Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outovky 07 - Klikni zde pro originální téma
Jahaha
Zdravím všechy.Konečně sem se dohrabal k tomu abych taky něco přidal.Takže kyticky v kyblech jsou v zahradnim substratu,ktery sem obohatil 5 let starym hnojem,tak sem zvedavej jak teda porostou.
Jahaha
Tyhle sou taky vsechny noname.Akorat teda prvni 4 fota sou stary asi 3 tydny.sem se tam jeste nestihl nejak dostat,tak snad budou vypadat o neco lip.Casem pridam jeste fota z dalsich policek.
Jahaha
Přidávám jednu co mám na okně.Je to z nějakýho skunka tak uvidím co z toho bude.Ted ale asi nejspis onemocnela protoze ji zacali zloutnout listy.nevim prehnojeny to nemuze bejt asi spis neco chybi,co sem hledal tak to vypada asi na nedostatek P nebo K.tak nevim zkusim s tim neco udelat
Zedy
Tak ji přesaď do pořádnýho květináče a moc ji nepřelejvej, co?

Ty vole 3tejdny bez kytek, bych onemocněl:D
Jahaha
Dneska sem se prosel a tak aktualizuju ty starsi fota.Docela spokojenost.Prezilo jich 6 z 8 co sme sazeli,akorat asi 200 metru si postavil nejakej myslivec posed,tak dozfam ze to nebude problem jinak :rocket:

Zedy:Tim zalivanim to je taky dost mozny,sem to zkoumal a ma docela dost mokro tak ji necham trochu vyschnout a uvidim.

jo diky za K
Jahaha
Mam dotaz.Kdyz sem prisel ke kytce,tak zjistil ze v miste rozvetveni byla trochu napraskla(viz.obr).Svazal sem to provazkem k sobe,ale nevim jestli treba nechcipne.
Anonymer
mala by sa v pohodičke zotaviť neboj sa :)
Smaug1
Pekne pekne, asi sa k tomu dokopem aj ja len LEBANESE napadli svilusky tak hned ako sa zatavia ka boh da :) zalozim thread mam 1 Velku 6 strdnych a 30 malych :)
Jahaha
Jo tak to sem rad,protoze zacina vypadat mrte dobre.Bych byl nasranej kdyby chcipla.
Taky me napadly svilusky par kytek,ale sehnal jsem nejaky svinstvo,jednou je postrikal a mam od svilusek pokoj.Je to asi nejakej narez,ale 100% ucinek.:flamer:
Jahaha
No dal jsem do 2l asi 1ml a nic to z kytkama neudelalo takze to asi bude v poho mnozstvi,jinak navod viz obr
Trafo
Toho rozštípnutí se vůbec neboj. Teda alespoň u mojeho kámoše to bylo v pohodě. Stačí tam dát trochu včelařskýho vosku a svázat to, ale pozor nedávej to kdyžtak úplně dovnitř protože ten vosk je spíš na zhojení těch řeznejch ran jako po ústříhnutí větví takže se ta potřená plocha spíš umrtví.
Pr45k
v pohodke mne sa tiež indoor rozštiepil keď som ho rozťahoval do strán a nestalo sa mu nič...
Jahaha
Dik za rady a pujdu se tam co nejdriv podivat jak to vypada a dat ji ten vosk,ale kdyz rikate ze to je vklidu tak se mi ulevilo :D
Jahaha
Pridavam fota prenaseni kvetinace na jine misto.Sem kamosovi pomahal protoze corky uderili a ukradli mu kvetinac ktery mel vedle.tak snad sme je zachranili pred vocorovani,pokud teda na novem miste nebudou taky corky.to novy misto je docela daleko tak sme museli bejt nenapadny jak svine,asi neni normalni jen tak potkat nekoho s kvetinacem s marihuanou uprostred lesa.:D


:flamer:corky:rocket:
Zedy
Ty brďo hoši, aby ste to našli. Takle je to dost riziko tam tu kytku nechat, víš kolik různejch lidí se pohybuje po lese, aniž by si to čekal? To si ji takle nemůžeš dát domů?
Jahaha
To snad bude v pohode.sem sel vzdycky napred a hlidal.no uvidime.To neni muj kvetinac tak to nezalezi na me,ale myslim ze by to byl docela problem to prenyst protoze jsou docela velky tak aby z toho nebyl provar.
levap20
To budou mít houbaři radost...:crazy:
Jahaha
Tak přidávám další fotky tentokrát z kukuřice a ještě z jedný houštiny,ale v tý houštině je na hovno světlo takže nevím jak to poroste.ještě sem chtěl vyfotit jedno místlo,úplně tam chodím přez takovou napůl houštinu,ale někdo tam souložil tak sem se na to vykašlal.Docela sme byli vsechny překvapený,spíš asi oni :D
Jahaha
Trocha aktualizace.Na prvnich 3 fotkach je asi nejlip vypadajici kytka v kukurici.ma asi metr tak snad doufam ze ted pri tech paracich co maj bejt pekne poroste.Dalsi fotky sou z mista kde sem nebyl tak 14 dni a mile prekvapilo.hlavne ta uplne na levo.ma tak 150cm takze si myslim ze docela v klidu.Chtel jsem se jit kouknout jeste na kyble.jenomze tam nejaky pan sekal krovinakem malou skolku co je pred tou houstinou.nevite nekdo jestli takhle prosekavaji i houstiny se stromkama od 1m-2m.jestli jo tak bude velke stehovani:(
Jahaha
Po nejake dobe mala aktualize.zatim to vypada nadejne tak doufam ze nebudou utocit corky.Na prvnich 3 fotka sou 2 kyble bohuzel ta rozstipnuta nevydrzel silny vitr a zbyl zni takovej pahejl jinak to sou vse samicky jen 1 hermous tak sel.na 4 fotce sou taky hermousi ale sou na samostatnem miste tak bude aspon do mlika.5-8 sou kyti v houstine, necekane se jim vede tak se uvidi co z nich bude.
Jahaha
Kukurice vypada dobre 7 kytek z toho zatim 3 samice,prumerna vyska tech 150 cm krome 1 ta na tech poslednich dvou fotkach ma tak 180 cm.takze spokojenost :)
Jahaha
U sipku je taky spokojenost vsechny 4 samice tak at jeste poradne dupuo.
DannyBoy
Čao nikde jsem se nedočet co je to za modely? Nebo vše NO Name . Jinak přeji aby vše dobře šlapalo až do sklizně .
hlubin
Ciao pěkná práce. Ať ti počasí přeje
Jahaha
Jo,jo vsechno to jsou noname co se kde poschaneli od kamaradu.Sem zvedavej co z toho vyroste,ale pristi rok nejspis budu nakupovat nejaky modely prez net.nemam s tim jeste zkusenosti,ale snad to nejak dopadne
Jahaha
Tak po nejake dobe trocha aktualize.ted nebyl nejak cas se podivat kvuli festum tak se tam snad ted nekdy podivam.Fotil sem to minuli tyden ale dostal sem se k tomu az ted.Vse je na dobre ceste.vsechny kytky sou samicky akorat nejaky ten hermous asi bude ale ne moc.
Tohle misto vypada v cajku.je tam teda asi prave ten hermous,tak se tam sfrknu podivat a kdyztak pujde.Kyticky maji tak 2m a zacinaji pekne vonet.tak doufam ze to bude stat za to.
Jahaha
V kukurici to taky vypada moc pekne.sice 2 kytky nam povalilo asi prase ael byly stejne male.Vypadaji ze jeste porostou a to je dobre.Ta nejvyssi ma prez 2m tak doufam ze jeste trochu podube a zmohutni.akorat se bojim aby nam to nesklidili zemedelci.sazime poprve do kukurice,tak nemame zadne zkusenosti.
Tenhle tyden se snad dostaneme na jedno misto kde sme byli jen jednou od doby kdy sme to sazeli,tak sem doceal zvedavej.
Jahaha
V kukurici to taky vypada moc pekne.sice 2 kytky nam povalilo asi prase ale byly stejne male.Vypadaji ze jeste porostou a to je dobre.Ta nejvyssi ma prez 2m tak doufam ze jeste trochu podube a zmohutni.akorat se bojim aby nam to nesklidili zemedelci.sazime poprve do kukurice,tak nemame zadne zkusenosti.Uplne na ty posledni fotce takvoje hybrid.
Tenhle tyden se snad dostaneme na jedno misto kde sme byli jen jednou od doby kdy sme to sazeli,tak sem docela zvedavej.
Jahaha
Ještě přidávám nějaký makra palicek.
Jahaha
Tak sem se byl po 2 měsících podívat na jednom místě,ale teda nic moc.Kytky sou maly,jeste 2 byly od neceho povaleny,ale co aspon zijou.
Jahaha
Ale za to kytickam v kukurici se dari mrte dobre.Hlavne ta na ty prvni fotce a makru.to je muj favorit od zacatku.Tak doufam ze nam to zemedelci nesklidi.Jinak budou mit veselou kukurici :)
Jahaha
Pripojuju fotku jedine kytky,ktera mi prezila v kbeliku.ostatni napadla plisen a nemilosrdne je znicila.tuhle taky trochu napadla na stonku tak sem musel ty 2 horni palice tipnout.Pripojuju jeste nocni fotky pole u kere.Jinak sme to pohnojili Plagronem Alga Bloom tak sem zvedav.nemam s timhle hnojivem vubec zadny zkusenosti.Mel bych dotaz ridite se nekdo kdo ho pouzivate tim navodem co je na obalu, nebo toho tam davate vic?A hnojite 1x tydne?
Jahaha
Tak sem byl zkontrolovat stav kukurice a zatim jeste neni zrala.Tak to je zatim v pohode protoze ty kytky jeste vubec zraly nejsou a byla by skoda je sklizet predcasne,ale teda krasne vonej.Hlavne ta jedna je citit trochu skunkem.tak se uz tesim!Nedaleko toho pole sem mel 2 hermace na vareni tak sem je chtel dnes sklidit,ale nekdo se o ne postaral driv!Corky zautocili.me to teda nevadi protoze to bylo semeno na semenu.tak si nekdo s tim docela uzije az to bude prebirat:) a jestli to byl ten typek co zasadil asi 3 metry od nich takovi dva 10centimetrovi mrzaky,tak to je teda peknej grower,kdyz si neumi vypestovat ani svoje a krade sousedovi!Zitra jdeme hnojit,tak vezmu fotak a pridam nejaky fotecky
Jahaha
Tak 3 kytky sou sklizeny.mozna trochu nucene protoze kouksek od nich byly vyjety koleje,ale byly dozraty tak v klidu.chtel jsem vyfotit vic fotek ale bohuzel sem si zapomel nabit baterie tak sem jich stihnul jen par.
1-3 je fialka ta vypadal moc pekne.sklidili sme ji uz pred tydnem a ty dve 4-6 vcera.posledni fotka je z kukurice.vic sem jich bohuzel nestihl.
krabishak
mas to fakt peknoucky :) palice kouzelne nevadili tomu ty posledni deste ?
Jahaha
Diky,diky.deste pobraly v klidu akorat jak foukalo tak byly trochu ohle ale to nicemu nevadilo.jednu napadla malicko plisen ale je sklizeno tak pohoda.
Jahaha
Tak prihazuju konecne nejaky fotky holek v kukurici.pujdou asi co nejdriv.nejspis v patek se na to vrhnem.asi tak 2 nebo vezmeme.dneska sme vzali jen hermace kterej se projevil ted ale jako brutalne takze sel je na 6 .jinak kvetiny vypadaji krasne a taky krasne voni.takze se uz tesim!!!!!!:leaf: :rasta: :leaf:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma