Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
SINGAPUR: TREST SMRTI ZA 500g TRAVKY! - Klikni zde pro originální téma
marc
Tak to je super. Zmrdi.

Takovy veci me tak serou, ze to snad ani neni mozny.

Sorry za ten slovnik.
---
Sklidis kytku a oni ti daj provaz.
Trest smrti je pro me v dnesni dobe neco neprijatelneho a neuveritelneho. Nechapu, jak nekdo muze byt pro jeho zavedeni.

[Edited by marc on 18-03-2002 at 11:50 PM]
strobe
Taky me to zdesilo a ne malo.. Hajzlové sou to.
Videl sem cosi o singapuru, je to pěkná díra, nesměj se tam prodávat žvejkačky aby neznečišťovaly ulice, pokuta za odplivnutí na veřejnosti 1000$, neprodávaj tam xlast ani cíga, platí se registrační poplatek za káru 250% kupní ceny atd. Tresty zbičování atd. se používají dodnes.. Samý šméčko a do takový prdele bych v životě nejel. Zlatý česko..
Dude
pěkný svinstvo, bohužel než se protlačí nějaká reforma do takovýhlech druhů států, tak to ještě pěknejch pár mladých lidí odskáče životem :(, kdo jim vůbec dává právo něco takovýho udělat??? Hm, asi zákon, ale kdo jim dává právo dělat takový zákony???????
Hlavně, že jsou čistý ulice....
MUT
to lee, marc, strobe, Dude: Fakov policija, fak fak
fakov represia, fak fak :flamer: :pimp: :rocket:
oton
no takovýhle zákony jsou mimo moje chápání

ale na druhou stranu si zato ta "kráva" může sama, protože přeci neznalost zákona neomlouvá a když jedu do země kde za 500géček hulení můžu viset, tak si tam buď neberu to hulení nebo tam prostě nejedu když to bez toho nevydržim, její chyba, oplakávat jí nebudu, protože lidská blbost je nekonečná (to platí i na zákonodárce oné země)
marc
for Homolka, podepisuju se pod Tvuj prispevek
k+
xmalcolm
for Homolka naprostý souhlas

for Gannja čeče bez urážky tebe omlouvá jenom tvůj věk
Al-Ban
Homolko, tvůj příspěvek je fakt dobrej, karmicky dobrej :) a lze mu těžko nějak oponovat. Na druhou stranu i Gannja má kus pravdy, když cítí spravedlivé rozhořčení nad činy těchto lidí a naše společnost mu tomu jen nahrává, když z extrémního trestu smrti přešla do opačného extrému a to opravdu slabé tresty pro vrahy. Jsou prostě i lidi, pro které je zabíjení jiných lidí nutností a vše ostatní jde stranou. Takový člověk dostane kupříkladu 8 let, nějakou tu psychoterapii a pak ho pustí s tím, že on po nějakém čase zavraždí znovu. Té první vraždě se zabránit nedalo, ale co ta druhá? Justiční omyly tu bohužel jsou a budou a zde je vidět výhoda zrušení trestu smrti, i když odsedět si neprávem nějakých deset let taky zamrzí. Ale pokud jsou důkazy sadistické nebo jinak úchylácké vraždy nezvratné, tak bych tresty za ní rozhodně zvýšil až na doživotí. Práva sice nejsou můj obor a tohle téma je určitě mnohem složitější, abych ho já takhle vyřešil, ale vlk by se nažral a koza zůstala celá-v tomto případě by vrahovi bylo znemožněno být nadále nebezpečný svému okolí a zároveň by měl možnost prožít "relativně spokojený" život ve vězení.
Shadowlady
Teď však je již debata o hvězdách, která je velice poučná, ale trošku jsme se vzdálili od původního tématu.
Té dívky je mi skutečně líto. Jsem sice laik, ale zdá se mi, že půl kila je víc, než pro osobní spotřebu. Singapur je tím znám, že jeho politika proti drogám a jiným společenským neduhům (žvýkačky a vajgly na ulici, psí moč a lidské sliny) je velmi tvrdá. Jestli jí zajímal Singapur, nemusela si brát žádnou trávu. Když už si vzala takové množství, mohla s tím počítat. Trest smrti je však naprosto mimo mísu!!!!

Držím jí palce a kdyby pomohla petice od Groweru, ráda připojím svůj podpis.

to Homolka
Naprosto souhlasím, jsou to i má slova. K+
hh-top
Ganja Mydlář cítí jenom to, co spousta jiných lidí. Dokonce i já se osobně domnívám (a to se považuji za humanistu), že je na jeho ostentativní zrušení trochu brzo. Pokud na sebe totiž nebude společnost o něco přísnější, nepovede to k dobrým koncům pro nikoho.
Jak píše Stínová dáma nade mnou, je to mimo mísu, ale klade zároveň otázku, co všechno se dá úsměvností trávy omluvit. Podle mě je půl kila opravdu hodně. Jsem otýpkář, ale půl roku bych s tím klidně vydržel. Takže na Singapur to bylo taky trochu do kopce. To už je prostě otázka obchodu a tam jsou si drogy rovnější než u nás! Za héro nebo kokain by dostala to samý. Prostě paragraf stojí proti obchodníkům a s tím se nedá než souhlasit.
Tady doma jsme sice v jiném kulturně společenském kontextu, ale jako zákonodárce bych stále ještě chtěl mít kapitální trest po ruce. Právě pro ty věci, které jsou společensky zcela "mimo mísu."
Jinak zcela souhlasím s Homolkou a s výkřikem Ejhle člověk, mu posílám Káčko. Jedno i pro Stínovou dámu a pro Al Bana.
Lee taky jedno a prosím o další informace. Dobré zpravodajství!

[Edited by hh-top on 22-03-2002 at 12:09 PM]
Hicks
Dost hustý... Nechápu jak právě Singapur, jedno z nejlépe rozvinutých míst v Asii může tolik potlačovat drogy a hlavně hulení....
hh-top
Jsou v tomto ohledu tak trochu "mravencoidní". Společenství jediné má cenu, jedinec nikdy, neboť je nevýznamný a snadno nahraditelný. Bude mi líto lidského života, ale zisky na tamním trhu jsou horentní a tudíž platí na všech stranách ty nejvyšší sazby. Ta provokace je drsná, ale zjevně jim to funguje. Ještě, že žijeme uprostřed Evropy. My máme jenom průdu, ale tam jde o kejhák.
Stejně jí ale budu držet palce a Němčíkům taky. Pro slušnej národ je to hrůza i ostuda současně. Měla si zajet do Maroka na trochu dobrýho kifu a bylo dobře.
Al-Ban
No, každopádně jsem se opět přesvědčil, že pokud člověk někam jede, tak si má o té určité zemi sehnat co nejvíce informací (i když ta dívka nejspíš věděla do čeho jde a prostě to riskla jako všichni co se snaží nějakou drogu převést či na místě udat). Já například docela často plivu na zem a Shadowlady tady píše, že to tam nevidí dvakrát rádi. Pak bych asi koukal, kdyby mě tam za to zmrskali jak psa :).

to hh-top:
Děkuji za káčko, od takové kapacity jako jsi ty to potěší dvojnásob :). Tím samozřejmě v žádném případě nechci snižovat ostatní členy (aby jste mě pak nepoplivali :))
Al-Ban
to lee:
Jo promiň, psal jsi to hned v tom prvním příspěvku. Stejně tak o tom plivání už psal strobe, ale mě ta první strana už nějak vyšumněla z hlavy :). Když tady je tolik různých informací a témat, že kdyby si to měl člověk všechno pamatovat...:)

P.S. Ještě malá oprava mé gramatiky: aby jste-abyste
To jen tak pro úplnost :).
Mios
Ja si myslim,že si smrť nezaslúži, ale čo už s ňou, keď je tak blbá že ide predávať drogy v krajine kde ta zavrú za chodenie po trávniku. Dealing by mal byť zákonný bolo by to vpoho zaregistuješ sa platíš dane a si vpoho a nie trest smrti.
viridis
2 hh-top: pises, cituji: "Podle mě je půl kila opravdu hodně. Jsem otýpkář, ale půl roku bych s tím klidně vydržel."
Podle me vubec nezalezi na mnozstvi. Zda se mi, ze by melo jit hlavne o to, jakym zpusobem to dotycny ziska a za jakym ucelem: Nejak se mi nezda, ze bych musel (v nasich podminkach) behem rekneme deseti dnu vypestovat kytku, ktera mi da mnozstvi mensi nez male (at je jakkoli definovano), jinak je to 'hodne'.
Kdyz nemas skrin, dostanes totiz jen jednu urodu (v lepsim pripade, pokud Ti ji nikdo neocese, nesezere....) - a to muze byt klidne z jedny kytky i pul kilca.
A pokud mas pro jistotu kytek vice, nebo chces mit vice modelu, logicky se dostanes, mas-li stesti, k docela slusny otypce. Coz ovsem je nutnost, vyrabis-li z ni masti, jako treba ja. Je dost lidi, kteri jsou z nejakeho zdravotniho duvodu potrebni a nemam to srdce jim neco nedat.
Jako jedina moznost, jak prijit legalne k malemu mnozstvi, tak zbyva koupit od mistniho dealera, cimz ovsem podporis jine, nedelam si iluze, ze legalni aktivity - ty uz ovsem z jineho soudku. Stat tak zhovadile generuje problemy pro normalni obcany, kteri jen chteji, aby jim do soukromych aktivit, ktere jsou pro ostatni obcany neskodne, nestrkal nos.
Zaroven vsak vytvari obraz skupiny, proti ktere je mozno postvat skupiny jine, cimz odvrati pozornost mas od jinych, daleko dulezitejsich problemu, ktere ovsem z nejakych, duvodu resit nechce, nebo nemuze.
Uvedomime-li si, ze stat, to v nasem pojeti nejsme my, ponevadz se s takovym statem ztotoznit nechceme a a nemuzeme (bodejt), ale 'ta banda nahore', ocita se stat v uzavrenem kruhu a musi pokracovat v represich a gradovat je.
Politik chce byt u vesla dal, coz je v lidske prirozenosti, ehm, ze... :confused: Takze je nutno obcany rozestvavat proti sobe jeste vice....atd.
Vidis - a zacalo to pulkilem travy......

Je mi jasne, ze je Ti to jasne, stejne jako vsem ostatnim - ale tak nejak jsem chtel, aby to zde bylo napsany,.... tak se nezlob. :sun:

divide et impera ! (tim casovanim si nejsem prilis jist, je uz to nejaky patek)
hh-top
Rozděl a panuj sice nevynalezli ti naši demokraticky volení únosci, ale drží se toho jako hovno košile. Jistě, pro ně je to výhodné.
Jsme-li si však vědomi motivů a cílů jejich snažení, rovnou z toho pro nás také vyplývá přirozená sebeobrana. Chtějí nás rozdělit? Tak hurá do houfu. On se totiž poměrně snadno natře a zavře jeden Pepa Novák, ale sdružení Nováků už zavřeš jenom těžko.
Nedejme se zastrašit a budujme trojice. Už se těším, až nás bude 3x3x3x3! Doufám, že je to krásné číslo tři už brzo začne strašit i ve spánku.
viridis
1............ 3
2............ 9
3........... 27
4........... 81
5.......... 243
6.......... 729
7........ 2 187
8........ 6 561
9....... 19 683
10....... 59 049
11...... 177 147
12...... 531 441
13.....1 594 323
14.....4 782 969
15....14 348 907

Nebude nas casem malo ? ;-)'


[Edited by viridis on 29-03-2002 at 10:03 AM]
marc
http://www.flashnews.cz/index.php3?...ailclanku=49183

je tam prostor i na diskusi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma