Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
zdravíčko - Klikni zde pro originální téma
spyrotekk
ty co to budou číst ak ty moc zdravim a ty co to číst nebudou,, ak zdravim stejně :O) . sem začátečník kerej ce pěstovat ,, kvalitně,, dobře,, lehce a za kvalitní cenu :O) . pěstoval sem naposled ak před 2 lety a to nedopadlo moc dobře měl sem vokolo 30ti kytiček byly v malím prostoru takže sem pár samečku jaksi přehlíd :o) ...
no takže sklizež zeleně byla nadmíru neůspěšná :o) no nevadí 2 roky tedy nic a ted sem si řekl že ci nico pěkného vypěstovat ...
takže sem si našel grower a tam mi to po tak 20ti dnech čtení začalo docházet ... kolik chyb sem udělal a naco si dát bacha a hlavně !!! Jak nato ... fakt mi to pomohlo ... no chtěl sem tedy první pěstovat v indoru ale pak si zase říkám že chladit to by mě fakt sr**o takže se mi dotoho moc nechtělo ale pak sem si řekl naco in když stačí out :o) na krásných 25 stupnů do dostanu vždycky :O)) a hlavně lehce mám tedy outdor tak 1,5m na 1,5m prostě a jasně 1,5m2 :O) dá se to krásně osvětlit . no nasadil sem tam pár větráků a hezky to tam fučí :O) dal sem tam jen 2 kytičky měl sem je tedy ve skleníku ale nedalo mi je tam dát jakože jen na dodělání před sklizní :o) no a natu jednu sem si udělal bubler,, teda musim říci že sem si dal fakt záležet bubler je 50L je to dotakovýho kontáku má super víko ale je bílej a moc prosvítá na světle ak sem ho ještě potáhl výko sem přelepyl alobalem. řekl sem si že vzduchování na 50L bude docela potřeba sylnější než běžně tak sem tam šoupl 6w pumpu dal sem tám 4 kameny :o) velykosti 1 ... no bublá to skvěle :o) ale pak zase je bubler moc vysoký třeba by to nevadilo ale má nico okolo metru a květináček kerej sem dal do výka má asi 15 cm v průměru asi 13cm akže si říkám že naty kořínky je dno docela hluboký :O) fakt sem si nebyl jistý jestli to vadí nebo ne ale dno sem stejně udělal ještě jedno akže sem ho vlastně rozdělil napul akže má stále 50L ale má dvě dna dotoho sem tedy zasadil kytíí :o) použil sem k tomu keramzit koupíteho asi fakt všude ... no ale stále si nejsem jistý s osvětlením :O(( bojím se že je nanic tedy nepříde mi to pač podtíím kytičky rostou pěkně !! ale bojím se že može bejt lepší lampu sem si sestrojoval sáám .. svítí to velyce pěkně hlavně odraz světla je rovnoměrný tudiš pro růs bezvadný ale výbojka kerou sem použil ,,, no nevím nevím ,,, je to 400/40t/40 prostě je to sodíkovka kerá má 400w má svítivost 40000lm a má 4000K právě ty káčka se mi moc nelíběj a hlavně ta výbojka mi vyšla až bojácně levně ak právě proto no pro mé nové tytí už jedině obědnávky z groweshopu :o) no co se týká té pěstírny říkal sem 1,5m2 má 4stěny že :O)
takže zadní stěna potáhlá alobalem ve víčce no prostě je dobrý to mít vždy vo trochu vejž než máte lampu akže já to mám asi 2m a zbytek stěn potáhlé bíle svítí to docela dost nato že jen 40000lm :o) no to sem se rozkecal :o) a to sem se chtěl jen představit komunytě :D:D:D no tak kdyby ste nikdy toto četli ak se omlouvám zaty chyby :D:D bude jich spousta a jinak díky zato žeste to vůbec četly mějte se good safra ty smayli neměly zivat ale smat se :O)))
spyrotekk
foto
Dude
citace:
Původní příspěvek od Dude
ufff...
sem ti to soupnul do uvodu do groweru :wink:
pls-priste zkus pouzit trosku formatovani - tendle megablok na mne po precteni mel stejnej ucinek, jako kdyz potkam v knajpe nekoho, kdo je na piku a chce rict vsechno najednou :biglaugh:
kazdopadne welcome a enjoy :p:


jeste re-edit teda - koukam, zes to samy tema zalozil dvakrat...
jinac si precti vystaveny temata tady v uvodu do groweru ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma