Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Koupel? - Klikni zde pro originální téma
Vecernicek
Moje mamka trpí nějakým zánětem páteře, nebo já nevím co to přesně je ale budou jí zítra píchat do plotýnek nějakej silikon.

Chtěl jsem se zeptat, když se dělá mlíko tak ty látky tam natáhá tuk, ale to je když budu chtít udělat koupel z mariánky?

usušit a vyluhovat jako normální čaj?
Zedy
Sousedka pěstuje jenom pro to, aby si mohla užívat konopný koupele. A postupuje tak, že usušenej matroš nadrtí na jemno a po tom co si napustí plnou vanu teplý vody, tam ten nadrcenej matroš v určitým množství nasype a podle tooh co říká je nadmíru spokojená, jen je to náročný na množství toho matroše.
Lupus
THC je rozpustne pouze v tucich takze imho to nema zadny zvlastni vliv spise bych rekl ze cloveku dela dobre ten pocit ze by mu ta bylina mohla pomoct ... voda trosku zezelena diky chlorofylu ale jinak se nic mos nestane ... idealne by bylo spis udelat mast ... mliko na tlumeni bolesti? proc ne ale budes ho muset delat casto . spise si udelej z listu tu mast a bude spokojena cela tva rodina ....
ne vsechny ucine latky se vzdy uvolnuji do tuku. thc je jenom jednou z mnoha to je treba si uvedomit.
potvrzuju praxerovo info - THC je jenom malou součástí množiny kannabinoidů, koupel podle mých informací POMÁHÁ s kožními nemocemi, s klouby a vlasům je taky užitečná (víc info zatím nemám)
Vecernicku, kamarádka si dělá silnej výluh, nemůže se koupat ve vodě s matrošem (na vyrážce to není zrovna příjemný pohlazení, od kousků listí :)), pak si to naleje do vany, smíchá s vodou a vykoupe se v tom; kdyby mamince vadily lístky ve vodě.
Podle toho, co mi říkali lidi, může trochu ulevit i mast, třeba po koupeli promazat oblast páteře (ona je marjánka i slušnej protizánětlivej pomocníček).
jeste mne napadlo udelat si do vany neco podobneho jako kdyz se dela maslo nebo mast, akorat z olivoveho oleje. proste par kapek. Mohlo by to provlacnit kuzi, a taky by v tom byli rozpustene ty veci co se rozpousti jenom v tucich. Plus k tomu pridat ten vyluh.
Nebo dodat alkoholovy hruby extrakt, a chvili pockat az se odpari alkohol.
Zedy
praxer:

a pak budeš tak na sračku že z tý vany ani nevylezeš:D To by bylo třeba zajímavý napustit si vanu rumem, nasypat kýbl hulení, rozdělat pod vanou oheň a naložit se:D
Zedy >
no tak tak moc tam toho samozreme nedavat...
Vecernicek
OK, děkuji za rady, usuším dám do nějakýho textovýho pytlíku, nechám vyluhovat třeba v nějakým kotli (jako je třeba na zavařování) a pak to nalít do vany kde to smíchat další normální vodou.

Mlíko do vody do vany teda ne, jestli to chápu dobře.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od praxer
Zedy >
no tak tak moc tam toho samozreme nedavat...


Proč? :teef:
Vecernicek >
ne mliko, ale varit listi ve vode s olivovym olejem, klidne i do zasoby, a pak dat lzicku oleje do vany plus to udela dobre pleti...
Vecernicek
praxer: To znamená hodně listů do 4 l vroucí vody s jakým poměrem olej voda ? vařit 2 hodiny?
tak rekneme 5hrsti jestli toho mas dost, a oleje tak 4dc
Hanizek
Podle mně by stačilo ty listy na pár týdnu jen tak naložit do oleje. To by se měly taky vyluhovat, ne?
ja to par hodin louhuju varem,a pak precedim.lysty do mlika a vodu do koupele.ucinky super jak po mlice,tak po koupely.doporucuju pridavat do koupele v malem mnozstvi (alergie).
SID
Zdravím.
Léta používám odvar s konopí k léčbě atopického ekzému.
V asi třílitrovým kastrůlku zhruba půl hodiny na mírném ohni povařím tak tři-čtyři hrsti sušených listů,vypnu sporák a nechám to na něm ještě aspoň půl hodiny louhovat,potom scedím do vany a je to.
Když mám hodně rozbolavělý ruce tak používám i neředěný poměrně dost teplý odvar v kterém si je omývám.
Stejně dobře jde použít i čerstvé listí(viz foto)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma