Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Nebula 2007 - Klikni zde pro originální téma
Cwokk
klon nebula 2007
Cwokk
zdravím, od kamaráda jsem koupil letos klona nebuly a rád bych se podělil o tento vyjímečný pěstitelský zážitek.
Cwokk
pár fotek
Zedy
Ahoj, jestli nevíš jak přiložit fotku k příspěvku, tak mrkni sem. A je tam spoustu dalších užitečných rad, který se ti budou hodit.
stulOo
Preco mash dole na fotke ALga-Bloom a Krystalon? To ako porovnavas Cukor a hovno? :D ak si nexces skazit klon urcite sa rozhodni pre to prve, teda alga-Bloom. Krystalon neodporucam pouzivat vobec. Inak je vcelku pekna.

Peace
Cwokk
ještě k fotkám:

foto č. 1: 6. července 2007

foto č. 2 a 3: 26. července 2007

foto č. 6: 4. srpna 2007

foto č. 7: 17. srpna 2007

foto č. 8 a 9: 23. srpna 2007

poslední foto jsou hnojiva, který použiju na květ, který zatim nepřichází, ale všechno bude. Pro růst jsem použil granule NPK, Kristalon pro růst a exkrementy ze slepiček :-)...

Byl bych rád, kdyby mi nějaký zkušenější pěstitel poradil nějakou vychytávečku pro větší výnos. Myslím, že Nebula je dobrej matroš a nerad bych něco zkazil.
stulOo
Takze mas na plane pouzit aj ten krystalon? Alga-Bloom sam o sebe ti zvysi vynos. Je dobre ked posledny tyzden az dva, nepolievas vobec kyti. Krystaliky ktore su na siske totiz chrania rastlinku pred ususenim, a tym ze ju nebudes polievat si ona ich pocet dost zvysi. Tiez je dobry Final Solution na koniec, alebo Green sensation. Ak chces mozes skusit rastlinku ohybat smerom k zemi. Takto jej listy nebudu tienit siskam pod, a vsetky dostanu dostatok slnecneho svitu. :)

PEACE
Cwokk
Ten kristalon je tam nafocene jen protože sem neměl krabku od kristalon - start to sem dával ze začátku. Jinak díky za radu, ještě nekvete takže doufám, že si na to vzpomenu pak a nevyhulim si to všechno z hlavy.. Green senzation je docela drahá věc a na jednu kytku to nemá smysl. Nikdy sem nebyl zastánce hnojiva, pěstoval sem čistou přírodu tak uvidíme co to s tím udělá....co myslíš jinak na prostříhávání? protože menší větvičky uvnitř kyti jsou zakrslý nedostává se jim vůbec světlo přez ty velký haluze..ještě by mě zajímalo kolik tak z toho může být výnos???
stulOo
urcite si myslim ze ked ustrihnes par velkych listov v prostriedku rastliny tak jej to nijak neublizi. I ked ja radsej rastlinku ohybam ako obstrihavam. Green S. je fakt drahy. Pre teba by sa skor Hodil Final SOlution. Vynos, hm tak to ja ti takto nepoviem. Musel by som videt rastlinku na zivo a hlavne pekne v kvetu :) kazdy model ma iny vynos.

PEACE
Mr.MEN
Zdravím,

jestli nemáš rád moc hnojení tak si kup ComCat
je to skvělí hnojivo úplně to na nich vidíš jak jim to prospívá, právje se nehnojí tolik oni doporučujou asi jednou za měsíc 2g do 1litru já jim dávám asi 1g za 14dní, fakt doporučuji... Jinak bys z toho mněl mít určitě 100g ale přeju ti co nejvíc..:)
stulOo
a tiez kludne aj 500g. zalezi na kvetu.
Cwokk
Přikládám kamarádovi fotky ze zahrádky..
Semínko neznámého původu
Cwokk
foto
Cwokk
Mam dotaz pro growery...zajímalo by mě proč se mi na mé kytce kroutí listy? vůbec netušim co to může být prosím poraďte....d
Cwokk
prosím o radu všechny growery...nevíte čím to může být, že se mi kroutí listy na kytce? jsou takový nezdravý jak kdyby usychali ale nežloutnou nic.....díky za odpověd
Cwokk
tady je pár fotek šištiček a vyfocená celá kytka s těma zkroucenýma listama..vůbec nevím co s tím
stulOo
hod sem detail toho listu...takto z fotky mi to pride vcelku v pohode, rastlinka ma peknu zdravu farbu a mozno je sposobene genetikou ze ich ma trosku do obla...jak rikam hod sem detail..

PEACE
Cwokk
tady jsou detaily...nevím jestli to bude genetikou protože kamarádi mají taky ten stejnej řízek a listi mají rovný
Cwokk
poradte někdo plssssssssssssssssss
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od PETREF

Jak často to zaléváš?Podle mě je to nedostatečná zálivka.Pěstuješ v kýblu a taková kyti už něco vychlastá.Ale těžko říct,chtělo by to popsat,co všechno pro ně děláš(poměr hnojek,jak často zaléváš apod.)


:frog: no to je dobrý.. petref řiká nedolitý..na chatu se lidi přikláněli spíš k přelití..a já (po nahlédnutí do Nemocí a Škůdců) bych řek,že moc dusíku. :teef: no a teď se s tím nějak poper :)
BigStickyBud
kdyby byly nedolitý tak ten list nedrzi ten zkroucenej tvar jak je v příspěvku č. 18...

ja bych se priklonil k té možnosti přelití :wink:
Cwokk
díky pánové ted si jenom vybrat....no ono to začlo jak byly ty deště ale je to pod stříškou takže nechápu...každopádně nevim a s tím dusíkem fakt nevim co mam dělat :-(
Cwokk
jináč zalívám, když mam čas tzn. tak třikrát do týdne a jednou týdně dávám litr vody s alga-bloomem a taky jednou týdně netopíří kokina
Cwokk
Nějaké čerstvé fotečky :-). Dnes je 11. října a nebulka pořád kvete a kvete škoda, že nepaří pořádně oskar to by byl matroš. Voní velice hezky už jsem i neodolal a zaštípl mini paličku - velice příjemný zážitek.

Přemýšlím, že otrhám všechny listy - - - poraďte jak ve finále navýšit výnos a efektivitu?????
Tayem de Tox
zdar. dobrá chobotnice :punk: :) listy vorvat až těsně před sklizní, jinak by se ti kytka přidusila a asi by se začla snažit vyrábět nový listoví..a to nechceme, že? :)
BlackStar
zdarec, přesně tak, na listy ji nešahej.
Cwokk
co to je těsně před sklizní?????
stulOo
par dni


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma