Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím všechny - Klikni zde pro originální téma
DrKraken
ahoj všeci,
Jsem tu nový a prakticky na pár pokusů out (většinou to šlo) jsem moc nevygrowil , ted ale kdesi cosi a koupil jsem baráček a ůpatí hor a rozhodl jsem se začít indoor pro své blaho:-) . je tu hafo užitečných rad a tipů se kterými to doufám hravě zvládnu :-) problém mám jen jeden , budu mít místečko ve stodole , kde budou natáhlý trubky pro topení (nová část příští rok) a řeším jak to udělat s teplem ve skříni páč zima bude na ůpatí menších hor asi krutá:-( máte s tím někdo zkušenost?popř šlo by natáhnout trubky na podlahové topení napříč skříní? a obložit to skříň vatou?:-O za všechny rady děkuju a doufám že mi štěstí dopřeje a přispěju nějaký to foto:-)
M.
Mičurin 666
Čus a vítej,
neustále je tu dokola omílanej rockwool. Je to vlastně skelná vata použíaná na zateplování (stavební rockwool), tak tim můžeš skříňku odizolovat. Pokud máš hodně místa, tak zevnitř, pokud méně, tak zvenku. Co se týče podlahovýho vytápění, tak by to asi nebylo špatné, ale nákladné. Co takhle pořídit topení s termostatem na kterej bys nastavil požadovanou teplotu aby ti to přitápělo?
Jinak hodně štěstí s growingem.
DrKraken
jj dík zkusím se mrknout ale nevyjde to draho?co se týče třeba energie a tak. Přece jenom topení budu dělat takže se nějaky ten metr trouby najde;-)
Zedy
Jediný na co by mohly mít špatnej vliv nízký teploty jsou kytky, kytkám přitopíš lampou podle toho jakou pojedeš wattáž, co? A taky záleží na tom jestli pojedeš v zemi, nebo hydro na to by taky mohla mít teplota vliv.
DrKraken
j no vidím to určitě na starou dobrou půdu a 400w svítidlo:-) pro začátek.. nevím jestli to ta lampa vytopí na stálou teplotu i když to bude třeba zaizolovaný..!?teplo má na grow docela vliv ne?samo s dalšíma věcma
Zedy
I když v tý stodole bude asi sakra chladno co? Myslím že poctivá izolace skříně a 400W lampa bez jakýhokoliv přítopu by měla bejt snad OK i když by mohl bejt problém zamrznutí půdy v květináčích co, budeš muset zalejvat vařící vodou:D ne to ne :p: Víš co se skříní můžeš manipulovat, tak kdyby si ji umístil, tak aby nebyl problém vést topení skrz skříň, pěkně po zemi pod květináčema + ta izolace a lampa, to už zní dobře ne;)
DrKraken
začíná se to rýsovat ;-) ve stodole bude tak kolem té nuly počítám , takže zateplení 100% , (zlatá hypotéka:-D ) a uvidím jak s tím topením :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma