Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
luckyhogrow 07 - Klikni zde pro originální téma
luckyBOB
OUTDOOR GROW 2007 OUTDOOR GROW 2007

Takze zdravim growery a growerky.letos jedem v klidu a pohodicce.nemusime hlidat corky jelikoz je to na soukromem pozemku ktery je obehnan zdi a pro nenechavce mame pripraveno prece jen par prekvapeni ktere je urcite ne jen ze zastavi ale take budou tezce odchazet..:) ale patri jim to. ze.:)
takze zacnem..:)

SUBSTRAT
substrat pro (ja to zapomnel..:D:D takovy to co ...:D:D)EDIT: KAKTUS
zahradnicky subsrat ph 5.8
pisek
hlina
zivocisny humus.
promichano, prolito vodou pote udusano.

OSAZENSTVO
jack h.
holland hope
+dalsi slecny ktere bohuzel jsou bezejmena..ale behem pad tydnu ho dostanout (knedlomrdka,smradoch..atd..:) uvidime jak to bude letos.

HNOJIVA
ALGA COMPLETE(grow,phytamin,bloo,enzime,final)+ nejaka ta specialita od sefa kuchare:):jumper:

jinak bojujem furt se slimakama..za tych par tydnu jich tam umrelo rekl bych tak 270 ks.je jich tam mraky.likvidujem to limacidem to pomaha 10000%.ale rikam..tolik slimaku jsem nikde v zivote nevidel...sfine.:death: na me si ale neprijdou:afro:
luckyBOB
Takze nejakej fotoreport. kytky se maji k svetu.delaji jen radost.zatim to vypada na 2 samce.nejake fotecky.
PsYcHo84
zdar ja jsem menil hnojiva az kdyz jsem si byl jisty, ze zacina kvest.. tzn nekdy 1-2 tyden v srpnu.. mayby pozdeji
luckyBOB
jen takova tresnicka...vitalita z ni primo striiikaaa:)
luckyBOB
Takze update.
co se zatim stalo:
nasel se jedinej samec kterj byl spotrebovan a misto neho byla presazena samice ktera jako jedina byla trochu vedle a mela mene slunce nez ostatni holky.jinak vsechno to jsou uz 100% samice a jsou k sezrani..8 kytek sme pomoci 6mm roxoru roshaly do stran aby mely idealni podminky.

foto:
vlastne jsou dve rady po 5 rostlinach.potom jsou dve uzdi.ty jsou meho kolegy.uvidm co snima bude.


takze enjoj
Om@r
máš to pěknýK+,hele muzu vedet cotoje ta " specialitka od sefa kuchare?;) hele máš nejaky zkusenosti s tim ze yb ti kvetly kytky ted samy??? me tedka nakvitaji skoro vsecky kytky krome WW a early misty a krome malych rizku... myslim ze je to pocasim protoze hnojiva tam davam na rust..
luckyBOB
to omar: zadny sefkuchar ti neprozradi svoje recepty :)
a jeste furt hnojim na rust.ted ve ctvrtek dam posledni rust.potom prejdu na bloom.a samo ze to je pocasim.aspon vidime jak nam funguje globalni oteplovani.
vsem dik za kacka..
peace
luckyBOB
byl jste nekdo v green fingers v brne? ja tam jeste nebyl.jsem dlouholetym zakaznikem bioplants.rekne mi nekdo jaky jsou tam ceny a jaky to tam celkove je?...ja totiz ani nevim kde to je:D
BigStickyBud
Greenfingers, najdeš ho na Šámalově 101 v Brně Židenicích. Ceník je tady: http://greenfingers.cz/data/cenik_greenfingers.doc

Vejdeš, sejdeš po schodech dolů, je tam v pohodě týpek za pultem :wink: sortiment maj docela širokej. ceny běžný bych řekl :)
luckyBOB
takze dalsi update.
holky sme znova rostahli.muzete videt na dvou fotkach pred a po jakej je to rozdil a vdusnosti a vyuziti slunecnich paprsku.¨
enjoj.jinak jetse dam polsedni davku grow a prechazim na bloom.phytamin davam furt dale.
luckyBOB
Hello alll.dnesnim dnem sem zjistil jaka vypatlana hlava sem.dosel jsem na zahradu a jelikoz silne prselo jen sem se kochal pohledem na krasne holky a premyslel o hnojeni..a najednou to prislo...alga grow..redeni 4ml/l..kolik davam do 10 L kyble?..hmm 4,5ml hnojiva..coze? hm znova mysleni..hmm to nejak nesedi..ja su kokot!!!!!!proste celou dobu co hnojim hnojim 10% hnojiva..neveril jsem...vsechno hraju na detaily v pesteni..vsechno enonuno a najednou zjistim takovou krpu..proste su vsdflvjdHVLvhj.
nastesti to bylo jen grow..po predstave tkoveho posrani s bloom me mrdlo..proste su debil a jeto...omg!!!!!
dve kytky uz jsou silne v kvetu.utech prejdu na bloom.zbytek budu hnojim spravnou davkou grow...aneb CHYBAMI SE CLOVEK UCI!
i mistr tesar se utne.....
:(:(:(
dloob-pRo|gameR
hehe kua takovy matematik a udela takou krpu :) mno tady zacina opet platit ono zname i mistr tesar se nekdy utne(v tomto pripade to ale tolik neboli) a nemene platna adaptace ono znameho uslovi i mistr sefkuchar se nikdy neutne... ftw. mas to mocinky pekny preju high grow vysledky, jinak tedkom jak tu furt prsi to pojede po zahnojeni jak sileny tak sem dneska taky byl hnojit algou :))
luckyBOB
cauvec.dneska sem to pohnojil plnou palbou.jeste postrikal.normalne sem nasel jednoho malleleleho samecka.ani si ho nikdo nevsiml..za vcas byl znicem haha:)
v tydnu jedu pro bloom.kdyby jsi chtel napis na icq.vidl bych to na patek.bo ctvrtek.ale mam 4 kytky uz silne v kvetu a zbytek s minimalnimi naznaky tak tu zalivku budu kombinovat.
dneska se mi nato byl divat i kamos pestitel a nez rekl prvni slovo trvalo to 10 minut jak byl prekvapenej...rikal..tak tohle jsem jeste nevidel...ebe to asi hodne bavi co??.:):)


peace and grow
luckyBOB
CEEEEEEEEstt...
tak tu mame po dlouuhe dobe update...trochu to povyrostlo...vice v nedeli kdy nato budu mit vic casu a poohybam to a pohraju si stim..dnes nebylo tolik casu..uz ted nam to zabere hodinu kazda navsteva...tak enjoj.!!
luckyBOB
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D..............
dloob-pRo|gameR
nadhera cejtim v kostech ze letos tobude narezova sklizen at se dari ftw. co je to v tem kyblu ?
btw. nechces matros na mliko :-)
luckyBOB
cauvec. kybl je narvanej algou, enzimem a trochu phytaminu....na tri kytky uz pouzivam bloom..neveril bys co to zezere takova masa travy..:) treba 200ml algy grow na jedno zaliti.:D:D 25ml phytaminu na postrikani.:D proste papkaji holky..:)

a listi? pokud je dobre proc ne..mam ted uz dovolenou tak muzu neco ukuchtit..:) zase.:)
dloob-pRo|gameR
mno tak to mas teda kytky ozralky.. jakej maji apetit :D

pestuju si jeste 2 samce na mliko a listi dodam furu :)
luckyBOB
tuhle hlasku sem slysel nedavno v hospode....ty vole nechce nejaky listy?? ja pestuju 5 samcu..:D:D:D:D:D:D sem malem spadl pod stul..:D:D:D:D
dloob-pRo|gameR
ja je vcera musel vytrhout ptze uz nahanely kamosovy strach :) a taky sem protrhal celou jungly, tak kdyby si delal nejaky mliko tak se ozvy ,,,
luckyBOB
Takze zase tu.dnesni ctrtek nam nedonesl nic dobreho..kytky rostou sice karsne ale obevil se HERMAC!!!...tak je to opppprrrrcaaaneeeeeeee..ale ne vse tak uvidime co z toho bude...grrrrr...zatim to odnestli dve kytky..par semen tam bude nooo...
ale jinak je to okeej..
czek photos..
je tam i jedna na porovnani jak je natom stonek..rekl bychj ze to bude docela strom.:) a pohled ze spodu...enjoj
dloob-pRo|gameR
nj vypestovat neosukany kvet je cim dal tezsi :D taky se mi to letos nepodari =/
luckyBOB
nake nove fotky..ale cely kolos kytek ne a ne zacit poradne kvect....uvidime noo..

enjoj

ps: ta siska u zdi..je ve vysce 2,5 m ,mozna vice takze kytka ma cca 3,5..:)
Morgan
bud pozdraven,pekne jsi to rozjel jen co je pravda...same zdrave kusy vidim.S tim opilenim bych to nevidel az tak cerne,aspon budou semena na priste.k+ for you
have a nice day
dloob-pRo|gameR
zdar dneska mi doslo guano tak jestli chces podporit kyticky nejakou tou mnamkou tak dej vedet jinak nice :)
luckyBOB
toz po 4 tydnech nic..tak sem se tam nedostal...konecne sem se tam dostal amalem sem se zblaznil..holky nam zacali konecne delat radost...:):)
no posudte samy...enjoj
dloob-pRo|gameR
to je radost pohledet :-) KAU
luckyBOB
popojdeme
mam tu aktualni fotky ze zahradky..jedna kytka odedneska na finalu dalsi bude tak za 3-4 dny.3-4 kytky uz sklidime dalsi tyden.dalsi by o chteli jeste tak 10-15 dni+ final ale to je asi prani ktere se mi nevyplni tak budem sklizet predcastne..ale vsechno je v rukach pocasi....
tu je par fotecek....enjoj:heart:
luckyBOB
tak jedem dale..
dalsi kytka sla na suseni..je docla ridka takze pude na vyrobu hashu.
dalsi jsou paradni-..jen posudte samy
jen na jedne nam zacala cdjgcvsdjnc plisen.. takze uvidime jak to pude dal...dve pudou za 5 dni..zbytek jeste 12 dni..
aplikace final slution, enzymes,bloom....
MUZsRANAMI
to LuckyBoB: ... gratulujem k uspechu, potesi, v tejto dobre potesi aj malo, a niekdy aj vela :)
... len sa potvrdzuje ze ked je kde, clovek sa moze realizovat, vlozit do toho vsetko do ma a dostavi sa vysledok.
este raz gratulujem.
luckyBOB

fotka 4. od vrchu posledni update.:baseball:

MUZsRANAMI ..dikec..ale jak rikam..vzdyck to mze byt jeste lepsi...ale uz se docela bojim tam aji jezdit.. cekam kdy tam na me vlitne komando..jelikoz to aji kdyz reknu ze to mam pro vlastni spotrebu tak me asi neuveri..
:)
RomAaL
čs, hele na plíseň se mi osvědčil previcur - dával sem ho spíš preventivně /bezvadně kytky naočkuje proti plísni/,ale dokázal zastavit i pokročilejší plíseň když sem dal o malinko větší koncetraci než uváděj oni na univerzální dávku a když postřik aspon eště jednou, dvakrát zopakuješ..vždy ale nejmíň tak 2, spíš 3 týdny před sklizní
a jinak sem na plíseň aplikoval bioton, ten plíseň sice nelikviduje ale zastaví nebo aspoň zpomalí její postup a to klidně tak 10 dní před sklizní když na kytky pak aspon jednou zapršelo aby se kytíz trochu "opláchly", je netoxickej, v chuti sem ho pak nikdy nepoznal

hodně zdaru při likvidaci plísnně a následný sklizni
r.


ps: nečet sem thread, jen reaguju na poslední dva příspěvky tak nevim kdy hodláš sklízet a estli ti teda něco z toho co sem napsal pomůže, estli ne, sry, napiš a smažu:)
luckyBOB
UKONCENI:

tak se nam tahle runda paradne vyvedla..ke konci trochu deste ale super.
HH:
byla vyhodnocena jako nejlepsi kytka roku (nemyslim jen z tech mojich)
super stav az tripooozniii. Jeden prask a uz ses v tom. sisky tvde jak sutr. Naadherne vonave.. zatim nejlepsi co jsem kdy vypestoval.. jak kantiativne tak kvalitativne...bohuzel sem podcenil cloveka a dopadlo to tak jak to dopadlo..ale co uz...aspon vim co je to za cloveka..;)

Chut 9,5/10
Vzhled 8/10
Stav 8,5/10
[B]Konecne hodnoceni : 9/10

Dekuji vsem za K a at se vsem dari...:popcorn:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma