Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kroucení a schnutí listů - Klikni zde pro originální téma
Tukec
Zdravím všechny pěstitele. Mám zkušenosti z pěstováním kytiček pod lampou už několik let. Dal jsem tomu trošku pauzu a teď asi po roce jsem sehnal řízky tak jsem to rozjel znovu. Můj problém je z kroucením a schnutím listů. Nikdy se mi to nestalo a tak mam z toho :( Rozjel jsem je pod 150W sodíkem s tím že jim později dopřeju 250W. První problém byly svitlušky. Použil jsem proto postřik FRUTAPON na udušení těhlech mršek. Je fakt že se udusili. Od té doby ale i na nových listech je vidět kroucení a schnutí. JAK JE TO MOŽNÝ?? Teplota je v pohodě od 24 do 26 stupňů. Vlhkost 60 procent. Poradí mi někdo. Předem díky...
Sido
Mno je asi vic moznosti....
1. Jak daleko mas lampu od vrcholku kytek??Nepali ti to lampa???Zkusil bych ji dat vejs...
2.Mozna jim fakt vadi tem pripravek na ty male svine :o)) Ja osobne mam podstatne lepsi zkusenost s postrikem tabakovou vodou.Tyn. vylouhovat tabak a pak to postrikat ani to ty svine nemaj rady a zdrhnou.
3.Zkus ty kytky prohlednout poradne jestli tam neni jeste nejakej jinej skudce

tak tohle bych proveril ja......
ziki
No jo, hele a jak starý byly ty řízky kdyžs to pokropil tou chemkou proti sviluškám ? já sem jednou takhle vyháněl svilušky z tak 2 tejdny starejch kytek (ze semínek) a chcíply všechny až na jednu (myslim kytky :-) - svilušky sice taky no ale stejně nic moc výsledek). Ta přeživší kytka má ještě teď listy úplně zkroucený..
Takže jestli nebude problém v tom. Nebo jestli ještě řízky nejsou dost zakořeněný tak je hodit do nějakýho pařníčku kde budou mít hodně vlhko..
Tukec
Díky za odpovědi. Kytky jsem posunul trochu níž a očividně se to zlepšilo. Přidal jsem ještě jeden větrák dovnitř a tak už to snad bude v pohodě. Měl jsem o ně strach - tak to je jasný. Teď raději ještě chvili počkám z hnojením ale nový listí co vyráží, vypadá zdravě. I svitlušky jsou pryč. To jsem si oddech --- FUJ!!!
pipi
hele zkus treba misto postriku samolepky sou to tkovy zluty papiry na kterejch je tuna lepidla a ty mrchy to pritahuje...je to v kazdym zahradnictvi..vzdy to pichnu na rockwool ke kazdy a pohoda...jo ma to nevyhodu dyz se toho dotknes tag k tobe pag lepi vse..:)))))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma