Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Chodba jako ideální místo pro pěstění - Klikni zde pro originální téma
PragueGrower
Chodbička, která v bytě není prakticky potřeba a poskytuje místo o ploše 140 x 90 cm a výšce skoro dva a půl metru. Škoda to nevyužít. Pěstírna na takovém místě se těžko schová (zvlášť když máte rádi volný prostor a vyhážete dveře), ale kdo se bojí, nesmí do lesa.

PragueGrower
Nejsem žádnej supertechnolog. Trocha hlíny a hodně světla, tak zní moje strategie. Takže dole se zářivkama školka a nad tím v patře výbojka, kde to pak krásně pokvete.

PragueGrower
Zatím funguje jenom první stupeň. Druhé patro přibude časem. Holčičky holt budou muset zůstat ve školce celý zbytek života...

PragueGrower
... z řízků od známýho.

PragueGrower
... od jinýho kámoše.

Petes
Nadherny kvitka!Skoda ze neni ta vybojka!!!Stou chodbou to vypada slibne!Taky bych chtel takovy prostor, ale pestuju "na cerno"Proste K+!!!!!!Nebyl by rizek z K2??
Gratuluju. Moc pekny kyti pod zarivkama. Sem zvedavej kolik hodej pryskyrice. Ty zarivky sou 60cm 18W? Sem fakt potesenej ,kdyz vydim takhle pekny indoor kyti pod necim jinym nez pod sodikem. Kazdopadne karma te nemine. At chutna! :D
PragueGrower
Zářivky jsou 36 W, warm white.

Kytky jsou focený tak třetí týden květu, už si to přesně nepamatuju. Od té doby už hodně pokročily. Protože jedeme na měsíc pryč, musel jsem je předevčírem pokácet. Trochu dřív než by bylo záhodno, aly aby stihly uschnout. Nicméně pocukrované byly i na menších listech.
PragueGrower
Výměna genetického materiálu je základem úspěchu, ale teď jedu na měsíc pryč. Druhá věc je, že ty kytky jsou už asi stopadesátá generace řízků a začíná to na nich být trochu znát.

Měl jsem ovšem samce WhiteWidow (z celýho balíčku semínek vyrostla jen jedna kytka) a tím jsem tedy aspoň opylil ty K2. Až se vrátím zpět do vlasti, upustím je do hlíny a uvidím, co z toho vyroste. Pak už by to asi mohlo stát za to...
hh-top
Posílám pozdrav a K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma