Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
? nevíte co mi to dělá ? - Klikni zde pro originální téma
sup
poraďte čím to je , na těch listech jsou nějaký takový fleky?

sup
.

sup
.

Bruce
Něco se ti tam pase. Aspoň to tak vypadá , podívat se pod listy a vůbec v okolí jestli tam nemáš nějaký mušky nebo larvy. Vypadá to na molice nebo svilušky. Na Svilušky Agrion Delta (Je všeobecně na všechno , aspoň to uvádí výrobce). Na Molice mi úspěšně pomohl Mospilan. A ještě si dávej pozor ať se ti na vyžrané kusy nechytne plíseň.Moje Zkušenosti jsou z Bubbleru takže v zemině může být všelijaké jiné svinstvo pokuď si ji nesterilizoval.

matrix
Čau draku, hele přesně tyhle fleky na listech jsem měl když jsem ve skříni mimo jiné pěstoval i svilušky.Tady je každá rada drahá,ale každopádně se do nich pusť ihned, když dáš "vyhledat " svilušky,tak ti to najde spoustu vynikajících informací.
Držím palce, tak jim dej co proto...m@trix
CypressPce

Hele sorry ale fagt nevim :)))
sup
děkuji za odezvu.

- ale pořád nevim jestli to či ono...svilušky: koukal jsem na listy a nic. V prostoru nic nelétá, tak nevim:(

aaaááááá,:) akorát odezva od pana Kaucuka mě zaujala nejvíce, protože rosím matky denně ! a to při zaplém světle.(4 x zářivka 36W Fluora) a to by mohlo bejt vončo:) Chlape chytrá:) dávam karmu a hned přestávám rosit. Thanks a uvidíme.......

xmalcolm
Dovolím si tvrdit že tvůj problém se jmenuje třásněnka. Je třeba si vzít lupu . Ty fleky jsou lesklé spíš jako nějaký sekret že? Třásněnka je taková malinkatá tenoučká světlá nebo v odstínu zelené popřípadě dospělci až dohněda zbarvená svině. Nabodává rostlinu a přenáší virové choroby. Nebudu ti radit nějaké jedy takže 1:Biol postřik dostaneš v každém zahradnictví
2 dravý roztoč Amblyseius cucumeris biocont.cz
sup
... jsou to svilušky nebo třásněnky????????????? please help

sup
...

xmalcolm
takže jak jsem řekl jsou to třásněnky na 99.9%
ps: nejsou tvé rostlinky náhodou made in mazar? pokud ano tak ten nemá moc rád postřiky i ekologické (Biol)
takže dravý roztoč Amblyseius cucumeris bude ta nejlepší varianta. Tenhle roztoč moc rád papá i svilušky takže neváhej.
Biol cena cca. 60 vočí
roztoč cca. 120 vočí (5000ks)

sup
-xmalcolm, mno jsou to ty třásněnky. koupil jsem biool a uvidim....doufám že to klapne:)
děkuji za rady Karma+

p.s. no a mazar mám, co ty roztoči potom až je vyhodím do skříně. tyto vyžerou a pak pudou na mě nebo co se snima stane potom????

[Edited by sup on 22-03-2002 at 07:07 PM]
xmalcolm
for Sup
Abych řekl pravdu tak si tě dravý roztoči nechají až na úplný konec jako zlatý hřeb hostiny
ps: samozřejmě až dojde POTRAVA tak vydržíme jen omezený čas. Nicméně tahle jednorázová investice ti vydrží na jeden turnus,což je určitě skvělé. pokud budeš pěstovat průběžně určitě i délé.
ps1:ne že nás všech 5000ks načadíš na svůj m2 doporučené dávkování 25-100ks na m2. Závěrem ti chci připomenout "Snaž se využít i zbytek " (kamarádi pěstitelé, babiččina zahrádka a......)
drž se příteli
Haman
Bludy!! Hlásíte bludy - s tou lupou je to hovadina!!
budvar
Haman : člověče,můžeš mi říct čím si přispěl tomuhle threadu ? V threadu Moderated by se rozčiluješ nad lidma co hlásí bludy ale ty tady radíš celkem ůčelně co?Ono z těch prvních fotek moc poznat nebylo o co de tak tady nedělej machra.A za tenhle offtopic se omlouvám ale neni o moc větší než ten tvuj.Tak se zamysli a tvuj podpis "To chce karmu" snad ani komentovat nebudu :rolleyes:
sup
xmalcom - thanks

můžu na 100% říci že od rosení pod zapnutým světlem to nebylo.



Haman
1/ Já tě komentovat budu. Loni jsem třásněnky měl tak vím jak vypadaj. A stou lupou je to prostě nesmysl - pověra. Právě jsem si všiml, že si i v indooru založil novej tread na téma rosení když tam už jeden pár týdnů starej je. Dál už to rozvádět nebudu, nemělo by to cenu....
2budvar
Já bludy nehlásím, rosením při svícení skrátka kytky nespálíš. A konec. A že se ti nelíbí muj podpis?? To je mi u -censored-. Asi nemáš smysl pro humor.
sup
Zdravim)
měl bych ještě jeden dotaz:) prosím vás Pánové groweři, můžete mi někdo říci, jak jse mi dostaly ty třásněnky na moje miláčky? je to z půdy nebo s čeho to vůbec vznikne. šíří jse to třeba vzduchem...prosím vysvětlete mi to někdo:)
děkuji pa Supík
Al-Ban
Tak já jsem se s nima naštěstí ještě nesetkal, tak možná budu hlásat blud :) (nic ve zlém), ale řekl bych, že je to z té půdy a nejlépe se zbavíš všech zárodků těhle otravných věciček tím, že tu půdu sterilizuješ. Doma bude asi nejjednodušší postup to dát na hodinku do trouby a nechat to tam vysmažit. Teplotu teď z hlavy nevím. Je to dost cítit, ale mě osobně to docela voní :).
Danaketh
supíku, jsi to ty? pokud jo, tak sis vůbec nepřijel pro hnůj :) teď už je pozdě :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma