Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
??? Konopna batika ??? - Klikni zde pro originální téma
Keany
Zdar growers ... mam hafec konopnyho listi a na mliko nemam chut, tak me napada, jestli by se nedala nak vyuzit zelen a nabatikovat si tim treba tricko ... nezkousel ste to nekdo?? ... jak z listu dostat tu barvu?? ... jak to pak zafixovat proti blednuti?? ... budu rad za postrehy/rady/navody ... dik
Keany >
ahoj, je to chlorofyl, a myslim ze to nebude vubec stabilni barva , jinak delat si batiku je moooc vpoho.

a da se tooh varit hodne
Keany
jj ale me se nic varit nechce :D ... no ja si myslim, ze by to vybledlo a nebo zesedlo ... a prave jestli se to da nak upravit ... neco k tomu pridat nebo tak nejak :D ...
P0mpO
To si radsi kup zelenou barvu protoze chlorofylem nic neobarvis :D
Keany
no ja jen ze sem cet vycet vyuziti konopi a vedle koureni,provazku,platna a stavebnictvi tam byla barva ...
keany: ano, konopí se dá využít jako základ pro barvy založený na olejový bázi. Takže ne že se z toho dostává zelenej chlorofyl (kterej je jako barva nepoužitelnej díky svý nestálosti), ale olej a ten se používá jako základ na barvy.

Hele, batikovat se to konopím fakt nedá, to je úplně zbytečný. Ale můžeš si dát na tričko rozprostřený listy a savovat to. To si vezmeš savo v koncentraci s vodou 1:10 (savo:voda) a ty listy postříkáš. Pak to necháš pracovat. Za chvíli uvidiš, že kde nebyly listy, a dopadly tam kapičky roztoku, je barva trička zřetelně jiná než jinde. Bacha na to, savo je svinstvo, ať ti to nevyžere trička.
Mr.MEN
Jo savo:). Uš jsem si udělal pár triček savováním, nejprve jsem používal savo na plísně to nedoporučuju:D teď používám savo perex na prádlo ten to skoro nevyžere. Ale přesně co říkáš s těma listama tak jsem si to chtěl udělat, mám i zelenou barvu na trika tak jsem si to chtěl udělat nějak hustě:..
Keany
no ja si chtel to tricko nabatikovat a pak tam vystrikat palicku s listama :D
Mr.MEN
No ale kdys sis i třeba normální barvou nabatikoval triko tak uš by ti savo nefungovalo, barva se myslím váže na vlákno a to už by ti vyžrat nešlo, funguje to jen na koupených barevných trikách...:)
ona
Mr.MEN
ee, vysavuje to i doma barvene veci, akorat to chce ten vzor poradne priplacnout na latku. sem to trochu podcenila a listek se mi ponekud rozpil. :eek:
Mr.MEN
Počkej i obarveny trika například DUHOU to bych řek že uš to nic neudělá ale nikdy jsem to neskoušel tak nemůžu nic říkat. Ja to dělám jinak, já ty listy položím na triko a mírně je postříkám, kdyš to přesně trefiš tak to vypadá fakt hustě.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma