Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Truny balkonek 2007 - Klikni zde pro originální téma
Truna
Rada bych se i ja s vami podelila o tu radost, ktera mi roste na balkone. Hned pridam fotky mych 5 sverenkyn, kterym asi zacina byt na minibalkone tesno. :-)
Truna
Kyticky jsem vysadila kolem pulky kvetna, takze docela pozde, aspon neporostou hodne do vysky :-)
Takze nejdrive, jak jsme byly male :-)

1) White widow - Grace
2) Noname - ale pry moc dobry, Gaia
3-5) Power Plant - Ema, Sisa, Lola
Truna
Taaaak a takhle jsme vypadaly za 14 dni. poradi bude stejne.
Truna
V ramci presazovani doslo i na pokojvou yuku :-)
Truna
A holky po mesici. Poradi opet stejne.
1) white widow
2) Noname
3-5) power plant

a propos .. nevite nekdo jake vysky se power plant muze dorust, pestuji prvne, zkusenosti nemaje :-)) asi by nebylo vhodne kdyby mi vykukovaly zpoza zabradli do ulice. ted jim k tomu chybi tak 30 cm...
Truna
Hnojila jsem wuxalem super, jednou byl prisypan vapenec. Kytule Power Plantu za sebou maji dvoje zastrizeni metodou FIM, kterou jsem zde vypatrala, ostatne tak, jako vse jine. Jak jsem jiz zminila pestuji prvne a nebyt vasich cennych rad a prispevku.. no nevim nevim, jak bych si s tim poradila, takze dekuji ;-) Zpatky k veci, na listy parkrat aplikovan postrik s roztokem horke soli, pri znamkach nedostatku fosforu rybi moucka, rozpustena v zalivce. Zbyle dve kytky zastrihavany nebyly, jsou z rizku a vetvi se krasne samy.
Truna
Na zaver par dni stare foto :-)
Truna
tahle princezna mi udelala radost, od zacatku jsem ji podezrivala, ze bude samec a nakonec je to holcicka, vsechny tri, ktere jsem mela ze seminek jsou holky, aspon doufam :-))) tak z nich mam radost.
Hanulkááá
Ahoj:) pěkny to máš;),jak máš ty kytky stary?

Jo co je to prosimtě za substrát? http://grower.cz/photos/019666/0018.jpg vypadá dobře:)
Truna
Kytickam jsou tak cca tri mesice, mam je priblizne od prvni pulky kvetna. Substrat ... no to je takova moje smes :-) raselina, substrat pro kaktusy, perlit ... nekdy jsem pridavala pisek zakoupeny ve zverimexu... pro papousky :-) se skeblickama od ustric... coz je asi zrovna tento pripad, protoze uz mi dochazel ten kaktusovej a perlit zrovna taky nebyl...
Mr.MEN
Jo v poho kytky, vypadají zdravje asi jim nic nechybí..:) Jestli se můžu zeptat čím hnojíš?
Truna
Doufam, ze jim nic nechybi, pomalu jim vypravim pohadky %-).

Hnojila jsem Wuxalem super, obcas rybi moucka, a horkou sul na listy /horcik/ ... jsou potom krasne zeleny a vypadaji uzasne zdrave... Ted uz se ovsem chystam prejit na hnojeni pro kvet, tak to asi holkam dopreju nejakou lepsi namku :-)
Truna
Tak jsem holkam vcera koupila namku na kvet Alga Bloom, urcite uz se na ni moc tesi, ale predtim jsem ty dve "hustice" musela trosku prostrihat, balkonek je uzky, tak aby se slunicko a svetlo dostalo na co nejvic mist.
Truna
1) noname - Gaia
2) White widow - Grace
3-5) power plant - Lola, Sisa, Ema

:-)
Truna
Kdyby nekdo z vas vedel, co podniknout s nasledujicim problemem. Dela se to jenom na vdovicce, zkousela jsem uz vsechno mozny, ale nic nepomaha, neni to sice hrozny, ale tak bezva to taky neni :(.
Myslite, ze je to problem s vapnikem? Uz jsme ho kvuli tomu drive koupila a pridala, ale nejak se nic moc nezmenilo :confused:
Zedy
Holka problém takovýhodle kalibru bych vůbec nebral vážně;) spoustu lidí tady řeší pár nějakejch teček na nějakejch listech a proč? Roste kytka? Já myslím že bez problému a jestli neuvadá, nebo není nějak výrazně postižená, tak bych to nechal bejt. Akorát by si při nějakým odstraňovacím postupu tohodle problému mohla kytce ještě přihoršit co?:)
Truna
Mozna mas pravdu, zase aby se z toho nevyklubalo neco zavaznyho :)
Zedy
Vážně si myslím že to nemá cenu řešit, může na to mít vliv několik věcí a líp uděláš když to necháš bejt. Taky mám chycený nějaký kytky něčím co já vím čím a nechávám to bejt, protože je to zanedbatelnej problém;)
Truna
Tak ja ji necham byt. diky ;)
Zedy
Nechci ti to nějak vymlouvat, jen si myslím že to je zbytečnost. Nemáš zač a ať rostou;)
Truna
uz se chlupatime :D
Truna
uz se chlupatime :D
Truna
nedalo se nic delat, ale musela jsem holky trochu zmucit, plagron jim asi moc chutna a nebeznecne se tahly do vysky. Tudiz jsem zatim dve trosku svazala, bile vdovicce jsem utahla spodni patro ke kvetinaci, aby se slunicko dostalo i k vnitrnim vetvickam.

takze nejdriv troska svazovani :D
Truna
vdovicka
Truna
asi se brzy na balkon nevejdu :)
Zedy
Koukám, že nemoc na listech už není tak závažná co;)
Jinak jestli pěstuješ poprvý, tak ale nádherně ty jo! Konečně někdo kdo se tady dokázal pořádně pročíst a povedlo se mu to pěkně vypěstit;)
Truna
Ty jooo, neni :D a dokonce (musim zaklepat tuk tuk tuk) to vypada, ze po dvou mesicich zmizely, resp. nedelaji se nove. A co se cteni tyce, tak to mas pravdu :D, takova mala zavislost, hned po pesteni :)
Zedy
Tak to je paráda hele! Pěstuješ první rok a už to máš radši než čtení? To tě to dost chytlo teda:)
demosk8
mooc moc pekne kraacky...:)k+tak at ti rostou..:)
Truna
jupiiii %-)
demosk8
aaa palicky se nesooou...:Dkrasa...:)
Truna
mam z nich radost :D
jen ostatni selcny se nejak loudaji :(
zajonc
okey -k sem si zaslouzil..omlouvam se byl sem prepalenej z jednoho modelu...omlouvam se:D uz se to vicekrat nestane... kde bydlis? ze bych ti poslal neco na projev omluvy?:P
Truna
omluva staci v teto forme ;)
k/-\pr
zajonc..to smaz ne?

truna..ta palicka..jaky je to model...nikde jsme nenasel popis co ti to kvete..dik
Truna
seminka jsem dostala, mel by to byt Power Plant...
k/-\pr
a ww jeste nekvete? nebo alespon nenakvita?
Truna
Sem tam chloupek, ale hrozne malo, a ta velika /noname/, ta vubec nic ...
Kryshpeen
čáo!

šla si na to dobře, a nejlepšim důkazem a chválou jsou samy rostlinky, ale nemůžu neocenit to jakou si dobrou ukázkou jak by měl člověk začínat... sám teď získávam skušenost že teprve letos, co sem se začal pořádně pídit po těch správnejch postupech, stála jejich realizace za něco...Káčko ti rozhodně patří (o to víc, že jak se zdá, je mezi growery převaha chlapíků ;) )

tak ať se daří, budu sledovat, měj se hesky!
čus holka, zdravim a přeju hodně štestí v pěstění, docela ti to jde ty kvítky vypadaj už takhle mladý docela zajímavě.. neboj se že ti kytky ještě nekvetou, pěstuju taky na balkóně a u řízků (WW tam mám taky z řízku) se mi teprv objevují první neznatelný chloupky, tvoje kytky vypadají přesně tak, jak by venkovní kytky mělky touhle dobopu vypadat, tedy vůbec nebo jemně nakvetlý, samozřejmě sou vyjímky, taky mi venkovky letos některý už regulérně kvetou-no aspoň to budou dobře prorostlý paldy. že začnou pozdě ničemu nevadí, kdyžtak pozdějc sklidíš a když to máš na balkóně, tak se nemáš čeho bát, ani deště ni zimy muhehe :frog: jo a aktualizuj foto... :D
Truna
Cauky ;-) tak diky, prece jen jsi me trosku uklidnil... premyslela jsem, ze bych ji zkusila zatmivat, jen nemam jasno v tom, ze kdyz ji budu davat na 12/12 (treba od 20:00-o08:00) tak to musim delat jak dlouho? Staci do ty doby nez zacne kvest, nebo uz porad? Prave, ze s tim balkonkem je problem, on totiz neni krytej, takze kdyz by zacal nejaky vyrazny necas, tak to holky odskacou :-(
Hanulkááá
Ahojky:),nějak bych nestresovala,třeba mě nekvete ještě vubec nic :sun: přinejhorším to můžeš nechat dojet v bytě.
Truna
Ahojky :) No to je fakt, mohla bych je nechat stat aspon u otevrenych dveri :D
Taky to tedy jeste nekvete, tak jsem se zase trosku uklidnila ;)
Truna
Takze den se dnem se sesel a dalsi tyden je fuc... proto pridam nejake nove foto holcin. Jsou to mury roztahovacny :D uz jsou rozesety po celem balkone, vcetne prostoru pred balkonovyma dverma, tam jsem posadila Bilou a tu prekracuju, zatim to jeste jde, ale nevim jak dlouho to vydrzi. Kvetou stale jen PP, rizkove slecny se flakaji, a tak mi to nedalo a noc je strkam do koupelny, rano v osm zase ven :) Tak aspon ta louda jedna nejvetsi vystrcila par chloupku.
Truna
pohled na jednu stranu

pojled na druhou stranu

prede mnou je Bila, ale ta neni videt :D
Truna
tady je Grace ... WW
Truna
a ted PP na jedne je videt, jak hezky zacina "palicatet" ta zohybana
Truna
a ted jen tak, pro potechu oka... foceno lepsim fotakem
Truna
...
Truna
Ahoj lidicky, tak se opet hlasim, ani ne tak, ze by se delo neco prevratneho, ale... vcera jsem se pustila do generalniho uklidu na balkone, takze mile damy musely na chvili do pokoje, tak vam zde ukazu jedno spolecne foto, na balkone uz stejne nejdou moc vyfotit.

Jinak jsem se chtela zeptat, kdyz prostrihavam listky, tak asi nema cenu je schovavat, kdyz hnojim... co? Nepomuze asi ani nekolikere spareni horkou vodou, ze? Nebo se mylim a listky by se prece jen daly pouzit?...
Hanulkááá
Ahojky:) moc pěkny kytule;) a vidím,že už nějakou dobu kveteš:bravo:,to já pořád prd:D

Naco chceš ty listy používat? třeba do mlika by se daly použít:)
Truna
no jo presne tak nejak jsem myslela :D takze kdyz to nekolikrat sparim tou horkou vodou, tak se z toho ty sragory dostanou pryc?

Jojo uz kveteme :-) jedna je uplne desne moc napred, a ty dve loudy posledni Bila a Noname uz se taky pomalicku pridavaji. hurahura :-)
AHM4D
čau, jasně, párkrát to převař - čím víckrát tím líp, a můžeš zvesela kuchtit:)
máš fakt pěkný kyťule, ať se ti daří až do sklizně..čůs
Truna
tak je supeeeeer :) juch juch, tak to bude nekdy usmevny vecer :D diky za rady
Zdraficko Truna kytky su velmi pekne, nemozem dopustit na taketo bonsaje na balkonoch, som dva roky balkon pestoval :D . Tie listy najskor popreplachuj vodou, moze byt aj studenou az kym ti nepojde skoro cista voda a potom to este dva-tri krat prevar. Z listou pojde takmer cista vvoda a potom mozem varit a varit :D Odskusane a preverene uz po 4 roky :D
Truna
Super ... dekuju dekuju :D

BTW: myslim, ze byvajici dve loudy si to rozmyslely a taky se do toho pusti se vsi paradou :)
Truna
tak mi zacaly zloutnou listy :-( ale nejak strasne moc..., nektery maji filovy stonky. Byla jsem na svatbe a po narocnym vikendu na balkone spoust :-(( nevim, jestli je to nedostatek dusiku a fosforu, dala jsme holkam rybi moucku a hnojivo, tak snad se to zastavi, ale je to smutnej pohled :-((((
PsYcHo84
zkus to vyfotit... ale myslim, ze to bude jak rikas.. dusik - zlute listy, fosfor fialovy stonky... jak jdou ted do kvetu, tak potrebujou ziviny.. hlavne ten fosfor
Truna
tak ja to vecer nebo rano vyfotim, ale uz jsem jich hodne odstranila... :-/
Truna
Tak mam radost, podana medicina zabrala a holky se zase vzchopily, sice nemaji tak peknou barvicku jako mely, ale pomalu se k ni zase blizi. Rybi moucka, Plagron Alga Bloom, Horka sul a Bloom Stimulator od B'Cuzz. Slusnej HUHU koktejl :-D. Pridam par fotek, na balkon uz se nevejdu, kdyz tam neco chci, musim je postupne nanosit domu. :-)
Truna
tak tady jsou %-)
demosk8
tyyy jo kraaaaasne chlupatice...:D:D:)
Truna
Ahoj groweri, na balkone se mi deje jakasi divnost, jedna kytka kvete hrozne divne, nema skoro zadny bliznicky a kdyz ji naky narostou tak schnou, nevite co to je? je to normalni? :-D
JAHmaican
V klidu, pestiky má.
Jsou odrudy takové chlupaté, pestíkové a listnaté.. no ja nevim, jak bych to vysvětlil jinak, ale podle mě je to cajk ;)
Truna
tak diky, no ono to seminko je z varky, ktera by mela bejt stejna, ale je to fakt uplne jiny...
mies333ko
Nádherné bonsajíky, tiež pozerám že aj upravené esteticky na 1..Mne sa tá fialová páči až moc ; -)..Držím palec nech ti dievčatá kvitnú aj naďalej tak krásne.Určite už pekne voňajú.Zvlášt ma zaujíma WW, z akej seedbanky? Díky
PsYcHo84
ntj.. ja myslim, ze zenske maji pro pestovani takovy zvlastni cit.. teda ne uplne vsechny, ale myslim ze podstatna vetsina.. chlapu kteri maji cit pro pestovani je malo a vsichni jsou na groweru :punk:
tagze go go go truna :bravo:
budes mit dobrej pohul
Truna
:D tak ted jsem se docela nasmala... WW jsem dostala jako rizek od kamarada, tak nevim... Je fakt, ze voni super a kazda jinak, uz se na ne tesim. Jen jsou ted chudery teda zmaceny, asi se jim tolik vody nelibi. Mam totiz balkon bez strechy, takze si to "hezky" uzivaji. Tak diky za pochvalu klucii ;)
Truna
tahle mi ale dela radost :)
Truna
tak abych nebyla k ostatnim holcinam nespravedliva, tak sem soupnu foto kazde z nich. Dve loudalky uz se taky pomalu snazi :)
Truna
power plant, jedna kvete do bila ta tmava jde do fialova a je to ta plesatka :D
Truna
tady je noname chomacky uz se pomalu rysuji...
Truna
tady je WW... taky male chomacky :)
Truna
power plant... holka snazivka :D
Hanulkááá
Ahojky:) krááásny kytule:love: ,hnojíš to jen tím bloomem 1x týdně?
Truna
Ahojky ;-) jednu tydne bloomem tak polevkovou lzici rybi moucky do litru a pul a obden bloom stimulatorem od B'cuzz... ale to ne moc pravidelne, jak ted porad hodne prsi, tak je nechci moc macet, i tak ty vody maji dost.
Truna
pridavam detaily palicek, zaciname hezky cukrovatet, i kdyz jsou holky udajne stejny druh, jak mi bylo receno power plant, kazda je uplne jina. Jsou to kocandy moje :-) Dneska kveteme 38 den.
Truna
Ahoj vsem growerum, tak se opet hlasim :-) Holky hezky kvetou, potvrdilo se moje podezreni, ze holky nemuzou byt stejny druh, dozvedela jsem se totiz, ze seminka byla z peti druhu, takze vlastne nevim, ktera je ktera, ale to je vlastne jedno :-D Hlavne, ze jim to jde. Loudalky uz taky zacinaji vypadat k svetu. prikladam nejaka fota.vzhledem k tomu, ze uz kveteme mesic a pul, tak bych asi mela prestat hnojit, co myslite?
Truna
ahojky, no dopadlo to tak, ze ta nejvic fialova je tak asi akorat na vareni, bila vdova to nestihla, zacala plesnivet :-( ostatni tri holky jsou fajn, ovsem gaia je, tj ten noname z rezu je neprekonatelna. Zhuleno neni, bylo toho vseho nejak hodne, ale nevim kolik :-). Z listku uz jsem dvakrat varila maslo, poradnej mazec... uuu . NO a jeste nakej material na maslo mam na mrazaku. Tak asi tak :-) Rada bych teda podekoval vsem, kteri mi v prubehu radili a pestu zdar:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma