Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Obava před novými členy - Klikni zde pro originální téma
Capo
Zdravím

Mám takový dotaz na zkušenější členy.
Máte zkušenosti někdo s novýma členama co mají jenom pár nebo 1 přízpěvek, že když s nima někdo dohodne obchod tak jsou to poděly (třeba přes fízly) a oprávněně se mám těmto obchodům vyhnout? Nebo se bojím zbytečně a až tak horké to tu není?

Jestli jsem to tu dal špatně tak ať to nějaký mod hodí tam kde to patří.

Díky za reakce Capo
vaaanha
Myslíš, že založení nového nicku(80kč) je pro nějakého zmrda nevýhodné oproti tomu, že tě může podělat třeba o litřík? Vždycky se tu najde někdo "prověřenější" než nějaký novice. Už na nováčky dojelo dost členů. Proč to "zkouset" když můžeš počkat třeba měsíc než tu samou věc bude prodávat někdo jiný.
Vochomurka
Když nebudeš nic posilat poštou ale budeš trvat na osobnim předání tak je to ok ne?
dvojka-trojka
Jj, s novejma členama je to těžký, protože jak říká vaaanha 80,- Kč nikoho, kdo tě chce podělat třeba o litr dva prostě neodradí. Já os. s nikým takovým nikdy neobchodoval právě proto, že mám strach, proto když jsem něco potřeboval (většinou ze začátku řezy) raději jsem počkal až se v bazaru objeví někdo "důvěryhodnější" a většinou to posuzoval podle karmy a jestli není ten dotyčnej na černý listině. A vzhledem k tomu, že se tu děli šméčka tipu "místo lampy PET lahev s vodou apod.", tak bych si dával bacha, nebo se vyhnul obchodům přes poštu, protože os. setkání je prostě nej řešení. Většina šméček se tu dělá přes poštu:(, takže jedině os. odběr!!!!
Jediný členové, kterejm jsem tu jako novej věřil a nechal si to poslat byli Jahůdka a r-man, ale před tím jsem to tu chvíli čekoval, takže jsem věděl, že to jsou asi spolehlivý. Toť můj názor na obchodování s nováčky.
Mějte se hezky a ať Vám to roste :sun:

23
soulQuake
myslim, ze ten Locusuv napad s bilou listinou novacku je velice dobre, jednoduche a prakticke reseni ... kdyz nas bude vic, co s tim budou souhůlasit, tak by se to klido mohlo zrealizovat
Sic tu nejsem taky ňějak dlouho ale šlo by to uďelat tak že by každej u svýho profilu měl hlášku od ostatních členů něco jako je na libim se ti přátelé nebo tag něco ....
A podle toho kdo by tam byl dala by se dala poznat důvěryhodnost člena mohla by tam bejt třebas ńáká ikona nebo něco, jestly dotyčného člena známe osobně.
i když možná to je píčovina vono stačí kydž má něgdo 10 příspěvků tag už zhruba víš jestly to je lama nebo ne ale s lidma s jednim bych moc nekšeftoval
btw: němělo by to bejt spíš v náměty ohlasy ?
Capo
Jasně že na poštu moc nevěřím a zatím jsem zastával systém, že posílá první ten kdo má míň karem nebo když jsem měl jenom 1 tak kdo měl míň přízpěvků.

Teďka jsem si ale udělal takovou jednu malou matku a tak jasně že jenom osobní předání, ale mám strach právě že někdo kdo má 1,2 - 10 přízpěvků může být

POKUS FÍZLŮ.

O to mi nejvíc jde jestli jste s něčím takovým měli zkušenosti.
papaja.3
Já jsem nováček a pokud obchod probíhá osobně rizika jsou v podstatě nulová.Pěstování klonů a jejich prodej neni nijak proti zákoný,alespon takhle tomu rozumím a myslím že dobře Capo
Brise
citace:
Původní příspěvek od papaja.3
Já jsem nováček a pokud obchod probíhá osobně rizika jsou v podstatě nulová.Pěstování klonů a jejich prodej neni nijak proti zákoný,alespon takhle tomu rozumím a myslím že dobře Capo


Tak to je přesně pravda.Jestli se nepletu tak podle zákona nesmíš vyrábět,ale pěstovat můžeš.Takže prodej a pěst řízků není žádný provinění
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od Brise


Tak to je přesně pravda.Jestli se nepletu tak podle zákona nesmíš vyrábět,ale pěstovat můžeš.Takže prodej a pěst řízků není žádný provinění


Tak to se třeba i pleteš. Při jakékoli razii co provedla kdy PČR na pěstírnu zachytili určitě víc pěstu než usušeného konopí => pěstovat je NEzákonné - už to pochopte konečně.
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od vaaanha


Tak to se třeba i pleteš. Při jakékoli razii co provedla kdy PČR na pěstírnu zachytili určitě víc pěstu než usušeného konopí => pěstovat je NEzákonné - už to pochopte konečně.


ale když máš jenom klony, tak ty třeba nemaj víc než 0,3% THC, takže by to nezákonný nemělo bejt.
jestedman
NEzákonný to prostě je a tečka. To že jednou to nejvyšší soud, dá se říct nepotvrdil do důsledků není žádným důvodem k tomu si myslet že to je legální. Soud vždy rozhoduje podle konkrétní situace.

Přemýšlel jsem nad tím aplikovat zde něco co jsem viděl na e-bay. tam když proběhne obchod, tak kupující může ohodnotit prodávajícího a naopak. Toto hodnocení je jednorázové a neměnné (mám dojem že používají hvězdičky), s komentářem. Druhá strana to hodnocení může jen doplnit o svůj komentář.
Hodnocení je přístupné pouze pro obchodující strany a až v okamžiku dojednání obchodu. Seznam hodnocení má každý ve svém profilu.

Není to ale použitelné zde, protože zde není žádná třetí moc, která by kontrolovala, jak se obchodníci dohodli a co si slíbili. Nicméně něco jako striktně obchodní karmu bych zde zavedl.
neřešte co je zákoný a ne od toho sou tady jiný thready
citace:
Původní příspěvek od Locus


Kdo ti zaruci, ze te nepodela clovek co ma 10 nebo i 100 smysluplnych prispevku?


máš pravdu nezaručí ti to nigdo, myslel sem to tak že existuje spousta lidí který tu sou reglý ale prostě nemaj takový znalosti aby mohli smysluplně přispívat do určitejch témat takže podle toho můžeš zhruba zjistit s kym bys měl při případném obchodu tu čest .

Existujou taky fotofrafie, že ? Mohlo by se to dát do pravidel Bazaru že danou věc uživatel vyfotí a k ní přidá ňákej papír se svym nickem .
Bylo by to asi nejjednoduší řešení :sun:
Calzone
citace:
Původní příspěvek od Locus


Kdo ti zaruci, ze te nepodela clovek co ma 10 nebo i 100 smysluplnych prispevku?


Jde o to, že člověk co má třeba 100 smysluplných příspěvků, tak tě podělá maximálně jednou a pak se to provalí. Takže u lidí co mají jeden, dva příspěvky neni problém podělávat pořád, kdežto u těch co jich mají víc je docela jisté alespoň to, že po tu dobu co tam je nikoho nepodělal (pokud není v černé listině apod.)
okulele
nj,ale nemůžeš zase házet všechny lidi co maji pár příspěvků (včetně mě:)) do jednoho pytle. já mám příspěvků pár a to z toho důvodu,že to co si potřebuju zjistit,si zjistim na foru a nezakládám nový témata pokaždý když mám nejakej problém. nehledě na to,že mě psaní nějak extra nebaví,takže se snažim písmenkování vyvarovat. chápu že můžou bejt jistý pochybnosti o (ne)spolehlivosti lidí co nemaji žádnej příspěvek nebo hodně málo,ale když chcou 2 lidi udělat obchod tak se prostě stačí domluvit na osobním setkání a neměl by bejt problém. a podle mě člověka,kterej te chce ojebat,tak poznáš třeba po telefonu když s nim mluvíš nebo když se domlouváš přes PM.
Zenga
okulele:Presne tak,kazdej tady zacinal od 0!
LAmater
No abych pravdu řek,tak čumím jak někdo čerstvě regly prodává v bazaru řízky.Teda jako nový člen bych si zatím nedovolil nic prodávat.Ani hardware ani řezy.
lamater: ale proč by nemoh? člověk může pěstit třeba dvacet let a na G bejt reglej třeba měsíc a mít dva příspěvky. Jde o správnou domluvu a způsob předání, a samozřejmě nejbezpečnější je osobní předání.
Cicmon
LAmater: treba Hodinar tu taky zacinal prodavat klony s 0 prispevkama a koukni na nej ted :wink:
Přemek Podlaha
Nedůvěra je oprávněná, to beru, ale zamysli se nad tim, že jsi taky jednou byl ten Novej. Myslím že to nemůžeš brát černě nebo bíle. Je to o lidech. Stejně tak jako mezi novejma může bejt mezi stálýma členama nějakej zmrd co udává a donáší.
Capo
Nejde mi o to jestli to bude poděl nebo ne. Jasně že řízky přes osobní odběr, ale jak zjistit nebo aspon jak dojít k tušení že nový člen co ode mě chce řezy je FÍZL at se nechytnu do pasti.
snark
jako nejdéle sloužící člen v této debatě mohu zodpovědně prohlásit že noví členové sou vesměs šmejdi
Cicmon
Capo: to asi nepoznas nikdy, prispevky ti stejne moc nereknou, ale kdyz se podivas na lidi co tu prodavaj klony, nektery uz peknejch par patku a nikdy jsem neslysel o tom, ze by si od nekoho vzal klony fizl :eek:

IMHO nejlepsi reseni je davat rizky jen lidem, ktery znas osobne, nebo pres net lip a idealne tem, kteri tu maji nejaky thread s indoor/outdoor
je to individuální. vesměs nemám rád šoupnutí do pytle. někdo je mrdka, někdo má 5 příspěvků a je zkušenější než třeba tady snark :D akorát že nemá potřebu lízt furt na grower jako my tady...
dá se to trochu odhadnout i podle PM zpráv a vyjadřování a tak podobně
faqer
Ja som napr. registrovany od tohto mesiaca. Co myslis ako dlho je grower.cz moj homepage? Niekto nema potrebu prispievat, ale iba nasavat to kvantum inf. A raz pride ten den ked bude chciet obohatit ostatnych:D
kishman666
...snark, celkem jsi me pobavil..good joke... staly clen, novy clen,mod nebo admin wsichni sme lidi. Nekteri tady chodi kazdej den ale jak pisou stali clenove nebo vetsina z nich :faq: nebo hledej tak proc tady neco psat i tak te vetsina clenu nebere vazne pt mas o nekolik zelenych tecek min nez ostatni... peace

a k ty bile listine se taky priklanim dobrej napad a usnadni to alespon zivot na groweru "novackum"...:leaf:
Capo
Bílá listina by hodně lidem pomohla.

Tedka se tu podle řečí rozmáhá, že se členové dost často mažou. Třeba Scatche prý mít problémy s fízly tak se hned smazal. Asi už to tu začíná být trošku nebezpečné podle některých členů.
Umím si to představit tak, že když máš v galerce nafocený nějaký pořádný systém viz Scatche měl 2x600W tak si policajti můžou zjistit odkud píšeš (to ti je SSL nanic, protože kóduje jenom obsah zpráv, ale ne IP odkud se píše) a důkazy mají přímo na groweru, že to ten člověk má a není potom problém domovní prohlídka.
A myslím, že po matkářích se jim taky hodně vyplatí jít. Když padne matkář co dává třeba tak 200 řezů měsíčně tak bude mít problém zasadit docela dost dalších growerů. Když jich tak sfouknou víc tak se jim docela dost ulehčí. Asi si založím nový nick a budu nabízet přes něj a psát tam odněkud z kavárny nebo přes anonymizer.
kafevar
K těm policajtům a zjištění IP. Pokud se pořád připojuješ přes SSL, tak sice zjistí, že koukáš na grower.cz, ale nepoznaj jakej máš nick.
pjsky
bat'... ohledne novych clenu.. tohle preci neni drogovej ebay :cox:
stay cool :rejp:
KOČKA
to fager:přesně muj případ
citace:
Původní příspěvek od snark
jako nejdéle sloužící člen v této debatě mohu zodpovědně prohlásit že noví členové sou vesměs šmejdi


Redakce rika: Toto je kvalitni nazor,muhehehhe
Lubosh.
Njn máte to s náma těžký...ale zase si uvědomte, že taky ste byli kdysi novími členy....když už sem ten nováček, tak by jsm se Vás zkušenějších :-D zeptat, co to znamená, že někdo dostal karmu, a jesi ty zelený puntíky pod nickem přibývaj časem, nebo počtem příspěvků k diskusi...?
Zenga
Lubosh.:To pod nikem jsou karmy,to ti za nejaky zajimavy prispevek,fotky atd. ostatni clenove posilaj.Nepribyva to ani casem ani poctem prispevku.
snark
Lubosh - my ne - my sme byli rovnou stálí členové - v těch dobách to bylo všechno ještě úplně jinak
snark: hehehe

luboš: to ti posílaj členové za příspěvky
a neboj, vůbec nemusí bejt jenom zelená, může bejt i červená, což je negativní a to znamená že máš průser
flash.grow
Je to na nic celkem!
Já sleduju grow už rok a půl.. Regl jsem se cca před měsícem...
(brzo budu mit skříň a chtěl jsem se podělit o fotos... a tak nějak i reagovat na příspěvky) Problém ale..
Ale nikdo semnou nebude chtit nic směnit.. prodat mi atd.. protože sem nováček.. No.. to neni moc super.. A zase zaspamovat forum, abych měl vic přispěvku se mi nechce :(

Nevim jak to udělat no... Je tu dost noobů. c o si nepřeštou ani FAQ a založej mrtě trýdů.. ale co s limda, kery to ymslej vážně..a stejnak nejsou nijak prověřený.. po pm mě zrovna někdo odmitl se seeds, že s nováčkama neobchoduje :( A objednavat z hollandu nechcu.. tak co dělat? těžko říct
Hy3nA
nemusíš fóra spamovat... je tu možnost angažovat se v threafu, jehož tématu rozumíš....ukaž tam prostě že ses za ten rok a půl něco naučil...

a neboj, až rozjedeš skříň a dáš fotky tak budeš určitě důvěryhodnější:) ale určitě se najde někdo, kdo s tebou obchodovat bude..
Exceptional
Jak je to s tou povinností zaplatit pomocí SMS při registraci nového člena? Neexistuje někde, nebo nemůže provozovatel této služby sdělit policii číslo, ze kterého byl registrační poplatek zaplacen? Dala by se takhle dohledat pozice fůry lidí, což mi přijde celkem nebezpečný.
citace:
Původní příspěvek od Exceptional
Jak je to s tou povinností zaplatit pomocí SMS při registraci nového člena? Neexistuje někde, nebo nemůže provozovatel této služby sdělit policii číslo, ze kterého byl registrační poplatek zaplacen? Dala by se takhle dohledat pozice fůry lidí, což mi přijde celkem nebezpečný.


No tak tohle by mě taky zajímalo už sem slyšel od pár lidí že kvůli tomuhle se nechtěj na groweru registrovat.
Cicmon
flash.grow - hele nevidel bych to tak cerne, kazdej zacinal jako novacek, staci bejt slusnej a nebejt linej a pri osobnim setkani nebo platbe predem zadnej problem nenastane ;)

Exceptional: tomu se rika paranoia :wink:, jsme pravni stat s presumpci neviny, aby te mohli sledovat, musis pachat trestnou cinost, musi mit dukazy pro soudni povoleni odposlechu a v pripade, ze je nekdo tenhle pripad mu registrace na groweru opravdu neuskodi.

Registrace na forum nikterak neporusuje legislativu CR, takze klid :)

nehlede na Zakon o ochrane osobnich udaju
citace:

Hlava II: Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů
(...)
(2) Správce může zpracovávat osobní údaje pouze se souhlasem subjektu údajů. Bez tohoto souhlasu je může zpracovávat,
a) jestliže provádí zpracování nezbytné pro dodržení právní povinnosti správce,12)
b) jestliže je zpracování nezbytné pro plnění smlouvy , jejíž smluvní stranou je subjekt údajů , nebo pro jednání o uzavření nebo změně smlouvy uskutečněné na návrh subjektu údajů,
c) pokud je to nezbytně třeba k ochraně životně důležitých zájmů subjektu údajů. V tomto případě je třeba bez zbytečného odkladu získat jeho souhlas. Pokud souhlas není dán, musí správce ukončit zpracování a údaje zlikvidovat,
d) jedná-li se o oprávněně zveřejněné osobní údaje v souladu se zvláštním právním předpisem 13). Tím však není dotčeno právo na ochranu soukromého a osobního života subjektu údajů,
e) pokud je to nezbytné pro ochranu práv a právem chráněných zájmů správce, příjemce nebo jiné dotčené osoby; takové zpracování osobních údajů však nesmí být v rozporu s právem subjektu údajů na ochranu jeho soukromého a osobního života,
f) pokud poskytuje osobní údaje o veřejně činné osobě, funkcionáři či zaměstnanci veřejné správy, které vypovídají o jeho veřejné anebo úřední činnosti, o jeho funkčním nebo pracovním zařazení, nebo,
g) jedná-li se o zpracování výlučně pro účely archivnictví podle zvláštního zákona.
(...)


Pri registraci zadny souhlas nedavate, takze opet klid :)

viz take http://business.center.cz/business/pravo/zakony/oou/

btw. pokud se nekomu nechce platit, nebo se mu z jineho duvodu sms registrace nelibi, ma moznost napsat esej o konopi a dostane registraci tez, pokud se nepletu :smoker:
pjsky
tak ja sedim v holandsku :D tady maji jine zakony :P
JJ, jako novýho uživatele mě pěkně prudí, že sem kvůli nedůvěře přišel o pár modelů co sem chtěl testnout, ale je zaděláno na lepší časy a až se bude čím chlubit zapracuju na své nové image. Nemůžu nikomu nic zazlívat, choval bych se stejně. Ale je to tady dost velkej problém. Černá listina je na prd, protože si každej udělá na čachry novej nik. Akorát to hází špatný světlo na nováčky. Každej si tu musí vybudovat dobrý jméno. Hodnotit důvěryhodnost podle počtu příspěvků je blbost, akorát tím trpí fórum. Měl by někdo zprcat admina, proč tu nejsou karmy na důvěryhodnost. :-)
SenSiKind
Já tu nakupuju od 2003, vždy v pohodě. Po tom co moji ověření staří členové přestali prodávat a musim shánět řízky od nových členů je to hrůza.
Lidi registrovaný 2008 a napíšou mi že sem nedůvěryhodnej atd., málo příspěvků, neověřenej a tak. Je mi z toho nablití.
abych psal denně aspoň 10 spamů, zakládal si jiný nicky dával si karmy atd abych byl "lepší" člen a dostal řízky ? fuj
Morgan
citace:
Původní příspěvek od snark
jako nejdéle sloužící člen v této debatě mohu zodpovědně prohlásit že noví členové sou vesměs šmejdi


jako druhý(o deset dni :) ) nejdéle sloužící člen v této debatě mi připadá že growing jde tak trochu do prdele...kvalita je nahrazena kvantitou a pěstitelské nadšení padlo za obět vypočítavosti (tak jo,rozjedem lampy,dame do toho deset litru,sklidime 150 gecek,..to je cista ruka skoro 40.000 papírů jupííí supeeer budem v balíku :( ) .
pozitekk
Bol som tu predtym pod nickom acidrop kt. mi blokli (a administrator neochotny mi pomoct )a mal som x prispevkov a aj vlastnych fotiek..a teraz mam tiez haluze lebo uz som chvilu nemal net nemohol som prispievat...a preda mi teraz niekto nejake klony ked tu mam dokopy 10 prispevkov hmm? takze tema tohto threadu sa da vnimat selijak :)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od soulQuake
myslim, ze ten Locusuv napad s bilou listinou novacku je velice dobre, jednoduche a prakticke reseni ... kdyz nas bude vic, co s tim budou souhůlasit, tak by se to klido mohlo zrealizovat



Jo tak to se stalo , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=45666 , Hlava

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49109
Tak ja si jedu venky uz nejakejch 13 let, cumim na tuhle stranku tak pet let anonymne, lampicku mam tak rok a neco a regnul jsem se az letos v Lednu, uz jsem mel nabidku od novyho clena, chtel ode me matku Shamana, nejdriv jsem do toho chtel jit, ale paxem to odrek, bo uz ho vidim v bazaru jak strili rezy Shamana po kile. Neverim, vice mene nikomu.
madmarty
Dle meho nazoru je jasne stanoveno zakonem, ze se nesmi vyrabet a sirit THC, pokud ma nekdo sto rostlin ktere jeste nemaji THC nelze jej postihnout za vyrobu a distribuci drog. Stejne opacne se to nyni vztahuje na pestitele nekterych druhu kaktusu. Ktere od 1.1.2010 spadly do seznamu latek oznacenych za drogu. Kaktus ji obsahuje a nezajem fizlu zda je to kaktus, nebo to roste pod zemi, ci nad zemi :)

Za rizky nebude trestny cin, ani prestupek, nebot nedoslo k zadnemu naplneni skutkove podstaty trestneho cinu ani prestupku. Horsi to bude s matkou, za tu prestupek bude, pokud jich mas vic jak 5 bude to trestny cin.

Proto prodej rizku neni prestupkme ve smyslu vyroby a distribuce omamnych atd latek, max muzes mit nejake problemy s danema. Ale pokud ti neprokazou ze jsi prekrocil nejakou hranici od ktere ty prijmy musis priznat a zdanit, budes v poho.

Zaver tedy je, osobne a bez dokladu rizky prodavat. Na matky pozor a zustat jen malym rizkomoilem. Kdyby sli po kazdem malem rizkomilovi fizlove, nedelali by nic jineho a stejne zbytecne.

Cekam vlnu kritiky, ale spise odkazu na precteni noveho zakona o drogach a bude kazdemu jasno :)

Matkam a jejichetem zdar :)


citace:
Původní příspěvek od jestedman
NEzákonný to prostě je a tečka. To že jednou to nejvyšší soud, dá se říct nepotvrdil do důsledků není žádným důvodem k tomu si myslet že to je legální. Soud vždy rozhoduje podle konkrétní situace.

Přemýšlel jsem nad tím aplikovat zde něco co jsem viděl na e-bay. tam když proběhne obchod, tak kupující může ohodnotit prodávajícího a naopak. Toto hodnocení je jednorázové a neměnné (mám dojem že používají hvězdičky), s komentářem. Druhá strana to hodnocení může jen doplnit o svůj komentář.
Hodnocení je přístupné pouze pro obchodující strany a až v okamžiku dojednání obchodu. Seznam hodnocení má každý ve svém profilu.

Není to ale použitelné zde, protože zde není žádná třetí moc, která by kontrolovala, jak se obchodníci dohodli a co si slíbili. Nicméně něco jako striktně obchodní karmu bych zde zavedl.
rastajohn
2 madmarty: Takhle to bude pokud rizky nebudou obsahovat vic jak 0.3% THC, muzes jich mit doma legalne nekonecno. Pokud matky budou mit taky obsah THC pod 0.3%, muzes jich mit taky legalne nekonecne mnoho, ponevadz nejsou povazovany za psychotropni rostlinu a tim padem se na ne nevztahuje zakon. Z pravniho hlediska neni zadny rozdil mezi rizkem a 5m kytkou, pokud cele jejich hmotnosti obsahuji mene jak 0.3% THC.
A ví někdo z vlastní zkušenosti, za jak dlouho průměrná kytka dosáhne toho limitu? Myslím tím jaké stáří kytky je v normě a kdy už ne?
rastajohn
To zalezi urcite na genetice a na podminkach v kterych kvete, nicmene tady je jeden obecny graf: GRAF

Jinak z vlastni zkusenosti nevim, nemam doma testovaci sadu, ale urcite ji casem poridim, jenom z tady tohoto duvodu...
Mr. Knorr
citace:
Původní příspěvek od rastajohn


Jinak z vlastni zkusenosti nevim, nemam doma testovaci sadu, ale urcite ji casem poridim, jenom z tady tohoto duvodu...



Chces poridit spektralni analyzator? Nebo mas jinej zpusob jak zmerit koncentraci delta9THC v susenym vzorku konopi?


nebo si delas prdel a ja sem za blbce ze sem to nepochopil :D
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Brise


Tak to je přesně pravda.Jestli se nepletu tak podle zákona nesmíš vyrábět,ale pěstovat můžeš.Takže prodej a pěst řízků není žádný provinění


Že tak rozhodl v jednom případě soud, neznamená, že se automaticky jedná o legální činnost.
rastajohn
citace:
Původní příspěvek od Mr. Knorr



Chces poridit spektralni analyzator? Nebo mas jinej zpusob jak zmerit koncentraci delta9THC v susenym vzorku konopi?


nebo si delas prdel a ja sem za blbce ze sem to nepochopil :D


TADY JE TESTOVACI SADA NA THC
Tel-Fyr
tož, ja sem chodievam len očumovať a tento rok došlo na to, že som musel kúpiť rezy :) červenú karmu mám za jeden thread z roku 2009 myslím. to, že mi kopa ľudí ani neodpísala im vôbec nezazlievam, ale tej červenej karmy sa pri mojom prispievaní nezbavím asi do konca života :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma