Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
ramónovo miniout 2007 - Klikni zde pro originální téma
tak nakonec se všechno semlelo tak, že nakonec jsem si něco pro radost vysadil, ačkoli jsem neměl letos v plánu pěstovat.
Kyti co jsem vysadil jsou zase z mých zásob, tedy obyčejný český nonamy. Řek jsem si, že něco lepčího z holandu si objednam až na příští rok, kdy už konečně budu mít hotovej skleník a skříň.
takže, kyti jsem zasadil někdy koncem dubna, jsou na záhonku u babi, která mi je zalejvá a občas se snaží je zastřihovat, což jsem jí už zakázal. Začátkem srpna začaly kvést, tak jsem nasadil květový hnojky, který jsem používal minulej rok - cosi na obyčejný kytky.
Snad mi to letos vyjde a snad něco sklidim.

Fotky jsou zatim mizerný - fotil jsem to z mobilu, páč jsem si zapomněl nabít foťák. Tak až tam příště pojedu, vezmu foťák a udělam lepší fotky.
Čtveroo
Zdravím, vypadá to výborně, kolik jich celkem máš, jelikož z těch fotek to nejde mooc poznat a co na to susedi? :beer: K+
k/-\pr
i kdyz jsou fotky dos mizerny..tak to je poznat ze se ti o ne babicka stara dobre...tak at konecne sklidis....
díky za karmu, to jsem ani nečekal
kyti jsou dvě a docela mě překvapily. Na to že jezdim k babi jednou za dva tejdny vypadají k světu a dokonce jsou obě samice. Bohužel jsou ale docela malý, ale to je zase plus, aspoň nejsou moc vidět.
PORSCHAK
Teda ty fotky jsou fakt tak zmačkat a zahodit:(, ale kytičky vypadaj nádherně. Vypadá, že tam bude dost palic:girl: Přeju ti, ať už konečně sklidíš, teď, když jsi s pěstováním moc nepočítal, tak by to právě mohlo jako bonus vyjít, ne?:wink:
Ty máš ale prímovou babičku:D:bravo:
porschak: hehe, taky si říkam

babai je fajn, akorát se mi o to snaží starat někdy až moc, teď už jsem jí musel zatrhnout to stříhání
snad mi je nespálí, když jsem jí tam nechal hnojky
tak, dneska odpoledne tam jedu, tak bude nášup fotek, tentokrát si tam beru lepší foťák :wink:
tak tady je slibovanej nášup fotek

holky mě až překvapily množstvím květů. Zřejmě je na ně letos dobrý počasí. No každopádně už začínaj trošku vonět, je to klasická vůně českýho outdooru. Už se na ně těšim. :love:
další fotečky
k/-\pr
koukam ze s to pekne kvete,a nikde jsme nepostrehl kolik tech kytek je....
k/-\pr: příspěvek č.4

ale ještě jednou: kyti jsou dvě
k/-\pr
:D ej...no,promin..bud jsem to prehlidnul a nebo nevim.....a samci nejaky byly?

[edit.ja mam z 16ti kytek 1 samce a 1 hermouse]
kapřík: samci nebyli, ze dvou zasazenejch dvě samice...letos je vůbec málo samců, kámoši co sadili měli tak 90% úspěšnost samic
pelech
ad samci: na tom neco bude, pze ja mel letos taky asi 5 samcu z 90ti kytek
hmm já měl z osmi kytek 3 samice :( ale to je OT....
jinak kytky krásný....hezky rozvětvený:)
medwjet: možná jseš vyjímka potvrzující pravidlo...
to rozvětvení mě taky hoodně překvapilo, dyť já je prostříhal snad jenom třikrát, jinak to zmákly holky samy
tak, zastavil jsem se u babi kouknout se na kyti, jak se jim daří. Musim říct, docela jsem se divil, jak holky od posledně vyhnaly. Paličky maj skoro jednou tak veliký a docela dost pocukrovaný, ale to uvidíte na fotkách. Voněj krásně po venku, taková ta svěží konopná vůně... fakt už se na ně těšim, u každý jsem zaštípnul jednu paličku na ochutnávku, tak brzy bude smokereport.

tady už jsou ty fotky

č.1,2,3 - celkovej pohled

a zbytek paličkýýý. makra a normální fotky
a další fotečky

č.4 - porovnání kmenu větší kyti s brejlema

č.5 - to je děti pro dnešek všechno
TH!
Máš to pěkné,ale zajímalo by mě,co na to říkají sousedi,zdá se mi,že je to na dost otevřeném místě..nebojíš se čorek??nebo se pletu a vidět tam není??K+ letí
th!: čorek se bojim, ale moc tam vidět neni
je to za plotem, neni to moc vysoký a zblízka tam neni odnikaď vidět. A z dálky to vypadá trošku jako trs kopřiv
digy
moc pekny . mam v aoutu taky cestinky a krasne voni a vypadaji temer identicky jako ty tvoje akorat maji cervene chloupky mysto bilich coz nechapu . mam 4 kytky ze stejnych seminek a jedna ma ty chloupky uzke , dlouhe a bile , dalsi ma tluste kratke a bile , treti ma tluste dlouhe a cervene a posledni ma chloupky asi 2 cm uplne tenoulinke a bile :D
digy: to víš, venek. je to loterie...nikdy nevíš co vyroste
jéé, díky všem za karmu
přihazuju další fotečky pěknejch paliček. kyti se maj dobře a krásně nabejvaj, kynou jak buchta. paličky maj zasypaný pryskyřicí a na dotek už docela slušně lepí.
a ještě dvě fotky a jdu spát...dobrou noc
zase jsem vzal foťák a zastavil se u babi mrknout na kytky. paličky už jim moc nevyrostly, ale azse nabejvaj na hustotě. praskyřicí jsou zalitý celkem luxusně, stačí letmej dotyk a člověk je opatlanej. voněj klasicky ostře venkově.

obr. 1-3 : celkovej pohled na kytky. palice rovnoměrně pokrejvaj většinu větví. musim říct že mě to mile překvapilo.

obr. 4 : detail nejvyšší palice na větší kytce. chlupky začínaj lehce červenat až fialovět.

obr. 5 : porovnání kytek s konvenční slepicí

obr. 6-7 : paličky větší kytky

obr. 8-10 : detaily menší kytky. má krásně hustý a prorostlý palice, který se lesknou jak postříbřený.
ice.cold: že tys to nečet od začátku?? nekecej že jo!

tak do třetice všeho dobrýho: ty kytky jsou dvě
tak jsem byl včera u babi. jelikož menší kytka měla už všechny chloupky hnědý, seknul jsem jí a dal jí na půdu sušit. bohužel je ale dost oprcaná. no co, aspoň si užila. podle ochutnávky paličky z minulýho tejdne ovšem síla a chuť nijak oprcáním neutrpěla - chuť je klasická jemné venková a high energický, pěkně aktivní. rozhodně to neni uzemňovák. těšim se až to bude suchý.
druhá větší kytka ještě dokvejtá, necham jí tak do konce září, ať ještě ukáže co v ní je. paličky má pěkně hustý a jak jsem si všimnul neni tak oprcaná jako ta menší. jo a vlastně většina okvětních lístů jí začíná černat...

foto č.1.: obě kyti

foto č.2.: vlevo malá vpravo velká

foto č.3.-5.: palice na větší kytce

foto č.6.: salám na menší kytce

foto č.7.: plaička s černejma listama

foto č.8.: skosená menší kytka připravená na obrání listí

foto č.9.: a tady už visí. už se houpe!

EDIT:
ještě nějaký informace o malý kyti:
genotyp - czech outdoor čutka
doba květu - cca 50 dní
hnojky - Plantella květ ( :frog: obyčejný květový hnojivo určený pro muškáty, pelargónie a podobnou svoloč...furt se nemůžu dokopat k nákupu lepčích hnojek z growshopu...a rozhodně nedosahuje "kvalit" kristalonu)
tak: smokereport prvního modelu - toho co se suší - kouř je lehkej, neškrábe. chuť přírodní, venková, hnojivo se na ní nepodepsalo. Semínek je v ganje minimum. high je takový příjemný, energický. nic těžkýho stoned, člověk se může v pohodě hejbat a bejt aktivní. Akorát je celkem zčazenej.

smokereport druhýho modelu - toho co dokvejtá - jelikož jsem ustříhnutý paličky vlastní iniciativou kapánek zprznil (no co, sušil jsem v mikrovlnce), tak chuť je otřesná, přímo neskutečně to škrábe a nutí ke kašli. Ale ty účinky. dva prásky, deset sekund kašle a koukal jsem jak blázen asi pět minut do jednoho místa. Tedy účinky silný, silně zasekávací. Akorát doufam, že to nebude tak šílenej kašlák.
Zedy
Tu otřesnou chuť dělá ta mrkvolinka, to už je to lepší sušit nad žárovkou, v autě, nebo v troubě a taky to bude mít daleko lepší chuť až to pěkně dozraje a samo pěkně zavěšený doschne.
zedy: no tý chuti se nedivim...já vim co dělá mikrovlnka, akorát jsem byl v sobotu tak natěšenej to ochutnat, že jsem to do ní prostě musel vrazit. teďka mě to sere. ale co, holt budu muset počkat až to uschne normální způsobem. Ještě že je takový pěkný počasí, to bude o příští sobotě suchý...hurááá
tak došlo kmenším změnám. dneska jsem se náhodou zastavil ka babi a zjistil, že déšť vymlel kytku a ta padla. Nechtěl jsem jí dál stresovat, tak jsem já vyškubnul a dal sušit. fotky sem hodim zejtra, dneska se mi už nechce
tak a je tady ten slibovanej fotoupdate. obě dvě kyti vysí a suší se. ta menší je už skoro suchá, proto už jí testuju. občas dokáže překvapit. ta větší je ještě moc mokrá, ještě jsem jí nezkoušel.

detailnější smokereport přinesu až bude obojí suchý.
tak a smokereport je tady:

menší kytka: kouř je lehkej, neškrábe, chuti jemné venkové. high je energický, typicky venkový (=trošku slabší). Rozhodně neuspává, a člověk neni ani ke konci high příliš "uzemněnej". Jšedinou výraznou nevýhodou je přítomnost semínek prakticky v každý palici. Když se vyberou je to dobrý, ale to vybírání...

větší (černá) kytka: kouř je agresivnější, trošku škrábe. Chuť je lehce ovocná. High je o poznání silnější než u menší kytky, a má kvalitní efekt mind high. Opět po delší době neuspává. Je naprcaná, ale ne tak jako menší kytka. Kouřovej test u týhle kytky potvrdil mojí hypotézu - černá kytka má v sobě něco z lepší genetiky. Sice to byl nějakej její dalekej příbuznej, ale poznat to tam je.

Výnos suchýho bych tipoval na 300g. Vážit to nebudu, páč stejně z toho furt odebíram.
tak a ještě jeden malej updatek:
kytky jsou už obě skosený, usušený a uložený ve sklenicích na zazimování, ve kterejch se ještě dosušujou. černá kytka byla pokřetěná jménem černokněžník. pořád mě překvapuje, jak je silná. hm. celkovej výnos je asi čtyři sklenice velikosti 5l a asi šest sklenic velikosti 3l. s letošním rokem jsem spokojenej.

edit: ještě jednu věc jsem chtěl vědět? Jak je možný, že jedna kytka je naprcaná úplně brutálně, a ta druhá, která roste s ní v trsu, neni naprcaná téměř vůbec. Nechápu to, minulej rok se nám stalo to samý v kámošovo skleníku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma