Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zápis ze schůze 11.3. 2002 - Nad Královskou oborou - Klikni zde pro originální téma
majklovec
Dlouho jsem na Groweru nebyl, ale nikde jsem si nevšiml, že by zde byl zápis ze schůze konané v pátek 11.3.

Zúčastnění (co si pamatuju - omluva všem, co jsem si nezapamatoval :):

weedof
TSUBA
ddevil
hh-top
Walhalla2000
marc
Amík
Burejs

Průběh:

Byli jsme veselí hraví, špeky jsme neprodávali - nakupujícím se vysmáli, probrala se realita a interrealita, ženský, hulení, .... prostě vše, jak na správné schůzi má být.

Další schůze byla naplánována do Brna - využití ústavního soudu je na snadě.

Víc mě nanapadá - prosím zúčastněné členy o doplnění :)

Mooooc se mi tam líbilo, díky. (karma pro všechny)

[Edited by majklovec on 20-03-2002 at 08:51 PM]
Walhalla2000
No, trochu se stydim, ale jak jsem tam podal vysvetleni, celou predeslou noc jsem slouzil jako dozor na jednom plese (nebudu jmenovat - ucastnici srazu si to mozna pamatuji) a pak jsem prez den resil rodinne problemy.

ale co, objevil jsem se tam, zahulil, videl vsechny, ac si ne vsechny pamatuju a jsem strasne rad, ze jsem tam byl. A doufma, ze do brna se tez dostavim...
marc
Ja tam taky byl a libilo se mi to, jen ta zhulenost byla trosku na vyssi urovni. Skoda ze se Dr uz neobjevil, docela sem se na dalsi hlasky tatky tesil :)

Bylo to super a doufam, ze to v nejblizsi dobe zopakujem.

Jiinak vsem muravakum :: nebudte na ty prazaci tak zaujati

:)
hh-top
Začalo to tím, že Coach, Marc a já s rodinou jsme trpělivě čekali, až se objeví naši moravští kolegové, které zbuntoval a ohlásil Walhalla. Když dlouho nešli (seděli rafinovaně ve vedlejší místnosti) tak jsem vyndal vzorečky, které nám spolu s pozdravy poslal člen Bumelák, toho dne právě třicetiletý (všechno nejlepší, Bumlajzi!). Nemohl se dostavit kvůli předem naplánovaným horám a tak jsme kouřili alespoň na jeho zdraví. Černá vdova i odrůda Kamil se vyvedly a krátce na to kolovaly další výměnné vzorky. Pak se našli i moraváci vedení Tsubou a Devillem a přesunuli se k nám. To značně rozšířilo spektrum i množství nabízených vzorků, což se ukázalo osudným nejméně v mém případě. Šel jsem někdy před osmou uložit se ženou děti, ale doma jsem se ujistil o tom, co jsem si už před tím myslel na té schůzi, že jsem totiž zcela na šrot. Jako obvykle jsem se svými pocity nebojoval a místo toho tiše zcepeněl. Netuším, o čem to bylo potom, neměl jsem sílu se tam vrátit, ale ta předehra byla překrásně zdrcující. No, snad se příště v Brně takhle neztřískám.
Buď zdráv Majklovče, na víc si zatím nevzpomínám.
ddevil
Tak ja to vemu zgruntu:
Moravska vyprava citajici 5 clenu (Ja s pritelkyni, burejs s kamaradkou a Tsuba) V Brne odeslo lozisko meho praveho predniho kola....nahradni doprava autobus, zdrzeni, nervy (moje - timto se vsem omlouvam). dvakrat probehl v odlehlych koncinach brna plicni trening.
Praha. Hostinec je rafinovane ukryty, ale bystrym moravakum dlouho neodolaval..
Moravaci se usazuji v cizim prostredi a pozoruji vukol pobihajici smecku divokych psu, sakalu, vlku,hyen :D a typuji, kdo , k nam patri.... (vsichni tam kupodivu vypadali, ze by mohli patrit k nam a to me velice potesilo). Nicmene, prihlasili se k nam pouze Amik a Majklovec, ktere znal jiz predem Tsuba.
Tak sme tak dali kazdy dve (tsuba 3 :) ) piva a zacali premylet, co s tim jointem na stole a s tema filmovkama, krabickama, slukovkama, fajfkama atd v kapsach....
prusvih byl v tom, ze vsude kolem nas u stolu byly rezervacky, a taxme se (mylne) domnivali, ze sedime dobre.........
Pak prisel vrchni a tusim ze Majklovec se ho zeptal na salonek...vrchni naznacil neco o modelech a o jistem Dr. ..... :D a vubec ......a pak uz to slo raz na raz...
Poradne predstaveni se, usazeni se a po vsech techto nezbytnych procedurach odpaleni 10 cm moravskeho pozdravu..... v asi 12 lidech kolem mne sel jeste 4× :)
Models stihal model (,,stihal,, je na miste, jelikoz sem si obcas vsiml ze za sebou jedou dva jointy a na paty jim dychala jeste faja :D)
Nalada byla vesela (kdo by to byl rekl) jidlo vynikajici, ceny lidove, obsluha vzorna, pivo studene, hudba primerena, okoli chapave ( noo, nekteri dost nechapali, ale aspon tolerovali.. :) )
Proste pohoda jazz.......... co Amiku :D ???????,

Priste na Morave..!!!!!!!!!! uz se docela tesim. :bounce:


Jeste by bylo na miste podekovat Marcovi za to, ze nas dovedl az na nadrazi.....ja byl rad ze jdu..jeste sledovat cestu :)

Marc: Díky.... na Morave oplatím, bude li treba
Amík
Tak aby byl ten zápis kompletní:
Všichni tvrdíte jak to bylo báječné, pravděpodobně ano ovšem musím se přiznat že mě ony výše zmiňováné modýlky odstartovaly jiným směrem.

Začátek byl bezproblémový. Od Tsuby jsem převzal mnou objednanou šlukovku a po řádném proškolení jsem se těšil jak jí hned zužitkuju. Poté co jsme našli druhou skupinu (řádně už posilněnou) začal můj výlet za hranice veselých příhod. V mé mysli se vytvořily teorie o početné skupině pankáčů která obléhá naší hospůdku a má zálusk na naše skalpy.
Prostě můj mozek nezvládl tuto stíhací akci kdy se Shivu snažila dohnat Fialka. Jak se říká, když se dva stíhaj třetí se směje. Tím třetím momentálně byla WW možná i BW atd. 10 cm šiška WW byla už na mě moc a můj mozek zareagoval tak jak zareagoval. Musel jsem z onoho místa zdrhnout.

Po rekapitulaci na chatu se z početné skupiny panků vyklubal jeden přiožralý číroš, který se ptal kdy jiná skupinka dohraje šipky.

Závěr: Na mojí novou šlukovku nedošlo.
Budu zvažovat zda se dalšich akci zúčastním.
Walhalla2000
Amik - mrzi mne, ze ti to nesedlo...

ja jen jeste dodam, ten ciros... hehe. on taky u nas somroval o praska. Tak jsem mu tam prenechal kus jointa a potom ten teatr co ten clovek delal. Hodne se nas na jeho ucet bavilo... Rozhodne to nebyl agresivni pankac...


ale co, stava se, hlavne ze jsi se vzpamatoval... Vzpamatoval jsi se preci ne?
ddevil
Zdarec, chlape, nebud precitlively,
na morave te cekame a vemem si te pod ochranu aby te takove schyzy obesly velikym obloukem.
Provedeme nalezite ritualy.... (SONA poslouzi) a budes v pohode...ver mi.
Cau na Morava cupu....
coach
Jeste ted jsem vychechtanej, kdyz jsi vzpomenu na dva hlavni zazitky vecera - komercni slecna a zhulenej pank sipkar. No vyborny.
Moravaci by ovsem nemeli zapomenou, ze v te pristi hospe nesmi chybet fotbalek, protoze jinak by majklovec urcite nejel :)))
Diky Walhalovi za organizaci!
Coach


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma