Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w 1x Pocet rezu? - Klikni zde pro originální téma
Dravec
Ahoj,
rozmery skrine 110x110x145 sirka x hloubka x vyska
svetlo 400w son-t + odtah ufo 360m3/h pritah pasivni + klipsovej vetrak
stinitko awing original + healdshild :)
kvetinace 25x25 cca 5L . kolik jich tam narvat? predstavoval bych si tak 10-14 kvuli velikosti a aby to dobre prosvitilo.
Hnojivo roality mix hnojiva 5x enzim + plagron terra bloom + Phyt Amin
umele zavlazovani pomoci cerpadylka z nejakeho velkoobchodaku staci do 6000L snad najdu. +profi spoj + jehly + spinac casevej na 2x 5minut dene ,pred a po svetle.
obalovej matro do cca 60 cm od svetla nahoru diamantovej plast a zbytek dolu bilej potah od groweru.
rezy mam obednane nebula, white rush, chronik +jeste 2 druhy nevim presnej nazev 5x po 2 - 3 rezech,zitra je skrin a zacinam stavet , do 14 dnu pripojim prvni fotky ,snad to stihnu rozsvitit.
rkcz
Neptas se nahodou dost pozde, jestlize uz mas objednane rezy? :wink:
Dravec
Mno mam je objednany ale kdyz prijedu a reknu ze chci min nic se nestane :) horsi by to bylo kdybych chtel vic
Dravec
Kdyz me poradite kolik do toho narvat, vemu vsechny treba :)
MEDICINEMAN
Ja bych tam dal 5x5 v 6,5l hranacich a 600W na Qet. Prosviceni je tom jak to dlouho nechas rust, kdyz tam nechas mesic a kus rust 10 kytek, aby to zaplnily, tak tim spis to pak 400W poradne neprosviti nez kdyz jich tam das vic na 14 dnu rustu..
Sciurus
citace:
Původní příspěvek od MEDICINEMAN
Ja bych tam dal 5x5 v 6,5l hranacich a 600W na Qet. Prosviceni je tom jak to dlouho nechas rust, kdyz tam nechas mesic a kus rust 10 kytek, aby to zaplnily, tak tim spis to pak 400W poradne neprosviti nez kdyz jich tam das vic na 14 dnu rustu..
Ty woe, všiml sis že má výšku 145cm?

Dravec: Jestli už máš 5L 25x25 (kde je prodávaj, 25x25 jsem nikde neviděl:confused: a navíc 5L už vůbec ne! ), tak 4x4 (16rostlin). Ale třeba - jak psal medic - 5x5 6,5L je imho lepší (6,5L má rozměry 18x18x22cm). Jednou zastřihnout a trošku to roztahat - kolínkami, drátky - a v cca 30-40cm to přepnout. Btw zálivka 2x 5min denně nebude stačit, ale to si po spuštění vychytáš.
Dravec
v growshopu maj vsechny mozny druhy kvetinacu mozna to ma jen 20x20 ale chtel sem 25x25 takze me dal urcite ty. ja to chtel dat bez kolinek sakra ,ty nemam nno dokupime. vleze se jich 19 ale nechci mit maly prcky. mno mam tlakovou hadici ten profi spoj a on to tlakuje takze to da i 0,5L za tech 5 min
Dravec
Tak tu mame stredu, skrin se pohla a pripojuji i par fotek.
Dravec
Doufam ze ten pasivni pritah bude stacit, je to 6 dir cca 7cm v prumeru. odtah mam 360m3/h jinak tam prijde jeste pachac nad ten awing.dole v dvou mistnostech bude cerpadlo a kad a v druhe rizkovna.
karlos120
Zdravim, myslim ze tam budes mit docela kraval a ze ten privod vzduchu mas poddimenzovany. Vznikne ti podtlak ve skrini a rostlinky poradne neporostou. tohle jsem nasel na netu : Běžným problémem je dřevnatění rostlin při pěstování pod umělým osvětlením a jejich zastavený růst. Pěstitelé vydávají nemalé peníze na ventilacní systémy, ale zapomínají na jednu důležitou věc: co jde ven, musí i dovnitř!!! často pěstitelé mají velmi malý přísun čerstvého vzduchu nebo dokonce žádný, pouze náhodnými škvírami. Tímto způsobem se však vytvoří podtlak a rostlina se dusí díky nedostatku CO2. Pokud by se nechaly v takovémto prostoru otevřené dveře, tak po týdnu bude rostlina dvakrát větší. Pouze větší přísun čerstvého vzduchu vyřeší tento problém.
copyright Metrop 2004
Dravec
hm dam tam teda jeden euro 2 vetrak :) neni problem, diky mmoc za radu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma