Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Cesta do Holandska 6.9.07 - volne misto v kare - Klikni zde pro originální téma
okulele
zdarec lidi,příští týden ve čtvrtek vyrážíme s kámošem a bráchou do holandu a vypadá to že ještě jedno místo bude asi volný. chceme bejt 4 lidi do auta,takže kdyby měl někdo z jihu zájem,tak bysme ho asi svezli:)
pro upřesnění: jedeme ve ctvrtek nekdy k večeru-> pátek na místě a v neděli večer zase domu.
Takže kdyby se tu našel někdo z okolí Krumlova,Budějc atd, tak nechť se ozve,můžeme to probrat.
sme v pohodě lidi,věk 25, 21,22 let.
xcduke
pred tydnem sem se vratil z Holandu tak jestli ma nekdo zajem o navod na levnou dovolenou tak napiste a hodim sem podrobnosti i s fotama :D
Masai_Mara
XCDUKE: ušetřit nějaký to Euro je vždy příjemné, takže sem s radama. Ovšem pokud tím nemyslíš spaní na ulici a stravování z konzervy..
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od okulele
zdarec lidi,příští týden ve čtvrtek vyrážíme s kámošem a bráchou do holandu a vypadá to že ještě jedno místo bude asi volný. chceme bejt 4 lidi do auta,takže kdyby měl někdo z jihu zájem,tak bysme ho asi svezli:)
pro upřesnění: jedeme ve ctvrtek nekdy k večeru-> pátek na místě a v neděli večer zase domu.
Takže kdyby se tu našel někdo z okolí Krumlova,Budějc atd, tak nechť se ozve,můžeme to probrat.
sme v pohodě lidi,věk 25, 21,22 let.


a zbydou mi játra až se vrátíme nebo mě prodáte na organy a prostě zmizím :frog:
xcduke
takže bylo to asi takhle ....... tyden do predu jsme vyresili jizdenku autobusem protoze letadlo mi prislo moc drahe ... tak doprava ze Student Agency byla za 1700 tam i z5 .... za 14hodin sme byli v Amstru ...... jeli jsme 3kamaradi , 1.noc sme nechrapali byla to chyba ty penize ktere jsme usetrili jsme hned dali za chálec jak sme byli vykoureni tak se clovek neudrzel .... Nejvetsi dojeb uschovna na Central Station za 6éček a vejde se tam max 1krosna ... ale co .... pochodili sme Amstr a ve 4hodiny rano jsme se presunuli do 5km od centra vzdaleneho kempu . Nekdo odsuzuje spani pod stanem .... Hotel Hostel vsechno se tocilo moc vysoko s cenama tak kemp Zeeburg na 1noc pro 3osoby a stan 20e nadhera :) Dalsi dny uz sme chrapali v kempu .... pak akorat vylet na plaz na Magic Mashrooms byl obrovskej zazitek ......... no celkove bych zhodnotil vylet do Amstru jako povedeny .... byla krasne uzita dovolena .... ale samozrejme cim vice penez tim lepe a doporucuji si hodne jidla tahat uz z CR .... Dalsi takovy dojeb byl ze automaty co sou na jizdenky metra tramvaje vlaky neberou mince .... berou pouze karty a to jeste ne vsechny :) takze celkove ze kemp jsme dali 100e na 5dni pro 3osoby no a za weet sme kazdy utratili po 50éčkách ..... urcite se zeptej na to co te jeste zajimaa ... jestli si vzpomenu rad odpovim
Masai_Mara
xcduke: Kempy v NL jsou vybavený nadstandardně, ve srovnání s ČR. Bydlel jsem tam 2x (jednou v karavanu, pak ve stanu, a nikdy nespokojenost). Strippenkarte (jízdenky do MHD) jsem vždy kupoval v tabáku, mají je všude ( stojí tuším 6,90E ). Jízdenky na vlak zásadně v automatech ( který mince berou ), je to levnější než u přepážky, kde platíš také za servis.
xcduke
jojo kempy sou pohodové .... asi sem byl moc vykourenej a nektere veci sem tam nepochopil :) ale kazdopadne se tam zase pojedu podivat :)
skunk
my sme bydleli v hostelu, meli jsme pokoj pro 4(byli sme 4:)) a vyslo nas to kazdyho asi na 25 ecek za noc,bylo to nakej 5 zastavek tramvaji od naprostyho centra a fakt v klidu.....jinak amstru doporucuju nejemom kvuli coffeekum, ale samo to mesto na cloveka dejcha uzasnou atmosferou a celkove super,akorat tam bylo nehorazne preturistovana, i kdyz sme tam byli pres tyden..........jo a dobra stranaka na bookovani hostelu: http://www.hostelworld.com/
Masai_Mara
Já byl v **Hotelu ( nikoliv hostel ), pokoj pro dva za 65E - čili 32,5E za osobu, se snídaní. TV a trezor, koupelna, WC na pokoji, každý den čistě povlíknuté povlečení V centru, na MuseumPlein. Amster je fain, ale já raději jiná NL města a městečka:-) ... Takže prostě hotely nejsou drahý, jen to chce umět hledat!
xcduke
tolik prachu bych do ubytovani nikdy nedal :) hlavne proc kdyz ty kempy sou tak v pohodě a hlavne tam sou v pohode lidi
Hooligan
no když už do holandu tak natlačit aspoň 200€ do kurev
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od Hooligan
no když už do holandu tak natlačit aspoň 200€ do kurev


:rolleyes: si najdi holku voe :flick:
Hooligan
S jednou už jsem přes dva roky, a na sex si opravdu stěžovat nemůžu :D:D:D
DEVIATIO
Hooligan: to jed radsi do parize,maj tam na to ulici.-D

Btw: finta se student agency uz je stara.-)
ale neni nad autino.-)
ubytovai prez leto = spacak.-)

mate tam nekdo nejaky znamy? ted tam taky pojedem tak aby nas provedli,nemusi to byt jen amstr,klido bych jel vic na zapad az k velke louzi...

DEV
Masai_Mara
Deviatio: Tys tam ještě nebyl, viď?! V A´Damu jsou totiž celý čtvrtě, těch kurev:-))

Našel jsem tam druhou rodinu, v Den Haagu.. Ale pochybuji, že by měli zájem někoho tam provázet:-(
DEVIATIO
vim vo nich ale nikd jsem tam nevidel takove cupr muzeum sexu jako v te parizi.-)

K te rodine: ja se jen ptal vid.-)
jestedman
myslím že autem do holandu není zas taková výhra, sice ušetříte na cestě tam pokud vás jede víc, za benzín dáte tak 5000, ale musíte počítat taky s poplatkama za parkování, což tř. v A´damu je zhruba 3,8 € za hodinu a to ne v úplném centru a pokud nespíte v kempu ale jen tak na širáka nebo v autě, tak je v holandu dost problém sehnat pěkný odstrčený, opuštěný místo resp. neplacené parkoviště na přenocování. nehledě na to že přenocování v autě je v NL nezákoné. (ale nikdo to neřeší)
DEVIATIO
nejedem do A´Damu.-),tam se zdrzime jen z takove jakesi slusnosti.-) Nejdriv projedem nemecko a pak holand.Jestedman dik za tip s hasikem v D.
Tusim ez ten thread se muze smaznout ,kluci uz budou dnes v trapu
.-D


DEViANT
xcduke
stare to je ale podle mě nejlepší :) jako ty kurvy tam nemaji chybu
DEVIATIO
Tak nebudem se predhanet kde maj lepsi kurvicky.-)
U nas hned za mestem cesta na nemecko taky urco nebude spatna.-)
Samej bordel a kdyz je pekne tak postavaj i venku,-p

D.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma