Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Edgarův OUT 07 - Klikni zde pro originální téma
Edgaros
Zdravim všechny growery. Váhal sem jestli mam založit svůj thread , ale nedalo mi to. No chtěl bych se podělit a popřípadě zízkat pár užitečných rad na příští sezónu. Tento rok je pro mě spíše zkušebním a přípravou na pěstování lepších modelů. Prostě noname jedu letos naposledy a myslim si , že díky Groweru bych mohl pomýšlet i na nějaké značkové modely. Předem se omlouvám jestli se nebude můj grow líbit, ale chtěl bych se podělit o svoje kytí , snad mě neukamenujete......
Edgaros
Pro začátek nahodím pár fotek ze začátku letošní sezóny.
Připomínám , že všechny kytí jsou noname.
Foto: Co šlo tak sem se znažil předpěstovat doma nebo u kámoše za oknem. Část kytí byla předpěstována v kokosovém substrátu napůl namíchaném se substrátem na kaktusy a část v klasickym substrátu pro pokojové rostliny.
Hnojiva: Růst - Krystalon start + nějaké NPK co jsem dostal
Květ - Kryslalon plod a květ + Krystalon jahoda
Edgaros
A takto se to vyvíjelo dál.......
Edgaros
Poté co měly kytí správnou velikost šly na předem vytypovaná místa. Celkem bylo 5 míst, z toho 3 v lese v mladejch borovičkách , kde sem je dal do 10ti litrovejch kyblů nebo asi 3- 4 litrovejch samozavlažovacích květináčů. Dalším horkým místem byla kukuřice , která se letos osvědšila nejvíc a ještě pokusné míto v koruně nějakého listnatého stromu , kde byl umístěn též 10ti litrovej kýbl.
Foto: Les flek č. 1 umístěno 5 kýblů ...... po 2 měsících všechny kytí totálně oholené neznámím škůdcem. Kýble byly pověšené na borovičkách tak v úrovni očí , takže asi nějaký pták .... jinak si to nedokážu vysvětlit.
Edgaros
Les flek č. 2 a 3 dohromady
Edgaros
Flek č. 4 kukuřice
Edgaros
Flek č . 5 koruna stromu ( stromovka)
Mr.MEN
Nevím proč bys mněl váhat:), máš krásny kytky. Kromě toho krystalonu ten nějak nemusím a hlavně na květ ne aji po flushingu tam de pařát trochu cítit chuť hnojiva, to jen tak pro příště jestli budeš mít nějaký kvalitní seeds.
Edgaros
Snad jsem alespoň trochu ukázal co se dělo od poloviny dubna, kdy jsem začal předpěstovávát až do půlky července než začly pomalu všechny kytí kvést.
Edgaros
No taky sem to o krystalonu slišel a četl , ale letos to nějak překousnu a na příští rok nakoupím kvalitní hnojky a hlavně kvalitní seeds....
Edgaros
Období růstu je jisto jistě za námi a tak hodím nějaké fotos ze začátky květu. Po proředění od samců a nějakých hermáčů (co byly fakt moc) a v neposlední řadě od nájezdů neznámých i známých škůdců , odpadly dva fleky v lese. Takže teď jede jenom jeden flek v lese, kukuřice a stromovka.
Edgaros
Jěště něco tak o dva týdny později
Edgaros
Dost bylo minulosti , teď pár aktuálních fotek focených včera. V lese zbyly už jen dvě kytí.
Foto: 1 - 3 kytka je po příchodu na místo v pravo a je vysoká cca 120 cm chybí jí ještě tak dva týdny.
Foto: 4 - 6 kytka je po příchodu na místo v pravo má cca 160 cm a bude zrát jěště asi tři týdny.
Edgaros
Za všechny ohlasy, připomínky a návrhy sem vděčný. Samozřejmě se budu snažit zodpovědět všechny vaše otázky atd... Groweru zdar
Edgaros
Tady jsou fotky z kukuřice , ta mi dělá největší radost. Roste to v ní parádně a ještě se mi letos nestalo , aby byly kytí povadlé nebo jevily známky nedostatku vláhy. Vlhkost se tam drží parádně tak doufám , že nebude letos problém s plísní.
Foto: Takhle holka má snad smůlu. Byla třikrát zlomená od větru , ale pokaždé sem ji zachránil narovnáním a podepřením. Musel sem k sobě ztáhnout provázkem dvě větve , které se od větru rozštíply. A nedávno jdu zase zalívat a jedna z větví uvadá. Co toooo?????? Kouknu na místo , kde sem jí svázal a provázek byl dost zaříznutý ve stonku tak sem ho odřízl a doufal , že to rozdejchá. No za tři dny sem byl zase na kontrole a vypadá to , že jedna větev jde prostě do kopru. Foukal zase vítr a jak se to mlátilo sem a tam tak se to štíplo ještě víc , tak nevim jestli by nebylo lepší celou tu uvadající větev amputovat, protože se mi zdá jako by zpomalila celou kytí. Co myslíte????
Edgaros
Toto jsou asi největší voňavky.
Předposlední foto je hermáč po úspěšné asi mesíční kastraci
Na poslední fotce je moje blbost , kdy sem se chtěl pokochat krásou vrchního tubusu a najednou křupp ááááááá kurva ......tak sem tam dal dlahu a je to v poho.
Edgaros
A další kukuřičné děti.....
Na poslední fotce je dálší hermáč u kterýho se kastrace nějak nepovedla , ale kytí co jsou o dva metry vedle nejsou prclé.
Edgaros
Ještě jiné holky..........
Edgaros
Už týden přestávám některé kytí hnojit a dostávaj jenom vodu tak doufám , že tam ten krystalon nebude moc cítit.
A ještě aktuální fotka stromovky ať je to úplné......
Edgaros
No tak sem byl teď zase na kontrole miláčku a dělaj mi radost. Akorát to počásí teď asi neni ideální co?? Vzal sem nějaký ochutnávky , no tak sem moc zvědavej jak to bude chutnat. Už se nemůžu dočkat až je budu mít doma v bezpečí a v suchu.
Dr*Skunk
maš to nadherné letí ti K koľko maš vlastne rastliniek
Edgaros
No rostlinek tady prezentuju v konečné fázi cca 13 , ale někde jsou po dvou což je chyba a už to neudělám. Jinak teď budu mít pujčenej foťák tak zítra bude doufám new foto všech krásek. A začínám pomalu shánět semínka na příští out a jdu do toho po hlavě.
Edgaros
Tak mam tu neww foto z dnešního dopoledne , ale na stromovku sem si to fakt po tom dešti jako nedal. Klouže se to jak sviňa a nerad bych se tam někde napíchnul na větev.
A všem mooooc díka za K+++
Edgaros
V kuku je 5 fleků tak to vemu popořadě.
Jak sem čekal některé kytí trošku nepobraly ten déšť , tak byly ohnuté ale snad to rozdejchají.
Edgaros
Tady jsou dvě u sebe a voněj už na dálku .. ..
Edgaros
Na prvních dvou fotkách jsou taky dvě u sebe a udělaly slušnej keřík.
Třetí fotka je trošku hermo oprc.
Edgaros
4 flek dvě kytí .. ..no coment
Edgaros
A poslední flíček v kukuřici tady jsou dokonce tři u sebe co rostly do začátku květu v lese v kýblích , ale rychle mi ty kýble vysichaly tak sem je šoupnul taky do kuku.
Edgaros
A ještě les.
1 foto ,,růžovej panter'' - ležel po deští uplně na zemi
2- .. ..Druhej lesní miláček
Edgaros
No dneska sem si doma dělal trošku pořádek a sbírka se mi docela rozrůstá . Nechce si někdo typnout kolik jich tam je??
Edgaros
To poolik: Dobrej odhad , nejseš daleko je jich tam 145 .
Jinak sem docela sklamanej , protože už mi uschly ty ochutnávky a jako nic moc. Chuť dobrá , ale učínek nic moc. Jen jestli to neni tim , že se teď pořád hulej ty luxusní skanky a sem zvyklej na jiný zmašťovadla. Sice je to ještě mladý tak snad až budou total zralý tak to bude zase o něčem jiném. Z toho pro mě plyne ponaučení , že od příštího roku jenom genetika.
bossfic
počkej třeba se ještě dočkáš. Já měl právě ochutnávku takové zmašťovadlo že mi připadala směšná i rostoucí tráva... jinak good luck ať se ti to podaří...
Edgaros
No snad to bude v pohodě , každá kytí je jiná tak se nějakej dobrej modýlek určitě najde. Jo a jěště přidávám foto kytičky , kterou mam za oknem. Je v malim květináči s kokosovym substratem a když teď vlastně přemejšlim co je to za kytí , tak je to můj první řízek co sem si sám udělal. Je taková řídká , jde mi sem sluníčko jenom od rána asi do 11 , ale na pár brček z ní snad bude. Tak ať se všem daří a na sobotu chystám další fotečky kukuřičných krásek. zatimm
Edgaros
Dnes sem se byl zase podívat na kytí a v lese sem na jedný větvi objevil naznaky plísně tak semjí radši uříz , ale musim tam jezdit častějc , abych to měl pod kontrolou. Jinak v kukuřice jedna kytí vypadá , že by tak za tejden mohla jít domu . Odhadem je tak 50 % blizen hnědých a krásně je vidět jak dozrává. V sobotu budou nějaká makra s pořádnym fotákem --bude na co se dívat.
Edgaros
A konečně sem poprvé vyfotil dva skankový keříčky , které mam opečovávané u kamaráda. Byly hnojeny phyt-aminem a slepičákama. Keřík je tak metr vysoký a začíná pěkně cukrovat no a ta vůně. Je ze stejný várky řízků jako je stromovka a ta je nějaká divná , zítra jí asi sundáme ze stromu a nechám jí dozrát u kámoše na balkóně. Jak teď pořád pršelo a bylo mokro , tak sem jí nemohl opečovávat a nějak se zastavila , hnědnou blizničky a celá je taková celkem bez života, no snad jí ten balkón prospěje tam bude mít alespoň pravidelnou zálivku. Tak ať rostou . . . .
Edgaros
Tak mam fotečky z kukuřice focené dnes ráno. Tak tahle kytí půjde asi v tejdnu domu co myslite??
Edgaros
Další kytišky ... a na třetí fotce je hermi , ale je to hroznej mutant nebo já nevim co si o něm mam myslet.
Edgaros
......
Edgaros
Některý kytí nabíraj zajímavě fialovou barvu . V kukuřici zatim vůbec žádnej náznak plísně , takže čekám hladkej průběh ..... no uvidíme.
Edgaros
Please napište někdo svůj názor na kytku z příspěvku číslo 37. Mě připadá teď podle těch fotek že je zralá , ale chtěl bych slišet názor ještě někoho. Předem díkes
digy
hej urcite bych to uz skosil . pestiky vypadaji hodne hnede a je to i pradne orosene . Jinak celkove moc pekny out .
Edgaros
Jo jo tak už to má spočítaný , možná se tam dostanu dneska tak jí vemu. Postupná sklizeň teda začíná. A jinak díky všem .....
Edgaros
Ták a je tady chvíle na kterou sem se už od klíčení semínek těšil. Dneska jsem sklidil tři kytičky z kukuřice , a to kytí z příspěvku 37 , hermiho z př. 38 třetí foto , a ještě kytiz př. 40 první tři fotky. Před chvilkou sem byl ještě v lese a jedna kytí též putovala ke kamarádovi domu. Zkusí jí pěkně osprchovat kořeny horkou vodou . Na všech kytičkách z kuku sem ostříhal listy a už se to suší , no tak sem na to velice zvědav , i když ty co ještě jedou vypadaj lépe.
Foto 1+2 tři kytí z kukuřice
Foto 3 zbaveno listí a připraveno na sušení
Edgaros
Ještě sem se zapomněl zmínit o stromovce , tu sme v neděli přemístily ze stromu na balkón , ale nevim byla skoro uschlá a strašně řídký paličky. Při převozu v autě mě ale mile překvapila vůní ryze skankovou , tak snad se z toho holka dostane. Jinak dneska zase prší a zase mam strach s plísně -- sakra to se člověk musí pořád něčeho bát??? Když to nejsou slimáci tak srnky nebo prasata , myslivci , zemědělci , houbaři , ptáci , rogalisti , plíseň atd ...:busted:
Edgaros
Táák teď sem se byl zase podívat v kukuřici , jak to tam vypadá. No a je to krása sledovat , kytí se solidně začínaj obalovat pryskyřicí :D Z jedné kytí sem si domu přinesl vrchní tubus - je to ten jak sem si ho svoji blbostí sám zlomil , no a teď asi po tom docela silnym dešti se totálně odštíp , tak sem ho musel vzít. :) Jinak dneska ráno byl solidní mrazík , sem ráno musel škrábal okna na autě jak o Vánocích. Sem i celkem zvědavej co zemědělci a sklizeň kuku , klasy už celkem rychle zrajou , ale myslim že budou potřebovat ještě tak měsíc - Každej večer se skoro modlím ať sem to já kdo moje kytí sklidí. Tak ať rostou a bobtnaj :leaf:
Edgaros
Zdáárek , dnes přišla řada na další tři kytí z kukuřice , akorát mě štve že sem nesehnal foták:( takže sem to jen tak mrsknul telefonem. Ještě jich mam v kuku šest , takže počítám že dvě půjdou domu ještě příští tejden a čtyří tam nechám nějak do půlky října:) - možná budou zralí dřív zatim nevim. Nějaké foto jen z telefonu.....
Mr.MEN
Škoda že jsou to fotky z telefonu, by to chtělo nějaký kvalitnější fotky a nějaký makra:leaf:...K+
Edgaros
Jo jo já vim ještě budou lepší fotky jen co seženu foták:) Chtěl sem si teď nějakej koupit , ale nejsou nějak moc love. Určitě ještě zkusim spáchat nějaká makra. A jinal díkes za K :D :)
Edgaros
Sakra , mě z toho počasí snad jebne. Už tři dny tak nějak prší a zase mam strach jestli mi ten déšť nerozlámal kytí. Dneska se tam musim na 100 pro podívat , protože pomyšlení na to , že mi tam kytí ležej v tom blátě a hnijou mě celkem deprimuje:( Jinak stromovka se po přemístění na balkón trošku vzpamatovala , no uvidim jak dopadne. Snad budou dnes nějaká fota . Zdravim all growers. :punk:
Edgaros
Uff ták další kytí je v suchu . Když sem ji rval ze země tak sem celkem čučel. Sem nevěděl jak můžou bejt kořeny prorostlí snad až metr a půl od kytičky. No v kuku docela slušný bláto a hned jak sem jí šoupnul do auta přišel ceďák jak blázen :) Dvě kytí řádně ohnutý , ale země se naštěstí nedotýkaly . Nikde vůbec žádnej náznak plísně , takže zatim to jde jak po másle :)
Foto 1 a 2 -- ta šla dnes pod kudlu
Foto 3 a 4 --Tyhle typuju ještě tak 14 dní možna dýl
Víc fotek sem nestihnul - došly baterky :( :(
Edgaros
Ještě sem tady teď našel jedinou moji zdokumentovanou kytí z minulejch let. Nebyla vůbec hnojena a zalitá byla asi třikrát za svůj život a jak dávala mrška :) :)
Edgaros
Táák dnes šla další holka pod kosu a to růžovej panter z lesa. Když to sečtu - 9 kytí doma :) 8 jich ještě žije , ale už si na ně pomalu brousim zuby :D :teef:
Přihodím jenom foto z tel. aby bylo vidět kolik dal malej růžovej panter:crazy: :bong:
Edgaros
Dneska celkem sklízecí den , čtyři kytí z kuku - docela záhul dotáhnout to k autu :) No a teď jedu na keříčky co jsou u kamaráda a ty typuju na letošní top model , protože když sem měl malinkou ochutnávečku tak to byl fakt šrumec :D Skoro jak na papíru no hodně zajímavej modeling :) Ještě tak týden a úspěšně bude sezona 2007 za mnou . Musim zaklepat . . . čorky se mi vyhly velkym obloukem :teef: Tak zatim :mutant:
Edgaros
Tak pořád sušim a sušim :) Stromovka pořád nabírá poslední paprsky ale její čas je tu. Zítra se pohoupe kořenama vzhůru :teef: Zkusim jí vzít kořeny ve vaně brutálně vařící vodou , tak sem zvědavej jestli ji to třeba kousek dodá více síly :) Smokereport a shrnutí až bude vše suché a odzkoušené :) :guitarist:
Edgaros
Konečně sem se dokopal a koupil foťák :) Nejvíc se mi zamlouval Panasonic DMC-FX12 a neodolal sem . No teď me ale sere , že všechnyj kytí už jsou suchý(stromovka ještě žije) a tak nemam co fotit:( Taky sem zjistil , že ono nejni až tak jednoduchý vyfotit pěknou fotku , ještě za špatnýho světla - snad to vychytám :D
Tak zatim a mrskám sem moje první fota z new foťáku :mutant:
Edgaros
Ještě nějaké foto sušiny , ale jěště to není všechno a hafec už se rozplynul do ovzduší :D :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma