Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Matkarna * * Pestujeme svitime drtime pak HULIME * * - Klikni zde pro originální téma
wms
TAGZE zakladam tento Thread abych se s vami podelil o muj zamer vypestovat ty nejkrasnejsi matky EVER.

Jiz mam s indorkem nejake skusenosti, ale co se tyce matek je tento pokus muj prvni, pricemz me napada podstatna vec-v pripade ze by jste se docetli o necem co delam zle, nebo bych mohl delat lepe napiste mi to prosim. Procetl jsem toho strasne spousty, takze verim ze pripraven jsem. Nu a ted jiz blize k matickam......

co se tyce skryne, tak na te se pracuje..........rozmery budou prispusobeny tak aby bylo dosti mista pro rust matek a dosti mista pro zarizeni skrine

Svitit budu dvemi zarivkami 18W 60cm dlouhymi - PHILLIPS 956

Po stenach i nad kvetinacky od maminek bude bila folie z G shopu

Hnojka> na www.klecka.cz jsem objednal Plagron Alga Grow tag doufam ze se bude maminkam libit

Pestebni substrat si namicham z perlitu, substratu a mozna nejake to kokosove vlakno, jeste uvidim.



Toliko pro zacatek, aktualizace bude pravidelna vcetne fotek jen jak dojde balik s vecickama a vse zapojim hned priposlu fotecky.
MEDICINEMAN
Zdar! Sice jsem priznivec zarivek, ale teda rezy z pod 2*18W bych nechtel. To je tak na zakoreneni, ale matky pod tim budou slabounky. Jestli to s nima myslis vazne, tak je hod aspon pod 200W nurturelite nebo lepe 250W MH. Jo a nez do agro substratu:death: bych je dal radsi jenom do kokosu, ale urcite to minimalne mixni..

edit: a sorac, ze uvadim takovyhle wataze v micropestu, ted mi to doslo. Tak minimalne 150W MH :)
lahamila
hmm, no já měl matky pod 2x20W 60cm cool white a nebyl problém, byly to dvě WW, košaté a celkem silné,Pravda víc jak 2 matky + klony tam asi nevecpe, ale pokud wms začíná, tak proč ne?
MEDICINEMAN
hm taky mam matku pro srandu pod 2*18, ale nedovedu si predstavit, ze bych si z ni neco soupnul do skrine. I kdyz rezy z ni vypadaj v pohode, tak nemaj zdaleka takovou silu jako neco co si sedi pod kilowatikem v bublaku. Zkratka vim, ze bych si tim prichystal problemy a pripravil se o spoustu vynosu. Sorry, ale kvalitni rezyvo neom*das..
wms
Mno takze dekuji za komentar.

MEDICEMAN>no ty 18W zarivky jsem zvolil po sahodlouhem procitani tohoto fora a podle me je to na matkarnu to nejrozumnejsi osvetleni. Nevim na jakem vedomostnil LVL jsi ale urcite vis ze zarivky maji kazda jine spektrum i kdyz maji stejnou wataz ja mam Philips TL-D/865 ktera je co se tyce spektra pro rust matecnich kvetin nej. Jinak ohledne zrani jsem si plne vedom ze mi pod 36W zarivkou nevykvete zhola nic extra , proto to take delat nebudu. Chci mit doma matkarnicku, protoze se mi libi jak kytka roste a bavi me se o ne starat, i kdyz ji nenecham dozrat budu z ni mit radost, no a nakonec az prijde jeji cas, soupnu ji pod sodik prenu na kvet a jedu.

lahamila>s pestovanim jiz skusenosti mam , ale mas pravdu co se tyce matkaren s tim teprv zacinam.
MEDICINEMAN
aha, ja myslel, ze chces delat matkarnu. ty si chces neco predpestovat, to je rozdil(i kdyz to pak treba rozrezes). drzet pod timhle svetlem regulerni matky je przneni genetiky a velky fuserstvi. Zeptej se nekoho z ferovejch matkaru co ti na to rekne. Na predpest v pohode myslim, i kdyz bych asi pouzil jiny zarivky. Zkus treba porovnat spektrometrii Filipsu a takovy Special Blue 2 od Narvy, ktera je IMHO v kombinaci s Oceanic Colorem ultimatni zarivko-rustovy reseni. Ale to jen tak, Philips vyrabi taky slusny svetla a verim ze ti pod nim budou delat radost. GL..
wms
to MEDI.:Kamo tak ted jsi mi nasadil brouka, ty zarivky sem si vybral proto ze jsem cetl snad vse co je napsano na groweru o matkarnach a vsichni doporucuji prave tyto philips, no tak ted musim nad tim svetlem zase dumat. Jinak vcera prisly folie z G-Shopu s hnojkou. Zitra prihodim alespon zatim foto meho balkondoorku, at je na co koukat.
Honzix
Čau, taky se vložím do diskuze, protože se také rozhoduji jaké koupit zářivky pro matky a na zakořeňování řízků, ty budou ovšem jinde než matky. Přemýšlel sem o Phillips TL-D 965 36W nebo 18W, ale je vhodnější TL-D 965 Graphica, nebo TL-D 965 De-Luxe? a také by mě zajímalo jestli když je vhodná pro matky, tak jesli je vhodná i pro zakořeňování řízků. Omlouvám se jestli se ptám na blbost.
wms
tak tady alespon zatim nez se matkarna rozbehne fotecky meho balkonku foceno K310i necekejte kvalitu, udelam lepsi , ale ted alespon neco.


Na obrazcich jsou fotky meho baklondorku a sest seminek cekajicich na svuj letosni rust. :girl:
wms
Mno takze je mi lito, ale matkaren bude tedkonc chvilku stagnovat. Udelalm z ni mensi Grow pokus, ale o tom uz dalsi thread. Jestli se k matkarne vratim? Odpoved zni urcite ano, ted ovsem prvni ceka dalsi projekt na dokonceni a pote se to rozjede.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma