Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Mšice ve skelniku , co s nima ?? - Klikni zde pro originální téma
Brise
Cus, mam ve skleniku 3 kytky..jednu me napadly asi pred tejdnem msice tak sem to postrikal..vypadalo to ze je po nich ale dneska pri sklizni sem si vsim ze jich je tam porad hafo.Jsou jenom v dolni casti kytky..zejtra hodim foto napadenej palicky.Taky se na tom objevili mali byli potvory a problem je v tom ze mam ve skleniku jeste 2 kytky ktery budu asi za 14 dnu sklizet..Vystrikal sem to fastem,ale ten moc nepomaha..Co stim?ty mrchy sou vsude.
Kaspars
zkus je nalákat na něco jinýho, mohly by zabrat nakrájené nevařené brambory u stonku... , ale kompletně se jich teď asi nezbavíš budeš muset hubit jak to jde..., chemku použít nemůžeš. Snad jen že by jsi choval berušky....
Přeju štěstí...
Kaspars
Brise
Kaspars: diky..jdu krajet brambory,snad to pomůže
Zenga
Mam stejnej problem-musel jsem z duvodu objeveni pole sklidit a je tam hafo msic.Nevite,jak se toho zbavit?
Cicmon
zenga, jestli jsi to uz seknul, tak to usus i se msicema a pak je vyklepej, nebo je nech u nejaky kytky\volavky :wink:
bigbradr
mám taky takovej problém... a prý pomáhá je vykouřit... ale je to docela brutální podle mě.. zítra to budu skoušet tak dám věděti jestli to zabralo.. :)
Freeloader
jj koureni sem zkousel a taky kazdou chvilku chodim hulit doskleniku ale moc to nepomaha:)jediny co mi naty svine zabralo byl takovej postrik,ted nevim jak se menuje ale kupoval sem to z growshopu za cca 300kc a je to nemecky v zelenym vobalu (ale koukal sem v plzni a tam to mely v nejakym zahradkarstvi za 100):smash: ael stejne se tam vratily,musel bych to asi cakat porad a to se mi pred sklizni nechce ikdyz je to bio, tak tomu nechavam volnej prubeh-kyti to asi vubec nevadi.

A jinak si myslim ze ty brambory sou pekna kokotina,protoze ty svine si nereknou hele brambory deme vsichni na ne!!!ale ba navopak se este vic rozmnozi!!
gimlit
Kdyz jsem mel msice na par kyti ve skleniku tak jsem ostrihal ty nejhur napadeny listy, celkem se mi podarilo jich zbavit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma