je vylepena agrofolii stříbrno-bílou
-Dnes jsem přidělal pod lampu sklo,aby mi to pak nespalilo kyti

Hnojky pojedu na růst N,P,K a na květ biobizz biobloom,ale určo k tomu něco dodám.

Vše už mám zapojený, ale mám problémy s vysokou teplotou,tak uvidim jestli to ten sunon zvládne a když ne,tak budu muset jeste dokoupovat.Taky si musim poridit meraky atd.
hopin
At to tady nemam tak prazdný,tak sem hodim letošní out. kyti co jsem včera sklidil. Jsou sice maly, ale zhulovaly i když nebyli ještě zralý.:jumper:
hopin
Zdur grow...
Tak dnes mi dosel vetrak na odtah zapojil jsem ho frci dobre, ale ve skrini mam stale teplotu nad 30°C i kdyz mam zaple vsechny vetraky. Nejlepsi zpusob snizeni teploty je cooltube,ale to si nemuzu dovolit bo ta skrin je fakt mala.
Jestli mate nekdo napad jak pokracovat,aby se snizila teplota tak ho sem prihodte.
A nebo jeste lepsi kdo ma zkusenosti s malou skrini a silnym osvetlenim a jak na to.Predem dik...
dej sklo pod sodík
Libang
to MIRIS:jestli umíš číst tak tam sklo má ... :(
hopin
Zdravicko=> Jo mel jsem tam sklo tak 1 den pak jsem prisel domu a sklo bylo na sra*ky nevim jak je to mozny skrin nebyla zapla.Ted tam dam bud plexi bo normal sklo a nebo poridim novou skrin,ale prvni to chci aspon zkusit jestli to sklo tomu pomuze.
Teplota je okolo 33°C kdyz frci vsechny vetraky.
Zitra mozna dodam PC 12V na dalsi odtah a to plexi.Uvidime,ale jinak dik za pripominku...
hopin
Caute dnes jsem pridelal pod lampu sklo cca 2mm tluste myslel jsem ze to alespon o stupinek snizi tu teplotu, ale ono nic chci jeste pridelat ten vetracek z PC na dalsi odtah, ale nevim nevim...

Jestli ani to neklapne tak jdu do vetsi skrine!

Máte-li nekdo nejakou ideu, tak mi ji zkuste napsat bo ja uz fakt nevim co..
Tonik
Hele Hopine, me se zda, ze do skrine rozmeru, ktere si uvedl je lampa 400 W dost silna , dle zakladnich instrukci staci na 30x30 cm cca 25-40 W prikonu, takze lampa 250 W by mela byt az dost, co cooltube, to by mohla byt cesta....
Celller
Cau, to jo, to mas tak na 150w, radsi sezen vetsi skrin, s tou vzduchtechnikou to pak bude jednodussi, ale stejnak budes muset zaivestovat treba do uficka, s tim sklem pod vybojkou, to by chtelo zrovna pod to natahnout aluflex a to teplo odtahova tim ufem, sezen skrin- nejlepsi treba 150v(radsi i vic)x 100sx 100h to by bylo asi nej, pro 4kilo nej rozmery prej 1x 1m obecne, udelat z drevotrisky, nebo nejakou konstrukci z hranolku a potahnout plachtou, mas to v mistnosti, tak nejspis jeste pachac, aby ti to tam nesmrdelo, jinak v pohode, pestovani zdar:)
hopin
Zdarek Grow

to: Tonik and Celller mate pravdu oba ta skřiň je opravdu mala na 4kilo a proto jsem dnes poridil větší:prostor jen pro kytky- V135 /H55 /Š95.
O cooltube jsem uvazoval, ale to by se mi nevlezlo do te skrine tak jak bych chtel, takze nic.. Mno a do teto ho mozna soupnu, ale zalezi jen na okolnostech jak to pofrci. Uvidime jaka tam bude teplota...

Ale myslim, ze 250w by na tu starou skrin bylo akorat..
Skoro jsem uchladil to 4kilo stacil by jeste jeden pritah a odtah od PC vetracku a bylo by to v poho.


Jo a mensi otazecka na Celllera s tim pachacem je to nutny ho mit?? Zajimalo by me jestli to je fakt hodne citit nebo se to da prezit??

Here foto new box:
hopin
Zdravicko, tak sem pres vikend zapojil vse co jsem mel v te mensi skrini do te vetsi, je to luxus teplota je O.K. Uz jen tam soupnout nejake ty rizecky. Taky sem si pres weekend objednal substrat BioBizz All mix, teplo-vlhkomer a kvetinacky (objem) 3,6 l.







Jo a fakt se omlouvam za kvalitu fotek (telephone)
Tonik
Mno tak to uz vypada lepe :-). Skoda, ze na vysku nejni o trochu mista navic, ale melo by to stacit. Ohledne toho chlazeni, uchladit lze v podstate cokoliv, pokud to technicky dostatecne vybavis. Ale pokud svitis 400 W + ventilace atd., je fajn proti tomu dostat adekvatni vynos (preci jen nejakou elektriku propalis, nejakou korunu to stoji). Ja to udelam tak, ze dam CT, ktere se bude chladit vzduchem z venku (privod z venku, odvod pochopitelne taky ven). Vnitrek skrine bude mit samostatnou ventilaci. Od toho si slibuji, ze se mi bude lepeji regulovat teplota, ale taky vlhkost ve skrini.
Byt otazka ohledne pachace nebyla na me, dovolim si odpovedet. Pokud jsi doma sam, tak je to na tvem zvazeni, je to cejtit hodne. K filtru musis mit silnejsi odtah (prec jen klade nejakej ten odpor).
Celller
Cau, to vis, ze ten pachac mit nemusis, ale co kdyby prisla navsteva, nebo nekdo, tak ho to flakne prez hubu, teda jestli to mas nekde kde to nevadi, tak bych se na to vyprdnul, jestli to nemas nekde ve spolecensky mistnosti, tak to potreba neni, jinak jak pise Tonik, porizeni pachace znamena i porizeni lepsiho odtahu, nejlepsi uficko primo k typu pachace, zalezi na tobe, jestli bude vadit smradek, tam kde to mas:)
hopin
Caute :-------))ú
No skrin mam v mem pokoji kde spim. Behem rustu by nemel byt problem se zapachem, ale bojim se toho kvetu az pofrcim bo na pachac a ufo momentalne nemam money!

Mam tady fotku jak mi samovolne v kvetinaci vyklicila 3 seminka, ktere opadaly z hermouse co jsem mel na okne. Jsou to potomci super skunku, tak uvidime jak to pojede pod lampou.

Ale urco chci nejaky rezi musim to jeste doresit s kamykem.
hopin
Takze dneska tu mam fota:
1) Predradnik + zapojeni vetraku na ofuk lampy
2) Vetrak na ofuk lampy
3) Pohled do skrine
4) Odtah sunon 160m3/h
5,6) A dneska sem nasel dalsi vyklicene seminko tak sem ho pripojil k ostatnim.
hopin
Hello boys and girls!

Tak jsem tedka nafotil ty male prcky jak se jim dari. Dari se jim docela fajn az na jednu kyti ta to od presazeni nejak nedava no stava se nevadi...
Na 1,2) fotce je nejbliz k teplomeru. Jsou fakt malinke, takze jeste nejde nic moc videt.

3)Toto jsou seminka na vykliceni. Maji původ ze super skunku.

4,5) Tohle je kyti z tehoz rodu super skunku, kterou sem mel letos venku, ale byla zastipla srnkou takze malo vyrostla a jeste se pekne rozdvojila zacinaji se ji vyvijet palicky.

Tohle je zatim vse co prave mam, ale v nedeli si doufam jedu pro nejake ty klony. Takze snad po vikendu to konecne poradne rozjedu.

Zatim palec a HIGH :rasta:
hopin
Čágo. . .
Dnes jsem si poridil dalsi vetrak 150m3/h.
Uz jsem ho i zabudoval pouzil jsem ho jako odtah a ten sunon co sem tam uz mel jsem otocil a ted bude pracovat jako pritah.
Snad to zreguluje trochu teplotu i vlhkost.
Pri zaple lampe mam minimalni vlhkost, takze chci neco pokutit na vlhkost at to pak porad nebudu muset strikat jak ....!

No a zde jsou fota noveho vetraku a otoceneho sunonu::


:rasta: :rasta: :rasta:
Celller
Cau, na ty seminka z hermouse se vyprdni, podivej se tu na nabidku rezu a muzes sazet, a na ten vetrak na ofuk lampy se taky vyprdni, je to kravina, neni ti vubec zakryty, ta civka, ja bych se bal, jinak pohoda, makni na tom, at uz muzes sazet poradny rezany:)
hopin
cau ty seminka mam jen takovou zachranu. Uz jsem se domlouval s Dracekgrowem a uz tri nebo ctyri dny se tu neobjevil tak nevim.Ctel jsem si pro to uz zitra zajed ale nevim no co bude.
leosag
ahoj po zkušenostech vím,že semínka jsou zdlouhavý proces a pak třeba nedosáhneš požadovaného vysledku--určitě jdi do řezů
později bych dal taky to sklo pod lampu ale nějaké tlustčí aspon 5mm jestli nemáš cool tube
jinak at se ti daří
hopin
Tak vas zdravim :leaf:

Dnes jsem byl mile překvapen, protože se mi ozval Dracekgrow a konečně uz mam nejake ty klony.
Vypadaji zdrave a čile do zivota. Dekuju tak Dracekgrowovi.

Takze to zacinam rozjizdet!!

A fotecky kloniku::

1) Vsechno dohromady
2) Jack Herrer 2
3) Big bud 2
4) Jack Herrer 1
5) Big bud 1
6) Chronic 1
7) Chronic 2
8) 2*BB, 1*JH, 1*Ch
9) Opet vse dohromady, ale uz pod lampou.
hopin
Čůsek. . . . .

Mam tu nove fota mích kloniku. Jsou paty den pod lampou.

Mel jsem prvni dny potize s chronicama, ale uz je vse ok nevim cim to bylo ale oba CH mi zacali tezce uvadat a osychat. Mozna to bylo tim ze nemam zvlhcovacku a meli malo vlhkosti nebo teplotou fakt nevim a tak porad rosim jak blazen. Taky sem tam dal misku s vodou a do ni hadru a dal jsem to co nejbliz k ofukovemu vetraku at mi to troske zvysuje vlhkost. Na fotce chronic 2 jde trosku videt jak osychal.

1) veskere osazenstvo
2) SS v kvetu
3) Big bud2
4) Big bud 1
5) Chronic 2
6) Chronic 1
7) Jack 2
8) Jack 1
hopin
High pestitele....

Neni to stale nic moc, ale rostlinky se fakt rychle vzpamatovaly od presazeni a ted rostou co muzou.
Jestli to tak pujde dal tak to vidim, ze budu tak za 3 tydny mozna i driv prepinat na kwiet.
Prave jsem nafotil jak vypadaji, ale foto opet nic moc.

Chtel jsem se zeptat:: Mam ve skrince kytku, ktera uz kvete ale ja svitim malim kyti na rust vadi to v necem??Nebo se akorat oddali sklizen?Nevim kdyz tak pisnete.
A taky se mi objevily v kvetnicich ty male cerne musky!Mam tam lapace, ale zatim to moc nepomaha. Mate nekdo nejakou radu jak je vyhubit? Ale nechci pouzivat nejak moc chemii.

obrazky:>

1:- vse
2:- v zadu BB,ve predu v levo JH a v pravo CH
3 a 4:- presazene kyti ze seminek, ktere sem nechal vyklicit (potomci super skunku)
5:- JH
6:- CH
na mušky si udělej vývar z tabáku nebo z mýdla (nebo z obojího dohromady). když nepomůže, mě pomohl postřik nějakou ale chemkou fast
u tý nakvetlý kytky otrhej květy, zrovna včera sem taky trhal ;-)
mě osobně po zvhlčovačce růst viditelně zrychlil, těch 700 marných neni ;-)
ps:
bacha na ty kytky co máš pospolu, přesadil bych to zvlášť
hopin
:jumper:


Čus zahradkářům :punk:
Dnes jsem ráno zaštipoval vrcholky u řezů. Takze by se to melo zacit rozvetvovat. I kdyz myslim, ze sem nemusel ani zastipovat bo rozvetvene je to celkem dost na to ze je to 15 dni pod sluncem. Ale i tak sem zastipl myslim ze to bude lepsi a budu mit jistotu ze mi to nepreroste. Fota kyticek sem pridam jeste dnes, ale musim to nejdrive nafotit. Fotim telefonem a ten nezvlada ty vlny co vyzařuje ta lampa, tak asi pro to.
Zatím hoj . . . .
Celller
Hele, proc svitis 16/8 a ne 18/6? :)
hopin
tak zde jsou fotecky:::

Tohle jsou fota superskunku, které rostly ze semen a 1 starsi kyti v kvetu na fotkach nevypada nic moc, ale jinak je fakt husta na to jak vypadyla!! :leaf:

hopin
To Celller:
Svitim 16/8 protoze si osobne myslim ze ta skrin dela docela velky hluk, tak sem to alespon omezil ted vychazim ok. Je to asi kdyby jeli dve mikrovlnky naraz. A mam to v mem pokoji.
hopin
fotky rezu:
8- JH 1
7- JH 2
6- CH 1
5- CH 2
4- BB 1
3- BB 2
2- celek
1- celek
myslím si že by stačilo 250 na růst a 400 na květ
taky nemám zvlhčovačku ai pod 250 to pere:-)
na ty svilušky jsem teď koupil spruzit a po 5 dení kůře je mám čisté jako okvětí bílé lilie :-) není to chemka mrkni na můj přízpěvěk stojí 190kč uděláš z toho 5L . jinak omnistop mě taky pomohl ale je to chemka
ať se daří
souhlas s MIRIS rozdělit .a ulehčí to manipulaci ve skříni
ja bych svitil 18\6 a s hlukem co ma spolecneho sviceni?klidne muzes na dve posledni hodky sviceni vypnout vetrani kdyz ti vadi hluk ne?kdy budes prepinat na kvet?jestli pises ze tam jedes i ze seminek (ta potrebuje aspon ten mesic aby mohla kvest ale rizky za mesic budes mit mega.......)
hopin
Zdravim vas
Diky za rady vám oboum.

To Duffy duck:
-Dik za info toho spruzitu, ale musky skoro zcela vymizeli sami, vetsina se prilepila na lapac a nejake sem pozabíjel.
S tim presazenim z truhliku mate pravdu, ale nejdriv musim koupit substrat. Nebo se na to vykaslu necham to tak a nebo to hodim za okno. Uvidime musim cekat nez mi dojdou prachy.

To aero1:
-Tady nad tim sem neuvazoval, ale myslim ze kdyby jela jen lampa 2 hodiny bez vetrani, tak by se uskvarily. Na kvet mam v planu prepinat az to bude vysoke cca 30cm ted to ma kolem 25. Taky sem pred chvili smotal sit a chci se pokusit o scrog. Ty kytky ze seminek jsou stary asi 20 dni, takze nevim jak budou reagovat na prepnuti, ale jak uz sem predtim psal seminka sem nechal vyklicit jen proto, ze sem nemel jistotu ze budu mit klony byla to takova mala zachrana. Hold budou se muset podridit klonum.
hopin
Tak výška řízků je u vsech stejna 25cm.
Síť je ve výšce 30cm od květníků. Přepnout na květ chci az se to zacne dotykat sitě. Taky jsem ze skříně vytahl kytky co mi rostly ze semen bo mi zabiraly hodne mista, ktere vyuziju pro klony. Takze ted je ve skřini 6 klonu a SS v kvetu.

Nevim jestli je to tady na groweru napsane, ale chtel bych se zeptat :help: kolik dni kvete : Big Bud
Jack Herrer
Chronic
Předem diky za odpověď.

A nějaké dnešní foto.
no jak se koukam na tu sit tak uz klidne muzes prepnout je to akorat jak to tam jeste nechas tech 5cm tak to tu sit preroste.si myslim...nezapomen kontrolovat ty kvitka ze seeds aby tam nebyl samec to by bylo zle ..a myslim ze by se neuskvarily vypni jen ventilator kterej dela nejvice hluk :)peace
hopin
Aero1:
ty kyti ze semen jsem soupl na okno zabirali mi zbytecne misto. A myslim ze jsou to vetsina samci, ale jeste to poradne nejde poznat. Necham to na růstu alespoň dalsi 2-3dny.
hopin
Zdravim grow...
Tak sem se nechal unest a dnes jsem tedy prepnul na kvet. Kyti byli na 20 dni 16/8 jsou asi 3cm od mrizky tzn. 27cm vysoke, takze si myslim, ze to je O.K. Fotky dodam pozdeji az to bude o neco starsi bo to vypada porad stejne.
Tak zatim.... a drzte palce at to zvladnu s tim propletanim.
hopin
Cau chci se jen poptat jestli kdyz budu rizkovat muzu pouzit misto rockwoolu nejakej molitan bo upravit houbicku na nadobi nebo to dat jen do uducane vaty??
Predem dik za odpovedi, budu rad.

Jo a stale sem nepodekoval za K+ tak tedy vsem DIKY tesi me to!!
no nevím jestli má cenu hledat alternativu místo rockwoolu když stojí korunu kus. můžeš je dát samozřejmě do hlíny na řízky nebo do perlitu ale volil bych rockwool. jestli se pletu tak mě opravte.
nevím jak by si poradili kořeny s molitanem ale myslím si že by to měly kurevsky těžký to prorůst. jestli máš growšop daleko tak si to nech poslat poštou. jinak ať se daří.
jo a jak dlouho kvete chronik ti dám vědět až mi dokvete:)
hopin
Cau Duffy dik za K. Nejspis budu muset ten rockwool koupit, ale jak si psal mam G. shop dost daleko vse si nechavam posilat, ale jen kvuli par kostickam rw se to nevyplati. jinak dik za nazor.
hopin
Ahojte :jumper:
Tak zde je nejake info a foto:
Rostlinky se zatim nejak moc nemeni jen troche poporostli do vysky site, ale pekne se vytahujou bocaky.
A taky sem si vsim ze musim o trosku vic zalevat bo nejak moc nasavaji holky.
Dnes jsem ostrihal nejspodnejsi listky uz zloutly a osychaly.

1- rozvetveni stonku hned u spod
2- SS vetsi sisa
3- SS mensi sisa
4- pohled na celek z boku 1
5- pohled na celek z boku 2
6- pohled na celek z vrchu
7- chronic 1
8- chronic 2
hopin
a dalsi fota...

9- jack horor 2
10- jack horor 1
11- big bud 1
12- big bud 2 :frog: :wink: :frog:
hopin
Zdar.... :frog:

Tak tu mame devaty den kvetu.
Zatim se to moc neprojevovalo az tak pred 2 dny to zacalo kur..sky rust a to je jen a jen dobre pletu co muzu a zatim me to bavi nemam s tim problem.
Na nekterych fotkach jde videt, ze kyti uz prerustaji pres sit snazim se je roztahovat pod siti. Zatim tam je dost mista az bude mene mista na propletani, tak to necham tak at to jde uz jen do sirky no uvidime co se z toho vyklube.

No a zde jsou nejaky fotecky....
hopin
++++
Zdravím tě hopine!
pěkné kytky ale nemůžu se zbavit dojmu že jsou nějaké řídké(nic ve zlém já měl minulé kolo daleko horší takže mlčím)
příspěvek č.40 foto č.1 máš takový malý výhonek, opravte mě jestli se pletu, ale takové malé spodky dávám pryč. myslím si že na síť to nedoroste a ubírá to vrškům. nemám síť ale snažím se je nějak tvarovat a co urveš na spodu v palicích se ti vrátí.
ať se zelení a omlouvám se za kritiku:-):rejp:
hopin
Cau duffy
Kritika je v klidu alespon se ucim novým vecem.
Mas pravdu nektere ty vyhonky jsou malinke taky se na ne chystam je stipnout, aby se kyti soustredily na vrsek. Kyti jsou troske ridsi ale cim to je? To ví buh.
jinak dik za pochvalu i za kritiku.
hopin
Čaute pěstitele... :frog:
Tak sem se tedy rozhodl udelat si nejake rizecky!
Dal jsem na rady duffyho, ktere zneli ostrihat nejspodnejsi zbytecne vetvicky. Chtel jsem je ostrihat i tak. No a jak sem je ostrihal, tak sem si z sesti kousku udelal rizky. Sice jsem si neporidil rockwool, ale uducal jsem vatu udelal jsem do ni dirku na klon a pak sem to zadelal dalsi vrstvou vaty. Vypada to zatim zdrave. Stimulator na koreny sem pouzil praskovy. Klony jsou dva dny stare tak uvidime co se z toho vyklube.
Shandy
řezat kytku na květu? to sis mě vořezat dríw..si teda myslím
hopin
Zdravim Shandy
Nevidim v tom zadny problem!
Kytky jsou sice nakvetly, ale ne zas tak moc aby to v necem vadilo.
Kdyz jsem je strihal tak byli asi 9 den na kvetu. A taky az poradne zakoreni muzu kvetenstvi kdykoliv ošmikat. A tady ty klony mam jen na zkousku jestli dokazou zakorenit ve vate. Takze asi tak...
hopin
Tak uz je to dvanacty den kvetu. Kyticky dostavaji N,P,K v male davce a biobizz bloom 3ml/l. Dnes jsem si obednal dalsi stimulator na kvet od biobizzu topmax, takze pak si budou holky jen chrochtat. Taky mi konecne dosly money tak sem si hned objednal uficko a pachac. Tak uvidime az to dojde, to bude ale asi az po vikendu.
nejake obrazky=>
hopin
a jeste dve...

Sorry za kvalitu fotek, ale je to foceny telefonem a na displeji telefonu to vypada jinak. Tady je to moc roztahly a proto to je rozmazany.
hopin
Omlouvam se nafotil jsem fotky fotakem, ale meli strasne velke rozliseni tak se mi to sem nepodarilo vlozit. Pokusim se co nejvic fotek zmensit. Zatim tu mam jen 1 fotku zmensenou.
Jinak kyti se maj fajn. Dostavaj v male mire N,P,K a 3-4ml/l bloom od biobizz + budou dostavat jeste Topmax od biobizz.
Koncem tydne mi ma prijit pachac a uficko i ten topmax a taky ten rockwool, ktery jsem potreboval.:leaf:
hopin
Tak vse je zmenšeno tak jsem hodim docela dost fotecek at z toho mate taky nejaky pozitek bo z tech fotek z telefonu toho moc nevidite. Zde nejaky fota za svetla.
hopin
a další...
hopin
a nejake fota za tmy s bleskem....
hopin
Čaute chlappi....
Diky za kačka.
No AERO mas pravdu vypada to ze to seknem zhruba ve stejnym terminu. Ja to vidim tak na zacatek ledna, ale uvidime jak se to vyhrbí.
taky to vidim na zacatek ledna :)peace a at to kvete :)
hopin
Zdárek....
Dnes jen takový malý update.
Holky jsou 19 den na květu, zitra maj kulatiny tak sem hodim vice fotek bohuzel uz zase jen pres telefon. Dostavaj co 2 dny papani 3-4ml/l bloomu, NPK mam jeste namíchaný ve flaškách s bloomem, ale trošku začaly žloutnout lístečky. Tak přestanu NPK aplikovat, protože si myslím že to přehnojuju.
hopin
Zdravíčko....
Tak jak jsem včera slíbil, tak jsem dnes hodim nějaké fotečky dokonce se mi nahodou dostal do ruk fotak. Přijel ke mě kámoš hodit si nějaké fotky na net. Tak sem toho hned využil. Některé fota jsou trošku rozmazané bylo to na rychlo.
Na fotkách jsou i řízky, které sem si dělal a jsou přesazené do sklinek. Jsou trochu takové pokroucené, tak nevim jestli to zvládnou.
Také je na fotkách ss v skoro plném květu a je to docela dobrý pokouřeníčko narozdíl od mého outu, který byl z totožných kytek.Ne že by nezkuřoval, ale neměl takové precizní učinky.
Jinak pacháč s ufem mi ještě nedorazily bo nebyli na skladě, tak snad do středy to bude doma.

Je lepší dívat se na fota v plné velikosti...:teef:
hopin
a
moc hezký květy. budem sklízet cca stejně.....
Těším se na srovnání 400-250 (g/w)i když nemám mřížku což dělá hodně.
Jinak k těm řezům... přykryl bych je petkama ať mají vlhkost a to sklo nevím jestli by nebylo lepší je přesadit do kelímků nebo petek a dole jim udělat otvory ať ti nehnijou kořeny!!!!!!!
hopin
to: Duffy :D
jj mas pravdu to je jen pro zacatek musim koupit substrat a pak je presadim asi do 2l petek, ale nevim jestli to zvladnou moc dobře na tom nejsou. Kořinky asi nemuzou prolest pres tu vatu nebo nevim. No uvidime.
Jo vypada to, ze to seknem zhruba ve stejnym terminu, tak to pak mohem porovnat docela se na to tesim, doufam ze kdyz uz jedu pod 4 kilem, tak to podle toho bude i vypadat.
hopin
Tak sem pridavam nocni fotecky kvetu a fotku teplo/vlhkomeru.
hopin
Zdravíčko Groweři.... :punk:
Je to neuvěřitelné jak ten čas letí. Zase týden pryč a s tím nové fota a info.

Tak už mi minulý týden v úterý konečně došla má zásilka (ufo, pacháč, rockwool a Topmax). Tak jsem o víkendu vše dal do kupy a jede to jak má.

Děvčata dostavaj 3ml/l bloomu
1ml/l Topmaxu od 25 dne květu :frog:

Vypadaj velice slušně a doufám, že ještě kousek nad síť porostou aby to byli pěkný válce!
A dnes taková maličkost prasklo mi sklo pod výbojkou bo jsem ho čistil i výbojku a výbojku jsem utáhl tak že ten žhavící drát byl u skla a moc to hřálo...no co už.

Jinak teď je ventilace: odtah - ufo+pacháč
přítah aktivní - potrubní vent. 150m3/h
na ofuk klipsňák
v záloze mám ještě ten sunon 160m3/h, tak uvidím jestli ho využiju třeba na další ofuk!
jo a další týden zvedám dávky hnojek obě na 4ml/l.
hopin
Zdarek pestitele... :afro:
Dlouho jsem tu nic nenapsal, tak se napravuji a prikladam i docela dost pekne fota.
Tak holky jsou 39 den na kvetu. Zatim dostavaj 3ml/l bloomu a 3ml/l topmaxu. Psal jsem ze zvysim davky na 4ml/l u obou, ale bal jsem se ze to prehnojim, tak sem se rozhodl pro 3ml/l u obou no a po tomto vikendu jim to zacnu valit vse na ty 4ml/l.

Za tech par dni od minulych fotek se kyti docela nafoukly a doufam, ze pujdou jeste vic jak do vysky tak do sirky.
Zatim to vypada slusne, ale na vynos to nevypada moc adekvatne.

jinak SS ta nejvetsi rostlina s zlutymi listky pujde za par dni uplne pod kosu. Slouzila mi kdyz jsem nemel co pokourit, tak sem si parkrat smik. A muzu rict, ze to byvalo suseny na rychlovky pod lampou a zhulenost paradni. Chut nic moc, ale nejhorsi to nebylo proste tak jak kdyz se to na rychlo ususi. :bandit:
Chomrst
zdravim,.. udelal sem stejnou chybu jako ty.. priste nenechavej palicky co jsou pod mrizkou.. protoze se k nim nedostane tolik svetla a ubiraj kytce a hornim palicim ktery by mely bejt mega energii a ziviny.. a tim padem ti zacaly urcite hodne brzo usychat listy a tak .. ze jo ;) pro priste no
hopin
To Chomrst:
jj dik za radu, ale pod mrizkou jsem to dost vystrihal. a nechal jsem tam jen slahouny, ktere dostlanou na mrizku. Zatim s prosvicenim moc problemu nemam prosviti mi to v klidku nemam to moc husty.
hopin
Zdravicko...
Diky vsem za pochvali a k+, budu se snazit abych z toho dostal co nejvic...
hopin
Čau groweri....
Uz dlouho sem se tu neukazal a nic jsem tu nepridal..
Tak se trosku napravim a hodim jsem fota kytky, kterou jsem uz tak predevcirem sekl.
No a ostatni holky jsou na tom podobne.
Dnes jsem jim dal posledni zalivku s obsahem hnojiv 4ml/l (bloom,topmax)
No a pak jen vodu a 2 dny tmy.

Po absolvovani tohoto growu sem se zase necemu priucil a pokusim se pote vylepsit a rozjed 2. pokus.
Na poprve se mi to zda byt dobre...kvalita bude supr, ale bojim se toho mnozstvi. No uvidime potom az se to ususi a vse radne zvazi :-)
hopin
Zdarec :mutant:

Dostal jsem do ruky fotak, tak sem udelal aktualni fota...
Holky jsou 59 den na kvetu uz pijou jen vodu a tak za 2-5 dni to pude pod kosu...... :chef:
Na fotach jsou videt zlute listky je to proto, ze jsem mel problemy se sviluskami.... :mad:

jinak vsem pestitelum stastnej novej rok..... :rasta:
hopin
Tak a mame tady :chef: konec :chef: , zdravim vsechny...

Vcera jsem holkam ukoncil zivot :( a povesil jsem je do pruvanu :)
Odstraneni mrizky mi dalo docela zabrat bylo to dosti propletene a hlavne nektere palicky byli sirsi nez otvory 4x4cm, tak sem to musel do pulky vyplest abych je z tama vubec dostal...
Jinak me to mile prekvapilo jak jsem tu mrizku sundal, protoze jsem vlastne videl rostlinky poprve z jineho pohledu a bez mrizky...a hned mi pripadalo ze toho bude vic nez jsem ocekaval... :bandit:
Ale zase toho nebude tolik jako by se ocekavalo od 4 kilca.... :rolleyes:
Na prvni pokus si myslim dobry.
Tak holky jsou povesene ve skrini za koreny, ktere jsem sparil horkou vodou a pote dal do sacku. Mam zaple ufo na mensi otacky, aby tam byla co nejnizsi vlhkost.
Po dukladnem vysuseni se budu snazit vse zvazit....


Muj osobni tip je takovych 120g.
saiklon
.. no podle me na poprve vyborne! sam bych byl rad kdybych dosh neceho podobnyho pod 6.kilcem K+

Jinak muj tip +/- okolo 160g
hopin-napoprvy bych rekl opravdu dobre ty palicky vypadaj jak od cukrare myslim ze to bude mnamka..jinak pro riste bych to jen krapet vic zaplnil
preju dobrou chut
saiklon-neboj se toho chlape tolik pod 600W 160g neni moc dobrej vysledek :satan:
hopin
Caute zahradnici....
Diky za chvalu...sem pocten :)
zatim se jen susi a susi.... , ale mohu rici, ze jsem delal zastrizky a byl jsem za to spokojen zhulenost nejvetsi a chut jak nejakej ovocnej cajik..

To:deth. : s tim zaplnenim s tebou souhlasim, ale ma chyba byla hlavne maly kvetniky, po celou dobu -jak rust, tak kvet meli 3,6l kvetinace. A moc nevyrostli bo meli koreny malo mistecka.. Ale na 2. pokus chci kupovat vetsi kvetniky, tak aby meli tak 5-6l objem.
gratuluji ke zdárné sklizni :D
já mám květníky 5l a na zkoušku 3ks z Gšopu 3,5l tak ti za 60 dní řeknu jaký je to rozdíl. a s tím zaplněním to zas nepřeháněj.. :)
ale určitě příště o pár kusů víc :sun:
a nech si tu sebekritiku pro pocestné.... je to super !!!
kombík
tak to je skoda pod 4kilkem :( podle me si mel nechat kyti rust volne a ne prez scrog...ten se vyplati pri vetsim (o dost) poctu kyti,kde mas mega malejch kvetinacku a mini kyti kde pestujes malinky lizatka nad ockama :) jeste sem nevidel pri malem poctu kyti a silne vatazi zadne uspokojive vysledky,max u tommyboye ale ten jen malou vataz takze mu to stacilo...jinak to mas moc penky...preju vic...aspon 230 ;)
hopin
Zdarek... :frog:
to Kombík: No ono to ani zas takova skoda neni.. da se to. Uvidim v sobotu bych to mel zvazit, tak se nechame prekvapit. Myslim ze sest kyti na scrog je dostacujici. Sledoval jsem tu jeden thread pod 250tkou 6 kyti na scrog a vysledek byl vic nez 250g.

to Duffy: diky za gratulaci... dobra budu cekovat tvuj thread jaky to bude rozdil.. A jsi mi predtim psal, ze porovname 400kilo s 250tkou vynos, tak by jsme to pak mohly porovnat pokud jsis to vazil.. :bounce:
kombík
250w 6-9 kyti scrog ideal :) sak uvidis...treba az pojedes dalsi varku...hod jich tam 12 :) nebudes litovat.maximalne akorat toho piplani ;) peace fella
hopin
Cusek groweri...

Tak sem se dopocital ke zdarnemu konci...
Bohuzel, ale bez poradne vahy...Mel jsem k dispozici vahu, ale ta nefungovala..
Tak sem to vyresil tim ze jsem to nasackoval... jak vidite na fotkach..

Takze jak to bylo:

Big bud 1 --->20ks

Big bud 2 --->21ks

Jack horror 1 --->18ks

Jack horror 2 --->19ks

Chronic 1 --->18ks

Chronic 2 --->23ks

Celkem tedy:: 119 sacku + tak 15-20g co se zhulilo
No a kdyby se to vazilo tak si myslim, ze je to vic gramu bo sem ty pytliky docela zaplnoval...
Ale nakonec vseho jsem stejne stastnej bo sem pocital takovych 100-120 g a docela to vyslo..
saiklon
jednou nohou v lochu:busted: ale jinak pekny :)
hopin
Nemyslim si ze bych byl jednou nohou v lochu... , ale ty fota na to docela vypadaj.. :frog:
hopin
Zdrastvuj te.... :afro:
Tak pomalinku zacinam rozjizdet 2.pokus...
Vcera mi dosly objednane vecicky :bounce: :
-hnojiva od biobizz grow a algamic na rust a postriky.
-substrat allmix
-a 6l kvetniky
Na druhy grow chci mit osm holek.., tak uvidime jak to dopadne.Kazdopadne mi musi jeste dojit zvlhcovacka a musim poridit nejaky rezivo a pak uz to pojede skoro samo..
Peace and grow... :bandit: :bandit: :bandit:
Kenyn
1st 150W...zhodnoceni+rada?
Kenyn
1st 150W...4 týden květu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma