Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
100W vs 150W (teplota) - Klikni zde pro originální téma
grosancho
Zdarec groweri mam dotaz. Ve skrini mi pali 100W na plochu 50x50 pro 4 kyti. Roste to dobře, ale hodlam zvysit wataz na 150W na tuto plochu. Ve skrini je teplota 35°C... roste to krasne, ale bojim se kdyz prejdu na 150W ze se teplota zvedne hodne a kyti pudou do haje - nad 40°C :( Mate nekdo skusenosti se 100W a 150W? Jakej rozdil v teplote a jak daleko 150W od vrsku rostlin???? Dikes ;)
wasco123
Nevidim problem, preco by si nemohol urobit silnejsi pritah a odtah vzduchu.
grosancho
S odtahem to mam spatne vyreseny :(, takze potrebuju vedet jestli ta 150tka pali o hodne vic nez 100vka, nebo to jsou zanedbatelne teplotni rozdily :) ??? a k druhemu dotazu: s vlastni zkusenosti vim ze 70W muze byt az 7cm od vrsku, 100W az 10-15cm ale 150tka - 20cm? :) PS: Na vrcholky mam ofuk PC vetrackem.
fire.ent
tak zahod pc vetracek a sezen neco lepsiho aspon euro 250-300 kc a dej ho na odtah na ventilaci se setrit nevyplati zatim
grosancho
To je pravda ze se nevyplaci setrit na takovych vecech, chtelo by to ten euro a nebo vyresil nejak jinak ;) asi dam euro - neznate nejaky E-shop s Euro vetraky??? dikes ;)
madeinholand
no tak ji tam dej svisle teda jestli to ve tvoji skrini de budes mit i vetsi vynos protoze de vic svetla na spodni vetve
rkcz
Byt tebou tak ventilatorum EURO se velikym obloukem vyhnu, moc teda nevydrzi.
grosancho
Takze jeden rika nevydrzi, druhej mi to doporucuje ach jo :) myslite ze sezenu neco za rozumnou cenu(do 500kc) v OBI? Doufam ze tam budou mit i flexi potrubi popr. nejaky E-shop s odtahovymi ventilatory ? ;)
rkcz
grosancho: Jo v tom obi mrkni, treba tam neco objevis, ale to euro fakt nekupuj. Na druhou stranu taky nevim, ono to s temi levnejsimi ventilatory asi taky nebude jednoduchy a ne jen s euro. Vetsinou nevydrzej ten provoz, ktery ty po nich u skrine pozadujes.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma