Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Leorickovo 1st PrágINále - Klikni zde pro originální téma
Leorick
Zdravo drugari, tak sem se po dlouhem rozhodovani rozhodl ze taky prispeju do galerie svym prvnim in growem.

V hlavni roli: kali mist a white satin
Vedlejsi role: 250 sodik, plagron grow a bloom, skrin 170/90/60, sps808
euro2

Tykhle vypadaly ty male potvurky po prevzeti od Libere (timto dekuju)

Leorick
Vsechno jsem to byl nucen nejak zbastlit u nas ny byte ve sprse, pac prostorove moznosti jsou znacne omezene. Skrinka uz netrpelive cekala na prvni navstevniky, kteri se dostavili v zapeti.
Leorick
Bohuzel jsem byl nucen odjet na vikend domu a nechat kytky o samote a to jsem nemel delat. Po navratu jsem nasel nefunkcni euro a prismahle a zvadle kytky. Po rychlem zasahu a otrhani zlutych listu jsem radsi dal chudinky male zotavit za okno aby tu ranu hned na uvod rozdychaly.
Leorick
Bohuzel jsem musel hned za dva dny odjet na tyden pryc a tak musel zauradovat blumat, folie,vetrak v okne a cetne motlitby. Po navratu se mi naskytl tento radostny pohled. :-)
Leorick
Kyti se docela vzpamatovaly a tak mohly pomalu zpatky do skrine. Po tydeni uzkostlive peci, kdy jsem se rozhodl ani tu nejslabsi kalinu nevyhodit uz kyticky rostly jako z vody.
Leorick
Nejmensi kytku sem podlozil aby byla ve stejne urovni jako vrsky ostatnich rostlin a rozhodl sem se ji nezastrihavat. Takhle to vypadalo po dalsich 3 dnech. Predposledni je moje tajna favoritka satina.
Leorick
Dalsi tri dny jsem mel uz konecne zaslouzene volno a tak sem se jal optimalizovat skrin. Po 2 dnech usilovneho štelovaní, prestavovani, toceni, vrtani, montovani a podobne sem asi konecne nasel aspon trochu uchazejici nastaveni a podarilo se ni dostat ve skrini vlhkost aspon na 40%. V praglu je prostredi pro pestovani uplne na hovno, pac kdyz sem meril vlhkost tak v tech horkych dnech ktere byly jsem mel pokojovou vlhkost 10% a teplota v byte neklesala pod 28 stupnu, host panelak na jizni stranu. HNUS velebnosti. Vysledek na sebe nenechal dlouho cekat. :-)
Leorick
Jelikoz uz se mi kyti zdaly dostatecne zotavene nastal cas prepnuti na kvet. Prece jenom uz byly na rustu 25 dni i se zotavenim. Nasadil jsem 12/12 a bloom. Po dalsim 3 denim štelovanim a prestavovanim jsem vyhodil euro 2ku a dal jsem na odtah obycejny vetracek ke kompu a pritah jsem nechal pasivni a voila vlhkost razem stoupla na pozadovanych 50%. Po 5 dnech kvetu to vypadalo asi takhle.
Leorick
Tento tyden prijel konecne spolubydlic pac nastal cas skoly a dovezl konecne i digitalni fotak a tak uz i fota jsou o poznani lepsi. Prece jenom fotak z mobilu je docela sracka. Dnes jsme na 12 dnu kvetu. Hnojim kazdy druhy den 5ml bloomu na 6 dl vody. Kyti mi uz docela delaji radost. Tady mate par mych fotecek. Prvni serka jsou moje kočky satiny a detail kvetu. :-) No neni to krasa...
Leorick
A jeste kaliny...na ty jsem hodne zvedavy, hlavne na tu malou potvurku ktera mela na zavatku jen jeden polouschly listek. Ted uz ostatni dohnala a ma se cile k svetu.:-)
Leorick
Zdravim...tak uz sem tam na vase prani nahodil ty posledni fota v hi resolution....enjoy :-)
Anakonda
hmmm prihod dalsi foto!!!!!!!!!!! Zatim je to guud... Hodne stesti. :D A hodne g....! :)
Kaspars
citace:
Původní příspěvek od Leorick
. Hnojim kazdy druhy den 5ml bloomu na 6 dl vody.


Co tě přivedlo na tyto koncentrace? Si to někde vyčetl nebo ti to někdo poradil? Plagron píše 4 ml/L , a to určitě ne hned na začátku květu.
Leorick
2 Kaspas: to sem si vymyslel sam :-)
Leorick
Zdravim a pozdravuju zdejsi crew...mam tu dalsi fota z 20 dne kvetu...
Leorick
Kaliny...
Leorick
Satiny...
Leorick
A tady detail kaliny z 22 dne kvetu...
Leorick
Jeste k tomu hnojeni. Jak casto a v jake koncetraci to hnojite vy? Ptal sem se jen dvou lidi co znam osobne a z toho co mi rekli sem si vytvoril vlastni metodu hnojeni. V tehle fazi kvetu hnojim 6 ml na 0,6l kazdy den nebo kazdy druhy den podle toho jak kytky vypadaji. Zajimalo by me jak to delaji stari mazaci. Predem dik za rady.
tgm.amster
nevim jestli se muzu povazovat za mazaka, ale jak psal Kaspars, plagron se dava 4ml/L.
Kdyz sem jel hlinu tak sem daval na zacatek tak jak se ma, a az pak sem zvysil na 6ml/L, kdytky vypadaly spokojene. Kdyz jim davas takovy mordy tak je aspon poradne proplachuj enzymama.
Kaspars
když pořádně nevíš jak hnojit tak se drž návodu výrobce... , ten má taky zájem na tom aby hnojky dělali co mají. A když jim verbo moci chceš lít tyhle koncentrace tak 1x týdně pořádnej proplach enzimama (1x tolik co má objem květníku), nebo se ti to časem zasolí a přijdou trable.
Hodně zdaru
Kaspars
Leorick
zasolí? co to znamena?
SmallDudeZombie
zdar gembo :D , z hnojek se ti v hline usazují soli, ktere je nutné flushovat.
A hnoj to upe normalne jak uz pravil kasparas. zatim to je good :) uz se tesim na kosta :)
Leorick
Zdravicko vsem. Tak se zase ozyvam ze sveho smolneho pestitelskeho vyletu. Za tu dobu co jsem tu nebyl se kytickam udalo hodne spatnych veci. Po parni saune se jakš takš vzpamatovaly vsechny kytky az na tu nejslabsi kalinu, ktera mela na zacatku jen jeden listecek. Ten uz ma tech listecku zase jenom par ale stale bojuje. Racinam ji rikat Rocky Balboa páč dostava rany ze vsech stran ale stale se nejak drzi na nohach....Dalsi velka rana prisla po mem prijezdu do 100věžaté bitch, kdy muj "skvely" spolubydlic nedolil vodu do zvlhcovacky, kteráž se odebrala do vecnych lovist. Jeste ted jsem rad ze jsme nevyhoreli. Kytky tak dva dny stravily ve skrini napojene jen na blumat ve vlhkosti 12% (pozn. pro chytraka disastera - je to opravdu mozne mit pod lampou vlhkost 12%, vlhkomer ukazuje spravne byl sem si to srovnat s jinym vlhkomerem a je to tak.) Nasledky byly docela drsne musel sem katky masivne prostrihat a otrhat suche listy, prestavet celou skrin, zmenit ventilacni system, na kolene vyrobit z dratu a lepici pasky druhy okruh na hodne improvizovanou cooltubu.

Btw many thanx to mr. Nashback for his digicam. Oj D´n Brou. :-)

A tady uz fotky.
Leorick
Jeste detail, jsme zhruba v polovine kvetu u satin a v tretine u kalin...35 den

Satiny
Leorick
kaliny
Leorick
prostor
Leorick
Holla grow crew...sam moc dobre vim ze jsem udelal kotel zacatecnickych chyb, ale chtelo by to i nejakou kritiku od nekoho zkusenejsiho abych pro priste vedel co a jak.

Taky prihazuju foto kali v 38 dni kvetu...
PsYcHo84
zdar no ja myslim ze to mas vpohode.. vynosove to asi nebude trhat rekordy, ale nezdechlo to, kvete to, tak bud rad a tes se na sklizen.. dyztak sem pozdeji prihod nake foto palic s necim na porovnani velikosti..
a doufam, ze to do Vanoc vsechno nezhulis.. chtel bych malou ochutnavku at vim, jak to chutna.. ;)
GL psycho
Leorick
Zdravím pane :) co uvidime co se z toho vyvine. Ted sem doma a mam jen jedno foto s kalinou. Myslim ze do vanoc jeste neco bude pac tak akorat bude dosychat. Poradne prozhavime pajšl. :leaf:

:flamer::david::rocket:
Leorick
Ech...jak se tak divam tak se tam nic nezobrazilo. Delal sem to dost narychlo a pak sem musel valit...tak teda jeste jednou.:)

Den 50...satiny dneska rano poprve absolvovaly prvni seanci z 10ti deni kury cistou vodou a FS po ktere budou nasledovat 3 dny jen o vode, pak den tma a pak...65 den konec. Kaliny necham dle potreby mezi 84 - 86 dny.
Tak a konecne fota...

Prvni je obligatni prostor nasledovany satinyma + makro.
Leorick
a jeste favoritky...kaliny v plne sile :) poslednimu fotu sem dal nazev v hloubi pole. :)
Leorick
.
Leorick
Zdravim...satiny se blizi k zaveru...nejake makro a jak vypadaji...:)
Leorick
Zdravim groweři, mam maly dotaz. Jen normalni ze mi kytky zacaly znova nahazovat nove bile "vousy"? Kdyz jsem odjizdel bylo jich tam jenom par a kdyz sem se po 4 dnech vratil tak jsou palice satin cele osypane novyma vlasecnicema. Pritom uz jedu 5 den final solution a kytky by se mely pomalu chystat na cestu za bilym svetlem na konci tunelu.
PsYcHo84
nevim co je normalni a co ne.. bud rad ze to pracuje.. myslim ze je to tim FS.. jinak slusny ;)
Leorick
diky...docela me prekvapilo co to FS s tema kytkama udelalo. cele ty palky jsou obalene pryskyrici, i ze spoda, cele se nefoukly a jsou tvrde jak kdyby to byly nejake indiky. satiny voni po nejakych citrusovych plodech a kali mist po koreni, chodim to fetovat kazdy den :love: . pri otevreni dveri do bytu bych tipoval ze u nas nekdo kuti nejaky parfem a ne ze se tam growi kyti.;)

PS: kolik tipuje zkusene oko zdejsiho pestitelskeho osazenstva ze by toho mohlo byt z tech dvou satenovych rostlinek :confused: . tady je mala obrazova napoveda ;) ... prvni je makro kaliny...3 a 4 jsou inkriminovane slecny, 2 jejich makro... vse 57 dnu kvetu.
Leorick
Zdravim a pozdravuju...dneska jsem satina ukazal svetlo na konci tunelu a dalsi svetlo ktere uvidi bude to ktere zapali moji sklenenku. :)...Nechal sem je 63 dnu na svetle, 10 poslednich dni FS pak 3dny voda a 2 dny tma...

Skoda ze se neobjevily zadne tipy. Asi to bylo tim ze nebylo srovnani...tak to napravim. :)
Mičurin 666
Tipuju 150g, ale přeju ti víc ;-)
Leorick
Uvidim jak se to vyvine :) Dik za tip. Docela by me to zajimalo ptz nemam vahu. A asi si ji ani nebudu kupovat. Nakonec to asi budu vazit na te nasi kuchynske :D
saiklon
tyjo! moc pekny! muj typ 123 ge - take preu viiiic
Leorick
dikec za tipy, uz brzo se to vsechno rozuzli :) vcera jsem kalinam nasezviroval poprve FS, ktere budu podava 10 dni pak 3 dny voda a pak uz to budu ladit jen potme s lupou v ruce. uz ted je jesne ze satiny byly jen takova lehoucka predehra. Tak ja vypadaly satiny po 10 dnech na FS vypadaji kaliny uz dneska - naducane, tvrde paldy. Jedine co me trochu trapi je to ze uz nejsou schopne nest svoji vlastni vahu a musel sem je vsechny podeprit. Doufam ze az dorazim do praglu tak nebudou vsechny na zemi.

Tady jsou nejake fota.
Leorick
Zdavo drugari :) po mensi odmlce vas jdu zase obtezkat svyma kecama a nejakyma obrazkama ze sve prvni mise. Od posledne se toho dost udalo, satiny uz jsou sklizene a ususene, dokonce uz probehlo nekolik koštovacich akcicek. Muzu tedy prihodit par svych postrehu a neco jako smoke report. :)

Satiny maji lehce citrusovou vuni, chut je hutna a dost vyrazna. Kour je prekvative husty (na sativu). Ucinky...mno...asi tak do 10 sekund po vyfouknuti koure se dostavi neco jako najezd, ktery vas ale vystreli high jak slibovaly napisy na strankach mandaly. Stav bych popsal jako lehce euforicky, s dabelskym vhledem do hudby, ktera vas jakoby obklopi. Aby to melo ty spravne grady musite na satinach neco delat potom je to to prave orechove. Jeden s prdnich testu probehl na psytrancove seanci v Crossu a misty sem to fakt nedaval. :eek: Navic to nebylo jeste to uplne suche a byly to ty nejmensi paldy ze spod kytky, ktere mely sanci doschnout. Uz se nemuzu dockat az to otestuju na pristi Take Control v Abatonu. Prece jen ten zvuk a ucinkujici, to bude asi jine kafco. :teef:

Jeste neco k fotkam...pokud se vam bude zdat ze se na paldach neco jakoby leskne tak vezte ze cele paldy jdou prošpikovane pryskyrici skrz na skrz. :heart:

A tady uz fota...
Leorick
No a abych nezapomnel...jeste moji milacci, kaliny. Z tech se po aplikaci FS stala docela drsna munice. Po prijezdu jsem je bohuzel nasel zohybane a musel sem je svazat k sobe a ke kvetinacum...vune se trochu priostrila a paldy zmohutnely. Na fotech jsou kaliny v plne palbe posledni den na FS.

PS: diky vsem za tipy a podporu. Prihazuju posledni napovedu do tipovacky a doufam ze se jeste nejaky ten tip objevi? :)
173 G
prajem dobrú chuť ;)
Tayem de Tox
125g a K+
238g - nádhernýho koužení
JAHmaican
119g moc pěkná prácička K+
smoking the killa!!!!!!!
Leorick
From Base to Travel...:)
BigStickyBud
krasnych 142 g :)
danihel
133ge, krasavice ;)
140 g :)
Leorick
Zdravim a pozdravuju, tak sem tu s predposlednim reportem meho prvniho pokusu. Nikdy bych neveril co se s rostlinou muze stat za par dni. Po tom co jsem po trech dnech tmy otevrel skrin sem chvili nechapave cumel co ze se to v te skrini stalo. Uz mam domluvene pujceni vahy takze nekdy ze 14 dni to vsechno (to co zbylo :)) pekne zvazim a dam vedet. Jsem zvedav jak se zmeni tipy na celkovou vahu.
pěkné sexy baculky :D
tip krásných kulatých 150 g

zdar a dobré kuřko
Leorick
Zdravim a pozdravuju :) tak jsem tu s poslednim reportem z meho prvniho pesteni. Posledni dobou jsem mel docela fofry a tak to uzavru az dneska. Vysledna vaha je 183g. Co je ale pro me dulezitejsi je kvalita a chutovy vjem. Mel jsem dostatek casu to poradne otestovat a dosel jsem k zaveru ze tahle kalina voni lehce po vanilce, bergamotu a jeste nejakem koreni ktere neni nikdo z kamosu shopen identifikovat. Ucinky jsou silne euforizujici az zachvatonosne.:D S kamosem sme to poprve poradne testovali na nejakem novem filmu s Agatou Hanychovou, kde jsme se nahlas jak idioti smali asi 3/4 filmu. Mno...dalsi pripadne postrehy z kostovani snad prinesou moji verni druzija ktere zapojim do testovani. Dikec vsem za podporu a rady. Peace

PS: Puvodni vynos jsem tu uvedl 163g, ten jsem opravil vahu odlozenych 20g ktere jsou ted s vanilkovou prichuti. :)
faqer
Gratulujem, na prvy grow a pomalsi zaciatok je to luxusne:) K+
Leorick
Abych nezapomnel. Vitezem tipovaci souteze je mesijé Kopeček se svym tipem : Já bych si tipnul tak 175 G.

Pokud budes nekdy k dispozici v Praglu, mas u me poukaz na zajimavy vylet spojeny s ochutnavkou veseleho tabaku v neomezenem mnozstvi. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma