Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Pi Rack - Klikni zde pro originální téma
rastafara87
Zdravim,
nalezl jsem na internetu tento pěstební systém. je to osvíceno 3x 600w, automatická zálivka. mě by zajímal reálný výnos při plném obsazení systému. Kapacita 350 květin :) Nejlepší kdyby měl někdo třeba zkušenosti s tímto nebo jim podobným systémům. Budu rád když se o ně podělíte. jinak podobné téma jsem tu nenalezl. Květináče systému mají oběm 3,5l. Já bych vyděl MINIMÁLNÍ výnos 350x min. 10g = 3,5kg. Ale zase při svítivosti 1800w se mi to zdá nereálný, ale zase světlo je tu maximálně využito.
Zedy
Jo taky sme na to s borcema koukali a dost sme z toho nemohli, takovej sen každýho pěstitele. Myslíš že tady někdo bude mít zkušenosti s takovým extrémem? Já myslím že ne, ale...? :p:
Ale byla by dobrá půjčka pár mega, najít volnou halu, koupit několik tědlech stavebnic a jet ve velkým:)
rastafara87
jo to by fakt špatný nebylo :) nemyslím si že by tu někdo mohl s tímhle mít nějaký zkušenosti :) Mě spíše než zkušenosti členů zajímají jejich teoretické předpoklady výnosu takového zařízení :)
Jekyll
výnos sice neznám ,ale vím že ti to šikovný řemeslník udělá za pětinovou cenu, oproti 100 000 které to stojí v growshopech. http://www.growshop-ostrava.com/produkty.php?id_kat=1
No koukej já podobné téma nalezl :) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26734
je to fakt pecka ale za sto táců = nereálné aspoň pro mě ale napadlo mě stvořit něco menšího řekněme 2x250w v cooltubě takový ty plastový trubky na odpad průměr asi 5cm . Prodávaj se různý odbočky pod různejma úhlama takže to nějak zpachtit do kruhu pod to ňákou nádobu, čepadlo a PI RACK made home je na světě .
Uvidímě časem to třeba stvořim :D .
hlavolampolska
citace:
Původní příspěvek od Jekyll
výnos sice neznám ,ale vím že ti to šikovný řemeslník udělá za pětinovou cenu, oproti 100 000 které to stojí v growshopech. http://www.growshop-ostrava.com/produkty.php?id_kat=1


pokud si to pro to zajedes stoji to 30tis...bez osvetleni,vzduchovani atd. jinak zalezi jake osvetleni k tomu chces ....zda 4x4k ci 3x6...a nejlepsi je asi 4x6k.jinak cela sada postovne stoji asi kolem 200EUR DPP ci DHL ...pac celkove i kdyz je to hlinik vazi to kolem 25kg..ci mozna i 35 kg...proto je postovne drahe..... jelikoz mas 4baliky .... dva baliky jsou kvetinace zbytek je konstrukce... pouzivaji gardeny trisky a rozvody ..hlinik...jako da se to udelat homemamde asi tak za 1/3 ceny ....bez svetel a cerpadla....


ale az nekdo se pochlubi tu arenou ci Pijem...uvidime...

takze maximalni cena kolem 40-80tis jeste te k tomu daji hnojky,svetla,substrat a navody....a nahuleji jak dogy pokud jim padnes do oka...:starwars:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma