Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Drogy?! On-line rozhovor - Klikni zde pro originální téma
Bryant
Tak, tohle je zitra na iDNES.cz ve 12.00, on-line rozhovor s psycholozkou...moc me teda zajima, jak "slavna a chytra" osoba to zitra bude a co se o drogach opet dozvime zajimaveho :)
Al-Ban
Zrovna jsem to sem chtěl hodit :). Tak alespoň úplnou adresu: http://zpravy.idnes.cz/osobnost.asp...jkl&r2=osobnost
marc
Tak v 11:55 se zacinaji zadavat otazky, ocekavam pro tu pani neprijemne otazky!

Jinak ta zenska je vedouci projektu, ktery vytvoril tyto stranky http://www.drogovaporadna.cz/

Priklad dobre rady :

Otazka ::
dodo : Objevila jsem že dcera doma tajně pěstuje marihuanu, je jí 17, učí se průměrně,s chováním problémy nemá, tedy OK, účinky jsem nikdy nepozorovala i když jsme ve styku denně. Myslím že promluva je neúčinná i kdzž jsme vše o drogách probrali, prosím o radu jak nejlépe dále hrát mrtvého brouka hrát mrtvého brouka a vše tajně ničit promluvit a nic neodkrývat pěstírnu odhalit a udělat bušus?? nevím co by bylo nejlepší, je technický talent a zařízení je podle mě kvalitní i když ona neví že o něm vím, je chytře ukryto, ale chyba se vloudila a já ho náhodou objevila.
odpoved:
:MUDr. Jakub Minařík
No, to jste v blbé situaci. A já ostatně taky, protože se na tohle téma blbě radí. Asi bych doporučoval zkusit o to s dcerou promluvit. To, že jste náhodou narazila na to co jste neměla se prostě stává a já si tak říkám že by bylo fakt dobré o tom komunikovat. Je to asi jediná cesta. Prostě se zeptejte. Doporučuju nedělat moc chytrou-na to mývají rodiče talent a je to způsob jak komunikaci hned v základě udusit. Pokud budete postupovat nenásilně a otevřeně máte velkou šanci zjistit skutečný rozsah problému. Pak se můžete dál ptát a enbo to jen monitorovat.
Možná na uklidněnou: Sposta lidí kouří marihuanu a možná jen relativně málo s tím má nějaké výrazné problémy. Většina lidí prostě za nějaký čas hulit přestane, nebo to omezí a dostane se to na periferii jejich zájmu. A pak-marihuana je myslím měkčí droga než alkohol. A co se rýče iniciace a přechodu na tvrdé drogy-i tohle riziko je spíš oblíbeným tématem tisku než že by to byla realita. Ne že by to nebylo možné-stát se to může-ale iniciační drogou bývá spíš alkohol. Ale ten pijou všichni a tak se o tom mluví spíš málo.
Takže-pěkně si s dcerou promluvte. A pokuste se méně mentorovat-vaše znalosti o marihuaně budou jistě menší než znalosti dcery a tak se napřed nechte poučit-to se bude dceři jistě líbit. Své stanovisko se jí ale sdělit nebojte. Souhlasit s jejím hulením nemusíte a s pěstováním trávy doma taky ne. Ale taky nemusíte vyslovit hned zákaz, který budete těžko kontrolovat. Víte, z praxe vím že zákazy a ultimata musíte umět kontrolovat a taky dodržet. Jinak jsou na ... Takže vám přeju ať se to podaří. :-)

[Edited by marc on 21-03-2002 at 11:50 AM]
marc
No tak ne neprijemne, ale vystizne, proste neco co nasi komunitu trosku pozvedne. Idnes cte dost lidi, takze nejaka pozitivni reklama hulicum neuskodi..

spatne sem se vyjadril, sorry, puvodne sem si myslel, ze tam bude ta baba jak zalozila rodice proti drogam ...
oton
no myslim že ty její odpovědi jsou stručné, nic neříkající a povrchní, myslim že uplně na HOVNO :-(
marc
Závislost na alkoholu je stejně závažná jako závislost na heroinu, se vším všudy.

no coment
Bryant
Ja to sem nahodil proto, nebot jsem videl reklamu na on-line rozhovor a vedle toho ikonku konopi, cili jsem usuzoval ze zrejme bude opet probihat debata v duchu "marihuana je spatna aaaanooo?" Jestli si vsimas tak jsem to nahodil vcera, az dnes jsem si precetl, kdo tam bude a co to bude za cloveka. Je jasne, ze tim padem tenhle thread ztraci smysl,proto jsem taky to slavna a chytra dal do uvozovek, netuse co a jak...takze tak
Bryant
Jak to tedka precitam tu debatu na iDNES, stejne je to uplne na nic. Krome clenu groweru,kteri maji seriozni dotazy a zajem, jsou tam idioti kteri se snazi za kazdou cenu tu pani doktorku zesmesnit a hrajou si na chytraky,Ta pani videla za svuj zivot asi hodne lidi v peknych srackach....zrejme to vypada ze i ona na tu debatu kasle...ani se ji nedivim :(
marc
Homolka .> Myslim, ze vsechny jmena co si vyjmenoval zalozil nejakej mladej blbec, kterej nema rad hulice a proto dela vsechno pro to, aby hulice zesmesnil.

A jak si cely rozhovor prebrala redakce iDnes ?

Vysledek(Nazev clanku) -
Odbornice na drogy je proti legalizaci marihuany


:(
Avitas
2 marc: myslím si přesně totéž, ty debilní otázky tam dává jeden nebo více dementů, kterým o žádnou debatu nejde a chtějí jen provokovat. Pravděpodobně sami ani nehulí.

Ale skutečně je neuvěřitelné, jak to redakce iDnes celé pojmenovala. Dalo se stejně dobře napsat:

Odbornice na drogy by podpořila dekriminalizaci marihuany.

z každé její odpovědi to jednoznačně vyplývá.

Každopádně mě těší, že otázky Grower členů byly ty nejlepší a skvěle formulované ( jak jsem čekal )

K+ pro každého z nich !
Bryant
Jsem rad, ze jsem z te debaty nemel sam blby pocit...jak sal Homolka...fuckt k zbliti :( a souhlas s Avitasem pro lidi kteri umi formulovat vety tak ze to ma hlavu i patu...ale to uz jsem napsal vyse (viz.) Takze K+
Ondrash
myslím že ta psycholožka byla docela v pohodě... pro legalizaci je a nebýt těch stupidní keců těch kokotů:flick: (s čůrákama jako jste vy, se nedivím, že si o nás lidi myslí, to co si myslí :(), mohlo by to na nás vrhnout trochu lepší světlo... přece jen zní jinak, když tak pozitivně (pro nás) odpovídá fundovaná odbornice..

jinak si myslím že dané tématice určitě rozumí, ale nemůžem po ní chtít aby nám travěnku legalizovala. :) ...Na to, že tu byla od toho, aby nám ji rozmluvila se zachovala rozumně :D tím že uznala, že je pro legalizaci.. co víc po ní můžem chtít ??

Určitě bych jí dal karmu, být tady mezi náma...

a nadávejte :) mi jak chcete, že to bylo o ničem a podobně... jak byste na takové otázky odpovídali vy ??

Bryant
Nikdo ti nadavat nebude...spise jen chvalit :wink: ,ale jestli jsi to necetl tva chyba...bylo zde zdurazneno, ze debata byla o nicem, JELIKOZ OTAZKY TECH IDIOTU A IGNORANTU ZREJME PANI PSYCHOLOZKU OTRAVILY NATOLIK,ZE SE JI ZREJME ANI ODPOVIDAT NECHTELO,DODAL JSEM ZE SE JI ANI NEDIVIM....

Pak zde bylo uvedeno " krome dotazu clenu groweru, ktere mely hlavu a patu" byly dotazy, jestli se to tak da nazvat vcelku na hovno.OK? :)

A ty mas K+ ze se umis normalne zeptat a nedelat ze sebe idiota jako nekteri kteri se tam takhle projevili....beres?

[Edited by Bryant on 21-03-2002 at 02:32 PM]
oton
souhlas s váma pánové, ti vypatlanci nebo vypatlanec co tam neustále psal nesmysly, tak to akorát vrhlo světlo na nás, škoda takovejch prázdnejch hlav! :-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma