Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
REKNI NE MARIHUANE, REKNI ANO ZIVOTU - Klikni zde pro originální téma
marc
Tak sem dneska sel vecer do skoly na zizkov a na hlavaku sem dostal tento letak. Celej den predtim sem stravil na groweru, tak byl tento letak pro me jak nazavolanou. Nechapu jak muze takhle nekdo zbrojit proti marihuane, kdyz je zde nespocet nebezpecnejsich drog.

Taky celej letak je o drogach obecne a mluvi se jen o marihuane....


[Edited by marc on 19-03-2002 at 09:13 PM]
marc
a druha strana

AUTOR : Jiri Voracek
0603 338745
rekninedrogam@volny.cz



[Edited by marc on 19-03-2002 at 09:13 PM]
Walhalla2000
on si tam dal mobil???
no, mam tu navod, jak mobil odrovnat smskama. aby si uz ani neskrtnul... ale dobre, je to jen jeho nazor, za ktery ho nebudu (nebudu?) trestat

:-)

PS: ne, opravdu nebudu...
Al-Ban
Mno, u nějaký církve mě takovej leták nepřekvapuje, ty hlásaj většinou bludy. jenom mi dejte vědět, až začnou upalovat huliče posedlé zeleným ďáblem. Na mučidlech svou pravdu o marihuaně taky rád odvolám a řeknu ano nejen životu, ale všemu... :D.
Walhalla2000
pri upaleni odvolam jen kdyz mne budou upalovat a podemnou bude horet ganja... nebo ze bych v tom pripade prave neodvolal???
marc
Jo jeste nejake info o te cirkvi. Je to hodne zajimave.

http://www.sekty.cz/texty/netradicn...ientologie.html

http://knihovna.adam.cz/sekty97/scientop.htm

http://sweb.cz/vit.p/streva/scientol.html
"Přicházejí většinou na tzv. Oxfordský test osobnosti, někdy též na přednášku o minulých životech, na kurz komunikace atp. Pěkné prostředí, upravení mladí instruktoři, dobře volená slova na „vědeckém“ základě i fakt, že úvodní test osobnosti je nabízen zdarma, způsobí, že nově příchozí lidé věnují scientologům často velkou důvěru. Lichocením i strachem jsou pak nenápadně manipulováni ke koupi stále dražších a dražších kursů, jimiž se dostanou do celoživotního řetězce „terapeutických“ procesů (tzv. auditingů)."

"Mezi jinými scientologickými aktivitami je možno jmenovat tzv. purif (očišťovací program, purification rundown). Tato velmi drahá služba spočívá v očištění od jedů, které se údajně nahromadily v lidském těle (pesticidů, chemických barviv, drog, léků, radioaktivního záření, alkoholu apod.) a které nyní údajně způsobují únavu, nižší pracovní výkon atd. Tohoto očištění se dosahuje intenzivním saunováním, joggingem a užíváním niacinu, B-vitaminu, obyčejně vyráběném v některé zahraniční scientologické firmě. Na tomto purifu je také založena scientologická protidrogová aktivita Narconon, jímž se scientologie snaží získat důvěru veřejnosti."

Jde samozrejme jenom o prachy a jenom prachy. Jak rekl Walhalla, je to jako Pyramida s lidskyma myslenkama.
Proc je to legalni ?? Protoze sou v tom prachy ...

[Edited by marc on 19-03-2002 at 10:18 PM]
olik
Jediné co mě po přečtení takového "letáku" napadne, je citát: "Stromy svými korunami píšou po obloze. Člověk je pokácí a vyrobí z nich papír, aby zaznamenal své pošetilosti" (Chálil Džibrán - "Písek a pěna")

... zaplať pánbůh, že jsem ateista :)
Amík
Jsem rád že tu Marc hodil linky na to aby jste viděly co je zač tahle sekta. Kdyby to neudělal on dal bych je sem sám.

NEKUŘTE MARIHUANU, PŘESTAŇTE MYSLET. VAŠÍM JEDINÝM ÚKOLEM JE VYDĚLÁVAT PRO NÁS PENÍZE !!!!!

AŤ ŽIJE BUDOUCNOST LIDSKÝCH ROBOTU !!


Děkuji nechci. Dávám přednost Životu ne Otroctví.
Walhalla2000
2 dr smokalot / jojo, rekl bych, ze uz ji vyhodil a nebo tak rychle ucini. Vcera jsem si vytvoril novy emailovy ucet, prihlasil jsem se do jedne diskuse, ktera posila na majl denne tak 2000 inzeratu a presmeroval jsem ten mail na jeho mobil... hehe... jo a na jeho email taky...

Al-Ban
Takže Walhalla nakonec změnil názor? :D. Voráček si to teď asi mrskne a co chudáci jeho ovečky, jak se mu teď dovolají, aby je utěšil v jejich hoři a řekl jim co je správné a co ne? :). Jsou zde hezké příspěvky na karmu, já už jí bohužel vystřílel, tak až se mi zase naláduje, tak doufám, že si na vás vzpomenu :).
Walhalla2000
2 lee

ano vim, o cem mluvis, kamos uz jim "prenechal" asi 160 klacku...
hh-top
Ten pan Hubbard je skutečně mýn madr fakr a umí lidskou dušičku vzít rovnou za koule. Telefon mu zahlťte přihláškami na jméno Severa a dávejte si na takový šupáky bacha. Každej se tváří jak milius a všichni nás chtěj jenom zbavit vlastní vůle.
PS. K+ za ten doprovod moraváků na nádraží, Marku. Musíš mít výdrž jako slon. Já bych byl zabloudil cestou na záchod.
Piskot
Wow!Tak tohle je trochu hrubsi zrno.
Kmenet
Jo scientologická církev ! Ty znám, pěkný vymejvači mozků, dokonce horší než Jehovisti !!! Jinak tam píšou, že se THC ukládá i ve varlatech :p:, no to budu muset říct manželce, aby se taky po ehm... nedostala do rauše , :frog:.
nemo
že jde vždycky jen o prachy.
Mimochodem víte o tom, že na boj proti drogám (mají na mysli nelegální drogy, ne alkohol, nikotin, kofein a další drogy, jejichž konzumaci stát ne-li přímo podporuje tak aspoň toleruje) se ročně v této republice dává přes miliardu korun!? A že 90 % z toho jde na represi (to znamená policajtům)? Když jsem se tohle dověděl z rozhlasu kde oznamovali, že vládní kampaň proti drogám se minula účinkem, protože přes tyto vysoké výdaje se množství uživatelů drog zvýšilo, tak mi došlo proč Komorous tvrdí, že pro něj je marihuana stejná droga jako heroin, a že se musí bojovat proti všem drogám (zase má na mysli jen nelegální drogy). Jde zase jen o prachy. Vždyť kdyby se dekriminalizovala marihuana, tak by ti policajti o ty prachy přišli, protože většina takto evidovaných uživatelů se rekrutuje z uživatelů marihuany.
Taky mě napadlo, jestli práve dekriminalizaci některých drog nebrání právě ti co na jejich prodeji vydělávají. Vždyť kdo jiný by na tom měl zájem?
V každém případě například v Rusku je tomu tak, protože propojení oficiálních státních struktur (státních úředníků - politiků a policie) s podsvětím je tam jedno z nejtěsnějších na světě. A bůhví jak je tomu u nás.
Def
Oh shit, fuck of them, kill them all, I want to be a MURDERer - sem nějakej zlej, to bude z toho konopí, tak tedy pryč s ním :flick:

takovýhle věci dělaj z lidí zrůdy



Ne nezvládnu to, musim to mít, PROSTĚ MUSIM SI TU TRÁVU PÍCHAT DÁL JINAK ZHEBNU :wink:

[Edited by def on 25-03-2002 at 10:55 AM]
Piskot
to Def

hehehehehehe....tak nejak.
Je videt,ze v tomto policejnim state nakonec stupidita vyhrala.Buh s Vami pratele.
psychopat
yo yo Scientologové jsou pěkný mrchy. Ale umí si to pěkně zaobalit, jen co je pravda... Byl jsem se schválně podívat tak dva roky zpátky v tom jejich Dianetickém centru či čem v Praze, kde si pod záminkou Oxfordského testu osobnosti vyhledávali další ovečky do svých řad...
Brainwashing, totální podrývání autonomie, nátlak, citové vydírání... jen malý výčet toho, co na vás pokusí nahodit již při prvním setkání.
Docela jsem se tam bavil, když mi sestavovali profil osobnosti (v jednotlivých oblastech vždy jako celkem dobrý výsledek, ale dáte-li se k nám, budete lepší, ba co dím, nejlepší... hehe) ale při představě , že tam vleze někdo, kdo o tom všem nemá ani páru, mě celkem zamrazilo v zádech... L. R. Hubbard byl totiž po osobnostní stránce psychopat, ale na druhou stranu v tom, čím se celý život zabýval, profesionál. Podařilo se mu vybudovat obrovskou (a žel bohu dosud fungující) mašinérii sektářského principu snažící se získat vliv ve všech oblastech dneška. Stačí se podívat, kolik herců, zpěváků, politiků, šéfů firem apod. se přiznává k scientologické orientaci...

Takže zbývá jen doufat, že nám tyto letáčky nebudou chodit častěji a častěji:) (nebo :(?)

Jo, vzpomněl jsem si na citát jednoho klasika:
"nejhorší je srážka s blbcem...".

Tim
Tak v tomto pripade doufam ze ten blbec budu ja a rychle jim utecu.
aneb
Kdo utika vyhraje
jak zajic od staje,
pelasi mu za patama,
jen hlava koukne zpoza vrata.
Pod zpatky pojd bliz,
hlavicku k nam slozis.
My ti kapsy vyberem,
pak si te zabijem,
a ruce si umyjem.



ehhhhm nejak se mi zasek mozek.....pomuze nekdo nastartovat?


......prosiiiim


High_Land
MONEY MONEY MONEY !!! A pekne z lidi udelat stadecko - hlavne platte dane, dejte NAM vase hlasy, at si jeste muzeme dalsi 4 roky kraaaasne zit za vase prachy a pritom zadluzovat dalsi generace a mit pritom imunitu, at udelate cokoliv.Obcas hodte nejakou valku at ozivite zbrojni a ostatni prumysl. FUCK OFF!

Je mi z nich ZLE!!! Ale doufam v novou generaci, nekde vidim pozitivni pristup k problemum (ted zdaleka nemluvim jen o te nasi rostlince) - Holland, Switzerland... Tam treba i lidi rozhoduji o tom, co je pro ne dulezite (referenda) a ti vladnouci ziji v jinym svete (mysleno pozitivne) a neco vi, uz pochopili. Nikdy ale nepochopi vsichni...

But we keep taking care of our plants, givin` them love, then smokin` our joints, and one day we may become the leaders......We must be hopin` for better future and try to help it. Take care & PEACE to all !
High_Land
Ten Dr. Turner, o kteryho se autor letaku opira je sefem odboru pro Drogovou politiku v USA. Takze jsem pochopil, jak prisli k tem "argumentum." Hlavne o svobode te mysli je to fuckt cool.... btw. USA - nejNEsvobodnejsi zeme ze svobodnych.
oton
všechny církve jsou sekty, sekty stojí za hovno a sledujou svuj cíl, fuck sekty, proti takovejmhle vymejvačům mozků se musíme pořádně obrnit, nebo zhulit, a nejlepší je obojí!
naštěstí si myslim, že už jsem dost starej (včera sem oslavil 25 let) na to abych se nechal zlanařit jakoukoliv sektou, ale o některý mladší spoluobčany mám opravdu obavy :-)))!! tak že bacha na to!
Def
to OTON: I zpožděně ti vunšuju vše nej (alébrž samo i tvejm kyti), hodně zdraví (jaký pán takový květ), štěstí, lásky, pochopení (nejvíce ze strany zákonodárců) a trpezlivosti (se zákonodárci :) )
At' tě provází síla Def

PS:Sílu najdeš v sýru :pimp:


jjja
TAK A TED MI NĚKDO VYSVĚTLETE, PROČ MI TEM LETÁK PŘÍDE JAKO TY DEMEGOICKÝ STŘEPY NA TV nova???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
oton
to Def: díky :-)) moc pěkný přání!
Charles
Kdyz uz se tady rozjela takova diskuze,tak bych taky necim prispel.
To takhle jdu jednou vecer po Vaclavaku a odchytla me nejaka zenska(docela pekna) a a ze pry jestli nechci se o sobe neco dozvedet,jako moje vlastnosti,ale nevim jestli to byl zrovna Oxfordsky test osobnosti,kazdopadne to byla nejaka podobna sracka.Ja jsem se stejne jen tak poflakoval,tak rikam proc ne.tak jsem s ni sel do jednoho baraku v JINDRISSKY.Tam jsem dostal test,mel asi 200 otazek stylu:zabil by jsi nekoho no fak peklo.
kdyz jsem to mel hotovy,takprisla a za minutu se vratila a prinesla graf(zpracovat 200 otazek do grafu za minutu se mi zda nemozne) s mimi vlastnostmi vsechny -70%a zepry bych mel na sobe pracovat kurs stoji 7000,-a ze vsichni lidi jsou potom stastnejsi a kdyz rikam,ze ne,tak se mi tam snazila vnutit nejake knizky nejlevnejsi 1000,- a pak jsem se fakt nasral a odesel,.
JDE jim fak jen o prachy!!!!!!!!!!!!!!
Def
to Charles: Hlavní věc, že ses nedal !!!!!!!! :devil: !!!!!!!!
Mios
Tak to čo urobil Wallhala (nehnevaj sa na mňa) s tým presmerovaním bolo veĺmi nepekné.Bez ohľadu na to ako bludy hlása jú, a ako sa snažia z ľudí vytiahnuť peniaze tak musím povedať, že na to majú právo, majú právo povedať si svoj názor. To je to za čo tu bojujeme za slobodu a sloboda je absolútna. Takže postihovať niekoho za jehon názor nie je správne. k-
viridis
2 Mios: Tak to čo urobil Wallhala (nehnevaj sa na mňa) s tým presmerovaním bolo veĺmi nepekné. V tom s Tebou souhlasim - ale s dodatkem, ze to, co hlasa sc.c. je rovnez velmi nepekne.
Navic, sc.c. mela, abych tak rekl, vyhodu podani. Navic neprezentuje svuj nazor, ale zakuklene jde lidem po prachach a po te svobode, o ktere zde mluvis. Nejsem militarista, ale na hruby pytel musi prijit hruba zaplata. Cekat, az ucitis kudlu na krku, s tim, ze zatim se o ni moc ani nemluvi, je dost kratkozrake: pak uz je ponekud pozde....
Tyhle spolky totiz povazuji slusnost za slabost a zneuzivaji naivity a lhostejnosti spolecnosti, ktera jejich jednani omlouva podobnymi slovy jako Ty.
Az zlanari nekoho, na kom Ti zalezi - a to velmi nepeknym zpusobem - kde si pak budes stezovat ?
Mios
Ano mas pravdu ze oni obmedzuju nasu slobodu a manipuluju verejnostou. A treba sa branit Mne sa proste nepaci ten sposob akym to Wallhala vyriesil. Skor nevyriesil, lebo tym ze im zablokoval mobil sa situacia urcite nezlepsi a urcite to nyvylepsi mienku o Marihuane. Zda sa mi to preste o nicom.
mariman
to je masakr,karma for U! :)
Def
2 Mios (a vůbec všem): Tak ted' si myslim, že by do toho Wallhalovi neměl nikdo kecat, protože to je jeho svoboda zablokovat někomu mobil. Nadruhou stranu jest pravda, že láska v duši, svědomí, říkejte si tomu jak chcete, prostě nepsané kodexy slušného chování, které by měl mít každý v sobě by mu to nepovolili. Maminka mi říkávala: "nědělej jiným to, co bys sám nechtěl aby dělali druzí tobě!" - kdyby se tím řídil každý, museli bychom se tu mít jak somráci na wilson'áku, avšak svět je jinej. Zkurveně zlej, sobeckej, chamtivej a hlavně nelítostnej. Nějak sme zapoměli, že sme z vopice a zákony džungle a tesáku sou v nás tak silně zakořeněný, že prostě zabíjíme (nebrat doslova!!!). A tím pádem jak Viridis správně podotkl, na hrubej pytel, hrubá záplata!!! Člověk je velmi chytrej, to lidi sou hloupý stádo a proto s nima ten člověk tak pohodově manipuluje (viz: sc.c.)!!! Zatim na ně seru, nevšímaj si mě ani nikoho mě blízkého, ale to si USAci mysleli vo Ládínovi před 11.9. taky.

PS: Hmm....Nebylo to takhle i s Hitlerem?

High_Land
by Def: ....by do toho Wallhalovi neměl nikdo kecat, protože to je jeho svoboda zablokovat někomu mobil.


To Def: Tak to je teda pekna blbost, kamo. Nekomu zablokovat mobil - to urcite zadna svoboda neni. Jak by se libilo Tobe - kdyby Ti nekdo zablokoval mobil, pro zmenu proto, ze hulis?? Asi bys nebyl moc spokojenej, co? Taxi to uvedom, nez to napises.

Osobne: Ten clovek pise nesmysly, ale zablokovat mobil je blba protiakce. Je to skoro stejne spatne jako to, co dela on (v urc. smerech i horsi). Ja jsem mu napsal mail, ale pote, co ho Wallhala ucinil prakticky nepouzitelnym, je to k nicemu....
Spalodrontix
Myslim, ze kdyby se ten clovek s tim zablokovanym telefonem choval tak jak ma a nevopruzoval slusny lidi (i slusnej clovek se muze nasrat) takovejma kravinama asi by se mu to nestalo. Proc me se to jeste nestalo? Protoze nejsem tak blbej a nikoho se nasnazim ovlivnit a vytahnout z nej prachy a taky asi proto, ze nedavam kazdymu koho potkam svuj telefon.

Treba si konecne pri nekonecnym mazani zprav ze svyho telefonu uvedomil, ze dela neco spatne.

Jo a taky me dokaze celkem nastvat, kdyz jdu rano do prace a nekdo me rve pod nos casak s napisem Probudte se! Tak jsem ty zensky jednou rek -Vypadam pani snad, ze spim?
783g
Souhlasim s tim, ze ma Wallhal pravo reagovat po svem a divil bych se, kdyby byl jedinym co se s tim snazil neco udelat. Pokud budeme jen brblat zatimco jini bezostysne provadi co provadi tak se nic nezmeni.
drinker hulič
mor na vas, neznabozi! vsichni skoncite v pekle, kde do vas budou denne cpat megajointy s 300% thc az vam z toho bude tak blbe tak prijde Lucifer a udelala bububu a vy se peredevsema poserete do gati. a pak prijdou dalsi a ti se zas poserou pred vama a pak se poserete vsichni najednou a budete mit zelenou sracku a z nebe sestoupi buh s mecem s devatero ostrimi, ne s dvema, ani s trema ale s devatero ostrimi! a nikdo nebude vedet kde jsou ty vecicky s takovym tim tady na konci...

jinak, kdo ma zajem o vazany rocnik Strazne veze, rocniky 1997,1998, 1999 a 2001 (v roce 2001 jsem nabyl docasne rozumu, nacez pri procitani starsich vytisku ho zase ztratil). letos mi chybi vytisky z mesicu unor a duben (cely dny cekam jak kokot - jezisi krist, etd budu muset tristakrat odrikaz otcenas, tak do toho at to mame za sebou: otcenas otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcena
sotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenaso
tcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotc
enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcena
sotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenaso
tcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotc
enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenas
doprdele to sem tomu dal... a kurva, zase enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcena
sotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenaso
tcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotc
enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenas
jezisku ja uz budu hodny a letos chci mit skromne vanoce. juchu letos mame skromne vanoce. ja chci jenom jojo.

pripominam ze vytisky strazne veze jsou zachovale, pro blizsi zajem muzete zavolat na toto cislo 0605539701 a muzeme zvolit osobni konzultaci na tyto temata:

-jak velky mel vlastne Jezis kristus svuj penis.
-jak velky penis bych mel vlastne mit.
-jak nejefektivneji pouzivat svuj penis.
-jak se spolehlive obrezat -doma, snadno a rychle!

prvnich tri sta objednavek obdrzi gumoveho piskaciho jezise krista, vhodny na hrani pro psy, nebo na daveni.

volejte ihned! omezena nabidka! pro vazne zajemce konzultace na tema "organizace masovych sebevzard"

predseda Johnstownu (ten ktery prezil) frederik Péro
virus
tak tohle je docela sila cim se plejtva cas v cirkvi...asi uz se tam fakt moc nudej...a este ke vsemu nicit stromy...
nobody4
Co se týče tý sekty, to je ještě nic, oproti tomu co se děje! Nějaký sc.s. jsou ještě čajíčci, je to jen jedna z neslabších odnoží světovlády.
Pro všechny, kterým není jedno co se na tom světě děje tu mám zajímavý počteníčko. Napsal to Martin Herzán - Totalitní světovláda: http://mujweb.atlas.cz/www/totalitnisvetovlada/

LIDI BUDETE ČUMĚT!!! HODNĚ VĚCÍ TUŠÍTE, ALE NEDOKÁŽETE JE DEFINOVAT. Tady je dost informací. Hodně jich je celkem známých (teda pokud se o ně zajímáte), ale věřte, že ty svině už jsou dál!!!!!!
Tak se nedejte!!!!!!!!!!! N4
P.S: Myslete si to tom co chcete!!!!! Ale aspoň nad tim chvíli uvažujte. JE TO ŠPINAVEJ SVĚT.
783g
Tak to je fakt hodne drsny. Zajimalo by me jestli to je vsechno pravda, protoze potom by to znamenalo, ze je celej svet v mega srackach.
nobody4
A co jsis myslel v době kdy existujou biomicroprocesory. Kdy už nějakej ten pátek tajné služby využívají bioštenice, respekrive šváby s napojeným nervovým systémem a microkamerou (plně ovladatelný biomechanoid jenž vydrží vysokou dávku radioaktivního záření) a plno jiných vychytávek. Kdy existujou monitorovací identifikační sondy jenž se dají vpravit do lidského těla bez toho, aby jsi o nich jakýmkoliv způsobem věděl (či ti snad dokonce překáželi). Satelitní systémy jenž při dobrých rozptylových podmínkách tě vyfotí a zjistí barvu tvých očí. Myslíš si, že jsou lidi tak poctivý, že svoji "nadvládu" (ať už sociální, technickou či finanční nejlépe všechny dohromady) nezneužijou? A nevytěží z ní co nejvíce ke svému prospěchu. Nebuď bláhovej. Důležitý je pro takovýhle lidi zůstat nezajímavej a nepodstatnej. Jinak papáááá N4
P.S. : Ale myslim, že k nějakým konkrétnějším informacím (jenž by zajistily pozornost těchto lidí) se těžko dostaneš. Takovéto informace(jenž jsou popsány v uváděné knize a výše) jsou již dávno profláklý a "veřejnosti" známý. Ale nikdo si nedovede představit, co dokáží pomocí tajných projektů o nichž "veřejnost" nemá ani tucha. MYSLIM, ŽE S TIM MY NEUDĚLÁME VŮBEC NIC. PROTO JE ZBYTEČNÝ BÝT KVŮLI TOMU PARANOIDNÍ!!!!!!!!!!! JE TO HNUS, ALE UŽ JE TO PROSTĚ TAK.

[Edited by nobody4 on 23-08-2002 at 04:55 PM]
adam13
Tak, po delší době bych neco napsal..asi vcera sem na vaclavaku dostal ten letak ... to by clovek neveeril jak jsou ty sekty vlezly :grrr: nejen ze clovekovi daj takovejdle SHIT ale voni mas nasove jeste cedule s velkejma cervenejma napisasma "řekni ano životu - řekni ne drogam" přitom celej ten letak je o ganje...clovek se muze do haleluja snazit komukoliv rikat a informovat (vzadnem pripade ne presvedcovat) ze ganja neni to nejvetsi zlo atd.. a pak kdyz ten clovek dostane ten letak tak je to vsechno na hovno ..:grrr: , nebo třeba rodiče když dostanou takovydle letak tak uz vidim ze kdyz jejich synacek, či dceruška pridou domu zpatlany tak snima okamžitě poběží do Drop_in aby se informovali o programech na odvykání drog... no prostě humus ... obzvlast me dostal jeden citat co tam je "žádná jiná droga, která je člověkem užívána nezůstává v těle tak dlouho jako cannabis. A neexistuje žádná jiná legální, nebo ilegální droga, která napadá kyaždý z důležitých orgánů v těle. A každý systém v těle. A každou buňku v těle " .. tohle sou fakt sra**y:rocket: vypada to ze marihuana je skryte zlo :vampire: ............... vážně?:frog:
Axis :)
yeah !!
Vidurius
Nazdar, chtěl jsem Vás překvapit tím, jaký leták jsem od nich dostal a jak vidím, jsem opět pozadu. Já osobně si myslím, že je to jenom akce proti konkurenci. Droga jako droga. Já osobně si raději zaseru mozek trafkou tak až budu chcát zeleně, než abych tam měl ty scyendentysty. Tož, du takhle po Brně a potkám usměvavou holčinu, tak jsem ji vyfotil a zalitoval.
Každej má co chce, tak co s tim ..
Rači nebejt ovce, a zhulit se listim ..
To se mi snad jenom zdá, scientologové,
co to je za slovo? Mají jít do <.ič.>?
Bůh nesoudí, tak jako les - svoje jehličí ..
Co je mi kua do toho co kdo dělá?
Oni Vy Já ?
A Kdo vlastně?

Hehe
Hihi
Haha
chichichi
:D :D :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma