Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
zákaz pěstování???:-( - Klikni zde pro originální téma
Tomicz
Zdravim Vás, groweři.
Bydlim ještě s rodiči a ještě nějaký rok potrvá, než se odstěhuju. Chci doma pěstovat ganju. Ale mám společnej pokoj s mym mladšim (15-letym) bráchou. To by ani tak nevadilo, ale rodiče mají na trávu zaujatej negativní názor, a vyvrátit jim ho neumim. Pěstovat mi zakázaly. V podstatě ani neví že hulim :-) Na chatě to pěstovat nemůžu, protože tam jezdíme jednou za půl roku. Jak jim mám vysvětlit, že to není nic špatnýho a že to chci normálně pěstovat??
u me to bylo tak, ze jsem to delal i presto ze jim to vadilo, prechodili to.
Jirka P.
sezen tatovi tinkturu na paradentozu a mame mast na klouby a jeste te budou prosit at pestujes :D
Smaug1
to sa da presvedcit fotrovcov ?? mno neviem :D ale good luck ked sa ti to podari daj vediet ako :D
KING.FOX23
Když maj kecy zkus pěstovat outdoor...
Scratt
ja uz pestuju s tatikem hafo ho to chytlo jinak ty zacaty byly podobny nelibila se jim moje kyticka pod usporkou a pak na balkone:D
Tomicz
HH, já to outdoor pěstovat nemůžu, bydlim v praze, a hnedka vedle věznice :D A navíc v Práglu jsou kuřbuřti, co by to ukradli. Udělám to asi tak že to normálněbudu pěstovat, a řeknu, že je to šalvěj :-)
Dude
tomicz - hm idealni by mi prislo nepestovat doma vubec - obzvlast pokud mas v pokoji 15letyho brachu ->
1. neohlidas, aby te nekde nenakecal, trebas i v dobre vire
2. riskujes, ze z toho budou mit pruser i tvy rodice...
udelej si nekde guerilla grow nebo pockej, az vyrostes a vodpalis do vlastniho..
kouba
ja kdyz jem zacinal pestovat tak jsem zacinal pod usporkou a mati jsem rekl ze za jednu kytku mi nikdo nic neudela ,pak sel na radu prvni rizek a dal uzto znas zvetsil jsem box ... postavil skrin a mati to tak nejak tolerovala ,ale kdybych doma ze dne na den postavil 400w box s 20 kytkama asi by mi to taky neproslo .... chce to trpelivost ,snad ti to vyjde ...
Hanulkááá
citace:
Původní příspěvek od Dude
tomicz - hm idealni by mi prislo nepestovat doma vubec - obzvlast pokud mas v pokoji 15letyho brachu ->
1. neohlidas, aby te nekde nenakecal, trebas i v dobre vire
2. riskujes, ze z toho budou mit pruser i tvy rodice...
udelej si nekde guerilla grow nebo pockej, az vyrostes a vodpalis do vlastniho..


Přesně jak říká dude,já když ještě bydlela u našich,taky jim to vadilo,tak jsem prostě nepěstovala,svět se nezboří;).Až jsem si našla svoje bydlení tak si hnedka hodila kytky alespon na balkon.Máš snad svůj rozum a sám by jsi měl vědět jestli je dobrej nápad se hádat s rodiči,kvuli pár kytkám;).
Rhino
Já měl s pěstováním podobný problémy.. Táta prostě nechtěl, abych to měl doma, že je to výroba drogy, je to trestný atakdále... Do roka na různejch místech u známejch viděl, jak to doma pěstujou, že to používaj na léčebný účinky, tak mu došlo že už to neni takový utajený. Holt po čase povolil a teďko mi chodí kytky i zalejvat (zrovna před týdnem sme je spolu přesazovali)..
Bydlim doma s mámou, který nevadí klíčení semínek a na balkóně sazeničky do 10cm - pak se musej přestěhovat k tátovi..
Když sem se jí ptal na skřín, nejdřív řikala že v žádnym případě, prostě podobný řeči jako měl kdysi táta.. Ujišťoval sem jí, že nehulim a že to chci pouze na masti.. Jelikož moje babička má lupénku a jednou se o tom před mámou zmínila, že by ráda pěstovala kvůli té masti, bylo to pro mě plus.. Pak jí nějak ten strach z možných postihů přešel; prostě nic neřikala, takže mi to ani nezakázala :) No a jednoho dne sem sednul na bus a odjel koupit vše potřebný pro indoor 150W sodík.. Teďko už jen čekám až se dodělá skřín a pojede se vesele v medical-grow :)

Měj se, R
Expiry
Ja jsem to vyresil takhle:
Nejdriv jsem se nejak tak polehoucku pomaloucku zacal zminovat o tom,ze bych chtel pestovat jen tak doma na okne technicke konopi a ze je to legalni atp..Pak jsem doma rekl,ze koupim seminka a jelikoz moje matka se vyzna ve vsemoznejch klubech a jinejch putikach :D.,tak jsem se ji zacal vyptavat,kde je nejaka "Ryba naruby" a ze tam ty seminka prodavaj.Protoze tam zrovna sla,tak mi je koupila a poceste domu si precetla brozurku o konopi co se dostava k tem seminkum.Kdyz prijela domu,uz na moje techniky nerekla ani popel.Po nejakym case jsem doma zacal nadhazovat,ze bych chtel skrin a vychvaloval jsem to do nebes.Pak jsem se zmini o jakychsi soutezich s fotkama kytek a rekl jsem,ze bych se tam chtel umistit a tak mati,sice dost s recma,prohlasila,at si klidne postavim skrin,akorat ze mi musi otec skontrolovat elektriku.Tam nastal kamen urazu.Ve vetsine rodin byva spis otec ten,kdo kouri a pije,ale unas neni ani jedno.Dlouhou dobu jsem byl v jeho ocich za fetaka a newim co jeste,ale po nejaky dobe(po rozvodu rodicu)se otcuv nazor na travu zmenil.Jednou dokonce rikal,ze by to klidne zkusil a ze zkusit se ma vsechno.To uz jsem teda mel doma hotovou skrinku a v ni rezy od Haryho(100%beniko :D:D ).Dneska se to ma tak,ze mati mi kytky toleruje a nema s tim nejmensi problem a ani po tom,co jsem ji rekl,ze bych se casem rad zacal zivit slechtenim "konopi" a ze mozna odjedu do nejake zeme,kde mi zakon nebude branit v mych pokusech.Dokonce i jednou rekla,ze klidne nekdy muzu zkusit dat speka,ze by ji to nevadilo.Matce kdybych proflak ze hulim,tak by budto byla nasrana,ale snesla by to a nebo by ji to bylo jedno,protoze par jejich pratel pestuje a huli.S otcem to dlouho bylo dost spatny,ale posledni dobou si nemuzu na nic stezovat.Pote,co zjistil,ze to myslim vazne a ze uz se asi nic nezmeni,tak budto to nejak skousnul a nebo procitl ze sna,ze konopi je neco hroznyho.Az nedavno ale zacal prohlasovat,ze at budu delat cokoliv,tak me v tom podpori a dokonce mi chce pomoct se stavbou nove skrine a vrchol vseho bylo,kdyz mi asi pred tydnem rekl,ze uz se tesi,az zacnu stavet.Kdyz jsem doma ukazoval,co vyroste v mem pokoji za monstrum,tak jsem cekal,ze budou sceny jak nikdy,protoze moje planovana skrinka neni zadny drobecek :satan:,ale nikdo nic,jeste mi matka nabizela svoji skrin z loznice :D.Sice ziji v domeni,ze pestuju technicu,ale nevedomost je krasna a nehodlam je z ni v blyzke dobe vytrhnout.Pruser by ale byl,kdybych se provaril ze hulim pred otcem,ten by me zabil :D,nedavno jsem mel predansku,jak je koureni spatny a at to nikdy nedelam,ze moje obcasne chlastani mu zas tolik nevadi,ale kdybych kouril..(natoz tu hnusnou mariheheuanu)....
Tomicz
Jo, rodiče to dobře omezujou... Mamka čte všelijaký blogy o trávě, přesněji řečeno "fakta" o této droze :D Je to ale strašně moc nebezpečný, a hlavně jak řiká "návykový". Otec mi věří... Ale profláknout se tim, že začnu pěstovat marijánku... Nevim jestli by tomu uvěřili, kdybych řekl že je to technický...Je v tom na pohled nějakej rozdíl?
Expiry
Viditelny tozdil tam neni.Prave proto mi ty seminka koupila matka,tim jsem zamezil jakemukoliv podezreni,ze bych si koupil neco jinyho.Pak zacnes pestovat ze semen a az budou kytky vetsi,tak je vymenis trebas za rezy a nebo uz od zacatku sazis jiny seeds.Problem je pak se susenim a sklizni,ale to se da vcelku v klidu vyresit.
Expiry
:bong: :punk: :satan:
DEVIATIO
Necetl jsem prispevky ale u me to bylo tak ze jsem to proste vysadil,pulrok to nechali,pak to babca pokosila,tak jsem to vysadil dalsi rok a to uz to nechali jenez to ukradli,no a le proste uz to tolerujou.-) jenze to mi bylo 14-15 jestli ti je vic nechapu ze to resis ale dost to zalezai na tom jake mas rodice a jak s nima vychazis a jak si je vycvicil kdyz si byl v puberte.Ja je trenoval malerama porad,-) takze tohle je malickost proti tomu.-)

DEViANT
God_mars
Tak nevim to je vecnej problem s rodicema furt ti budou do vseho kecat dokud proste nevypadnes do vlastniho ale leckdy i pak. o me vedi ze hulim (casto hulim i v pokoji), ze pestuju outdoor, dokonce doma delam rezy atd. Ale se skrini bych je urcite nasral, nebot se strasne bojej ze kdyby na me prisli benga ze by je sebrali taky. No ale muzu ti dat radu zkus to uvidis co udelaj pokud ti je min jak 18 tak ti daj max zaracha, ci servou. Ja to mam horsi me hrozi ze me proste vyhodej.
rigo
ja som to skratka naukladal do zimnej zahrady a povedal som ze to idem pestovat aby som videl ako to rastie a mama vedela ze je to grass tak robila drahoty! teraz uz pomocou lunarneho kalendara pestuje rastliny a ked je cas polieva aj moje!
hotentot
Povedz im, že to chceš predat a zarobit si nejake love.u mna to na fotrovcov platilo...
Javaanse
hotentot: Ty vole, takovej argument naruby. Myslim, že u většiny rodičů by to spíš takhle neprošlo. :)
Umě to začalo tak že, mi dal kámoš nějaký semínka bylo to asi tak v 7-8 třídě na základní škole:D tak sem si jich pár vysadil za okno! mamka věděla že je to konopí! nikdy mi na to nic neřekla! a od te doby to mám v pohodě!pak mi kytky zdechly a od te doby sem nic nesázel:D:D V 18ti sem si upravil skřínku co mám v pokojíku na pěstování ganji! přišla za mnou a říkala stejně ti to v tom zdechne:D Pěstuju na zahradě, kde mi to rodiče zalívají když tam nejsem co je dost často:DNa balkoně v paneláku mám pořád nějaké sazeničky!Ve skříni pětuju přes zimu....Táta vi že hulím....S rodičema to mám v tomto směru úplně OK!
k/-\pr
u me to zacalo ze kamos sadil techniku a vypadalo to pekne...postupem casu jsem si sehnal par seeds noname,bylo to jednoduchy,huli sestra a tak taky prispela seeds,sadil jsem nekde zacatkem prazdnin,a ke konci se tam nic neobevovalo a tak jsem ty pulmetrovy chudacky seknul a potajmu ty 4 listy co tam byli spalil

o par let do budoucna(now) jsem sadil par kytek nejdrive veskrini pod usporkou,pozdeji ve skleniku a pak vsude mozne,matka vi pouze o kytce ve skleniku a tu mi obcas zaleje v domeni ze to pak dam babicce do masti....rek sem ze ji dal listy,a ze to v nasich podminkach neudela to co se huli....(matka ma ve skrini par palicek nakyho skera,prej to dostala k svatku vod kamosky :):) )....tot vse,ale pakrat to us taky chtela vyhodit,ale rekl jsem ze jesi de trava ze pujdu taky a us se tady vickart neukazu...od ty doby ok....
jaccob.petr
na rodice se da celkem jednoduse vyzrat tak ze si je pozvetedo pokoje zavitate na stranky konopa.cz reknete jim ze chcete pro srandu pestoat technicky konopi onise tam doctou jak je to moc vsechnolegalni a zdravi a ze se z toho da postavit i barak a nejspisvam kejvnou a pka zbejva akorta to si nechat od nich poslat seeds ketry pak vymenit za jinci modeli a techniku od konopi rozhazet do kvetinacu v centru:)
prečo si myslíte , že sú vaši rodičia sprostí , prípadne debili ? to že nepoznajú vašu hudbu a nezaujíma ich nejaka skejtbordová krú ???naozaj si myslíte , že ich ojebete???
No já sem to řešil tak že sem do máti furt hučel že je to f pohodě , že mnohem škodlivější je chlast (a to podle mě je !) pak sem jí dal přečíst tohle
http://www.hippies.estranky.cz/stranka/mariuhana
a jen se na mě tak podivala a řiká: ,,nemyslela sem si že z vás budou kuřáci " :D prostě si to furt spojuje s kouřením jako že si dám špeka budu se cejtit jako nejvetší machr a tak :sun: :smoker: :pimp:
zukwa
taky mě to rodiče nechzěly dovolit,otec mi kytky vyhazoval z balkonu,kytku sem zachránil pojmenoval čtvrtý pád...po nějAKÉ DOBĚ HO TO PŘESTALO BAVIT TAK JSEM SI POŘÍDIL MALOU150ku,tím sem ho zas vyhecoval a pravidelně mě ji vytahoval ze zasuvky,ted mam 400 a zdá se že už to wzdal
L@dES3K
já používám na negativní kecy o konopí těžkej kalibr a to je- "Víš když ti dám 2 litry vodky a vypiješ to najednou, tak umřeš, když ti dám 2g konopí tak usneš." A to je fakt!!!:D
L@dES3K
Kdyžtak napiš co jim přímo vadí a já ti řeknu co jim máš říct.....teda pokud nejsi fakt hovaďák a nehulíš 1gram denně a víc.:smoker: (Přes vaporizer jsou trochu jiné parametry, nemluvě o jídlu z ganji + aj.)
Pjotr.m
Studuju, takže doma tener nejsem.Ziju na vesnici, no krade se tam vic jak kdekoli jinde. Tri roky sem o vikendu poradne nebyl doma, jak sem se staral o svije venkovni kyticky, aby to pak nakonec sklidil nejakej zmrd. A pak sem dedovi donesl mast na lupenku a letos uz snad bude lip:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma