Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoorek 07 - Klikni zde pro originální téma
dloob-pRo|gameR
Mno konecne sem nasel chvíli abych se mohl pochlubil svym pestitelskym umem a v kratkem reportu vypíchl dosavadni grow.

Na uvod:
Jedu celkem 19 rostlinek ... 3x Superhaze krizeny holandem
5x superskunk
1x nebula
2x noname
6x early mysty
2x orange
Early mysty z lonska(nirvana seeds) ostatni od kamosu znamych a taky neznamych :D

Zahradky byla opecovana tak ze byla predem poryta a do ni zarity piliny, řasy, konince a trocha zelene. Hnojena dosud jednou davkou koprivove zalivky cereritem(bile male kulicky s obsahem P, N atd...) kvuli ph a ceka ji druha zalivka kopriv + konincu a alga grow + phytamin.

Jinak proti srnkam striham pejska a na slimaky nastesti netrpim. Ale nektery kytky po zastpnuti jakoby chytly nejakou nemoc a listy neco zacalo pozirat prej to je zpusobeno sahanim na listy spocenyma rukama mno newm neco pravdy na tom asi bude..
dloob-pRo|gameR
takze tady je uplny pocatek :
dloob-pRo|gameR
a tak uplnynulo nekolik dni a hle mysty uz byly na svete :)

Klíčil sem doma zapomoci toaletaku ve vicku od zavareniny pote sem presel na rozsazovac wiz. prvni fotka ktery sem umistil na polostinne misto na kmen stromu a odtud uz do zeme.
dloob-pRo|gameR
taky ostatni porost nelenil
1.superhaze
2. kelimek mysty ktery se momentalne nachazi uz pod lampou hi death :) zbytek superskunk
3.superhaze
dloob-pRo|gameR
a tady uz je stav po nedavnem krupobiti a silne vichrici
1.kamosuv model velice pekne rostouci :)
2. v kyblu je superhaze
3. orange ktery byl sťat padajicimi haluzemi po vichrici
dloob-pRo|gameR
ne to neni krtek i kdyz ten vtom ma taky svuj podil:sun:
DooMer
nj býtešák zase ukazuje svuj pestitelsky um...drzim palce...;)
dloob-pRo|gameR
mno Velkou Býteš sem zatím nemel tu cest navtivit ale Veverska bytíška už mi neco rika :) kazdopadne hlavni um bude odhánění myslivců ptze maji cca 30m od policka bazatnici odkud beru vody na zavlahu heh
dloob-pRo|gameR
kyblovky jak se bohuzel ukazalo budou samci stejne jako uz dva superskunky zato mysty stiply docela zdarilim fimem nabiraji na sile po vcerejsim hnojeni asi 8 litru silne koncentrovany hnojky:flamer:
dloob-pRo|gameR
taq sem konecne sehnal kvalitnejsi snimky nez z mobilu taq tady jsou.

Bohuzel ukazalo se ze flek uz je dost vycerpanej za ty tri roky a dost kytek jsou samci.. snad to nejak zvladnu dokrmit hnojivem :D
Uz sem zalozil 3ti hnojku a strikal phytaminem.
naopak dve kytky uz prokazuji samici pohlavi coz je na me pomerne nezvykle brzo.

luckyBOB
zdarecek-me taky vylezli samice uz ted.taky sem se divil u me maji 90% uz znaky samic zbytek jeste nevim.ume to vypada na jednoho mozna dva samce.u prizpevku c.10 prvni fotka..to je jedna kytka nebo vic.povedenej fim?ja letos vubec nestipu..su zvedav co to udela..ale zjistil sem ze je mam moc usebe takze bude poradne roztahovat.

cest a at se dari.
dloob-pRo|gameR
tchus mno tak to kazdopadne mista je potreba navic kdyz mas jungly jako ja tak nestihas ohybat a prihrnovat a zalivat atd.
na prvni fotce to jsou superskunky a to hned 4, 2 z toho budou ale samci. jeden uz je vytrzenej.
fimkem sem stip jen mysty ptze vim ze i kdyz se tvarej slaby tak budou mocny :D
ftw. diky za hnojiva PHYTAMIN zda se kytickam vyhovuje a jen si chrochtají.
dloob-pRo|gameR
Po mensim desti sem opet musel trochu zapracovat a dat pole do kupy. To zahrnovalo presazeni jednoho ze dvou zbyvajicich superskunku na slunicko a presazeni nebylu do kyblu s kompostem ptze superhaze byl samec. A taky uvazani stipanych kyticek ktery jsou jeste slaby a vetrem pokrouceny a opet sem strikal phytamin :) (jeden slimak zkousel co to snim udela kdyz prenocuje na rozprasovacce s phytaminem a nejak se pres noc stal krizalou tot asi vse :death:
dloob-pRo|gameR
#Update slepic pírka :wink:
Tak sem patral po groweru kde bych co podelal a nasel sem uzitecnou vec totiz supercropping a aby toho nebylo malo tak sem to jeste zalil hnojivem a nafotil a hle tady je vysledek,hnojeno ALGA grow 4ml/1L (padlo 30litru + 10L vody na zaliti) v zaloze mam jeste 15litru zalivky z konincu a kopriv a behem nekolika dalsich hodin dostanou kyticky primo pod nozky kompost aby nikam neutekly :bandit: zatim se to mam asi takhle z pocatecnich:
19 rostlinek ...
3x Superhaze krizeny holandem
5x superskunk
1x nebula
2x noname
6x early mysty
2x orange

zbylo: 1x superhaze X holland
2x superskunk
1x nebula
2x noname
6x early mysty
2x orange
tj. 14 kyticek ale jeste mi asi uvadne jeden superskunk po presazeni.. chudak navic jeste v pulce ohly =/

a v neposledni rade je potreba opet postrikat ptze vrchni listy neco neustale dirkuje a jeste uplne v nejneposlednejsi rade je potreba ostrihat psa :D

jinak k fotkam

v kyblu je nebula
pod spagaty sou to mysty, jednu sem nemel kam ohnout tak sem ji nechal... jen bocni vetve vodorovne ohnul a hnedle je vice prostoru :) ten mali kerik je jedna z kamosovych kyticek ale bohuzelk uz jisty samec jen cekajici na to az jednou skonci na sporaku ci jinde jako hlavni prisada do mlika :p:
dloob-pRo|gameR
mno a jelikoz sem nebyl hamoun tak sem se s timto zpusobem "zvysovani vynosu/kvality" za cenu par bodancu od ruzne haveti podelil i s kamosem a zitra rano jdeme na jeho policko zpusobit to same :)
dloob-pRo|gameR
#Update uz je vsechno udelano uz je vsechno hotovo stale hnojim na rust ale zitra se chystam pohnojit poprve vic na kvet doufam ze semi jeste podari sehnat lepsi fotky..
jinak se mi podarilo ukopnout jeden ze dvou orangebudu ktery rostl na kraji =/ .... a se superskunkem ktery je napul zvadly to taky nevypadanijak dobre.. taky srnka mi dorasovala jednu early mysty a zustaly z ni je 3 vetve.. ale stale je tu jeste 12 dalsich :)

jinak samci uz pomale dorustaji a samice klici dale :D


fotky : 1. Early mysty
2. orangebud
3. nebula
4. vlevo early mysty vzadu superhazeXshivaskunk
vpravo prave orange
5.vlevo mysty napravo kytky kamosa
6. kytky kamosa jiny pohled

dloob-pRo|gameR
Tady nejaky fotky v lepsi kvalite po hnojeni zalivkou z konincu
dloob-pRo|gameR
tak sem byl hnojit a nalezl jsem na jedny mysty tohle... mam takovou teorii ze je to phytaminem ale to pri tak castych destich se mi nechce verit... hnojil sem naposledy zalivkou z konincu ze bych to nejak prehanel to ne .. schvalne sem ji vynechal dnes s algou grow.. je to hnednouci a zloutnouci barvy neco na vetsine vrchnich a vetsich patrovych listech stim ze to listy ohejba dovnitr zespodu vsak nic neni.... uvitam jakoukoliv ucinou obranu ci diagnozu a jdu vzit utokem FAQ.
dloob-pRo|gameR
jediny co sem nasel
http://grower.cz/forum/showthread.p...6910#post576910

nastesti se ale kyti celkem dobre stoho dostala :)
dloob-pRo|gameR
#\\Update
Kyticky sou ted strikany pythaminem a zalivany a taky uz sou vsechny zohly ptze sou pekne velky :( vetsina uz pres 2m
cas zacit hnojit Algou Bloom :]


1. Orange
2.dlaha na superhaze
3.list mysty
4.mysty


dloob-pRo|gameR
Tak po navratu z dovolene mi to nedalo a musel sem vyrukuvat na kytky s fotakem a kilometrem spagatu abych je nafotil a zabezpecil pred zraky jinych existenci.Uz sem spotreboval vsechno hnojivo na rust THX to lucky bob again =) a opatril si ALGU bloom na kvetovou fazi THX haggy, taky sem musel navazat dalsi dve patra supercroppingu a zacit protrhavat vetsi listy a v neposledni rade sem taky zjistil ze semi kyticky zacinaji samy oplodnovat nwm jak to je mozny cely sem to prohlizel a nic co by pripominalo samci kvet nenasel snad to bylo jen vzduchem...

1.rychlokvetouci neznamy model
2.srny odveky to nepritel
3.early mysty
4.orange bud
5.opet rychlokytka
6.superhazeXshivaskunk
7.pokus o cely policko
8.superskunk
dloob-pRo|gameR
#Update uplynuly dalsi dva tydny veder a tak vypichnu novy skutecnosti.. ehm takze se to asi takhle bohuzel se mi nepodarilo kytky uplne izolovat od povetrnostnich vlivu a tak sou ty ktery uz kvetou plny semen jak to je mozny kdyz sem to cely prochazel to netusim( ze by hermaci ??,,. ale kulky nemaji ani jedna) tyka se to asi zatim 4 peti kusu zatim je ale nechavame dale rust,jinak uz jsou 2x hnojeny na kvet Algou Bloom (2x40litu tj. 7ml na 1l 1xtydne) za podpory Phytaminu, dale se udalo to ze kamosovy prebehla pres kyticky srnka a zpusobila tim ze puldruhy kytky slo do vecnych lovist (doma se mi nepodarilo najit vcas steparskej vosk) a jinak vse zatim roste na vybornou... vetsinu velkych listu jsme uz otrhaly aby nebranily kveteni fotky zatim nejsou jen par kusu z mobilu foceno pred tydnem ftw. by me zajimalo co stema vsema listama budem delat :D

1.Alga Bloom uz ji zbejva jen na 5 litru
2.takhle sou vsechny ohly a stejne sou vetsi nez ja :)
3.kyblik s listy jeste ponekud prazdny :)
4.kolinko a jak se krasne napucelo
5. Dr.dlaha tech je v jungly vis nez dost ono jak se tim clovek prodira obcas se neco zlomi
6.vrsek super haze :crazy:
Eloren
No vypada to značně pěkně akorát se až divím kolik hnojek na to dáváš :-O Ta poslední kytka vypadá v květu jak ta moje. jinak škoda té práce co odvedla srnka :-( K+
dloob-pRo|gameR
mno tech hnojek zatim tolik nebylo ono na 25 kytek a to ted jen tak odhaduju to je docela nic moc oproti tem hnojkam na rust kterych bylo asi 3x tolik ale na cca kytek 40 :) ted zatim hledam nejaky dostupny hnojeni na kveteni ale nadruhou stranu newm jak to ovlivni vyslednou chut i kdyz to spis bude zalezet na tom jak dobre to a zda vubec se mi to podari vyškolit :) THX
dloob-pRo|gameR
tady sou nejaky new po otrhani listu enjoy :)

palacinky semi povedly ale tohle je zrovna ta spalena ucinky jdu momentalne vyzkouset ven and The bye bye... bye bye bye :faq:
dloob-pRo|gameR
#Update///
ani sem se nenadál a už mi to krásně kvete letos jedu čiste plagron v pořadí ALGA GROW, ALGA BLOOM, GUANO BAT posledni jmenovany teprv ceka na prvni testy na melounech :D jinak Phytamin jeste taky davam bohužel vítr mi to šuká a bude dost semen
enjoy :vampire:
Haggy
Cabas Dloobe....hele...radim ti protrhej to at to nemas ridky jako loni...PROTRHEJ....ale s citem! ;)
dloob-pRo|gameR
ono to uz protrhany je a to rekl bych hodne ale ta posledni fotka ten superskunk ten jeste protrham tjn.. jinak ted sem byl pohnojit guanem co sem mel 4 dny ve vode a hned nato zaclo prset skoro celej den takze sem zvedavej co to stim udela
dloob-pRo|gameR
OUT07 lost!

Tak sem dopadl jako predloni =/ :smash:
luckyBOB
ty vole bracho to je v <->...poptam se znamych..jelikoz to letos nemame spolu mozna se neco dovim a letos uz se nebudem s nikym srat..
k+..peace
dloob-pRo|gameR
Tak uz vim kdo to byl jeden chlapik z vedlejsi vesnice prej tam jen projizdel a nevsim si ze mi prejel pole(prejel jen 2 kytky zbytek zustal obnazen) dalsi den je nekdo uz vytrhal a zustaly tam jen ty co jeste ani nekvetly viz last foto ty pujdou na vyrobu hase ...

jinak soubezne sem pestoval i melouny kterym se darilo o neco lip dneska sem je sklidil cca 2kg kazdy byly 3 ale jeden semi cestou rozbil tak sem ho hnedka sned :)
dloob-pRo|gameR
OUT07 reopen :) tak sem si prosel lonsky fleky a nasel jen jednu samicku pod koprivama a hnedka dostala guano bat a je na slunicku .)
dloob-pRo|gameR
#update
tak sem ji pohnojil a uz se vzpamatovala az prijdou mraziky pujde do skleniku :teef:
Zedy
Ty si našel z loňskýho náletu na svým fleku kytku?
dloob-pRo|gameR
mno ja oni tak nejak vedel a netusil sem ze jeste bude zit ja totiz myslel ze ji jako predloni nekdo presadi ale nestalo se a tak sem ji zachranil z kopriv pohnojil a je tu tak jak ji vidis :)
dloob-pRo|gameR
#update ted je kyticka jiz ve skleniku a celkem se i zde ze na tu bidu zni prece jen neco bude dostala dve novy kamaradky ktery si pesti kamos a taky pekne guano aby nabrala jeste silu :)


prvni fotka pred prenesenim do skleniku
ta baculata kytka je kamose model :)
dloob-pRo|gameR
Sklizen aka maj uroda#
dloob-pRo|gameR
bude ma brko :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma