Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
obnovenie cinnosti nervu - Klikni zde pro originální téma
weider
kamarat trpi tzm ze chodi v spanku. Asi pred 3rokmi jebol z okna panelaku dolu a vtedy mu prestal reagovat nerv ktory mu dviha viecko na oku. Takze odvtedy ma stale zatvorene jedno oko. Oko je vporiadku ale proste nemoze dat hore viecko.

myslite ze hulenie by mu nejko mohlo pomoct? Lekar mu vravel ze ak sa to samo neurobi do 5rokov tak ze uz mu s tym nikto nepomoze
OptieX
Hulenie? To těžko.
Spíš by se to mělo zregenerovat, ne? Teda s nějakou procentuelní úspěšností...
weider
ten lekar mu vravel ze oni to nevedia urobit. Keby clovek bol slavny tak verim tomu ze by sa to dalo :-/
inf3cti
jsem slysel ze cinnost nervu se muze obnovit po trenovani postihnutych partii - treba lidi s ochrnulou koncetinou po nejake dobe cviceni zase nabyli v postizene koncetine cit. za pokus to stoji, ne?
Timer
To je pravda pravidelným tréninkem a cvičením je jistá procentuální možnost, že to bude aspoň trochu lepší no a pokud by to nepomohlo tak zkuste vyhledat léčitele není to sice zaručené ale za zkoušku to stojí Ne? :angel:
ona
nekteri byste fakt hulili i na zlomeninu nohy.
kdyby to bylo nejake lehci postizeni - natazeni nebo poskozeni obalu nervu - myelinu, uz by se to davno spravilo samo, kdyby byl prerusen cely nerv, musel by byt do tri mesicu po urazu sesity. cast nervoveho vybezku blize svalu uz neni funkcni, ale slouzi jako vodic pro rust centralni casti preruseneho nervu. kdyz se nerv nesesije, tak se centralni cast uzavre a je prakticky k nicemu.
prachy v tom nejsou. nejake operace, kdy se na poskozenou cast nasije uplne jiny nerv z blizke oblasti tela (mozek se casem nauci ovladat poskozenou cast tela tim novym nervem) se delaji, ale uspesnost je mala.
mel ten tvuj kamos vubec delane poradne emg? no i kdyz po trech letech....
edit:jinak pro regeneraci nervu, ale to by nesmely byt prerusene ani komprimovane, se davaji vitaminy skupiny B, C a panthenol. taky je dobra elektrostimulace. jenze se vsim se musi zacit co nejdriv.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma