Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
taktéž začínám... - Klikni zde pro originální téma
Ondrusak
Ahoj, teprve se chystám začít pěstovat, ale hned na začátku jsem se setkal s několika problémy... Zatím jsem si koupil jen světlo -Kit 600 W Malé stínidlo + Plantastar a věrtrák - UFO 400 m3/hod - průměr 150 mm, hlínu - Plagron Royalty Mix, hnojivo - Plagron Start up ... přinesl jsem si to domu a zapojil... Větrák řve jak vysavač... Jde to nějak utlumit? Nevím, jak velkou musim mít skříň, abych kytičky neusmažil, jak má být světlo vysoko... Chci si postupně dokupovat další věci, ale potřeboval bych vědět, co je ještě nezbytně nutné, abych mohl začít... Jo a ještě jeden podstatnej detail... Semínka mám neznámého původu a chtěl bych sehnat něco lepšího, ale nevim kde... Vím, že vypadám, jako blbec, ale... Poradíte mi prosím???
pelech
High :sun:

Na hodne tvych otazek najdes odpoved ve FAQu ;) Doporucuju ho precist od zacatku do konce, usetri ti to do budoucna hodne ptani..
FAQ :faq:

600W - pokrytí: 120 x 120cm, efektivní dosah: 100cm ale cim to svetlo bude bliz tim lip, akorat musis dat pozor na teplo u vrcholku kytek, abys je nespalil.. na 600W by se ti vyplatilo pokoupit nebo vyrobit cooltube. Navody na vyrobu tu nekde sou staci pouzit hledani, nebo se kouknout v growshopech.
Hledani
Ale ta tuba neni nutnost viz treba MANHUNTOVA pestirna

K tem seminkum.. Indoor mas lepsi rozjizdet z rizku, pze mas jistotu ze to budou samice, oboji se da sehnat v sekci zahradnicky bazar. Funguje to tady zhruba tak, ze si najdes "inzerat" kde nekdo nabizi rizky nebo semena a kontaktujes ho pomoci PM (personal message). Odkaz na poslani PM mas vzdy dole pod prispevkem v tom radku jak je profile, search, gallery,... NEDOPORUCUJU nakupovat semena nebo rizky od novych clenu s nulanulanic prispevky, obcas sou to smucky a prodaj ti nakej shit. Je dobry podivat se na jeho pestitelsky uspechy, nez od nej neco nakoupis ;) U spoustu inzeratu mas reference od ostatnich clenu typu Paradni vitalni rizky, doporucuju nebo naopak Prines mi nezakoreneny mrzaky, nic nekupovat. Pak taky zalezi na lokalite odkus si, nebo kam ses ochotnej si dojet.. Spousta novych clenu zaklada thready typu: Koupim 3 rizky Kladno, ale na to se vyprdni, pze ti bud nikdo neodpovi, nebo budes cekat na odpoved 100 let, mnohem rychlejsi a lepsi mas si ten bazar projizdet a najit si sam co potrebujes a od koho to chces, precijenom ty ses ten co neco chce..

Takze abych to shrnul nacti ten FAQ, je tam hafo uzitecnejch informaci a co tam neni se da najit pomoci hledani. Je lepsi 2x hledat a pak az se ptat, pze kdyz je tu naka otazka 100x tak se forum akorat zneprehlednuje a to nikdo z nas nechce..

Jinak tohle by se ti do zacatku mohlo taky hodit
Ziviny a skudci
Ondrusak
Zdravím, nejdříve chci poděkovat za všechny DVĚ rady, který mi přišly, skříň mám hotovou, kytičky zasazený... Přidám nějaký fotky a popisky, co a jak jsem si pořídil... Zatím se mějte a brzy ahoj


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma