Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Pozdrav všem - Klikni zde pro originální téma
geminijt
Děkuji adminovi a přivítání a zdravím všechny uživatele a pěstitele. Proč jsem tady? Loni jsem si ucmundila mastičku a byla moc bezva, všichny známé stařeny /je mi přes 50/ si jí moc pochvalují a já také. Takže jsem letos zasadila 5 kytek. Teď se začaly nějak projevovat a tak jsem začala hledat prosefionální informace jak na TO a tak jsem TADY. Zatím jsem zjistila dvě důležité informace:
1/ zdá se podle fotek, že mám samičky
2/ mastička která nám všem pomohla byla asi blbě ucmunděná a přeci zázrak
Tak si myslím, že si tu úrodu nafotím, ukážu to tady Vám odborníkům a Vy mi poradíte to co nebudu umět vyčíst na tombo webu..................Co Vy na to ??????????
Zedy
Ahoj, je dobře že si se rozhodla přihlásit se zde a taky že se hodláš zveřejnit fotky svých rostlin, tyto fotky se vkládají do Outdoor skleníkové galerie a určitě ti tam spostu lidí rádo poradí co a jak. Ještě by mě zajímalo proč máš zobrazené mužské pohlaví u jména, když píšeš ucmundila a proto tě beru jako ženu co?:) Jinak hodně zdaru do pěstění!
lootman
Takze ja zahajim privitani,at se ti u nas na nasem krasnem webu libi a hlavne at pochytas co mozna nejvice informaci o rostlinkach. :) Info o spravnem postupu pripravy masticky zde naleznes dokonce i s foto doprovodem.Tak drzim palce a urcite se s nami podel o tvoji 100% krasnou,peticlenou posadku :leaf: zatim...
Peace :bounce:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma