Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Nový - Klikni zde pro originální téma
Persey
čau..jsem tu nový tak vás zdravím...ja jen se chci zeptat...mam v květináči asi 12 kytek a zasadil jsem je až v půlce července není to moc a pozdě?
Tayem de Tox
zdravím tě, nová posilo. ať se ti tu líbí a naučíš se hodně... hodně :D hele- nenapsals, jak je ten květináč velkej, ale to je jedno, protože pokud nemá aspoň půl metru na vejšku, tak je malej i na jedinou kytku ;) rozumněj, květináč strašně omezuje kořeny, tudíš kytka neroste a nerozvíjí se tak, jak by měla(nebo spíš "/jak by mohla!" ). tááákže- kytky se ti tam dusej, ale pokud je nezapomeneš zalejvat a nebudeš to mít někde na střeše v šedesátistupňovejch vedrech, něco málo (nebo i víc- podle hnojení a velikosti té nádoby a podle odrůdy) sklidíš. lepší by ale bylo, pokud máš tu možnost, přesadit je do země. porostou líp, víc, rychlejc ;)
jo a půlka července? no pozdě to trošku je, ale zase na druhou stranu, měsíc růstu by ještě mít mohly, tákže----- něco bude ;) (mimochodem, já sem sázel koncem června).
kdyby něco, klidně se ptej (tady nebo pm, jak chceš)
hnoj

EDIT: teď si řikám, že vzhledem k tomu, že do měsíce ti to bude kvíst, tak že už to tolik neporoste--- čili, že by květináče mohli i stačit. avšak-jeden květináč pro jednu kytku ;) a bacha na správnou zeminu. hlavně nepoužívej rašelinu.
PL3V3L
Persey, koukal sem se na kytky v tve galerce, a jedna je hermáč tak dolů s ní, ale nedivil bych se kdyby to už bylo osouložený
Persey
jo která to je?
ta co má na sobě koule :)
Persey
sem na icq
PL3V3L
Je to třetí fotka v tve galerce, snad este nic nepuklo, ale nedivil bych se good luck :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma