Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Měsíc staré kyti, ale začali se kroutit listy! - Klikni zde pro originální téma
Lucky
Všechny Vás zdravím, asi před měsícem jsem poprvé rozjel indoor nakoupil jsem všechny potřebný věci a konečně jsem to nakop. První tři týdny rostly kytky jako z vody, ale poslední týden se mi začali kroutit okraje listů, u některých kytek i celé. Nikde jsem na Groweru nenašel odpověd, protože si myslím že mám všechno O.K.. Teplota je 26 stupňů, stínítko je 30 cm vysoko, hnojil jsem zatím jen jednou. Taky bych potřeboval vědět kdy mám přepnout na květ kytky jsou velký cca 20 cm. Prosím všechny zkušený pěstitele o radu, ale jsem z toho v prdeli, protože si myslím že maj všechno jak má bejt. Díky za pomoc chlapi!!!
Albi
Nestříkáš to nějakejma chemickejma sračkama proti škůdcum?jinak zkus dát lampu vo něco vejš tim by to taky mohlo bejt jinak fakt nevim! Přeju at se ti tvoje kytičky uzdravěj
netopeyr
No yá bych ftom vědu nehledal....bude to asi tim že moc zaleyváš....a uhnívay kořínky....nech to pořádně vyschnout a zaleyvey yenom příležitostně....
Yinak stínítko může beyt yak ye dyš ye tam dobrá teplota....neřiď se tim yak ye vysoko ale yaká ye na vršku kití teplota....
Na květ přepni dykoli chceš....podle toho kolik máš místa a kytek....

Snad Ti to pomůže....ale mělo by....
Lucky
Díky moc za rady, doufám že to vychytám. Chtěl bych dát do skříně pletivo vím že oka mají bejt asi 7 cm, ale vůbec netuším kdy se tam má dát a jakým způsobem se do toho mají kytky zaplýtat. Zkuste mi poradit vy ostřílený indooři. Zatím se mějte čest !!!
sunset
Lucky: Navod na zapletani asi neexistuje, musis se ridit citem pro kytku. Hlavni je neuskodit, i kdyz kyti prezije i mirne nalomeni. Neboj se nic, proste az ti preroste kytka o cca 12 cm, zapletes ji do oka.

Dej si pozor na jednu vec - na misto. Pocitej s tim a zaplejtej od mala tak, abys vyplnil pokud mozno vsechny diry a abys to mel rovnomerne!
Lucky
Jasný Sunsete, kytky mám měsíc starý asi před týdnem zaštípnutý a mají jen jeden vrcholek to bych tam musel narvat jenom vršek kytky, ale to nevím jak to pak dělat dál. Já vim že se pořád ptám jako hovado. Díky vedoucí
sunset
Lucky: Jeden vrcholek je trochu malo, mel bys zastipovat tak, abys mel vrcholky + sekundarni vetve zhruba ve stejne rovine.
Ze sekundaru totiz taky rostou palice, normalka z pazdi listku.

Proste zaplejtas dokud to jde a jde to asi az do 14ti dnu po prepnuti na 12/12, ale to nejde presne urcit, spis jde o zkusenost odhadnout, kdy kytky pomalu konci rust.
Lucky
Já mám pěstírnu v garáži kde je trochu vlhko myslíte že musim ještě rosit, protože jsem rosil cca 3x denně a spálilo mi to u jedný kytky listy. A potom když maji kytky noc tak je v garáži asi 15 stupňů vadí to hodně nebo ne???
Lucky
Ještě potřebuju jednu věc hlínu jsem ještě nevápnil a Ph papírky nemám a u nás mají akorát komplet na měření Ph za 400 Czk. Na pytlích s hlínou bylo Ph 5-7, ale když budu hnojit tak bude půda kyselejší. Stačí posypat hlínu jenom vápnem a kolik? Kytky mám v 10l kýblích.
WiB
K teplotě v noci: je to už dost na hranici, ale myslím, že by to kytky měly snášet a přežít.
K ph: zkus projít pár akvaristik a tam určitě koupíš nějaký lakmusový papírky nebo komplet na měření az 40kč jako já :)
Pokud se vlhkost dostane ke kytkám i když na ně svítíš, tak rosiš skoro nemusíš, ale občas jim to neuškodí(1x denně třeba)
Cokoliv chceš přidávat do půdy přidávej rozmíchaný ve vodě, dostane se to víc do půdy ke kořenům a je to lehčeji vstřebatelný.

Ať se Ti daří!
Lucky
Je nějakej způsob kromě zakrejvání jak bych poznal samce, aby se mi to nevoprcalo nebo když je dám hned do prdele tak to bude v klidu. Díky tipové!!!
Lucky
Taky mi prosím poraďte kdy a jak mám pod pletivem prostříhat listy nebo to mám nechat. A nebo když mám hodně místa jestli není sCrog zbytečnej?
PODziM
nevim, no...

já sem čet, že pokud se kroutí listy, je to nedostatkem molybdenu (libor dupal - kniha o trávniruaně) ... pokud moc zalejváš, tak potom listy žloutnou, ale nekroutěj se... co vy na to? podle mě teda ty listy budou f pohodě, pokud je budeš hnojit (samozřejmě by hnojivo muselo obsahovat MOlybden) - psal jsi, že si je pohnojil jenonm jednou, tagže to by sedělo... radši si tu informaci ověř, ale myslím si, že to bude tim ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma