Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
HI, pozdrav všem - Klikni zde pro originální téma
Icelander1
Čauka, jsem tu nový a rád bych zapadl do místní komunity...
Bydlím v Irsku již nějakým rokem. Zde ještě nepatřím mezi pěstitele, ale v ČR jsem několik let pěstoval, se zajímavými výsledky...bohužel zásoby v trapu, takže se shání různé alternativy jak doplnit hladinu THC... Kdyby se tu náhodou našel nějaký človíček z Irska, nechť se ozve...budu jen rád...
Tayem de Tox
zdar Ice. tož tě tady jako první vítám... a vítám tě tady jako první, protože tu prakticky bydlím... a prakticky tu bydlím, protože je tu fakt krásně.. :D ...a fakt krásně je tu, protože na minichatu (zde: http://grower.cz/forum/chatbox.php? ) se daj trávit celý dny zhuleným, bezskrupulózním a hlavně naprosto nekonstruktivním tlacháním ;)

jo a dobrá story, cos napsal :bravo: jen klidně houšť. :)

no a hladina THCé..mnoo,tak s tím ti rady nevím. ale sežeň mi v irsku práci na zimu a přivezu toho hafoooo!! :D :D (its only a joke-páč nevím,jak bych se dostal přes kontroly :( nešlo by to řešit poštou třeba? to by mě fakt zajímalo ).

nebo jukni na tohodle šikulu: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=28986
Icelander1
4 Tayem de Tox: přes poštu jsem to ještě nezkoušel, ale až dojedu domů do ČR tak si hodlám nějakej ten balíček poslat....doufám že mi to nikdo po cestě do Irska nezabaví ani nevyhulí... jinak když jedeš károu tak se dá něco převézt, osobně jsem si dotáhl asi 25 gramů, ale letecky jsem bral jen jeden a to jsem ještě k tomu vůbec nevěděl že ho mám, našel jsem ho cca po měsíci ...to bylo ale milé překvapení :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma