Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2007 - keříky SS,PCM,WW,IP - Klikni zde pro originální téma
MarihuanKonopný
Zdravim a pozdravuji ,
rad bych se s vami podelil o dnesni fotky moji zahradky. Nektery ty rizky jsou na tuhle dobu dost maly. Je to zpusobeny tim ,ze jsem si pro ne vybral spatny misto a musel jsem je presadit. Hrozne malo na ne svitilo slunce a pomalu rostly. Sice se po tom presazeni ten rust zastavil uplne(asi na tri nedele) ,ale ted uz jedou.Nebude to asi zadna slava ,ale porad lepsi nez je nechat ve stinu ne?
Ty vetsi jsou tam od zacatku ,ale u nich jsem zase neodhadnul vzdalenost.Proste jsem je dal moc blizko.
Jsou sazeny nekdy okolo 17.5. ,takze taky trochu pozdejc ,ale nemohl jsem je sehnat driv.
Snad z toho bude neco rozumnyho.No uvidime.
Zahradka obsahuje PCM ,IP ,WW a SS.Trochu se mi to popletlo pri tom presazovani ,ale snad se to pozna pozdejc.
Bohuzel na nekterejch se objevila tahle blbost o ktery jsem tady uz psal a ktera jak mi bylo sdeleno je zrejme zpusobena nedostatkem zeleza.Asi tri tejdny jsem nehnojil ,protoze si moje draha polovicka spletla hnojivo v petce s nedopitou malinovou stavou a skoncilo to nekde v kanale.Ale do tri dnu bych to mel napravit.
A ac se to nezda ,tak ty vetsi maj okolo 110cm a ty mensi tak 70.No a ten jeden zakrslik ma asi 40cm.

Jeste jedna chybicka - ty fotky jsou zatim jen z mobilu ,protoze mi muj hodnej pes prekousnul kabel od fotaku ke kompu ,ale ten uz je na ceste a pak sem hodim lepsi foto.
cantona9
a kolko ich mas vypada to na celkom velku zahradku ...drzim palce a nech sa corky vyhybaju K+
MarihuanKonopný
Je jich tam 17.Tech smejdu zlodejskejch se moc nebojim ,je to dobre schovany a neni to od nikud videt.Spis je to driv citit nez videt.A nemuze se k tomu nikdo dostat bliz nez na 50m.Je to fakt dobre schovany ,ale stejne klepu pro jistotu na drevo.;-)
Je to ve strasnym zapadakove daleko od komunikace.Mimochodem to hlida i jeden dobre nabusenej stafordsirskej terier.:-)
MarihuanKonopný
Tady jsou nejaky dnesni fotecky ,ktery uz jsou z toho digitalu.Melo by to byt lepsi:)
MarihuanKonopný
Fotky asi pred pul hodkou.Pokazdy kdyz tam prijdu tak jsem nas.... ,protoze se na sebe mackaj jak sardinky. A uz se zacinaj mackat i ty co jsem myslel ze se mackat nebudou.No co se da delat ,nebyl cas na nejaky upravovani zahonu ,nechtel jsem je sazet jeste dyl ,tak jsem to tam proste nahazel jak se dalo.Kdyz na to tak koukam ,tak to melo byt uplne obracene.Tam kde jsou ty velky tak mely byt ty maly a obracene.Ale kdo to mohl tusit.

No posudte sami:)
atcq
ahoj prosim tě co to je za modely ? celým jménem please :-) k+
MarihuanKonopný
Je tam SS -Soma Skunk
PCM - Peacemaker
WW - White Widow
IP - Ingemars Punch

8xPCM , 4xIP ,2xWW a 2xSS

Jeste dodam foto co je co ,na prani jednoho growera a foto jednoho osameliho zapomenutyho PCM na jina zahrade.
MarihuanKonopný
Pridavam dalsi fota z dnesniho rana.Je mezi nima mapka a ten zapomenutej jeden PCM.Dneska jsem ho videl asi po tydnu a na to ze byl dlouho v malym kvetinaci (asi jako kelimek od pacholika)tak je v poho.V kvetinaci mel asi 17 cm.Ted je tak mesic na svobode a ma tak 45cm by oko.Docela se mi libi jak roste pekne do kulata.Inu spravnej kericek :) skoda ze takhle pozde:(
Ta mapka je focena ze stromu ,jak je videt na tom stinu:).Mozna ji udelam jeste jednou az bude zatazeno.Takhle je to docela neprehledny.

Je to foceny asi v 10hodin a od pul 11 tam pere slunicko v plny zbroji.

Jo kdyz budete koukat na tu fotku co je nominovna na foto tydne tak si ji dejte v plny velikosti a mrknete na ten levej horni list.Docela zajimavej obrys. :)
MarihuanKonopný
Čus všichni

tak jsem zase udělal pár nových foto.První fotka je keříček WW. Nevim proč je tak malej oproti těm ostatním ,ten druhej řízek WW je to samý. Moc času na růst už asi nemaj co?Tipuju tak max 3 týdny.

Má cenu to přihnojit kristalonem?

Dá se jim nějak urychlit ten růst?Aspoň trochu na těch pár dní.Kdyby to byl ten Peacemaker tak na to dlabu (těch tam je 8),ale že to jsou zrovna ty dvě jediný wdovičky tak jsem z toho takovej smutnej.:(

Pleas poraďte
Eloren
čusek ... zaprvé bych ti rád pochavlil kytičky a dal zasloužené K+. a pokud si vemes mou radu k srdci tak si kup ,když už krystalon tak hnojivo na jahnody... tim hnojim ted ja a má to kýžený účinek... Ale jak hledám tak hledám a nemůžu se dohledat čím si to vlastně hnojil doposud... Jo a na zavěr pokud máš problém s tím že se mačkají tak ohýbej a stříhej =) PE a CE
MarihuanKonopný
čus - hnojil jsem to jednou za 10-11dní hnojivem Bloom 2 ,který jak jsem psal asi před měsícem skončilo v kanále :( ,kristalon jsem si dneska koupil , ale az pak jsem se podíval ,že to je na pokojový rostliny takže zase nic. Každopádně bych v pondělí měl ten Bloom 2 mít zase ,takže kyti dostanou pořádně napapat.

Takže kristalon na jahody zrychlí růst?

Pokud jde o ohýbání tak jsou ty keříky směrovaný jak jen to jde od sebe.Nečekal jsem že půjdou až takhle do šířky a okolo už neni místo kam je ohnout.Je to v takovým příkopu ,kde na jedný straně je zeď a na druhý takovej návoz všeho možnýho jak je vidět z fotek.Snažim se je oddělit od sebe a přitom je hnát nahoru ,aby meli co nejvíc vrcholovek ,ale je to prostě indica a tu nepřesvědčíš :)
MarihuanKonopný
Přidávám pár fotek z kámošovy zahrádky.V ty skalce je to docela zajímavý :)
MarihuanKonopný
Tak jsem dneska byl provest kompletní ocistu kyticek od zlutejch listu a zbytecnejch vetvicek.A takhle to vypada.Za poslední 4 dny to nejak leti.Nevim cim to muze byt.Zatim jsem to nehnojil.To prijde v tydnu :) za foliakem je ten samotnej PCM.Mám z toho docela dobrej pocit :)
MarihuanKonopný
Jakej mate nazor na tohle?Muze se to uchytit?
Jsou to ty vetvicky z tech kytek co mam venku.Seriznul jsem je natrel stimulaxem a zahrabnul do substratu s perlitem.Jednoumu typkovi se 4 chytli ,ale nevim jestli to dela takhle.

Takovej pokus o klony :)
levap20
chtělo by to nad nima malinkej skleníček ať maj vlhko
MarihuanKonopný
je blbost přes ně položit akvárko?
levap20
Lepší než nic, ale já sem to řešil igelitovim pytlem.
MarihuanKonopný
to taky neni spatnej napad.udelam drevenou klicku a potahnu ji igelitem :) dik

a zakrejt upplne ,nebo nechat maly diry na vzduch?
Soul Rebel
me se osvedcily petflasky;)
levap20
Samo s sebou, že nechat trochu dirky na vzduch:)
MarihuanKonopný
zitra to vyrobim. :)
Dr.Shadow
Musím pochválit, velice pochválit autorův fotografický cit, fotky jsou opravdu moc pěkný...;-)

A kytičky taky!

K+ 4U!
st.Jan
akvárko tam klidně dej...taky to tak dělám ,ale do akvárka a přez to igelit
MarihuanKonopný
Díky za pochvalu :) ,hlavně aby jim vydržel růst ještě tak 3 týdny ,pak by to bylo idealní :)
MarihuanKonopný
tak mi prave prislo hnojivo ,tak jdu na to :))))))))
Eloren
myslím že to blost vůbec není ... jak už foliják tak i akvárko ti bude držet vlhkost a i kýžené teplo takže IMHO proč ne... ale zkušenosti s tím nemám
MarihuanKonopný
Zdravim ,přihazuju další fotečky ,jsou z minulýho týdne ,přesně po tom co jsem je pohnoijil.Ještě než to začnu hnojit na květ ,tak to tak dvakrát přihnojim na růst ,dokavaď nekvetou.Koupil jsem hnojivo Plagron Alga Grow a řek bych ,že funguje dost dobře.Za 4 dny se vytáhly tak o 20cm.Ty wdowičky jak nerostly ,tak už jsou v poho.Jsem zvědavej kam ještě dorostou než vykvetou. :)
Každopádně s timhle hnojivem spokojenost.

Tady jsou milášci :)
MarihuanKonopný
Foceno dneska ,jsem fakt spokojenej :) ,chvalim Plagron :)
demosk8
wow pekne kroviska :D
MarihuanKonopný
JJ dikes ,ted uz je to zase o trochu vetsi. :)Dneska jsem to trochu procistil od spatnejch listu a zbytecnejch vetvicek .Uz by to pomalu mohlo zacit kvest.No budu cekat a doufat :)
MarihuanKonopný
Na tech menších kytičkách to vypadá že jo.Ty velky zatim pořád jedou vzhuru
čej Mariánko:hele jak ti roste to IP-čko?já ho mám taky a má zhruba těch 70cm...a zdá se mi to málo.dík za odpověd.at to roste.:D
Kryshpeen
máš to parádní,.. teď uš jen ten květ co?... co ty řízky?
MarihuanKonopný
Zdarec Quido: S IP je to takovy podivny ,mam tam ctyri kytky ,dve maj tak 60cm ,jedna asi 110cm a jedna 170cm.Ale ty mensi jsou ty co jsem presazoval takze to mozna tak odpovida kdyz se jim na chvili zastavil ten rust.Vcera jsem jak trotl lezl mezi tema kytkama s hnojivem a prave u toho nejvetsiho keriku IP jsem nalomil od stonku druhou nejvetsi vetev.Doufam ze to ta vetev nejak skousne jinak je tak 70g cistyho v prdeli.:(

For Kryshpeen : myslíš ty co jsem mel v ty skrini?
_Chronic_SVK_
mne jednu rastlinu roztrhli napoly sliepky,len to dobre spevni a vetva sa zrastie :wink:
Kryshpeen
jo jo, cyhtlo se něco?
MarihuanKonopný
Tak ta vetev je zatim v pohode.

Ty maly rizecky se chytaly ,ale v zapalu vzteku jsem je vyrval.:(
MarihuanKonopný
Přidávám foto ze dneška ,už decentně kvetou :)
fretka
me se taky zlomilo hodne vetvi .. staci aby tam zustalo par vlaken a ono to krasne sroste .... tady mam fotku dvou vetvicek jedna se zlomila tak jsem to privazal k te druhe a ono to srostlo,zesililo a ty dve vetve se pekne obsypaly ... potom to kdyztak smaznu abych ti to tady nezasiral takovyma prkotinama ....
fretka
me se taky zlomilo hodne vetvi .. staci aby tam zustalo par vlaken a ono to krasne sroste .... tady mam fotku dvou vetvicek jedna se zlomila tak jsem to privazal k te druhe a ono to srostlo,zesililo a ty dve vetve se pekne obsypaly ... potom to kdyztak smaznu abych ti to tady nezasiral takovyma prkotinama .... PS:priblizte si to :)
MarihuanKonopný
Tady jsem fotil nějakou venkovku. :) ma tak 3,5m
Radovan
čauky chtělo by to další foto jak to jede:)
MarihuanKonopný
jj ,dneska nebo zejtra nějaký udělám.teď už to skoro neroste ,tak jsem to chtěl vyfotit az tam budou nějaký paličky ,aby byl znát rozdíl.Vyfotim a hodim to sem.Nějak se v tom tredu nic moc nedělo a jak je už pod čarou :( ,tak jsem se na to možná i trochu vybodnul.
MarihuanKonopný
Tak jsem se dneska dostal k tomu abych ostříhal nejaký listy a zbytečný větvičky.Mám hotovou tak půlku a zejtra budu pokračovat.:(

No a takhle to teď vypadá
MarihuanKonopný
Tak už jsem to prostříhal všechno.Asi to bude chtit ješte jednou ,ty listy rostou jak splašený.Taky jsem udělal pár foto stonků.Ta větev jak je podepřená tím klackem je ta co se mi ulomila.Už to srostlo a drží to samo ,ale radši tam tu podpěru nechám.Je dost velká.Kdyby někomu bylo divný proč ty stonky tak ležej ,tak je to jenom proto ,aby nebyly ty kytky tak u sebe,jinak to žádnej speciální důvod nemá.

Trochu mě straší to počasí.:(
Nemáte někdo nějakou dobrou radu jak jim aspoň trochu pomoct v tom květu?Hnojim to Bloomem 2 od AH.

Taky jsem přemejšlel že to začnu přikrejvat těma plachtama co jsou vidět na jedný fotce. Má to cenu?
Zedy
No jestli máš možnost každej den ve stejnou hodinu bejt u kytek a přehodit to nějakou neprůsvitnou plachnou, tak aby tam nesvítilo ani kulový, tak se na to vrhni;) a klíďo tomu ještě přidej květový hnojky a použij třeba i slepičáky.
MarihuanKonopný
Zedy :Myslíš teda že když to každej den přikreju tak to dokvete rychlejc?
Jsem u nich dost často ,ale nemám to doma.Tak nevim jestli to těm kytkám spíš neuškodí ,když to třeba dvě noci přikreju a jednu ne.Co?

Mám jen ten Bloom. Slepičáky seženu.:)
Zedy
Podle mě jak to párkrát vynecháš, tak to nemá význam, kytky z toho budou akorát pěkně zmatený a bůh ví jak by se to na nich podepsalo, tak na to ser;)
Hele já sem obešel tři sousedy a měl sem 2kýble slepičáků a už s nima vesele hnojím a je to hnojivo doporučovaný většinou lidí co hnojí bio, tak neváhej a pusť se do toho! Ještě přemejšlím jak to na ten květ nahnat a napadaj mě jen kupovaný hnojky:confused: ale nebál bych se toho i když je teď mizerný počasí, tak bude líp a kytky to stihnou;)
MarihuanKonopný
Nikdy jsem těma slepičákama nehnojil.Nevim ani jak se to dělá.:)

S těma foliema to každopadně udělám před sklizní.Přikreju je tam na 4-5 dní.To se prej vyplatí.
Zedy
Já je třeba používám tak, že je normál rozsypu kolem hlavního stonku a prokypřím je s půdou, pak to často prolejvám vodou, aby se co nejvíc uvolnily do půdy a ke kořenům, když je takle deštivo, tak neprolejvám. Dají se použít i tak, že je na nekolik dní naložíš do vody, kterou pak sliješ a použiješ ji do zálivky, nebo postříkem na list dobře naředěnou s vodou, aby si kytky nespálil.
Jo jo lidi zatmívaj kytky před tím než je setnou.
MarihuanKonopný
tak jsem to dneska všechno přihnojil a všechny už kvetou (už bylo na čase).:) No jsem zvědavej jak dlouho jim to bude trvat.
MarihuanKonopný
Nějaký další fotky :) ,ty makra se moc nepovedly klepaly se mi nejak ruce.asi zima :) jinak kytky uz by zase chteli prostrihat ,nejak se mi do toho nechce ,strasny prace :( nemate nekdo nejakej lepsi zpusob jak ji zbavit listu? zkousel jsem je prosit at to shodej sami ,ale nejak to nefunguje :D
Tayem de Tox
uáááá :) to je masivní lán :bravo: hele a proč se tak mermomocí chceš zbavovat listů? nech je tam, kytce tím jenom prospěješ, resp. aspoň neublížíš.
MarihuanKonopný
Hlavně kvuli svetlu.Aspon ty velkykdyz jsem je nprostrihaval tak ty spodnejsi vetve skoro lezely.Po prostrihani se behem jednoho dne zvedli a takhle to ted vypada.
BlackStar
Nádhera, fakt pěkné políčko. No já bych ty velké listy taky neotrhával, ale je to tvoje volba
MarihuanKonopný
Ale takhle to skoro neprosvita skrze ty listy nahore a to vespod nema slunce. To prece neni dobre ne?
OndraP
KAmo jasan prostřihave atse šišky stačej vybarvit. listy dorostou. Paradní zahradka
Eloren
Marihuane ajn. chlapi me osobne bylo porazeno od zkušených groweru (Jah,Wewi) že v období květu listy prostě nestříhat/netrhat prostě se jich nezbavovat .. Zbytečně se tím připravujete o výnos... každopádně Marihuane máš moc pěkné kvítí :-) Tak ať ti slunce zasvítí :) K+
MarihuanKonopný
Zdárec lidi ,tak jsem to byl zase zdokumentovat.Udělal jsem nějaký makra a určitě jsou lepší než ty minule. :)
MarihuanKonopný
....a ještě něco
MarihuanKonopný
Už dva keře se mi položili.Jedou normálně ,ale ležej na druhý kytce.Samozřejmě jsem je zvednul a podepřel.Myslíte že je mam radši všechny vystužit jako rajčata?Ty co si lehli byli spis ty menší.U těch větších to snad nehrozí.
byt tebou tak urcite nainstaluju nejakou podperu - nevim teda jak moc lezeli ale urcite by sis tim zvysil riziko plisne atd. mash to pekny, preju hodne stesti
Satanek
Urcite je podepri, jak psal Nans jednak kvuli a taky jim tim pomuzes.. Jinak Paraaaaaaaaada jak ty kere zacinaji kvest!! ;)
MarihuanKonopný
Ok ,nějak je vystužim.Dikes za pochvalu.Taky se mi libí jak kvetou :)
MarihuanKonopný
Ten fotak nejak blbe foti. No než jsem se dostal k tomu podepreni tak mi skoro vsechny spadly na zem ,ale uz jsem to napravil.Mozna je to na tech fotkach videt.
MarihuanKonopný
Takhle dopadnul keřík ,kterej byl moc vidět.Je to ten samotnej PCM co byl za tím foliákem.Je to škoda :(,pěkná kytka a myslim že ten výnos by taky nebyl zrovna nejmenší.No aspoň něco z něj bude.

Jdu ho trochu očistit od zbytečnejch listů.
MarihuanKonopný
Tak jsem vytrhnul dalších par kytek.Ty velky jsem tam zatim nechal.Vidim to tak ze za tejden pujdou ven vsechny.
MarihuanKonopný
No a tady jsou fotky ze zahradky jednoho kamose :)
demosk8
cau,ta tvoje kytka co ti z dneska visi este nevypada moc zrale..nebo uz fakt je?:)
MarihuanKonopný
myslis tu kytku jak visi na ty sedivy skrini?
Svahadji
Koukám další příznivce předčasných sklizní - teda aspoň mi to tak přijde podle fotek...
MarihuanKonopný
Ja jsem tam psal ze ta prvni vytazena kytka byla moc na ocich a ze jsem s ni nechtel zbytecne provokovat.Ty dalsi co jsou venku jsem vytahnul jen proto ,ze se uz fakt moc sraly mezi ty vetsi ostatni.Ale ty favoritky jsou samosebou jeste v zemi....:)
demosk8
jj myslel sem tu na te sede skrini no..:)este by to chtelo no..ne?:)
MarihuanKonopný
no to je prave ta co jsem radsi vytahnul driv.byla za parnikem a ten uz je ulozenej takze ta kytka byla videt ze silnice uplne bez problemu.na nasi vesnici je to samej debil ,tak proto je driv venku ,ale je klid....
MarihuanKonopný
Dneska rano jsem vstal a mel jsem namrzly okno u auta.Nebylo by lepsi ty kytky sklidit kdyz tam uz takhle mrzne?Jinak by tam jeste mohli v klidu zustat.
guerilla
citace:
Původní příspěvek od MarihuanKonopný
Dneska rano jsem vstal a mel jsem namrzly okno u auta.Nebylo by lepsi ty kytky sklidit kdyz tam uz takhle mrzne?Jinak by tam jeste mohli v klidu zustat.
Tu samou otázku si kladu i já.

Podle předpovědi by zítra už mrznout nemělo, ale nakolik se dá věřit předpovědím, hmm:rolleyes:

Osobně bych to ještě nechal, já alespoň musím, protože to máme teprve v pátem týdnu květu, ale záleží na tobě, jestli tam vídáš plíseň.. Pokud to neplesniví, nechal bych je v zemi;)

K+
MarihuanKonopný
Plisen jsem tam zahledl ,ale ta byla na tech kerikach co uz jsou suchy.Na tech co jeste jedou nevim.No jsem u nich kazdej den ,takze kdyby se neco delo tak to ihned sklidim :)
MarihuanKonopný
hele lidi proc mi ty ususeny kytky smrdej jako nejaky seno?pritom kdyz jsem je sklidil tak krasne vonely.Susim tak ze celou kytku povesim do mistnosti korenem vzhuru.je v ni tak 17stupnu ,ale neni moc dobre vetrana ,muze to byt tim?

prosim prosim poradte jesli se to da treba napravit u toho co uz mam sklizeny.mam toho tak 500g a nechci aby to takhle smrdelo

diky za rady
demosk8
cau,no podle me je to u outdooru ormalni ze kdyz sou mokre tak krasne voni a kdyz uschnou tak to neni proste jako skero ze skrine..ale nevim teda jak je to u genetiky protoze tu jedu letos poprve..tak nevim no..zatim cau..:)
Svahadji
to je normálka :rasta:
MarihuanKonopný
Kamos ma stejny kytky a takhle nesmrdej :( zkusim je zavrit do sklenice s nejakou kurou z ovoce ,snad to bude lepsi.

ty ostatni nebudu veset do ty mistnosti.povesim je na pudu.neni tam sice takovy teplo ale aspon to vetra.....

uvidime


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma