Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
ares grow 2007 - Klikni zde pro originální téma
ares
Po dlouhé době nečinnosti jsem se rozhodl představit Vám svůj letošní počin. Bohužel se mi fotky moc nepovedly takže prozatím jen malá ukázka.

Bude se jednat o II. generaci Hollands Hope od Nirvana seeds. Sázel jsem s poslední paličkou '06 ;-) Letos zkouším i White Widow od Green House Seeds. Risknul jsem nefeminizované semena a výsledkem je pouhá jedna dáma... O ní později. Jinak jsem fanda Plagronu, ale letos byl růst bez hnojiva, což se na kytkách projevilo, a v pozitivním smyslu to nebylo... Ovšem zdá se že Bloom to zachrání. Doplňuje Phyt-Amin.

Startl 31.3. Přesto, pouze jedna kytka pracovně nazvaná "high thin rider" se přibližuje sklizni. Jeden exemplář tráví celé léto a podzim v malém skleníku a to vyžaduje značné ohýbání. To ovšem přináší efekt mnoha vršků. Zaujali mě poměrně velké rozdíli mezi jednotlivými kytkami stejné odrůdy. Některé mají tmavě fialové pálky a jiné jsou naopak sněhobílé (2. generace, ale v 1. samci včas odstraněni).
Coooper
Zatím to vypadá pěkně ale rozepiš se o tom trochu podrobněji...
ares
Po delší době konečně alespoň na chvíli vylezlo slunce. Využil jsem příležitost a něco nafotil.
Několik informací. Všechny kytky jsou v květináčích, objem okolo 15 litrů. Jen "high thin rider" se tísní ve zhruba polovičním prostoru. Pěstuju na vlastním kousku světa, takže nedostatkem vody skoro nikdy netrpí (ikdyž v růstu jsem je tento rok trochu zanedbával). Letos při růstu nebylo aplikováno žádné hnojivo, zemina mix hlíny ze zahrady a nějakého substrátu (na název si nevzpomínám, vybíral jsem pouze dle ph). Ještě než začaly kvést, počala aplikace Alga-Bloom (ten mají mazlíčci rádi). V množství hnojiva se držím návodu, tedy 4ml/l 1x týdně. Mezi jednotlivými rostlinami nedělám rozdíly. Nevím zda je to demokracie nebo diktatura, ale kytky vypadají spokojeně... Předpěstování v cca půllitrových květináčích ve skleníku - straight to soil method. V pravý čas pouze 1 přesazení spojené s přesunem na open air. U jedné jsem letos přesun odkládal tak dlouho až kořeny prorostly do hlíny pod květináčem. Dnes této náhodě vděčím za zdaleka nejkošatější květinu ze všech (myslim z mé letošní sadby). Na high thin rider pro změnu nevyšel velký květináč, takže z ní vyrostl asi metrový stonek s jedinou ale obrovskou šiškou na vrcholu. Už čtvrtý den užívá Final Solution. V neděli půjde... :-) Dnešní fotky zde:

1) HH - skleník
2) HH - bílá
3) ještě :-)
4) HH - fialová
5) HH - bílá? (asi 1,5 metru od 4)
6) HH - high thin rider (HTR)
7) HH - oranžová
8) WW
9) WW - Green House Seeds
10) Letošní semena - giganty HTR (5 mm!), černé HH fialová
ares
Po loňské zkušenosti s Hollands Hope jsem se obával že ochlazení a dlouhotrvající déšť s sebou opět přinese plíseň. Ovšem byl jsem příjemně překvapen - kytkám konečně došlo že zima klepe na dveře a začaly pořádně bobtnat. Nicméně na kytce ve skleníku jsem musel několik paliček odstranit právě z důvodu plísně.

Obrazem:

1) HH bílá
- tato naděje se už blíží k cíli, od včerejška dostává Final Solution, na příští víkend je v plánu sklizeň, kliknutí na makro vrcholu ukáže množství krystalů..

2) HH ultrafialová
- fialová nadějě ještě nefinišuje ale je už taky dost daleko, užívá stále Alga-Bloom

3) HH skleníková
- naděje číslo tři je nejmonstróznější co se počtu větví týče, díky ohýbání je většina z nich v podstatě vrcholem květiny, možná kvůli výrazné hustotě byla slabě napadena plísní, po odstranění postižených palic zatím ok, stále Alga-Bloom, PS: Ta kupředu trčící větev vypadá v náhledu docela hustě - "květ" :-)

EDIT: Oprava na Alga-Bloom.. HH "HTR" pomalu dosychá a ochutnávka je poměrně účinná...:rasta:
ares
Moje vdova od Green House Seed Co. Semeno zasazeno až kolem 15. května, ale docela stíhá. Doufám že bude statečně odolávat českému podzimu...
ares
Přestože u většiny kytek to letos opět vypadá že čas sklizně bude diktovat plíseň, druhá letošní nadějě stačila dozrát aniž by byla napadena. Od minulé soboty dostala 4x FS, potom jen voda. Žádný zázrak v kvantitě, ovšem kvality se skoro bojím... :sun:

Fotos:

1) Chvíli před sklizní










2) Po návštěvě kadeřníka














3) Zdola















4 - 8) detaily vrcholu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma