Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Neprozradit se - Klikni zde pro originální téma
Muf
Taky vám tak vadí, jak nemůžete o kytkách skoro nikomu říct. Mě indoor zabírá hodně volného času. Pak řeknu: "jéé, to běželo včera? Já to nestih." Ten dotyčný se mě zeptá, co jsem dělal. A co by zbyde? Kámoš, nekámoš, musím mu lhát. A že by se o mém pěstování dalo dlouze povídat. Jenom prostě nemůžu... pořád jenom mlčet a vymlouvat se.
U začátků mého indoor jsem se o tom začal bavit s lidma, kterým do toho naprosto nic není. To mě dnes, s odstupem 1,5 roku strašně mrzí. Vůbec nechápu, jak jsem to tenkrát mohl udělat. inf.-jsem ve věku, kdy se člověk hodně změní i za kratší dobu. proto tenkrát
Dnes se snažím napravit, co jsem prokec. Zase až tak moc toho zase nebylo.
...víte, včera se mírně prokec kámoš, který je hodně důvěryhodný, napůl známé holce o mých kytkách. Dost zklamal, byl nalitej. Má štěstí, že ta holka byla taky naprach. Já už totiž nechci ani člověka navíc, který o mých kytkách ví a k tomu mě zná.


Muf
Def
Jo přesně tak kámo, nechci aby se o mejch kytkách diskutovalo v hospodě, aby si na ně moji KAMARÁDI/ZNÁMÍ dělali zálusk, jak si pohulej... já sem to vyřešil posvym, vědí to jen nejbližší kamarádi, ale pokud se zmíněj někde jinde, kde to není pro mě košér, tak nevim o čem mluví, ostatním lžu a lžu a lžu. Je to jediná možnost jak ty hlupáky (kámoš-nekámoš) ochránit před nimi samotnými. Zkus ho někdy trochu ztrapnit, že si jako vymejšlí- pokud je kámoš, tak mu to dojde, že otvírat si hubu o něčem, co mu bylo svěřeno z přátelství, z důvěry a nemá se dostat do "nesprávných rukou" je kravinimum nejvyšší úrovně.
Víš jaký je to pořekadlo o nebezpečnosti tažných zvířat? Kůn je nebezpečnej zezadu, býk zepředu ale imbecilní pitomec převlečenej za kamaráda ze všech stran!!! Mám skřín načerno i před rodičema a zatim to prochází, tak nevim. Já vim že lhát se nemá, ale tady tomu se říká "milosrdná lež" a ta je podle mě společensky přijatelná :sun:! Hodně štěstí
Al-Ban
Na jednu stranu s vámi souhlasím, že čím míň lidí o tom ví, tím v dnešní době lépe. Přece jenom za to ty nepříjemnosti pak nestojí. Já ale za prvé neumím moc lhát a za druhé už mě nebaví se s tím tajit, jako by to bylo něco špatnýho. Je to můj koníček, nikoho tim neopruzuju, tak co? Povídám si o tom s kámošema v hospodě, povídám si o tom s klukama v práci (i když tam jsem jediný pěstitel) a nevadí mi, když tam u toho sedí starý dědkové. Pokud se mě zeptá prodavačka v krámě na co chci tohle hnojivo nebo tuhle zeminu (a ptaj se skoro pořád, že mě s tím už serou), tak jí řeknu, že na konopí a může čumět jak chce. Buď prodá nebo ať si to strčí do prdele. Taky se mě jednou ptala sousedka (stará babka) co bydlí pode mnou:"Copak to pěstuješ na tom balkoně, rajčata?" Tak jsem jí to nevyvracel a ona pak stejně řekla mámě, že ví co tam pěstuju (asi chtěla zamachrovat :)). Ví to většina lidí v baráku, ale já se chovám ke všem slušně, zdravím je, tak nevidím důvod proč by mě někdo udával. Tý babce jsem jednou z přelitejch květináčů lehce zkropil i novej koberec a přesto nevyměkla a nevolala bengy :D. Letos to bude potřetí, co to hodím na balkon, tak doufám, že to bude zase v klidu :). U rodičů na zahradě pěstuju už nějakejch pět let a sousedi taky v pohodě, asi mám nějaký štěstí na lidi...ťuk ťuk ťuk :).
marc
to al-ban

Zvolil sem stejnou strategii jako ty, proste o tom vedi vsichni. Snazim se spise jim nedavat duvod me praskat. Neprodavam, nikoho neomezuju, tak nevim proc bych mel kvuli tomu lhat.
hh-top
Nejlepší lhář je ten, kdo říká neustále pravdu.
PS. Stejně nám ti ostatní věří v nejlepším případě jen tak na půl!
Def
Tak Vám nevim. But'to ste takový tvrd'áci, nebo máte andílka strážnýho. Mě se to vykecávání o tom jak mám plnej skleník kouření a jak to bezvadně roste a jak to furt hnojim napůl slepičincem a kristalonem pěkně vymstilo. Sice jen vyrvat a nějaká podmínka, rodiče taky šílený...a vůbec, nemám to zapotřebí!!! Přeci jenom je to aktivita přesahující obecní normy (zákony) populace, větší komunity než sou huliči, státu jehož jsem občanem a každé přestoupení se trestá. (A že dostanu od presidenta milost?!? Jenom aby. Potom to: "když já myslel, že...") Přeci jenom je mi jednadvacet a policajti na mě už nějakou tu chvilku můžou, takže nějakou pravdomluvnost si v tomhle ohledu strkám víte kam. Samozřejmě, že prodavačce v lékárně (když kupuju stříkačky a jehly na mix hnojiv) taky můžu říct že si šlehám- vždyt' mě nezná, ale znamej- o nablblech kamarádach sem psal ve spojení s koněm a býkem o něco výše. Přeberte si to jak chcete. Ahoj
marc
Je rozdil mezi vykecavanim a mluvenim pravdy. Prece nebudu kazdymu na pockani rikat, ze mam doma skrin s travou, ale kdyz se nekdo konkretne zepta, tak mu reknu pravdu. Napriklad u rodicu tomu musi predchazet informacni kampan, ktera zmeni jejich nazory na ganju. Staci vytisknout par clanku z netu, koupit Reflex, pucit par filmu, bavit se s nima o tom a za nejaky cas je videt znacny posun v toleranci ...

Lhani je mi proti srsti, ale na druhou stranu, kdyby prisli fici tak bych se neudrzel :)
Def
Ono to mluvení pravdy je fakt hezká věc, to nikomu neupírám, ale šest let s bráchou s našima rodičema bojujeme, diskutujeme, scháníme materiály (jestli jste četli tady na groweru stať o ganje, kde úryvek popisuje jak běloši zakazovali postupně drogy menšinám, takový to: "...šikmooký si s sebou přivezli opium, lépe pracovali, bílí osnují pikle, roku XY je opium zakázáno...", tak to byl jeden z prvních materiálů co sem domu přitáh, takže tak těch 5-6let starej, o Doležalovi ani nemluvim, atd.)pěstujeme každej rok outdoor v polích :) , hulíme jak protržený a nic se neděje, ale pak mi vedle zahrady najdou 2 kytky a můžou se s prominutím posrat. A že nevíš proč?!? Protože je to ilegální a mohl bych mít problémy s policií ČR což by vrhlo stín i na ně.... HEZKÝ NE? A protože sem na nich jako studen VŠ plně závislej, tak si ho můžu tak akorát ukousnout. Znáš pořekadlo: "Čí chléb snídáš toho zakony spívej!" ??? Né? No to já taky ne, co pak máš říct matce když to na tebe vybalí. A proto nikdo se nesmí ani náznakem zmínit. Závěrem: LEŽ JE MÝM DRUHÝM JÁ!!! (Aspoň v otázce pěstování doma, apod) Hezký den

PS: A ještě si trénuju paměť při pamatování si komu sem co nalhal, dobrý ne?
Al-Ban
to Def:
No je pravda, že kdyby mě jednou vyhmátli a vláčeli po soudech, tak bych svůj postoj asi trochu změnil, ale že je to zatím v pohodě, tak takhle machruju. Já zase znám jiné přísloví (doufám, že ne moc pravdivý :)): Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až ti spadne na nohu - není to přesně, ale za to to lépe zní :). A máš pravdu, že lhaní je pekelná fuška, proto radši mluvím pravdu, protože nejsem žádnej tvrďák :D.
Piskot
to Def

Clovek by opravdu nemel lhat.Mohl bys taky dopadnout jako tato vodnice.

Lepsi je kdyz nechces aby nekdo neco vedel tak mu to proste nerikat.
To ze mas kamarady kteri si pousti hubu na spacir je smutne ale co naplat.Ted uz ses v tom ale lepsi to bylo nerikat nikomu.Ale nekdy to taky nejde.Treba kdyz pestujes s brachou a ten se nekde prokecne.Nevim.
Ale kazdy ma jine kamarady,sousedy a okoli.A ne pro kazdeho muze byt pratelske.To ze jsou nekteri lidi pekny ..... s tim nikdo nic neudela.A nejlepsi je takovym lidem absolutne nic nerikat a srat na ne.
Kdyz se zeptaji odkud to zeli mas?
Tak rekni.Dal mi ho Shiva.
A kdyz se zeptaji kdo to je?
Tak rekni.Toho asi neznas.Jeden dost dobrej manik.

A vlastne porad mluvis pravdu.Zabijes dve mouchy jednou ranou.
Ale je nesmysl vykladat kazdemu na potkani o marihuane.Proste rikej co je nezbytne nutne a na co nechces neodpovidej.Neodpovedet neni lez.
Al-Ban
to Piskot:
A potom benga:"Jen nezapírej, my dobře víme, že to máš od toho Shivy, tak přestaň dělat hlouposti a řekni nám, kde bydlí, my už mu zvednem mandle!" :D
Muf
to Al-Ban:
K+ Tys mě trochu rozesmál. Víš co je dobrý? Že by to tak třeba i bylo...

Tak mám zase dilema. Se školou můžem jet do Prahy do divadla. Kámoš (netoleruje) ale nemá pak kde spát (dojíždí), tak by mohl u nás ve volném pokoji. Jenže jak já mu vysvětlim hučící krávu, ze který se svítí. A že se do mýho pokoje podívá! To neubránim. Až bude skříň v dalším volném pokoji, tak to půjde. Jenže teď se tam netopí a skoro tam mrzne. Je pravda, že s ním vycházím velice dobře. Udělám mu laskavost, že u mě bude spát, tak by on mohl poté mlčet. Neni to žadnej machýrek, ani do hospy nechodí. Chápu...neni na to. Tak by to mohl skousnout. Pravdu ven?

Muf
Def
2 Al-Ban: Tak teď jsem si to asi tady pěkně ...., když sem to tak po sobě přečet, tak sem zjistil že sem ze sebe udělal notorickýho lháře (..né že by to tak nebylo :pimp: ), to samozřejmě NÉJSEM, fakt. (Tak teď fakt nevim kdo mi uvěří ;) ). Zatim sem neměl moc štěstí na lidi, takže jsem holt musel přijmout určitá bezpečnostní opatření.. milosrdné lži nevýjimaje. Ale mezi lidmi věděním osvícenými, jež nemají předsudky (možná jen malinké) a nevadí jim nějaká ta odlišnost, kterou všichni trpíme vůči okolí, sem otevřený a ničemu se nebráním.

to all: Díky za názory :sun:

PS: Jak jste jistě už někteří zjistili, tak se oběvil thread "groweři a jejich odrůdy", kde můžete vyměnit s jiným groverem klony, semínka a myslím že do budoucna cokoli. Ale nějakej výzvědnej cizák (nedej bože bengouš) může bejt taky zalogovanej a pak jít na schůzku s jením z nás a ............ !!! :smoker:

:rolleyes: To je paranoia, co? :rolleyes:

[Edited by def on 27-03-2002 at 12:46 PM]
Piskot

hehehe...tak s tim si me taky dostal Albanku.
Shadowlady
to Def
Ani v nejmenším bych tě neházela do pytle mezi notorické lháře, ale někdy člověk udělá věci, které by pak nejradši vrátil. Chybama se člověk učí.

Poklona pro Piškota, napsal to opravdu mistrovsky, přesně tak jak to cítím K+
Haman
Jestli má někdo problémy s lhaním tak lhát přece nemusí... Když neřeknete nic (jenže to dokáže asi málokdo) tak nelžete a sebe tím ochráníte. Já kdybych mohl vrátit čas tak by o mojim indooru nevěděl nikdo - jenom já. Na začátku to věděly tři dobrý kámoši. A teď?? To ví víc lidí než je zdrávo (né ode mě, ale od těch "kámošů", prostě ty vyhulený mozky neumí držet hubu).

PS: Není třeba se zbytečně stíhovat, ale kdo nic neví nic nepoví.
Muf
jojo...
Když o mým indooru začali kecat kámoši v hospě, moc dobře mi nebylo. Když jeden začal vyprávět, jak mám doma pěkný bonsaje. Jim je hej a mě ouvej...
Haman
Když děláš u sebe párty tak lidi co tě skoro neznaj by měli mít vstup zakázán!!
Def
2 Shadowlady: Děkuju, to potěší. :frog:

2 Haman: Kámoši, kámoši, jakmile začne hospodský chvástání, tak je s kamarádstvím konec co? A s těma stíhama, no nevim, nevim...já stíhuju!

2 Gannja: S těma kamarádkama tvý holky: jestli chlastaj, tak sežrat dřív, než začnou šmejdit, pokud našli dřív než se zkosily, tak dodatečně navodit chlastem výlohu jako v gigasportu aby zapomněli a pokud nechlastaj, tak naučit... a fofrem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma