Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
zplanele konopi - Klikni zde pro originální téma
Janek69
Letos se mi urodilo hodne seminek, zkusim si napresrok splnit svuj davnej sen - zasazet u prikopu konopi a nechat ho zplanet - mam takovou hezkou predstavu ze za par let se budou kytky rozmnozovat samostatne.

Nejde mi o zisk matrose, jen o navrat u nas vyhubene kytky ktera je tak krasna! V Rumunsku rostou podel cest bezne dvoumetrovy kyky tak proc ne u nas?

Chci se zeptat jestli s tim nema nekdo nejake zkusenosti, jestli je u nas vhodne klima a tak... urcite nejsem prvni koho to napadlo.

Osobne si myslim ze by to jit melo, rozhodne to na jare zkusim. Mam seminka kytky ktera je uz v druhe generaci hermafrodit tudiz i tady by nemel byt problem.

Plane konopi misto kopriv, umite si to predstavit?! :)
jooo pyco kazdej out oprcanej od nejakyho zajebanyho hermace kterej roste vsude. MRDAT
Janek69
:) nesmis bejt tak podelanej, technicky se taky pestuje a bejvaj to hermousi jak hovado
No a mas nejakyho znamyho kterej pobliz toho ma nasazeny? Pekne dekuji nechci. Ale jinak tenhle napad me napadl kdyz sem zacinal hulit, v tech 16-17. Kolik je ti let?A s tim rumunskem, ja tam minulej rok byl a kytky sem tam nevidel nikde, a to sem mel oci na stopkach, muzes prosim uvest kde rostly ty kytky? Dikes
Janek69
Ok, beru to ze ti to muze vobrat tvoje samicky.. . stejne tomu nedavam moc nadeje ale zkusit to musim, doufam ze jsi dost daleko od myho semeniste zla.

No v rumunsku to roste hned za hranicnim prechodem mezi Madarskem a Rumunskem, okolo Nyirabrany a valea lui mihai, sme sli pesky pres hranice a bylo to vsude! Objizdeli jsme pak rumunskopo spodni strane a z vlaku jsem je taky videl, fakt jak koprivy.. v horach rostli jen houbyyy

urcite koukni sem FOTO
Janek: doporučuju přečíst http://grower.cz/forum/showthread....30&pagenumber=1 - Ty sice neplánuješ techniku, ale názor growerů bude asi velmi podobnej ;)
kámo, fuck.
tohle je vážně hloupej nápad. je sice hezký že konopí by mohlo růst všude, ale chceme to? chceme si kupovat drahou genetiku, aby nám ji oprcávala nějaká česká čutka? to fakt nee.
Janek69
nezbyde mi nez rozsazet podel cest skunky kamaradi, jinak me proklejete vidlema vod hnoje koukam.

Toho hermouse jsem vyfasoval kdyz jsem si pres Grower objednal early misty od nejmenovaneho clena... smula no...
_Chronic_SVK_
ked budes vysadzat feminizovane semena tak budem len rad :D
Shandy
hey chlape,myslím si že to nemá vubec cenu,zaprvý to oprcá ostatním lidem kytky(myslím si že by asi moc štastní nebyly:wink: ) a za druhé by ti to stejně nějakej idiot vybral :D
Lux
shandy: kdyby ale s tim začal teď tak možná za pár let to bude tak rozšířený jako kopřivy a pochybuju že by to někdo stíhal sklízet/hulit
jude
hmmmm.....hulit oprcane rastlinky? co budem hulit semena?
Pindulinka
Nemyslim ze by to bylo dobry napad, to ze neco muze vsude rust neznamena ze by melo. Myslim ze az dojde k uplne legalizace tak se budou pestovat kytky jak na drogu tak na konopi, ale prevazne z klonu, a nikdo nebude rad ze jim se to tak mrvi. Koulni se na seminko ceskeho ruderalis (skutecna mistni trava) je to drobounka kytka s nepatrnymy seminky.. co s tim delat. Tecnicke konopi neni mistni odruda (landrace)!
To je moc dulezite vedet kdyz se neco takoveho planuje.
Pin
Mechac
Na druhou stranu by corky meli odost tezsi praci s hledanim growerskych policek. Kdyz by kytky rostly vsude meli by stizeny rozeznat co je kvalita a co jen plane rostly, mladi kluci by nekradli pul roku opecovavany kytice protoze by to jednoduse nepoznali, stejne by trhali to prvni co by jim prislo pod ruku.....
S tim oprcem je to sice fakt, ale radsi sklidim trosku oprcany kytky nez vubec nic.
K legalizaci stejne nedojde nato je spolecnost moc upjata, ale aspon ta dekriminalizace by projit mohla.
Pindulinka
"S tim oprcem je to sice fakt, ale radsi sklidim trosku oprcany kytky nez vubec nic"
... to fakt nevadi? mne jo, zvlast kdyz je to vetrelec ktery znici vsechno na co foukne. I bozsky cesky rudi ktere tady roste uz tisic let. Hlavne ze ja mam co hulit. Ja jsem sakra opatrny s pilem.
P.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma