Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Pomoc! Pouliční Lampa - Klikni zde pro originální téma
Wakata
Zdravim...Chtěl bych si zeptat. Mám doma pouliční lampu...celou prostě komplet se všim všudy. Má70W. Chtěl bych se zeptat jestly to má cenu dávat do skříně. Zatím nejsou peníze na lepší. Díky za rady.
Zedy
Na pěstění je taková lampa v pohodě, jestli ti nevadí menší skříň a potom i výnos, než u vyšších wattáží, tak hurá do toho. Můžeš to hodit třeba do Mikropěstování.
Wakata
No nova...urcite...neni. Prinesl mi kamos...ze ji nekde vorval...ale vybojku mam novou...Nebo aspon sem našel 2 u nás v dílně.
Zedy
Tak použij tu novou výbojku ne? Nebo co tady teď řešíme:p: Máš lampu z pouličního osvětlení a 2výbojky co? Tak to se dá použít všechno hele;)
Wakata
No...jasny..ale jestly to pujde nako skloubit vsecko dohromady a zapojit to...Pac v elektrice sem docela aik...vim ze je tady pousta navodu...ale i tak. Kdyz bych to rekl laicky tak z "konce" koukaj dva kovovy draty...tak to mam zapojit rovnou do zasuvky...?
Zedy
Určitě to půjde skloubit, ale taky to určitě nestrkej na tvrdo do zásuvky. Jestli máš tu pouliční lampu v kompletu, tak k ní musí bejt ještě nějaká elektronika potřebná k rozsvícení a ktěm dvoum novým výbojkám by to chtělo nějaký podrobnějsí specifikace, aby to bylo jednodušší pro ty, kteří ti budou chtít poradit.
Wakata
No...tak elektronika u toho je vsechna, která je ptořebná k tmu aby se to rozvítilo...Otázka je jestly funkční...A ty vybjky maj 70w a sou to tesly...
Hanizek
Wakata: Ta výbojka by tam měla fungovat.
Wakata
JO...tak to v tom pripade...je to good! A muzu se do toho dat. Dik za rady!
skerr
Ja jenom nechapu jak nekdo muze orvat lampu :D Vzdyt je strasne vysoko a vetsinou na ni kazdej vidi:)Taky jsem premejslel ze nekde neco urvu ale netusim vubec jak:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma