Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

 
Flying Dutchmen's Girlzzz... - Klikni zde pro originální téma
vrrn
Hellou maj diiir grouwrs:rasta:
Mam tu nejakou mini selekci ze semen Flying Dutchmen The Pure, Arctic Sun a NLX jako present...+ 2 divky Sweet Cindy na navsteve v GH Waterfarmech.
Samci odstraneni:david:, samice 5.den kvetu v hlavnim roomu 600W Osram Plantastar kombinovane spektrum + 400W Sunmaster cervene spektrum na kvet.
Substrat Plagron Growmix, hnojeno v rustu nejdriv jen korenak Root Juice, dale trochu Bio Grow. Do hliny vse jen BioBizz.
Waterfarmy: Hnojeno Vitalink Grow A+B od Hydrogarden, za tyden vymenim za Bloom A+B tez Vitalink.
Jednou tydne vymenim roztok a pridam Atazyme (Bcuzz)
pH se v hydru snazim udrzovat na 5,8-6,0 cca.
EC momentalne 1,7 cca.
Sweet Cindy se v hydru s timto pomerem dari vice nez dobre:love:

Ted neco k roomu. Trochu jsem ho updatovala od dob mych drivejsich threadu, jak si mohli nekteri vsimnout, nemela jsem moc dobre vyresenou ventilaci (doslova = skoro vubec..), proto jsem take mela dost znacne problemy s plisnemi, i presto, ze jsem pouzivala odvlhcovac.
Ted mam odtah ufonem Ruck 710m3/hod, coz je malej ficak bez regulatoru to nejde...
Jinak stinitka A wing+heatshield. Ty si pro zatim nemuzu vynachvalit co se rozptylu tyce. Uvidime jak to pujde dal..

Jinak holky vegetily na rustu cca mesic a neco v matkarne s 400 MH.

Fotky: 1: celek
2: The Pure, NLX
3: NLX ma favoritka;)
4: ufon Ruck 150L
5: Sweet Cindy ve Waterfarmech
Sciurus
Zdravíčko,

máš to pěkné, ale chtěl bych se zeptat odkud máš Sweet Cindy?

Děkuji Ti za odpověď.
vrrn
Scirius: Sweet Cindy je cross Bushy Old Growera ( Sweet Tooth #3 x Cinderella 99); 2 rizky na zkousku jsem dostala od znameho cimz mu timto velmi dekuji:) . On sam dostal balicek semen primo od Bushyho na Icmag cannabis cupu pokud mi dobre slouzi pamet:bong:
CZGhoul
Regulerne!!!

Pekna holka :) pekny kytky. Vypadaj opravdu zdrave. Nicmene kolik ze jim je dni?? sou takovy ridky nebo se pletu :( Tvy predchozi tready si asi jeste prohlidnu ale zatim jeste jednu otazecku.... jak velikej je room, nebo to v cem vlastne pestujes :)

Diky moc a hodne zdaru,budu sledovat a hodnotit celej prubeh.
vrrn
CZghoul: dekuji, ale nevim, jestli sis cetl toto tema cele...kazdopadne jak pisi, je to selekce ze semen FD, Arctic Sun (60%sativa/40%indica) a The Pure (75%sativa/25%indica), takze jak vidis kyti jsou z vetsi casti sativy proto je naprosto normalni, ze tak i povetsinou vypadaji (uzke listy, relativne dlouha internodia, atp..), nektere mene nektere vice dle ruznych fenotypu, ktere clovek ziska ze semen.
Tak pro priklad sem hazim 2 fota The Pure.
1.foto-fenotyp, ktery vypada tak z poloviny pekny hybrid indica/sativa a 2.foto-kyti co bude nejspis z vetsiny sativa...

oproti tomu vsechny kyti NLX ze semen vypadaji z vetsiny indica, pekne nacechrane+mala internodia viz foto 3.
4.foto: 2x Sweet Cindy

Jojo, je to boj...:teef::starwars:
vrrn
Update: Kyti cca 2 tydny na kvetu, do hliny jsem zacala pridavat spolu s Bio Grow i Bio Bloom, Top Max a Algae mix, polehoucku pomaloucku (upozornuju, ze v hline hnojim opravdu malo, stridave tak 3x zalivka vodou a 4.zalivka s hnojivy..).
Sweet Cindy ted bude jedna dostavat Vitalink jako doposud a druha bude dostavat trojslozku GH, ktera se mi tu objevila:confused:

1.Arctic Sun
2.NLX
3.NLX
4.Sweet Cindy
5.The Pure
vrrn
cca 23.den kvetu, Sweet Cindy dostava v hydru jedna momentalne Vitalink Bloom a druha trojslozku GH - grow-bloom-micro.

1.NLX
2.The Pure
3.The Pure
4.Sweet Cindy
5.Sweet Cindy
6.sativa bush:starwars:
vrrn
Uz je to asi mesic na kvetu a pekne se to nafukuje:)
Holky v hline zacinaji dostavat vice Bloomu a Top Maxu a Cindy v hydru momentalne jedna Vitalink Bloom A+B a pridavam k ni jeste Vitalink Buddy coz je vlastne jenom PKcko s tim, ze EC je neco kolem dvou. Druha dostava GH trojslozku na mekkou vodu. (Zajimave porovnani: Vitalink, ktery tu mam je na tvrdou vodu a brutalne snizuje pH z prvotnich sedmi cca na ctyri, takze musim pridavat hydroxid draselny jako pH+, kdezto GH co tu mam jsou na mekkou vodu a ty mi prvotni pH 7 snizi akorat tak na 5,8 a uz ho nemusim nijak dale upravovat:)
Jinak take zajimave, NLX ma ze vsech odrud co tu mam nejtmaveji zelene listy kdezto Arctic Sun nektera phena dost svetla, pricitam to White Widow, ktera je v teto odrude obsazena (AS=WW x The Pure).

1. NLX
2.--//--
3.--//--
4. A.S.
5.--//--
6.Pure pheno1
7.Pure pheno2
8.Sw.Cindy
9.----//----
vrrn
33.den kvetu, genetika uz se zacina slusne projevovat i co se smellu tyce:leaf:

Devcata silene chlastaj a to zvlast The Pure a Arctic sun, ktere zaroven uplne prahnou po dusiku, zacinaji se z nich stavat nenasytne prisery:monster:

Foto>1, 2, 3>Arctic Sun

FOto>4, 5>The Pure
vrrn
...oproti tomu NLX je hodnoucka, poslusna, nenarocna...idealni genetika pro zacatecniky ci lenochy;)
vrrn
Sweet Cindy ve waterfarmu. Vypada to, ze se tenhle systemek dobre osvedcil, takze ho priste pouziji pro matky...:pimp:
Jinak tahle genetika zadnej velkej vynosar nebude, ale podobne jako crossy s G13, ktere mi pripomina, zacina mit ty malinkate silene pocukrovane palicky tvrde tak, ze by se s nimi dali trefovat hlavy prazskych pristehovalcu zamorujicich ceske vesnicky v kurnikach ci podnikatelskem baroku...:vampire:
vrrn
42.den 12/12

Arctic Sun

Phenotyp 1 - celkove odpovida cca 75% sativy a zrejme se u nej take dost projevuje krystalicnost White widow.
Kytka ma nabeh na velmi slusny vynos - keeper.
Vune prozatim dost tezka, hashishove-korenena (1.foto)

Phenotyp 2 - nizsi, kerikovity, vice indika, mene krystalicky. Vune stejna jako u phena 1, ale mene vyrazna (foto 2,3,4)
vrrn
The Pure

Phenotyp 1 - mega pheno, palice uz se neudrzi a padaji, musim je privazat, jinak prozatim je na tomto phenu zajimavy jen obrovsky vzrust, vune je skoro neznatelna, krystalicke je malo (foto 1,2,3)

Phenotyp 2 - dlouhe pestiky, struktura palic naznacuje sativu. Vune take temer neznatelna, skunk - undertones.
(foto 4)

Phenotyp 3 - Tahle kytka vypadala zprvu jako pekny mrzak, z velke casti sativa, ale prijemne me prekvapila.
Nafoukle palicky, jejich struktura mi pripomina Apollo 11.
Sametove blizny (foto 5)
vrrn
NLX

phenotyp 1 - nejkrasnejsi, nejpocukrovanejsi, krasna struktura kosateho vanocnihgo stromecku a take nejvonavejsi (hoodne ovocna vune), bohuzel vsak pucavka. Nasla jsem na ni par babanku..:rolleyes:
(foto 1)

phenotyp 2 - tlusty bakule:eek: (foto 2)

phenotyp 3 - hodne zvlastni pheno, struktura palic pripomina sativu nejspise neco s cim byla NL krizena, nikde to neuvadi presne, takze nevim. Opravdu zajimava kytka, vynos nebude vubec spatny zatim to vypada dobre, kytka voni po cerstvem hrasku zrovna vylouplem z lusku:) nebo neco takoveho..:drools:
(foto 3,4)
vrrn
Super Sweet Cindy a pro ni konecnych 50.dni kvetu:leaf:

Dostavala 10 dni GH Ripen.
GrowManiac
jak to holka děláš že máš po celou dobu tak pěkně zbarvený listy? :-)
jinak máš to pěkný K+
PsYcHo84
ciao vrrn, chci se zeptat.. v prispevku 9. pises ze chlastaji jak dive a prahnou po dusiku. Mne by zajimalo, jak muzu poznat napr. v hydru co ta ktera kyti zrovna chce? Je mi jasne, ze kazdy model a pheno ma individualni naroky, ale netusim jak treba poznas, ze jim chybi zrovna dusik? Ja jsem si vzdycky myslel, ze by se mely dodrzovat pomery slozek hnojiv podle vyrobce..
a kdyz to michas individualne, tak podle ceho poznas kolik ceho nalit?
vrrn
Ahoj Psycho:)
Presne jak rikas, kazdy model a kazde pheno ma individuelni naroky, ale napr. ja pokud si koupim nejakou genetiku, nez ji rozjedu vetsinou si o ni hodne prectu, pokud mozno co nejvic grow reportu, takze clovek dostane nejakou predstavu a potom samozrejme treba co se tyce hliny, tak uz vetsinou poznam co ktera kytka chce, v hydru to bude asi jen o hodne rychlejsi nejake zmeny napr. na listech.
To s tim dusikem je proste. Davala jsem vsem stejny pomer hnojiva a nektera phena si i pres to zacala brat dusik z listu (v hline se snazim neprehnojovat, ale take davam kytkam vse co potrebuji v rozumne mire. Sice mam navod na hnojeni od Biobizz a hodne zhruba se ho drzim, ale hnojim spise mene casto i protoze hlina do ktere je davam uz nejake latky obsahuje).
Dodrzovat navody od vyrobce ano, ale velmi zalezi jake je to hnojivo a do jakeho systemu a jake kytce ho davame, takze je to pak spise o citu nez se zuby nehty drzet navodu.
Ale jestli myslis, ze jsem takovej hardcorar a leju jim jednoslozkovy hnojiva po ruznejch prvkach tak to ani nahodou, to je opravdu zbytecne slozity i kdyz nekomu to mozna vyhovuje:) Je pravda, ze takovy horcik jednoslozka je dobra casto napr.na konci kvetu, kdyz kytkam casto chybi, chteji ho dost...
Tak snad jsem aspon trosku odpovedela, jo a diky za dotaz:)

NLX
(udajne Northern Lights x White Widow) sklizeny 53.den 12/12

Pheno 3 > foto 1.,2.,5.

Pheno 6 > foto 3.,4.

Jeste bych chtela moc podekovat jednomu skvelemu panu fotografovi, ze byl tak hodny a udelal si cas na nafoceni mych kyticek...:biglaugh:
PsYcHo84
aha, diky za odpoved :) tagze to poznavas hlavne podle vzhledovych zmen na kytkach.. zloutnou listy -> pridame N.. a hnojis mene casto a pritom ti rostou sikovne kvetiny.. hmm.. to je duvod k zamysleni..
ja mam taky radsi hlinu, pac je to min prace a takove prirozenejsi kytišký.. genetiku prilis nestuduju, pac obvykle nemam moc na vyber, tak sadim co sezenu a na vsechno aplikuju standartizovanou univerzalni peci, hnojim klasicky Plagronem, s citem (pisou 4ml/l tak behem kvetu zvysuju na 6ml/l) a kazdou zalivku.. tak ti budu verit a dalsi kolo zkusim jako ty (a podle navodu) s prestavkama..
inu pestujem oba na ponekud odlisne urovni:)
tak dik za odpoved, hodne stesti a prijemny pohul;)
lubo
ahojte

no tahle polemika trapi i mne -hnojeni a kolik a taky ziram na vysledny slecny VRRN a ctu,ze hnoji jen kazdou 4tou zalivku a kiti ma nadherni.
ja to delam jako ty PSYCHO ,hnojim kazdou zalivku a taky je to v poho co se tyce sfarbeni,aj ked slecno ma pocas celi doby farbu zdravou,co ja zict nemohu,ale to asi proto,ze po prepnuti na rezim 12/12 menim aj ph a mirne ho zvednu na cca 8 dokud sa neudelaji blizny,nebo koule(3x se mi to vyplatilo,samic bylo 90 a vic % pokud jsem mnel noname,tedkom jsem mal origos semena a vysledek zalostni-42% samice-omg),potom to zas upravim na cca 6.
tady de aj o to,ze slecna ma specialni zeminu .
otazka teda zni,za kolik dnu vycerpaj rastliny slecny ziviny co jsou v specialni zemine?
ja kupuju klasickou zem v kvetinarstve na pelargonie,ktere taky maju ziviny -prej na 14 nact dnu,ale i presto s hnojkama nesetrim,protoze jsem si vsimnul,ze ako nahle zacnu hnojit,vidim vyrazne napredovani vyvoje.

aby jsem to zhrnul,pri hnojeni v kazde zalivce jsem dosahl 1,02g /w ak byla 600w lampa v hline ,kde hnojky bili plagron.alga wuchs,alga bloom,green sensation a phytamin a jedine final solution byl od jine firmy.pri 400w to uz bylo min-0,64g /w pri ploche cca 90x50 pri stejnom davkovani jako pri 600w

samo sebou,ze slecna VRRN je skusenej odbornik a velmi me tesi,ze jede prave v hline:-))
hary
ta barva je luxusní a musím jen smeknout tohle se mi nikdy nepovede je to zajímavé jak to funguje u dvou lidí kteří to dělají každý jnak tím myslím MANHUNTTA a tady slečnu každej hnojí jinak a každej má krásně zelené kytky
Moc pěkný kýtí.Zdravé v listech.
Gratulace.
No k tomu hnojení.
Co 4tou zálivku je tak akorát v hlíně tak nevím proč se tomu někdo diví.
Že jsou kytky krásně zdravé v tomto stádiu i v listech?
No myslím že je to hlavně tím střídmým přihnojováním,není nic horšího než nakumulované látky z hnojiv a přesolený substrát.

čuss a přeji dobré chutnání....
vrrn
Dekuji vsem za ohlasy a karmu, moc si toho cenim;)

Zde prikladam fotku jednoho zvlastniho phena The Pure, ktere jsem dnes, 60. den 12/12, sklidila. Ze zacatku se zdal jako nejvetsi chudak, resp.strasne se vytahoval a mel silene velka internodia, takze jsem si rikala, ze to bude nejake hoodne sativoidni pheno a moc nadeji jsem do nej nevkladala. Ale projevil se jako jedna z nejkrasneji vonicich a strukturou palic nejkrasnejsi kytka v tomto kole. Ani vynos neni vubec spatny, naopak spise nadprumerny, takze to vypada, ze jeho klony pujdou priste na dalsi testovaci grow.
Vypada jako dvojce Apollo 11 G pheno od Spice Brothers ale s vetsim vynosem:leaf:
lubo
ahoj slecno-nadhera jako vzdy a to patri i fotografiam,jsou fakt ukazkovi,jen tak dal

potom samozrejmne poprosime aj gramaz z kitek. jde o to,ze do pristiho growu chci neco,co ma hustej vynos a ne moc dlouhou dobu kvjetu:-))

SIMOR:No myslím že je to hlavně tím střídmým přihnojováním,není nic horšího než nakumulované látky z hnojiv a přesolený substrát.
reaguji na tuto tvou vetu-latky z hnojiv presoluji substrat? ako dela to kazdy hnojivo? aj hnojky od plagronu? nevis? a i kdyby,nevycisti substrat od tyhto nezadoucich prvku preplach enzymama?
vrrn
Dalsi kraska prisla na radu:angel:

65.den 12/12 Arctic Sun

Musim rict, ze to je jedna z nejkrasnejsich genetik co jsem mela moznost pestovat.
Jednoznacne nejvetsi vynosar + celkem slusna pocukrovanost + afghan/hash smell:leaf:
Kazde pheno bylo celkem dost sativa, takze nic pro male prostory;)
Ale struktura palic nadherna, hodne kvitku/malo listu v palicich, kompaktni velmi tvrde palice...:baseball::teef:

Phenotyp 1: foto 1,2,3
Tohle bylo nejvetsi monster ze vsech kytek v roomu.
Obrovske buddy a sileny smell...:death:

Phenotyp 2: foto 4,5
O neco mensi kytka, vice indika struktura vanocniho stromecku, ale v palicich celkem dost listku, na zachovani tedy zatim navypada, uvidime jeste jak se ukaze s chuti:bong:

Ad dotazy:
SIMOR: jj, je to tak, take mi to prijde zcela normalni a samozrejme, ze v hline hnojim mene a stridmeji. Kazdopadne to, ze mam krasne zelene listy i uplne na konci kvetu, kdy kytky striham neni zas az takova vyhra, spravne by mely jit alespon trochu do zluta, protoze to je dukaz toho, ze se kytky flushovaly...pokud toto nenastane, rostlina zrejme mela porad z ceho v hline brat, takze si nezacala brat ziviny z listu, jak to vetsinou na konci flushingu byva.

ganja-steve: Hlavne praxe..tak nejak poznas, kdyz je kytka zdrava, vypada krasne a zloutnu ji cele listy postupne, zadne dramaticke zarezy ci prechody barev, proste pozvolne zloutnuti, tak to vetsinou je dusik, bud je ji ho malo dodavano nebo je to jenom lacna prisera co rada papa:biglaugh:, zalezi na genetice..nektere jsou zase moc citlive na hnojeni a nesnasi moc hnojiva, to treba Thaitanic, ktereho mam rozjeteho ze semen ted pod MH, tak se uvidi jak to s nim je:)
vrrn
Tak jako pro Arctic Sun, tak i pro vsechny zbyla phena
The Pure bylo 65.dni 12/12 konecnych...

Prikladam foto nejvetsiho phena The Pure :cool:

Obecne vsechna phena krome vyse zminovaneho z prispevku c.25 nemela moc vyraznou vuni, tedy hodi se pro ty co hledaji "low odor" variety, jinak velmi malo listku v palicich (very high calix to leaf ratio), takze radost trimovat:crazy:
Trichomu celkem malo, jsou relativne na kratke stopce, ale na high to vliv nema, zatim z ochutnavek se zda jako velmi silny, celkem radostny model hehe:bong:
vrrn
65.dni 12/12 take pro posledni vice sativoidni pheno NLX...:bandit:
vrrn
Par fotek s bleskem pro rozsvicene trichomy:sun:

1.Arctic Sun:sun:
2.The Pure:cool:
3.NLX:guitarist
vrrn
citace Saiklon: "ahoj vrrn, mas to moc pekne, chtel sem se jen zeptat, jestli si jela z feminizovanejch semen od litajiciho holandana, anebo z normalnich? pripadne jestli nemas nejaky zkusenosti s fem. semenama od nich nebo od jinejch. Dik za odpoved! s."

saiklon: z feminizovanych semen jsem nejela, protoze Eddie z Flying Dutchmena feminizovany semena nedela, nikdy nedelal ani delat nebude, protoze je to proti jeho filozofii a proste prasarna..;) a navic je ted Flying Dutchmen pod Sensi Seeds, takze bacha na to, ty svine pod nima prodavaj i feminizovany semena svoji posrany seedbanky..:rocket:
Zkusenosti osobni s feminizovanyma semenama nemam, jenom co jsem slysela od znamych tak kazdy na to nadaval, ze to byly vzdycky hermaci nebo dokonce samci.
Kazdopadne jsem si koupila ted GA (Gibberelic-acid) spray od No Mercy idealni na feminizaci a rada bych to vyzkousela:mutant:

Prikladam foto The Pure po mesici revegingu pod CFL osvetlenim.
Dostavala mesic 24 hodin svetlo a ted je umistena v matkarne pod 18/6, aby se trochu stabilizovala a uklidnila stres..
Vsimnete si z palic vyrustajicich vetvicek, ktere zatim vypadaji dost mutantne ale zacinaji se postupne normalizovat (nejprve byly jednocepelove listky a ted uz -tri, atd...)


Dalsi foto je muj bubbler cloner pro inspiraci, je to normalni plastovy box do ktereho privadim ze vzduchovaci pumpy vzduch (uvnitr jsou normalni akvarijni vzduchovaci kameny..). Misto vika je dana na miru strizena tenka polystyrenova deska a v ni rizky. Tato deska je na jedno pouziti coz ale vubec nevadi. Da se na ni popisovat a kdyz maji rizky koreny tak ji jen rozstriham a vyhodim a priste dam novou (polystyrenova deska 2m x 1m tusim stoji cca 7 kc..).
Uvnitr je jen ledova voda z kohoutku, nic vic. Osvedcilo se mi to nejvic ze vsech klonovacich metod. Ledova voda s chlorem perfektne zatahne ranu a do sedmi dnu zacnou rychle lezt korinky. Do vody nepridavam nikdy nic a hladinu mam tak, ze se ji rizky dotykaji, ale priste to asi zkusim aby se nedotykaly a jen na ne prskala voda.

Posledni foto samci Bubblegum od THSeeds pripraveni se mi postarat o F2 Bubblegum semena:D
AHM4D
ahoj vrrn, tvoje úroveň pěstění je ještě nad možnosti mýho chápání:teef:
přesto si neodpustím otázku..k tomu bublecloneru..jak zamezíš lámání kořínků při manipulaci, převozu..?a předpokládám že upravuješ ph vody, nebo na to taky nešaháš?
moc se mi takovej způsob množení líbí, je to takový.....čistý:rasta:
ať se choroby a škůdci vyhejbaj obloukem čau:)
vrrn
AHM4D: Diky moc... K tomu clonneru, pH vody vubec nijak neupravuju a to pH moji zdrojovy vody se pohybuje mezi 6,8 - 7,3 tak nejak.
Je dobry aby voda byla na zacatku kdyz jsou do clonneru poprve rizky zastrecny opravdu ledova, zadne pridavani teple jako pro chudinky, rana se musi zatahnout.
Lamani korinku zamezim jednoduse tak, ze ten polystyren pak znicim, kdyz jsou zakorenene a na novou varku dam novy.
Prevoz je orisek, proto je tohle zpusob klonovani predevsim pro domaci spotrebu. Jinak normalne se daji zasadit do hliny a prevest i kdyz urcite by nejak prezily i kratky prevoz v nejake ustrihle flasticce s vodou, ale na Ceskou postu to opravdu neni:D
Jo, taky jsem zjistila, ze rizky korenej daleko driv resp.investujou do korenu, kdyz nejsou primo pod zarivkama, ale dal, spis v seru. Jinak totiz vrazej do fotosyntezy a tedy spotreby dusiku a jinych latek, ktere si pak za chvili zacnou brat z listu a rizky zacnou zloutnout a koreny kde nic tu nic.
Taky je dobre aby nebyly uplne ponorene a jen na ne prskala voda. Kamos taky poradil dat pumpu na mechanicke hodiny a stridave ji zapinat a vypinat, aby byli prckove motivovany delat korinky:baby:
Stoned_r41d3r
Promazáno OT, kazdé další posty s textem, co se dává do karmy budou potrestány. :D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma