|
dva stresující dny tmy sou minulostí. orosilo se to hezky :) ale těžko říct jestli víc než kdyby neměly tmu
nemůžu si pomoct a každej druhej, třetí den testuju :joint: a ty změny po přendání do toho roztoku sou znatelný. dnes sem měl dvě spodní paličky který byly trochu ve vodě (den v roztoku, rychlosušení asi 13h na stínítku) ... oproti minule stačilo míň a bylo i trochu silnější. dvě skla na hodinu odlet ale zároven se dá fungovat lehce :) dojezdy nic nepříjemnýho což mě těší ..
valdez rulezz :smoke: |
|
|
|
tak a je to. ted už jen sušení. nakonec sem si je nastříhal ve skříni neni místo na pověšení a jinde nejsou tak ideál podmínky
kolik tipujete?
mám přebytečný semena tak výherci nějaký semínka ;)
foto - semínka a vedle co z toho vzešlo za pět dní v hlíně! žádný předklíčení...
a už se jede další kolo - tohle sou malý papayas x white widow |
|
|
Yarreck |
zdárek mirisu,tak se to povedlo,gratuluju k prvnímu vnitřku!!
tipuju 62 gramů,možná i víc.. budu se těšit na ochutnávku,peace :pimp: |
|
|
BigStickyBud |
čau čau!
mohlo by to bejt 77 g ne? :)
chtelo by to pak nejaky makra trebas ;) |
|
|
|
...4 dny sušení, řídký malý paličky (last foto) už se daj kouřit. je to fajn, jen ta chut neni úplně ideální u těch spodních. u vršků to bude luxus podle vůně. víc jak 4 špeky denně ne, pak to neni už ono :D |
|
|
|
Čusssssssssssssssssss
81,5gggg:punk::D:D
Piccccccccccccccccccccccc |
|
|
hanacka |
cau 86,6 g muj tip
nechces to priste trosku vic rozvetvit at je to efektivnejsi ?
tesim se dalsi grow . k+ |
|
|
|
no s tim rozvětvením - určitě jo ale asi jen klasický - hraju si s nápadem radši víc kytek a menší...paličky z tý fimovaný sou menší
dík za podporu ;) |
|
|
Kalidor |
zdare kolego! :)
řekl bych 69 GÉ :rasta: |
|
|
|
už je sucho a to pořádný (hlavně v puse :teef: )
naváženo orientačně +-50g (zatim na kuchynský váze, kámoš donese přesnější váhu), vyzkoušeno ze spodních a středních asi 10g a žádnej výtuh. high tak akorát, nic omezujícího pokud toho neni 3g během půl hodiny
chutově neutrál až nic moc, ještě že stávek je fajn :) o chuti až se vyzkouší ty lepší kusy :D
...komu se nelení, tomu se zelení :green:
a tim pádem si sem dávám další kolotoč growudálostí...
tady sou malý ze semínek na předpěstu - některý vysadim ven, některý nechám vevnitř...
od vyklíčení tejden za oknem + 10 dní ve skříni
dneska některý zastřihnutý, některý chcu mít bez
zatim nově postřikuju opatrnym mixem bioalgenu, phytaminu, hořkou solí kvůli síře a PL start-upu...
sou v zemině pokojovejch rostlin |
|
|
Smah |
Date : 2.5.2008 Time : 10:27
From : Smah
jo všiml sem si že to za 4 hodiny odejde
věčinou ten stav
samozdřejmě že dobrá je jen hodinka
ten zbytek to už jen cítím ale pomáhá to nemyslet na deprese |
|
|
|
jo to neni žádná novinka že sativy mají vzdušnější palice |
|
|
|
neni to eňo ňuno za dvě pade :D řízky osvědčený genetiky na indoor a výsledek bude lepší...watáž - prachy...a bohatě stačí
mno lepí to pěkně, tvrdý to taky je uvnitř takže si myslim v pohodě.-.- |
|
|
Kalidor |
zdááry mirdo :)
add smoke report: pokud se zelí nadrobilo na jemno do brčka) mělo dobrej psychoaktivní účinek a já byl spokojen. Dobrej grow ;ú hodně zdarů do dalšího ROUNDu.
btw. k+ ode mě už máš) |
|
|
|
smouk byl fajn docela...žádný vytuhováky jaxe dalo čekat...chut spodky středy skoro neutrální, vršky kořeněný, citrusový
stávek trval tak hodinu a půl, potom taky ale už pohodička ... celkem mírumilovný pro mou mysl - dá se fungovat naprosto dobře
ideální kouř přes den jaxem čekal...a na spaní mi vyhovujou víc indiky samo
kdo chce sledovat outek tak vlákno tady
http://grower.cz/forum/showthread.p...5659#post685659
jinak snad na další kolo se chystaj změny v podobě: semínek Northern Lights x orig Haze (aeroman)
řízků C4, swMbOg, gws
a jelikož se mi to tam všechno určitě nevejde tak něco dám ven
asi bude změna v hnojkách na květ směrem od plagronu terra bloom k biobizz |
|
|
|